Waardeloos

Waar ik het absoluut niet mee eens ben, is dat je een minimaal contractsduur van 6 maanden moet aangaan.

Stel dat je na 2 maanden iemand hebt gevonden, ben je verplicht om de gehele termijn van het lidmaatschap te doorlopen. Tussentijds opschorten of annulering van het abonnement is niet mogelijk (heb hiervoor meerdere keren met de support afdeling contact gehad), ze zijn dus helemaal niet flexibel..

Conclusie: zakkenvullers, en zeer slechte service!!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
- niet mogelijk om abonnement tussentijds te annuleren of te pauzeren
- slechte service
- krijg een gevoel van "zakklopperij" met deze klantonvriendelijke benadering.

Bezoek Parship Reviews over Parship

5 reacties

Mathijs

Je bent vergeten te vermelden dat er niets klopt van de matching.
Bij geen enkele datingsite welke een matching hebben is in de praktijk aangetoond dat deze echt werkt.
Zou er een zijn die wel werkt dan zou dat snel in het nieuws komen.
Parship beweerd dat hun matching principe wel werkt, maar dat kan Parship niet hard maken.

Daar baal ik ook van, heb leuke single gezien maar dat ik een half jaar moet betalen weerhoud mij er van om lid te worden. Jammer!

@Jon
Je kan de single wel leuk vinden, maar zij moet jou ook leuk vinden.
De kans dat de klik wederzijds is, is heel erg klein.
Dat weerhoud mij ervan om lid te worden.

In mijn geval hij ;) maar ik kan zien dat hij mij berichten stuurt. Kan ze alleen niet lezen. Intetesse lijkt dus wederzijds. Maar wil geen half jaar vast zitten aan iets waar ik wasrschijnlijk na een paar weken op uitgekeken ben.

Beste meneer Groe,

Wij hebben uw bericht gelezen en betreuren dat u niet tevreden bent met PARSHIP.

Zodra u een contract met PARSHIP afsluit voor een bepaalde periode is dat inderdaad bindend. Dat u met de loopduur niet tevreden bent is jammer.

Er zijn echter regelmatig speciale aanbiedingen met andere, ook kortere looptijden. De basis PARSHIP leden ontvangen deze speciale aanbiedingen per e-mail.

Wij hopen natuurlijk met u, dat onze leden binnen twee maanden een partner via PARSHIP vinden. Dat zou fantastisch zijn. Onze ervaring leert ons echter dat het iets langer kan duren.

Zodra u iemand via PARSHIP heeft leren kennen, kunt u het premium lidmaatschap onderbreken. Op het moment dat uw profiel wordt gereactiveerd, wordt het premium-lidmaatschap met eenzelfde duur als de periode van opschorting verlengd.

Zo heeft u de mogelijkheid met uw nieuwe partner op ontdekkingsreis te gaan en uit te zoeken of u werkelijk bij elkaar past.

U schreef dat u diverse keren met onze klantenservice contact heeft gehad en de opschorting heeft aangesproken. Aangezien wij wel de mogelijkheid hebben een opschorting te installeren verzoek ik u nog eens met ons in contact te treden zodat wij eventuele misverstanden uit de weg kunnen ruimen.
Wij nemen ook graag direct met u contact op. Daarvoor hebben wij uw e-mail adres of PARSHIP-code nodig. Wilt u zo vriendelijk zijn deze hier te posten, of door te geven aan onze Klantenservice? U kunt contact opnemen op het telefoonnummer 020 - 240 25 20. De Klantenservice is iedere werkdag bereikbaar van 9.30-17.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

We hopen u snel van dienst te kunnen zijn.

Vriendelijke groeten,

Niko Teeuwen

Bezoek Parship Reviews over Parship

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Parship
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden