Reviews van deze auteur

Nooit een date door gehad, nep

Review over Ondeugend Daten

Heb middels deze site Ondeugend-Daten.nl maandenlanjg nooit een date gehad. De profielen komen over als inactief en/of nep. Toen probeerde ik een maand betaald lid te zijn maar dat bracht ook niets. Ze hadden zelfs de brutaliteit om mijn opzegging daaropvolgend te weigeren en ze sloten mijn online account af zodat ik niet meer de opzegging via hun site kon doen zoals voorgeschreven. Toen stuurden ze me een bedreigende aanmaning per post voor een openstaand bedrag. Overigens is dit hetzelfde oplichtersbedrijf dat in Nijmegen op het adres staat van Kerkenbos 1057 onder de naam Safe Dating Neworks BV waar ze ook een fake dating site hebbben onder safedatingnetworks.nl plus ene fake site onder wytegearrre.nl plus een site onder metjou.nl, allen met fake en inactieve profielen war je nooit tot een date komt.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alleen nep-en inactieve profielen

Puur nepprofielen

Review over SkypeSexdating

Deze dating site bestaat enkel uit nepprofielen en de site eigenaar geeft het toe in de algmene voorwaarden.

Nep dating site

Review over SDC

De website sdc.com (vroeger swingersdatingclub.com) is ene nep datingsite. De meeste vrouwelijke profielen zijn inactief en de weinige die kortstondig actief worden, schrijven alleen een standaard afwijzing of reageren simpelweg niet op berichten.
Ook kunnen de meeste profielen tijdens de proefperiode niet gecontacteerd of zelfs favoriet gemaakt worden, omdat er dan de melding verschijnt dat dit alleen kan met een betaald abonnement.
Heb hier nooit een echte date kunnen maken.

Site is dood, geldverspilling

Review over Zoosk

Ik heb voor het abonnement betaald, maar het was weggegooid geld. Op andere sites krijg ik veel reacties op mijn profiel en berichten, maar op deze site NUL, zelfs geen likes van vrouwen. De meeste profielen zijn nep of verlaten maar nooit verwijderd. Ook geeft het merendeel van de profielen de indruk 'restjes' te zijn van vrouwen die meestal erg onaantrekkelijk zijn, oud, er vroeg oud uitzien, slecht voor zichzelf zorgen. Het is zeldzaam om er aantrekkelijke vrouwen te vinden. Bovendien geven velen bijna niets of niets vrij behalve leeftijd en foto, wat zeer ongebruikelijk is.
Het lijkt erop dat de site dood is.

Fake dating site

Review over StouteDate

Totaal fake. Veel teveel reacties op willekeurig welke tijd van de dag alsof die personen die reageren erop wachten (dus in een call center zitten). Ook maken ze het opzeggen erg moeilijk. Je moet ze bellen na online aan te geven dat je opzegt. Daarnaast willen ze vanaf het begin geld, anders kun je gene berichten sturen. Dus uitproberen is niet mogelijk.
De vele likes en favoritene keuzes en standaard boodschappen wijzen er ook op dat de meeste profielen fake zijn.

Zwakke punten
Fake profielen
Vraagt geld om berichten te kunnenen versturen

Fake reviews

Review over SF.dating

Alle positieve reviews van secretflirt zijn fake. Natuurlijk komt straks weer een geweldige positieve review. Let maar op. Duurt niet lang.

Dat de reviews nep zijn is mij helemaal duidelijk geworden omdat zij een fout hebben gemaakt en verschillende reviews vanaf 1 IP (dezelfde internet verbinding) hebben geschreven. Ooops foutje hè oplichters.

reacties:

Review: Single man doe het niet!

Inderdaad maar logisch want het is ene nep datingsite.

Review: Ebbinge in de NRC

Correct, de golddiggers zullen massaal reageren. Ik ben benieuwd wat Pier doet met al die brieven van bijstandsmoeders en vrouwen met een WIA-uitkering.

Review: Ebbinge in de NRC

Klopt, mannen zijn helemaal niet zo geïnteresseerd in de opleiding en status van een vrouw. Wel in haar uiterlijk. Bij de advertentie van Pier staat een fantastische verhaal hoe geweldig ze is maar geen foto. Hier worden mannen dus niet warm van. Sterker nog, zo'n vrouw die zich zelf neerzet als een geschenk uit de hemel zal eisen dat de man voor haar knielt. Grote kans op een veeleisende bitch die jou wil veranderen. Mannen in de leeftijdscategorie die Pier bemiddelt hebben daar zeker helemaal geen zin in.