Reviews van deze auteur

Word wakker heren!

Review over Second Love

Dit soort sites zijn net als secondlove niet geloofwaardig. Het is illusie. Ik heb jaren gelden een datingsite voor vreemdgaan online gezet:
- 95% man.
- hiervan weet 80% zich niet normaal te presenteren danwel te gedragen zoals een vrouw het wil zien
- 5% vrouw dus, waarvan 20% echt en geen prostituee.
- Tel maar uit: ik ben er mee opgehouden. het werkt niet, tenzij je de boel bewust belazerd zoals Victoria Milan en Secondlove.

O ja, die positieve reviews. Velen zijn geschreven door professionele copywriters in dienst van deze site. Dat geld ook voor ander sites - niet deze - die revieuws schrijven. Het is bijna allemaal nep.

Word eens wakker heren!

Review over Victoria Milan

Dit soort sites zijn net als secondlove niet geloofwaardig. Het is illusie. Ik heb jaren gelden een datingsite voor vreemdgaan online gezet:
- 95% man.
- hiervan weet 80% zich niet normaal te presenteren danwel te gedragen zoals een vrouw het wil zien
- 5% vrouw dus, waarvan 20% echt en geen prostituee.
- Tel maar uit: ik ben er mee opgehouden. het werkt niet, tenzij je de boel bewust belazerd zoals Victoria Milan en Secondlove.

Gedesillusioneerd

Review over Parship

Gedesillusioneerd.

Sterke punten
- geloof wel dat de profielen echt zijn en de dames serieus.
- alhoewel ik er niet in geloof kan de test voor anderen van meerwaarde zijn.

Zwakke punten
- Alle foto's zijn vaag. Dat schiet niet op.
- Anderen zien maar 1 foto van mij, terwijl ik er 6 heb geplaatst. Alle vaag natuurlijk.
- ben copywriter dus ik kan wel een goede tekst schrijven, ik zie er trouwens erg goed uit, heb goede foto's geplaatst en ben 38 jaar, dus geen oude bok of jonge hond. Desondanks weinig bezoekers op mijn profiel. Wel enkele dames hiervan die mij een mailtje verstuurde.
- en dan het censuur-filter... grrrrr: veel berichten kunnen niet worden beantwoord ondanks het feit dat er niets aanstootgevends in stond noch contactinformatie.
- de grootste frustratie: dat opdringerige geslijm om lid te worden voor 160 euro!!! Hoe wanhopig moet je zijn om dit te betalen voor een inferieure datingsite?

mogelijkheden en

pas op: oplichters

Review over Be2

Gisteren aangemeld, een stortvloed van mailtjes (heb nog nooit zoveel aandacht gekregen), maar ik kan niets bekijken, geen profiel, geen foto, geen enkel bericht openen, op die van 1 persoon na. Hierin staat "ik zie dat je mijn profiel heb bekeken en ik ben geintersseerd in jou". Maar dat is niet waar. Is een leugen. Ik kan niets, tenzij ik even 160 euro (!!!!!!!!!!!!!!!!) betaal voor 3 maanden.

Kortom: dit is weer 1 grote illusie en tijdverspilling. Benieuwd of mijn account echt gewist is. Ik vrees van niet. Dat wordt weer spammen.

Sterke punten
niets

Zwakke punten
alles

Puur bedrog!! Lees verder!

Review over Lexa

Had me inschreven. Ik wilde mijn profiel updaten, maar dat kan niet, want mijn profiel was nog niet goedgekeurd en zichtbaar.

Ondertussen heb ik wel een berichtje ontvangen van Lexa op mijn hotmailaccopunt dat er iemand in mij geintersseerd is.

Hoe kan dat nou?

Wil ik het account opvragen avn diegene die geintersseerd is, dan moet ik bijna 60 euro betalen!!!!

Ik ben verbijsterd over deze praktijk.

Zo duur, zo weinig mogelijkheden en zo weinig vrouwen .... wat een teleurstelling

Review over Second Love

Er is geen datinsite meer te vinden waar je iets kunt zeggen en zien zonder meteen grof te moeten dokken. Zo wilde ik foto's plaatsen. Dat kost me 35 euro! Je moet wel heel wanhopig en goed van vertrouwen zijn wil je dit doen, zeker wanneer er maar ongeveer 1000 vrouwen zijn in de leeftijd 18-75! Bovendien zijn de foto's ook niet te zien! Deze site is niet levensvatbaar op termijn.

De positieve recencies die hier staan zijn daarmee grotendeels ongeloofwaardig. Het zal SecondLove zelf wel zijn. Wat een nep.

27 matches: teleurstellend

Review over Pepper

Na 20 minuten intense aandacht voor een profielopbouw was eindelijk het moment gekomen om te kijken wie er op de site staan: 27 profielen?? Wat een vangst. Het lijkt de pijlstaartrog in noordzee wel ;) Waar ligt dit aan? Ik ben 39 jaar, maatschappelijk en sociaal betrokken, economisch succesvol, voorkomend, communicatief, en heb echt geen rare idealen of wereldbeeld .... maar desalniettemin 27 profielen die "matchen". Alsof pepper voor jou en andere weet wat wel of niet matched. En bovendien, waarom moeten mensen matchen??? Tegenpolen trekken elkaar toch juist aan? Ik stop ermee: inmddels een half uur kwijt aan deze onzin. Mijn account ook maar meteen deleten.

Alleen de hopelozen blijven

Review over Lexa

Ik aanmelden, foto's plaatsen en een leuke oproep geplaats. Ik de volgende dag verrast: mijn inbox bevat een tiental reacties. Dat gaat goed hier, dacht ik. Ik klikken op een berichtje. Komt er plotseling een schermje tevoorschijn of ik even 27 euro wil overmaken. Om berichtjes te lezen!

mensen geloven graag in sprookjes

Review over Paiq

En Paiq weet dit goed te verkopen. Dat is een compliment waard. Leuk idee, maar wie vertrouwt op de ratio van software die voor jou beslist welke partner geschikt is, is niet erg ervaren op het gebied van de dynamiek van relaties.

Ik heb het uitgeprobeerd en als ik ook maar 1 redelijke voorkomende vrouw had gezien dan had ik misschien meer geduld en begrip gehad. Maar nee, nada, niente.... je kunt net zo goed naar de huishoudbeurs gaan cursus bloemschikken volgen en een praatje maken met de dames daar.

Ik mag er niet meer in

Review over e-Matching

Ik mag er niet meer in, tenzij ik een kopie maak van mijn paspoort, naar het postkantoor 4 km verderop rij en vervolgens deze gefrankeerd opstuur. Ik moet op deze wijze mijn leeftijd bewijzen. Waarom? Ik had perongeluk mijn leeftijd verkeerd opgegeven (37 jaar ipv 39 jaar), en had deze fout zelf gemeld met het verzoek dit te wijzigen. Nu dit. Je kan maar beter niet eerlijk zijn, blijkbaar. Kinderachtig. Maar eerlijk is eerlijk: het is wel consistent met die waslijn met dat vlekkeloze maagdelijke witte hempje eraan. Dat moet ik toegeven.

Badoo plant een virus op je PC en spamt vervolgens

Review over Badoo

Ik beheer een aantal sites en ontvang regelmatig mailspam van Badoo (ook van Zoosk trouwens) namens personen die klant van mij zijn. Bijvoorbeeld: "Jan van Vliet heeft jou als vriend uitgenodigd op Badoo".

Ik weet hoe ze het doen en wil jullie dan ook waarschuwen. Zoosk plant een virus dat op je PC dat in Outlook e-mailadressen verzameld. Vervolgens spamt Badoo deze e-mailadres namens jou (bijv. Jan van Vliet). Zo lijkt het alsof je door een bekende wordt gestimuleerd om je aan te melden op Badoo.

Ik heb Badoo hierover geschreven, maar ik krijg geen antwoord. Ook heb ik me talloze malen geprobeerd af te melden van deze spam, maar dat doen ze niet. Kortom, het is club dat misbruik maakt op een onwettige manier.

Zoosk verspreid virus en spamt vervolgens

Review over Zoosk

Ik beheer een aantal sites en ontvang regelmatig mailspam van Zoosk namens personen die klant van mij zijn. Bijvoorbeeld: "Jan van Vliet heeft jou als vriend toegevoegd op Zoosk".

Ik weet hoe ze het doen en wil jullie dan ook waarschuwen. Zoosk plant een virus dat op je PC dat in Outlook e-mailadressen verzameld. Vervolgens spamt Zoosk deze e-mailadres namens jou (bijv. Jan van Vliet). Zo lijkt het alsof je door een bekende wordt gestimuleerd om je aan te melden op Zoosk.

Ik heb Zoosk hierover geschreven, maar ik krijg geen antwoord. Ook heb ik me talloze malen geprobeerd af te melden van deze spam, maar dat doen ze niet. Kortom, het is club dat misbruik maakt op een onwettige manier.

beetje burgelijk (naar mijn smaak) maar prima site

Review over e-Matching

beetje burgelijk (naar mijn smaak) maar prima site. Heb veel contact en dates gehad. Maar je moet wel werk van je profiel maken (dat geldt altijd en overal). Ben er nu weg, was leuk maar niet erg boeiend (de vrouwen danwelteverstaan)

Sterke punten
-als gratis lid kun je gratis antwoorden
-vrouwen hebben 2 dagen gratis volledige toegang tot alle diensten
-veel aanbod, alhoewel ik weinig vrouwen naar mijn smaak tref (erg burgelijk)
-profielen (van vrouwen) zijn volledig en duidelijk, veel met foto.
-niet te duuur

Zwakke punten
-saaie vormgeving, geen echte sfeer, er is ook geen chat of iets anders dat dynamiek toevoegt, maar misschien is dit ook wel een sterk punt.

reacties: