Zoosk - 132 Reviews

Last updated: 3 februari 2020
Zoosk Logo

4.5% aanbevolen, 132 Reviews

 1. Zoosk informatie
 2. Opzeggen
 3. Mobiele app
 4. Matching systeem
 5. Berichten versturen
 6. Kosten
 7. Contact gegevens
 8. Innovatieve werking
 9. Voor- en nadelen van Zoosk
 10. Zoosk video
 11. Zoosk Reviews
 12. Schrijf ook een review over Zoosk

Niet tevreden over Zoosk? Probeer dan eens International Cupid.

Zoosk informatie

Zoosk is een zeer grote en bekende datingsite met heeft meer dan 25 miljoen leden wereldwijd. De datingsite heeft haar succes te danken aan hun applicatie voor smartphones. Hierdoor heeft Zoosk als eerste mobiele datingmarkt verovert.

Inschrijven is helemaal gratis bij Zook en met een gratis lidmaatschap heb je alvast de mogelijkheid om een datingprofiel aan te maken. Na het aanmaken van een datingprofiel kun je op zoek gaan naar andere singles. Met een gratis profiel kun je slechts eenmalig een knipoog of een bericht te verzenden. Met een gratis lidmaatschap is het niet mogelijk om alle leuke features van de datingapp te gebruiken.
Als je gebruik wil maken van alle leuke features moet je een betalend lidmaatschap nemen.

Het interne betaalmiddel van Zoosk noemt men ‘coins’. Deze munten gebruik je om een profiel te kunnen openen na een wederzijdse match of om een Mega Flirt te versturen.

Zoosk is niet alleen een datingsite, maar gebruikers kunnen hier ook terecht voor het leggen van sociale netwerken. Deze site is in meer dan 20 landen actief en is van origine een Amerikaanse datingsite, welke thans ook in Nederland actief is. Op Zoosk kunnen gebruikers in contact komen met andere personen c.q. gebruikers, berichten versturen en ontvangen. Daarnaast kan men ook online spelletjes spelen met andere gebruikers. Men kan ook gebruik maken van het online matching systeem om in contact te komen met potentiële kandidaten om te daten. Gratis leden kunnen op deze site standaard berichten versturen en ontvangen. Indien men zelf berichten wilt versturen en ontvangen, dan dient men Premium lid te zijn van Zoosk.

seniorensex 2Link

Zoosk Details

Hits: 11360

URL: https://www.zoosk.com/

Categorieën: Internationale Dating

Reviews: 132

Opzeggen

Zorg eerst dat je geen automatische incasso meer hebt.
1 - Klik op de gele muntjes, bovenin de balk om bij de pagina Instellingen te komen.
2 - Klik op Abonnement.
3 - Volg de instructies.

Als je je abonnement niet annuleert voor het verstrijken van de termijn, wordt het automatisch verlengd.

Uitschrijven Zoosk
1 - Log in.
(vraag eventueel je wachtwoord op met het e-mail adres waarop je de meldingen binnen krijgt, door op "wachtwoord vergeten?" te klikken. Het is mogelijk dat je ongemerkt lid bent geworden via Facebook)
2 - Ga naar Help (Naar beneden scrollen, 2e regel onderin)
3 - Klik op de link "How do I deactivate my profile?"
4 - Klik op de link "Deactivate Your Zoosk Account"
5 - Er komt een waarschuwingspagina. Klik op de groene knop "Zoosk-account deactiveren".
6 - Selecteer de reden in waarom je je acount wilt deactiveren en geef eventueel toelichting.
7 - Klik op Account deactiveren
8 - Je krijgt de melding: "Je account is gedeactiveerd. Jammer dat je weggaat!"
9 - Je krijgt ook via de e-mail een bevestiging van je uitschrijving.

Mobiele app

Gebruikers kunnen Zoosk makkelijk via hun mobiele telefoon benaderen. Het gaat per slot van rekening om een mobiele sociale netwerksite. Via een mobiele telefoon kunnen gebruikers makkelijk daten en chatten met andere personen. In deze moderne technologische tijdperk vinden jongeren het prettig om zo een app te gebruiken. De bureautoepassingen van deze app kunnen makkelijk gedownload worden en zijn handig in gebruik.

Matching systeem

Zoosk onthoud het zoekgedrag van gebruikers en leert hieruit. Deze site beschikt namelijk over een 'behavioral matchmaking motor', die de profielen opslaat waarop een gebruiker klikt. Dit programma analyseert de profielen en bij een volgende zoekopdracht, zullen gebruikers meer gelijkaardige profielen voorgeschoteld krijgen. Hierdoor hoeven gebruikers geen lange vragenlijsten in te vullen betreffende hun ideale partner c.q. voorkeur.

Berichten versturen

Gebruikers hebben de mogelijkheid om berichten te versturen, knipoogjes te sturen, te chatten en cadeautjes te sturen voor andere leden van Zoosk. Indien men geïnteresseerd is in een bepaalde profiel, dan kan men de persoon een privé bericht sturen. In de meeste gevallen wordt gevraagd naar wat meer informatie van de andere persoon en maken de gebruikers virtueel kennis met elkaar. Daarnaast hebben de gebruikers ook de mogelijkheid om knipoogjes te sturen voor andere gebruikers. De andere persoon kan hierop reageren door zelf ook een knipoogje te sturen of een privé bericht te sturen. Indien het gesprek vordert, kan men kiezen om met elkaar te chatten. Hierdoor leert men elkaar veel beter kennen. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om een cadeau te sturen voor een andere gebruiker. De cadeautjes zijn echter virtueel. Men kan kiezen om de andere persoon blij te maken met een cocktail, roos of een knuffelbeer.

Kosten

Een deel van de functionaliteiten van Zoosk kunnen gebruikers gratis benaderen. Men kan een profiel aanmaken, op zoek gaan naar andere vrijgezellen en eenmalig een knipoog of bericht versturen. Indien men van meer opties gebruik wenst te maken, dan kan men een abonnement sluiten. De kosten voor het sluiten van een abonnement bedragen 24,99 euro per maand. Om profielen op Zoosk te kunnen openen na een wederzijds match of om een mega flirt te versturen heeft men coins nodig. Coins zijn namelijk het interne betaal middel van Zoosk.

Contact gegevens

Het adres van Zoosk is:
Zoosk, Inc.
Attn: Customer Service
989 Market Street, 5th Floor
San Francisco, CA, 94103
USA

E-mailadres: [email protected]

Registratienummer: Zoosk, Inc. is een bedrijf dat geregistreerd is onder de wetgeving van de staat Delaware, VS (Registratienummer 4328757)

Innovatieve werking

Zoosk is één van de grootste online datingapps! De datingapp is namelijk ontwikkeld voor online daten en chatten via je smartphone. Zoosk is dus een mobiele sociale netwerksite en is vooral populair onder jongeren. De functionaliteiten van de datingapp zijn heel gebruiksvriendelijk en de app is gratis te downloaden. Tevens heeft Zoosk leuke features.

Een van deze leuke features is dat Zoosk je zoekgedrag onthoudt en hieruit leert wat jouw voorkeuren zijn. De Behavioral Match maker onthoudt de datingprofielen op waar je op klikt. Het programma leert om bij je volgende zoekopdracht automatisch naar soortgelijke profielen te leiden. Normaal gesproken is het nodig om lange vragenlijsten in te vullen over eigenschappen die je zoekt in een partner, maar bij Zoosk is dat niet het geval. Bij Zoosk worden mensen gekoppeld op basis van je dategedrag.

Voor- en nadelen van Zoosk

Voordelen van Zoosk
- De datingapp is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.
- Zooks heeft leuke features.
- Het is een handige app voor singles die niet zo spraakzaam zijn. Je hebt de mogelijkheid om het eerste contact te leggen middels virtuele cadeau's, knipoogjes of door het verzenden van een Mega Flirt.
- Actieve datingprofielen, weinig neppe profielen.
- Je hoeft geen tijd te verspillen aan het invullen van een vragenlijst om je perfecte match te vinden. Het computersysteem van Zoosk registreert jouw dategedrag en biedt op basis hiervan passende datingprofielen aan.

Nadelen van Zoosk
- Het is belangrijk om goed de kleine lettertjes te lezen omtrent opzeggen van je datingprofiel, je lidmaatschap wordt automatisch verlengt, Zoosk kan berichten delen met je Facebook contacten of via de mail. Het is dus van belang dat je dit wijzigt bij de instellingen wanneer je dit niet openbaar wil hebben.
- De chat heeft soms storingen.

Zoosk video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/6ANTEJCNUQc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Zoosk

Zoosk Acties & Nieuws

 • 19 februari 2017 Datingapp Zoosk
  Zoosk is een mobiele sociale netwerksite en is erg populair en bekend onder jongeren. Zoosk is één van de grootste online dating applicaties op de markt en heeft meer dan 25 miljoen leden overal ter wereld. Zoosk is in meer dan 20 landen actief en is oorspronkelijk een Amerikaanse concept. Zoosk heeft haar succes te danken aan een dating platform in de vorm van een dating applicatie Lees verder
 • 29 oktober 2016 Zoosk overal en altijd te gebruiken
  Zoosk is een datingwebsite die overal en altijd te gebruiken is. Deze site kan men thuis op de computer of laptop bezoeken, maar ook als men onderweg is naar een andere stad of het werk, kan gebruik gemaakt worden van de Zoosk app om berichten te kunnen lezen en beantwoorden. Deze datingsite maakt gebruik van een uniek systeem om erachter te komen welke singles het best passen bij haar leden. Alg Lees verder
 • 17 oktober 2016 Hoe kan ik Zoosk verwijderen op Facebook?
  Hoe kan ik Zoosk verwijderen op Facebook? Zoosk is naast een sociaal netwerk uiteindelijk ook een datingsite. Het doel van deze website is vooral om nieuwe mensen te leren kennen, gezellige chatcontacten op te doen en eventueel een leuke date te ontmoeten. Zoosk is een internationaal netwerk waardoor men heel makkelijk contacten ook uit andere sociale netwerken kan koppelen. Leden geven zelf vor Lees verder
 • 21 april 2014 Zoosk naar de beurs
  Na veel speculatie heeft Zoosk aangekondigd om naar de beurs te gaan en 100 miljoen dollar op te halen. Het in San Francisco gevestigde bedrijf maakte bekend dat ze inmiddels 26 miljoen leden heeft met 650.000 abonnees in meer dan 80 landen. In 2013, de omzet steeg met 63% tot $178.2m, een stijging van $109.1m het jaar daarvoor . Zoosk verminderde ook hun verliezen met 87% tot $2,6 m, een da Lees verder

Zoosk reviews (132):

Zoosk - Hoe blijven mensen hier intrappen

1

Review:
Dit is niet de eerste site waar ik me voor aanmeld maar geld betalen doe ik niet meer. Kwam op zoosk een profiel tegen van een meisje ( zogenaamd ) met een foto van iemand die ik op Instagram heb en uit Amerika komt. Andere naam en random leeftijd. Dit soort organisaties kun je helaas niet aanpakken, zijn net handelaren. Vandaag pak je een bende op en morgen komt er het dubbele voor terug. Lekker naar de kroeg gaan of zo random een meid tegen Komen, helaas moet je dus geduld hebben ipv haastig zoeken op een internet met fake profielen.

Sterke punten:
Goeie oplichting

Zwakke punten:
Trap er niet in en ga lekker werken voor je geld pc nerds. Hopelijk worden ze ooit opgepakt en als gemeentewerker ingezet.

Marty beveelt Zoosk NIET aan bij vrienden/bekenden

Zoosk - blokkering

0

Review:
Zonder opgaaf van reden word zomaar mijn account geblokkeerd door een medewerker. Echt onbegrijpelijk.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
communicatie

Best grapp beveelt Zoosk NIET aan bij vrienden/bekenden

Zoosk - oplichting - fake site

0

Review:
Het mag duidelijk zijn dat deze site niet meer word geupdate, aan de profielen kan je niet zien wanneer ze zich hebben ingeschreven of uberhaubt nog actief zijn.
profielen van mensen die er 10 jaar geleden op stonden staan er nu nog steeds op. opvallend veel lege profielen met alleen een vage foto. schijnbaar is het erg moeilijk om je profiel te verwijderen. Helaas zal deze site alleen nog online zijn om geld te cashen, anders was hij allang opgeheven.
Het zegt al genoeg dat het bedrijf achter zoosk zich heeft gevestigd in het buitenland. berichten naar de klantenservice hebben totaal geen zin, je krijgt toch geen antwoord terug.

Sterke punten:
als je je wilt laten bedriegen en oplichten zit je bij deze site erg goed.

Zwakke punten:
ze zijn alleen uit op de inhoud van jouw portomonee.

Raindog beveelt Zoosk NIET aan bij vrienden/bekenden

Zoosk - Duidelijk vervalst

0

Review:
Het is al meer dan een jaar geleden dat ik er betalend lid was. Hetgeen ik me herinner is het volgende:
- Nooit antwoord
- Valse berichten
- Foto's die na wat opzoekwerk duidelijk aan mensen met een andere naam toebehoren
- Moeilijk om ervanaf te geraken

Zoosk heeft niet bepaald een goede indruk achtergelaten.

Zwakke punten:
Zie recensie.

Bjorn beveelt Zoosk NIET aan bij vrienden/bekenden

Zoosk - zoosk niet doen

3

Review:
leuke site valt me op dat als ik knipoog ik gelijk berichten krijg terwijl ze offline zijn het systeem dus om mij maar een abbo te laten pakken niet doen dus geef mij maar knuz dat is echt gratis

tester beveelt Zoosk NIET aan bij vrienden/bekenden

Zoosk - Geen lid worden, deze site is pure oplichting!!!

0

Review:
Wordt geen lid van deze site mensen, je bent gewaarschuwd!

Je bent opgelicht, je bent je geld kwijt en krijgt toch geen reacties nog maar te zwijgen over een date.

Sterke punten:
Geen!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zwakke punten:
Alles, pure geldoplichterij!!!

mp2016 beveelt Zoosk NIET aan bij vrienden/bekenden

Zoosk - Geen lid worden, deze site is pure oplichting!!!

0

Review:
Ik heb een lidmaatschap voor 6 maanden genomen en zit nu al 4,5 maanden ver. Ik heb nog geen enkele berichtjes terug gehad en zelf geen enkel berichtje gehad. Het enigste wat ik terug krijg zijn automatische terug antwoorden berichtjes en als ik dan antwoordt krijg ik niets meer terug.

Pure geldoplichting is deze site!

Eenmaal lid = geen reacties meer, ze hebben je geld en je kan stikken voor de rest.

Sterke punten:
Absoluut geen!!!!

Zwakke punten:
Alles, deze site is pure geldoplichterij!!!

Je krijgt niets terug voor je geld, zelf geen berichtjes van vrouwen,...

mp2016 beveelt Zoosk NIET aan bij vrienden/bekenden

Zoosk - Weinig betalende leden, dus weinig contacten

0

Review:
Oké, het was niet zo handig van me om niet eerst even naar deze reviews te kijken alvorens lid te worden. Maar ik zat ziek thuis, verveelde me en volgens mij zag ik Zoosk ergens in een top 10 van datingsites staan. Zal wel betaalde reclame zijn geweest, want deze site is nog geen geïnvesteerde euro waard geweest tot nu toe.

Ik lees overal dat mannen last hebben van 'fake-profielen', dat heb ik niet zo gemerkt. Dat we niet op buitenlandse berichten in moeten gaan, dat weten we allemaal toch wel inmiddels?!

Er zijn wel erg veel niet-betalende leden en die kunnen dus ook niet op je berichtje reageren. Je kunt nergens aan zien of ze betalend lid zijn, wat ik een groot nadeel vind. Ook zijn de criteria v.w.b. foto's plaatsen niet zo hoog. Ik tref voornamelijk mannen met grote zonnebrillen op, of zulke slechte foto's dat je niet kunt zien met wie je te maken hebt.

Daarnaast is de site niet gebruiksvriendelijk, heeft beperkte zoekmogelijkheden en werkt de chatfunctie erg slecht (vertraging, berichtjes komen niet aan, etc.). Ik ben gelukkig maar voor 1 maand lid, maar zit me zo aan deze site te ergeren dat ik voor het eerst de moeite neem om een review te schrijven. Ook al zou ik hier een leuke man treffen, dan nog zo ik deze site absoluut niet aanraden. Heb op meerdere datingsites gestaan en dit is verreweg mijn slechtste ervaring tot nu toe.

Sterke punten:
Ten opzichte van andere sites, kan ik hier geen sterk punt benoemen, helaas..

Zwakke punten:
- weinig betalende leden
- slechte en beperkte zoekfunctie
- chatfunctie laat te wensen over
- geen criteria mbt profielfoto's
- te duur, is zijn geld absoluut niet waard
- Zoosk bepaalt mijn standaard zoekcriteria (mannen tot 52.. veel te oud!!)
- als je op gaat zeggen moet je eerst 6 vensters doorklikken.. hoe moeilijk moet het zijn?! Komt niet betrouwbaar over

Pinkeltje beveelt Zoosk NIET aan bij vrienden/bekenden

Zoosk - Fake

0

Review:
14 dagen geleden betaald voor 3 maanden, ben al blij niet betaald voor 6 maanden. Niks, noppes reacties. Wel altijd dezelfde die naar profielen komen kijken maar als je ze aanschrijft niks reactie. Ook andere profielen aangeschreven. Misschien 50 maar gewoon niks reactie.
Caroussel zoveel je wilt maar hoe langer je dat doet hoe lelijker en/of dikker worden de vrouwen. En meestal nog in het Frans. Dacht dat Caroussel aan de hand van je keuzes bepaalde wie er bij je past maar ik zoek geen fotomodel maar een gewone vrouw die je op straat zou kunnen tegenkomen. Geen extra dikke en/of lelijke of niet-blanke frans-sprekende

Sterke punten:
Hard over nagedacht maar niks gevonden

Zwakke punten:
Er zullen misschien wel idioten zijn die virtuele cadeautjes die bestaan uit een tekening van een roos of een glas wijn voor echt geld willen sturen maar hoop dat het er niet veel zijn.

Anoniem999 beveelt Zoosk NIET aan bij vrienden/bekenden

Zoosk - Zoosk weg ermee

2

Review:
Schreef me in voor 1 maand; onmiddelijk een fake bericht hoi hoe heb je me gevonden ? de volgende dag zelfde bericht

16berichten verstuurd geen enkele reactie gehad
prijs 29 euro 5 btw

Ministerie van Economische zaken aangeschreven
checken en buiten met die fake dating

Sterke punten:
Mooie foto's van nep profielen

Zwakke punten:
fake gedoe; geen echte datingsite. ga het elders zoeken niet in geloven

Schrijf ook een review over Zoosk

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Zoosk aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Zoosk aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Zoosk