Teleurgesteld

Ook ik moet zeggen dat ik teleurgesteld ben over de kansen en mogelijkheden om een leuke man te vinden. Dat je foto's wazig ziet vind ik een reden om geen lid meer te worden en Parship ook niet aan te bevelen aan anderen. Daarbij vielen het aantal matches tegen en was het veel te veel gezoek naar een manier om op te zeggen. Ik had er veel van verwacht, maar parship heeft dit voor mij niet waar kunnen maken. Helaas!

Zwakke punten
- foto's wazig
- opzeggen moeilijk

Bezoek Parship Reviews over Parship

3 reacties

Parship is een grote teleurstelling, die naast een hoop geld, tijd en energie niks te bieden heeft.
Met een beetje geluk word een ijsbreker nog wel beantwoord, maar stuur je een vrouw een leuk berichtje, dan blijft antwoord uit, of je krijgt te horen dat ze geen interesse heeft.
ZONDER een foto gezien te hebben, of ook maar iets van je te weten.
Nogmaals, doe voor dat geld iets leuks en besteedt het niet aan sites zoals deze....
Ik ben sinds vorige week uitgeschreven en het zal ook NOOIT meer gebeuren dat ik me daar nog laat zien!!!

Wens ik jou verder veel succes bij het vinden van de juiste match.

grtz,

PS

Een partner zoek je in regel op de gewone markt.Een datingsite kan je als aanvulling zien,maar verwacht er niet veel van.Meestal is het zo:
Gratis sites :Teleurgesteld iemand.
Betaalsites : Teleurgesteld en boos iemand.

Beste Anoniem,

Dank je wel voor je review over PARSHIP! Uiteraard vinden we het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over onze site. Graag reageer ik hierbij op een paar zaken die je aankaart in je review.

Allereerst de onscherpe foto’s; hiermee willen we voorkomen dat onze website een etalage wordt waar alleen op uiterlijk wordt geselecteerd, zoals bij de meeste andere sites het geval is. Door in eerste instantie geen foto’s te laten zien wordt je gedwongen om écht naar iemands profiel te kijken. Omdat uiterlijk wel degelijk een grote rol speelt, is de tweede stap direct het aan elkaar vrijgeven van je foto. We adviseren onze leden hier soepel mee om te gaan en ook eerlijk tegen elkaar te zijn, om zo teleurstellingen te voorkomen.

Jammer dat het aantal partnervoorstellen je tegenviel. Een oorzaak hiervoor kan zijn dat zoekinstellingen erg specifiek zijn ingesteld, met name op zaken als leeftijd, lengte of woonplaats. Ons advies zou zijn om hier wat mee te experimenteren en wellicht de eisen wat te verruimen. Die ene leuke man kan natuurlijk net een paar centimeter langer zijn of iets verder weg wonen dan je eigenlijk zou willen.

Wat betreft het opzeggen; dit is mogelijk tot op de dag dat je lidmaatschap afloopt door een e-mail te sturen aan [email protected]. Vervolgens ontvang je per e-mail een bevestiging van onze Klantenservice met daarin de einddatum van je lidmaatschap. Dat het opzeggen zo werkt, vermelden we in de betalingsbevestiging die je na bestelling per e-mail hebt ontvangen, én op onze site bij veelgestelde vragen onder help & contact. Daarbij kun je het ook altijd terug vinden in de Algemene Voorwaarden op de site.

Ik hoop je hiermee wat meer duidelijkheid te hebben gegeven. Ik wens je alsnog veel succes bij het vinden van een geschikte partner. Mocht je nog vragen hebben dan kun je mijn collega's van onze Klantenservice bereiken op [email protected].

Vriendelijke groet,

Alex Smits
PARSHIP Webcare

Bezoek Parship Reviews over Parship

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Parship
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden