Zoosk is een zeer grote en bekende datingsite met heeft meer dan 25 miljoen leden wereldwijd. De datingsite heeft haar succes te danken aan hun applicatie voor smartphones. Hierdoor heeft Zoosk als eerste mobiele datingmarkt verovert. Inschrijven is helemaal gratis bij Zook en met een gratis lidmaatschap heb je alvast de mogelijkheid om een datingprofiel aan te maken. Na het aanmaken van een datingprofiel kun je op zoek gaan naar andere singles. Met een gratis profiel kun je slechts eenmalig een knipoog of een bericht te verzenden. Met een gratis lidmaatschap is het niet mogelijk om alle leuke features van de datingapp te gebruiken. Als je gebruik wil maken van alle leuke features moet je een betalend lidmaatschap nemen. Het interne betaalmiddel van Zoosk noemt men ‘coins’. Deze munten gebruik je om een profiel te kunnen openen na een wederzijdse match of om een Mega Flirt te versturen. Zoosk is niet alleen een datingsite, maar gebruikers kunnen hier ook terecht voor het leggen van sociale netwerken. Deze site is in meer dan 20 landen actief en is van origine een Amerikaanse datingsite, welke thans ook in Nederland actief is. Op Zoosk kunnen gebruikers in contact komen met andere personen c.q. gebruikers, berichten versturen en ontvangen. Daarnaast kan men ook online spelletjes spelen met andere gebruikers. Men kan ook gebruik maken van het online matching systeem om in contact te komen met potentiële kandidaten om te daten. Gratis leden kunnen op deze site standaard berichten versturen en ontvangen. Indien men zelf berichten wilt versturen en ontvangen, dan dient men Premium lid te zijn van Zoosk. seniorensex 2Link

Opzeggen

Zorg eerst dat je geen automatische incasso meer hebt. 1 - Klik op de gele muntjes, bovenin de balk om bij de pagina Instellingen te komen. 2 - Klik op Abonnement. 3 - Volg de instructies. Als je je abonnement niet annuleert voor het verstrijken van de termijn, wordt het automatisch verlengd. Uitschrijven Zoosk 1 - Log in. (vraag eventueel je wachtwoord op met het e-mail adres waarop je de meldingen binnen krijgt, door op "wachtwoord vergeten?" te klikken. Het is mogelijk dat je ongemerkt lid bent geworden via Facebook) 2 - Ga naar Help (Naar beneden scrollen, 2e regel onderin) 3 - Klik op de link "How do I deactivate my profile?" 4 - Klik op de link "Deactivate Your Zoosk Account" 5 - Er komt een waarschuwingspagina. Klik op de groene knop "Zoosk-account deactiveren". 6 - Selecteer de reden in waarom je je acount wilt deactiveren en geef eventueel toelichting. 7 - Klik op Account deactiveren 8 - Je krijgt de melding: "Je account is gedeactiveerd. Jammer dat je weggaat!" 9 - Je krijgt ook via de e-mail een bevestiging van je uitschrijving.


Mobiele app

Gebruikers kunnen Zoosk makkelijk via hun mobiele telefoon benaderen. Het gaat per slot van rekening om een mobiele sociale netwerksite. Via een mobiele telefoon kunnen gebruikers makkelijk daten en chatten met andere personen. In deze moderne technologische tijdperk vinden jongeren het prettig om zo een app te gebruiken. De bureautoepassingen van deze app kunnen makkelijk gedownload worden en zijn handig in gebruik.


Matching systeem

Zoosk onthoud het zoekgedrag van gebruikers en leert hieruit. Deze site beschikt namelijk over een 'behavioral matchmaking motor', die de profielen opslaat waarop een gebruiker klikt. Dit programma analyseert de profielen en bij een volgende zoekopdracht, zullen gebruikers meer gelijkaardige profielen voorgeschoteld krijgen. Hierdoor hoeven gebruikers geen lange vragenlijsten in te vullen betreffende hun ideale partner c.q. voorkeur.


Berichten versturen

Gebruikers hebben de mogelijkheid om berichten te versturen, knipoogjes te sturen, te chatten en cadeautjes te sturen voor andere leden van Zoosk. Indien men geïnteresseerd is in een bepaalde profiel, dan kan men de persoon een privé bericht sturen. In de meeste gevallen wordt gevraagd naar wat meer informatie van de andere persoon en maken de gebruikers virtueel kennis met elkaar. Daarnaast hebben de gebruikers ook de mogelijkheid om knipoogjes te sturen voor andere gebruikers. De andere persoon kan hierop reageren door zelf ook een knipoogje te sturen of een privé bericht te sturen. Indien het gesprek vordert, kan men kiezen om met elkaar te chatten. Hierdoor leert men elkaar veel beter kennen. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om een cadeau te sturen voor een andere gebruiker. De cadeautjes zijn echter virtueel. Men kan kiezen om de andere persoon blij te maken met een cocktail, roos of een knuffelbeer.


Kosten

Een deel van de functionaliteiten van Zoosk kunnen gebruikers gratis benaderen. Men kan een profiel aanmaken, op zoek gaan naar andere vrijgezellen en eenmalig een knipoog of bericht versturen. Indien men van meer opties gebruik wenst te maken, dan kan men een abonnement sluiten. De kosten voor het sluiten van een abonnement bedragen 24,99 euro per maand. Om profielen op Zoosk te kunnen openen na een wederzijds match of om een mega flirt te versturen heeft men coins nodig. Coins zijn namelijk het interne betaal middel van Zoosk.


Contact gegevens

Het adres van Zoosk is: Zoosk, Inc. Attn: Customer Service 989 Market Street, 5th Floor San Francisco, CA, 94103 USA E-mailadres: [email protected] Registratienummer: Zoosk, Inc. is een bedrijf dat geregistreerd is onder de wetgeving van de staat Delaware, VS (Registratienummer 4328757)


Innovatieve werking

Zoosk is één van de grootste online datingapps! De datingapp is namelijk ontwikkeld voor online daten en chatten via je smartphone. Zoosk is dus een mobiele sociale netwerksite en is vooral populair onder jongeren. De functionaliteiten van de datingapp zijn heel gebruiksvriendelijk en de app is gratis te downloaden. Tevens heeft Zoosk leuke features. Een van deze leuke features is dat Zoosk je zoekgedrag onthoudt en hieruit leert wat jouw voorkeuren zijn. De Behavioral Match maker onthoudt de datingprofielen op waar je op klikt. Het programma leert om bij je volgende zoekopdracht automatisch naar soortgelijke profielen te leiden. Normaal gesproken is het nodig om lange vragenlijsten in te vullen over eigenschappen die je zoekt in een partner, maar bij Zoosk is dat niet het geval. Bij Zoosk worden mensen gekoppeld op basis van je dategedrag.


Voor- en nadelen van Zoosk

Voordelen van Zoosk - De datingapp is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. - Zooks heeft leuke features. - Het is een handige app voor singles die niet zo spraakzaam zijn. Je hebt de mogelijkheid om het eerste contact te leggen middels virtuele cadeau's, knipoogjes of door het verzenden van een Mega Flirt. - Actieve datingprofielen, weinig neppe profielen. - Je hoeft geen tijd te verspillen aan het invullen van een vragenlijst om je perfecte match te vinden. Het computersysteem van Zoosk registreert jouw dategedrag en biedt op basis hiervan passende datingprofielen aan. Nadelen van Zoosk - Het is belangrijk om goed de kleine lettertjes te lezen omtrent opzeggen van je datingprofiel, je lidmaatschap wordt automatisch verlengt, Zoosk kan berichten delen met je Facebook contacten of via de mail. Het is dus van belang dat je dit wijzigt bij de instellingen wanneer je dit niet openbaar wil hebben. - De chat heeft soms storingen.


Zoosk video


Artikelen over Zoosk

Datingapp Zoosk

Zoosk is een mobiele sociale netwerksite en is erg populair en bekend onder jongeren. Zoosk is één van de grootste online dating applicaties op de markt en heeft meer dan 25 miljoen leden overal ter wereld. Zoosk is in meer dan 20 landen actief en is oorspronkelijk een Amerikaanse concept. Zoosk heeft haar succes te danken aan een dating platform in de vorm van een dating applicatie ... [...]

Zoosk overal en altijd te gebruiken

Zoosk is een datingwebsite die overal en altijd te gebruiken is. Deze site kan men thuis op de computer of laptop bezoeken, maar ook als men onderweg is naar een andere stad of het werk, kan gebruik gemaakt worden van de Zoosk app om berichten te kunnen lezen en beantwoorden. Deze datingsite maakt gebruik van een uniek systeem om erachter te komen welke singles het best passen bij haar leden. Alg ... [...]

Hoe kan ik Zoosk verwijderen op Facebook?

Hoe kan ik Zoosk verwijderen op Facebook? Zoosk is naast een sociaal netwerk uiteindelijk ook een datingsite. Het doel van deze website is vooral om nieuwe mensen te leren kennen, gezellige chatcontacten op te doen en eventueel een leuke date te ontmoeten. Zoosk is een internationaal netwerk waardoor men heel makkelijk contacten ook uit andere sociale netwerken kan koppelen. Leden geven zelf vor ... [...]

Zoosk naar de beurs

Na veel speculatie heeft Zoosk aangekondigd om naar de beurs te gaan en 100 miljoen dollar op te halen. Het in San Francisco gevestigde bedrijf maakte bekend dat ze inmiddels 26 miljoen leden heeft met 650.000 abonnees in meer dan 80 landen. In 2013, de omzet steeg met 63% tot $178.2m, een stijging van $109.1m het jaar daarvoor . Zoosk verminderde ook hun verliezen met 87% tot $2,6 m, een da ... [...]

Zoosk Reviews

  Site is dood, geldverspilling

  Ik heb voor het abonnement betaald, maar het was weggegooid geld. Op andere sites krijg ik veel reacties op mijn profiel en berichten, maar op deze site NUL, zelfs geen likes van vrouwen. De meeste profielen zijn nep of verlaten maar nooit verwijderd. Ook geeft het merendeel van de profielen de indruk 'restjes' te zijn van vrouwen die meestal erg onaantrekkelijk zijn, oud, er vroeg oud uitzien, slecht voor zichzelf zorgen. Het is zeldzaam om er aantrekkelijke vrouwen te vinden. Bovendien geven velen bijna niets of niets vrij behalve leeftijd en foto, wat zeer ongebruikelijk is.
  Het lijkt erop dat de site dood is.

  Hoe blijven mensen hier intrappen

  Dit is niet de eerste site waar ik me voor aanmeld maar geld betalen doe ik niet meer. Kwam op zoosk een profiel tegen van een meisje ( zogenaamd ) met een foto van iemand die ik op Instagram heb en uit Amerika komt. Andere naam en random leeftijd. Dit soort organisaties kun je helaas niet aanpakken, zijn net handelaren. Vandaag pak je een bende op en morgen komt er het dubbele voor terug. Lekker naar de kroeg gaan of zo random een meid tegen Komen, helaas moet je dus geduld hebben ipv haastig zoeken op een internet met fake profielen.

  Sterke punten
  Goeie oplichting

  Zwakke punten
  Trap er niet in en ga lekker werken voor je geld pc nerds. Hopelijk worden ze ooit opgepakt en als gemeentewerker ingezet.

  blokkering

  Zonder opgaaf van reden word zomaar mijn account geblokkeerd door een medewerker. Echt onbegrijpelijk.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  communicatie

  oplichting - fake site

  Het mag duidelijk zijn dat deze site niet meer word geupdate, aan de profielen kan je niet zien wanneer ze zich hebben ingeschreven of uberhaubt nog actief zijn.
  profielen van mensen die er 10 jaar geleden op stonden staan er nu nog steeds op. opvallend veel lege profielen met alleen een vage foto. schijnbaar is het erg moeilijk om je profiel te verwijderen. Helaas zal deze site alleen nog online zijn om geld te cashen, anders was hij allang opgeheven.
  Het zegt al genoeg dat het bedrijf achter zoosk zich heeft gevestigd in het buitenland. berichten naar de klantenservice hebben totaal geen zin, je krijgt toch geen antwoord terug.

  Sterke punten
  als je je wilt laten bedriegen en oplichten zit je bij deze site erg goed.

  Zwakke punten
  ze zijn alleen uit op de inhoud van jouw portomonee.

  Duidelijk vervalst

  Het is al meer dan een jaar geleden dat ik er betalend lid was. Hetgeen ik me herinner is het volgende:
  - Nooit antwoord
  - Valse berichten
  - Foto's die na wat opzoekwerk duidelijk aan mensen met een andere naam toebehoren
  - Moeilijk om ervanaf te geraken

  Zoosk heeft niet bepaald een goede indruk achtergelaten.

  Zwakke punten
  Zie recensie.

  zoosk niet doen

  leuke site valt me op dat als ik knipoog ik gelijk berichten krijg terwijl ze offline zijn het systeem dus om mij maar een abbo te laten pakken niet doen dus geef mij maar knuz dat is echt gratis

  Geen lid worden, deze site is pure oplichting!!!

  Wordt geen lid van deze site mensen, je bent gewaarschuwd!

  Je bent opgelicht, je bent je geld kwijt en krijgt toch geen reacties nog maar te zwijgen over een date.

  Sterke punten
  Geen!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Zwakke punten
  Alles, pure geldoplichterij!!!

  Geen lid worden, deze site is pure oplichting!!!

  Ik heb een lidmaatschap voor 6 maanden genomen en zit nu al 4,5 maanden ver. Ik heb nog geen enkele berichtjes terug gehad en zelf geen enkel berichtje gehad. Het enigste wat ik terug krijg zijn automatische terug antwoorden berichtjes en als ik dan antwoordt krijg ik niets meer terug.

  Pure geldoplichting is deze site!

  Eenmaal lid = geen reacties meer, ze hebben je geld en je kan stikken voor de rest.

  Sterke punten
  Absoluut geen!!!!

  Zwakke punten
  Alles, deze site is pure geldoplichterij!!!

  Je krijgt niets terug voor je geld, zelf geen berichtjes van vrouwen,...

  Weinig betalende leden, dus weinig contacten

  Oké, het was niet zo handig van me om niet eerst even naar deze reviews te kijken alvorens lid te worden. Maar ik zat ziek thuis, verveelde me en volgens mij zag ik Zoosk ergens in een top 10 van datingsites staan. Zal wel betaalde reclame zijn geweest, want deze site is nog geen geïnvesteerde euro waard geweest tot nu toe.

  Ik lees overal dat mannen last hebben van 'fake-profielen', dat heb ik niet zo gemerkt. Dat we niet op buitenlandse berichten in moeten gaan, dat weten we allemaal toch wel inmiddels?!

  Er zijn wel erg veel niet-betalende leden en die kunnen dus ook niet op je berichtje reageren. Je kunt nergens aan zien of ze betalend lid zijn, wat ik een groot nadeel vind. Ook zijn de criteria v.w.b. foto's plaatsen niet zo hoog. Ik tref voornamelijk mannen met grote zonnebrillen op, of zulke slechte foto's dat je niet kunt zien met wie je te maken hebt.

  Daarnaast is de site niet gebruiksvriendelijk, heeft beperkte zoekmogelijkheden en werkt de chatfunctie erg slecht (vertraging, berichtjes komen niet aan, etc.). Ik ben gelukkig maar voor 1 maand lid, maar zit me zo aan deze site te ergeren dat ik voor het eerst de moeite neem om een review te schrijven. Ook al zou ik hier een leuke man treffen, dan nog zo ik deze site absoluut niet aanraden. Heb op meerdere datingsites gestaan en dit is verreweg mijn slechtste ervaring tot nu toe.

  Sterke punten
  Ten opzichte van andere sites, kan ik hier geen sterk punt benoemen, helaas..

  Zwakke punten
  - weinig betalende leden
  - slechte en beperkte zoekfunctie
  - chatfunctie laat te wensen over
  - geen criteria mbt profielfoto's
  - te duur, is zijn geld absoluut niet waard
  - Zoosk bepaalt mijn standaard zoekcriteria (mannen tot 52.. veel te oud!!)
  - als je op gaat zeggen moet je eerst 6 vensters doorklikken.. hoe moeilijk moet het zijn?! Komt niet betrouwbaar over

  Fake

  14 dagen geleden betaald voor 3 maanden, ben al blij niet betaald voor 6 maanden. Niks, noppes reacties. Wel altijd dezelfde die naar profielen komen kijken maar als je ze aanschrijft niks reactie. Ook andere profielen aangeschreven. Misschien 50 maar gewoon niks reactie.
  Caroussel zoveel je wilt maar hoe langer je dat doet hoe lelijker en/of dikker worden de vrouwen. En meestal nog in het Frans. Dacht dat Caroussel aan de hand van je keuzes bepaalde wie er bij je past maar ik zoek geen fotomodel maar een gewone vrouw die je op straat zou kunnen tegenkomen. Geen extra dikke en/of lelijke of niet-blanke frans-sprekende

  Sterke punten
  Hard over nagedacht maar niks gevonden

  Zwakke punten
  Er zullen misschien wel idioten zijn die virtuele cadeautjes die bestaan uit een tekening van een roos of een glas wijn voor echt geld willen sturen maar hoop dat het er niet veel zijn.

  Zoosk weg ermee

  Schreef me in voor 1 maand; onmiddelijk een fake bericht hoi hoe heb je me gevonden ? de volgende dag zelfde bericht

  16berichten verstuurd geen enkele reactie gehad
  prijs 29 euro 5 btw

  Ministerie van Economische zaken aangeschreven
  checken en buiten met die fake dating

  Sterke punten
  Mooie foto's van nep profielen

  Zwakke punten
  fake gedoe; geen echte datingsite. ga het elders zoeken niet in geloven

  Zoosk zit zol met "Zoosk leden"

  Als je even door de profielen bladert valt je op dat het grootste deel éénendezelfde naam heeft: "Een Zoosk Lid".
  In al die gevallen komt er precies 1 foto voor (die meestal onscherp is en gedateerd aandoet) en zijn er ook maar 2 rubrieken ingevuld: Geslacht en Sterrenbeeld.

  Het lijkt er op dat hier met wat gejatte foto's een data base bij elkaar verzonnen is.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Alles Fake.

  Geen goede datingsite

  Ik krijg nooit reacties terug als in berichten stuur of met iemand wil chatten.. Ik ben zeer teleurgesteld in deze datingsite. Is zijn geld niet waard!

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  allemaal zwakke punten

  oplichting

  Hello Charles,
  The amount is about 2,200 euros, i shall be able to take care of 1,100 euros. I will need you to please send the remaining.

  I am having problems using my US account here, You will have to send to the following account:

  Bank Name: HSBC
  Bank Swift Code: HSBCSGSG
  Account Number: 146523402060
  Bank Address: Blk 131 #01-257/259 Jurong Getaway Road,Singapore 600131.
  Account Name: Mok Kiat Joo
  Its that of a colleague here, you will have to send me a copy of the transfer receipt when it is done for reference purposes.
  Kiss

  Zwakke punten
  slechte controle op aanmeldingen

  Nick name Charlie

  Zegt dat ze Lonnieke Deleon heet

  oplichting

  Er word duidelijk niet goed gecontroleerd , ik kreeg toen ik mij aangemeld had, direct vrij chat contact met een vrouw die als nickname Charlie had
  Kon direct met haar gaan mailen, en uit eindelijk vroeg ze mij om een bedrag te storten om naar Nederland kon komen
  Ze schreef in 1 van haar vele mails dat ze vanaf Amsterdam naar Maleisie was vertrokken voor de handel in ruwe edelstenen

  Geen respons . Fake .

  Als je lol wil hebben om geld hieraan uit te willen geven voor cadeautjes virtueel ga je gang . Maar of je echte reactie krijgt is nog meer zeer te vraag .
  Je krijgt eerder een standaard berichtje waar je uit kunt kiezen.
  Geen persoonlijk berichtje of zo . Veel van die profielfoto,s lijken wel van modellen afkomstig te zijn . En zoals in andere reviews te lezen is dat er ook profielfoto,s gejat worden. Wanneer m,n abonnent afloopt schrijf ik me uit . Heb er spijt van dat ik er ooit op bent gegaan . Zelf heb een handicap . En probeer via een datings site aan een partner te komen .
  Niet dat ik wanhopig ben . Maar Zoosk teert op de centen wat je binnen brengt en laat veel fakers toe . Voor mij geen Zoosk meer .

  Sterke punten
  Geld afhandig maken en cadeautjes wat munten kost .

  Zwakke punten
  Fakers weren . En scammers .

  Zit vol scammers

  De site is niets meer dan een verzamelplek voor scammers. De profielen zijn gewoon gejat van openbare profielen soms met foto's. Er zijn wel enkele echte profielen maar die zijn met een vergrootglas nog bijna te vinden. Ook na het rapporteren duurt het heel lang voordat er actie ondernomen wordt een profiel te verwijderen.

  Sterke punten
  - Een hoop lol voor als je niet naarstig opzoek bent naar een date!
  - Als je eens een scammer wilt ontmoeten dan moet je zeker hier zijn!
  - Digitale cadeautjes zijn echt een aanwinst!
  - De Nederlandse vertalingen van de scammers zorgen voor een lach op je gezicht
  - Onwijs veel dames waarvan de meeste niet (meer) weten dat ze lid zijn.

  Zwakke punten
  - Ik zou het niet weten! ;-)

  Deze site overslaan!! Oplichting!!!

  Ik ben het eens met de reviews die ik lees. Een vriendin van mij kwam ik tegen, en die zei dat ze zich nooit voor Zoosk had opgegeven. Dus haar identiteit is gestolen!!

  En ja het is het niet heel verrassend dat dames juist hier op Zoosk niet reageren op berichtjes.
  Of het zijn FAKE profielen, of de profielen zijn gejat. en natuurlijk staan er ook echte profielen op.. maar wie heeft er echt succes op Zoosk gehad?
  Ik las van iemand dat de overheid maar een moet ingrijpen in de online dating sites. En ja, ik sluit me daarbij aan.

  Sterke punten
  aardige zoek mogelijkheid met de carousel, maar ja als de profielen fake zijn kom je ook nergens.

  Zwakke punten
  tsja.... waar te beginnen, als het uitgangspunt van de site niet integer is. ook ik heb geld weggegooid, of ben opgelicht.. wat zal het zijn.

  Tja wat zal ik ervan zeggen

  Na een tijdje rondgekeken te hebben op Zoosk kwam ik een paar mooie mannen tegen.En ja zo argwanend als ik ben,ben ik gaan spitten op internet en het bleken echt bestaande heren te zijn.Alleen toen kwam het,1 knipoog kan je versturen en voor de rest niks.Als mindervalide met een minimaal inkomen zie ik mjn mezelf geen (voor mij giga)bedrag betalen om van de betreffende heren hun berichtjes te lezen.Gelinkt aan fb,maar ohwwee als je fb vermeld in jou verhaal op je profiel.Niet iedereen heeft de financiële middelen om deze bedragen te betalen om in contact te komen met de heer of dame die ze tegenkomen.Als ik her geld er wel voor had.zou ik het ook niet doen.Door handicap ben ik veelal aan huis gekluisterd en zou dit een mooie manier zijn om weer wat geluk te vinden.....alleen betalen doe ik dus niet....Rekening houden met personen op het uiterste minimum doet en kent Zoosk niet,gezien het feit dat er totaal geen reactie komt op mail van mij naar hun (met hierin ook aantal tips hoe ze een en ander evt inkomensafhankelijk zouden kunnen maken.....Krijg alleen mail van ze als er weer een lelijkerd een ontmoeting wil of een berichtje gestuurd heeft(die ik dus niet kan lezen omdat ik uit principe niet ga betalen)

  Zwakke punten
  Te duur en houden geen rekening met personen voor wie een site als Zoosk wellicht de enige manier is om in contact met heren te komen

  nep profiel een oplichting! zeker niet aan te raden.

  Is een oplichting dating site, nep profiel zelfde berichten terug.
  Geen aan rader heel slechte dating site.
  Krijg nooit een bericht terug.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Allemaal zwakke punten.

  Belazerd

  Als je een knipoog stuurt naar iemand die offline is krijg je meteen antwoord met het verzoek om een berichtje te sturen en dat doe je dan en vervolgens hoor je nooit meer iets. Je kunt niet zien of iemand wel of niet actief is, de meesten waarschijnlijk niet. Het lijkt eerder een slim computersysteem dat zomaar mensen aan elkaar koppelt die helemaal niet met elkaar matchen. Je moet overal munten voor kopen om je zelf populairder te maken, meestal bij mensen die helemaal niet meer actief zijn op Zoosk. Waarschijnlijk blijven er een heleboel profielen van vrouwen op staan die helemaal niet actief zijn. Het is echt een waardeloze site, je kunt niet eens zien of iemand een bericht gelezen heeft behalve als je er flink voor betaalt. Dus, nep!!!!!

  Sterke punten
  Veel dames van mijn leeftijd maar er waren soms foto's bij waarvan ik me afvroeg of die niet van 20 jaar of langer geleden waren. Ik zag zelfs een trouwfoto van een vrouw van 60 van waarschijnlijk 35 jaar geleden.

  Zwakke punten
  Je weet absoluut niet wie er wel en wie niet actief zijn. Waarschijnlijk zijn al veel vrouwen al lang uitgeschreven of hebben gratis een profiel aangemaakt waar bijna niets in te lezen valt. Met hen kan je niet communiceren maar dat weet je niet. De carrousel waarmee je z.g. muntjes kunt verdienen werkt helemaal niet. Ze proberen je over te halen om overal maar muntjes voor te kopen want je bent helemaal niet populair en je moet populairder worden, trap daar niet in!!!!!

  dates ,,, JA wel

  zoosk , lees maar even ,,,hieronder

  Sterke punten
  iedere dag kan je 40 munten verzamelen ,,, en kan je geschenkjes sturen , oké , je moet lid zijn ,,, en een verwijzing naar facebook haalt niets uit ,,, zoosk is gelinkt aan facebook , en je gegevens gaan ook door naar Badoo en Twoo ,,, betalen moet je overal , denk ik ,,, op Twoo kan je wel berichtjes sturen , en lezen , ja , kosteloos --- zoosk , blijf volhouden ,stuur geschenkjes , en stuurt ze er ook terug , heb je beet ,,, ook al is de dame geen lid , op een dag is ze lid , en jij zal de eerste zijn die een berichtje ontvangt , het is mij overkomen , en ik ben dus wel tevreden ,,, en er volgen nog dates , maar die gaan dan verder op vriendschappelijke basis ,,, in Nederland en Belgie zijn nog andere sites , en je staat er dan zeker 200 maal op met je profiel ,,, en geloof me die zijn regelrechte oplichting , mannen worden vooral opgelicht ,,, mannen zijn nu eenmaal een makkelijke prooi ,,, de mooie profielen en vooral ,,, de mooie foto's , maar die komen zelfs uit seks video's , dus zeker nep ,,, ben ik dan de enige die positief is over zoosk

  Zwakke punten
  oké , voor een deel hebben mannen gelijk , er staan inderdaad dezelfde foto's , en andere namen of andere plaats ,,, opzoeken , is niet zo handig ,,, er staan inderdaad profielen die helemaal geen lid meer zijn , die blijven er inderdaad op staan

  slechte site

  slechte site . en idd veel de zelfde / verschillende personen . een reageert terwijl de ander je mijd

  Zelfde vrouw is 2 heel verschillende personen ?? ?

  Ik kwam via een vriend hier op zoosk. Ik heb een handicap, maar je weet nooit ? Bij de vrouwen van mijn leeftijd gekeken, en ja, er stond een leuke vrouw tussen. Ze had ook een handicap en als alle geluk, ze woonde zelfs in mijn woonplaats. Ik denk, kijk nog even verder, want wie weet, kom ik nog een leuke vrouw tegen met een handicap. Nee, ik kwam geen vrouw meer tegen met een handicap, maar wel de zelfde vrouw, die ik al leuk vond. Alleen nu had ze ineens geen handicap en woonde ineens aan de andere kant van Nederland ??????

  Sterke punten
  Geen 1

  Zwakke punten
  Nep profielen.

  Jammer

  Jammer en aan de andere kant gelukkig want ik haak al af na het lezen van al deze vorige reacties en hou mijn geld in mijn zak maar word ook gelijk erg wantrouwig ten op zichten van datingsites.Ik heb mijn profiel gelijk weer verwijdert en ga niet in zee met zo'n datingsite.

  Sterke punten
  Zag er erg gastvrij en leuk uit.

  Zwakke punten
  Erg onduidelijk met alle knipogen en chats en weet ik veel wat en jammer dat het zo'n slechte site blijkt te zijn.


Bezoek Zoosk

Schrijf een review