Reviews van deze auteur

lidmaatschap

Review over Parship

Graag was ik ingegaan op het jubileumaanbod van Parship. Toen ik zag dat je het lidmaatschap in één keer vooruit moest betalen heb ik een email gestuurd om te vragen of dat ook per maand betaald kon worden.
Het antwoord was helaas: nee, dat kan niet!

Dus heb ik het aan me voorbij laten gaan - het is me té veel geld om ineens te betalen. Zoals een van de reviewers schrijft: de meeste dingen kun je per maand betalen, ook al je verzekeringen, belasting etc. Waarom dit dan niet?

Voor wat de test betreft: het lijkt me beter als daters op hun gevoel en exacte gegevens afgaan en niet op zo'n test die je heel eenvoudig kunt manipuleren. Een duidelijk profiel en goede selectiemogelijkheden maakt het zoeken eenvoudiger.

Sterke punten
gelijk niveau
serieus

Zwakke punten
betaling lidmaatschap

reacties:

Review: Opzeggen lidmaatschap of stoppen met lexa.

Dezelfde ervaring heb ik ook. Uiteindelijk maar een aangetekende brief gestuurd om op te zeggen en gedreigd met radar en kassa. Toen was het gelukkig afgelopen!

Review: uitschryven

slecht: het niveau van de kandidaten, daarover wordt van tevoren niets gemeld. Wil je opwaarderen naar Lexamore (vanaf HBO?) dan kan dat niet ondanks dat het een gelieerd bedrijf is. Wat een slechte service!