De Swingers Date Club (SDC) is van origine een Amerikaanse datingsite. Thans is deze site ook beschikbaar voor de Nederlandse gemeenschap. Zowel nationaal als internationaal heeft SDC een ledenaantal van ongeveer 3 miljoen. Op basis van dit gegeven wordt SDC ook wel de grootste internationale swingers lifestyle community van Nederland genoemd. Op deze sites kunnen stellen andere stellen ontmoeten voor erotische dates. Leden kunnen onder andere gebruik maken van opties c.q. mogelijkheden als speeddating, reisevenementen en swinger party's. Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden en de Swingers Date Club zeven (7) dagen gratis uitproberen.


Inschrijven

Geïnteresseerden die gebruik willen maken van de faciliteiten van SDC om op die manier andere singles te ontmoeten, moeten eerst een profiel aanmaken. Een profiel kan via de homepage van de site aangemaakt worden en is geheel gratis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden als stel, vrouw of als man. Als eerst moet men een gebruikersnaam, e- mail adres en woonplaats invullen bij de inschrijving. Hierna moet men aangeven van welk geslacht men is. Vervolgens kan men klikken op "word lid". Na deze stappen gevolgd te hebben is men lid van SDC en kan men het profiel verder samen stellen. Op basis van het profiel van de gebruiker wordt er een matching gedaan en kan men in contact komen met andere personen met dezelfde interesses. Naast lokale leden kunnen gebruikers ook in contact komen met internationale leden. Na het profiel volledig opgemaakt te hebben kan men direct van start met daten. Gebruikers hebben de mogelijkheid om te chatten, blogs te lezen, berichten te sturen en profielen te zoeken. Tegen een kleine vergoeding kunnen gebruikers ook toegang krijgen tot meerdere functionaliteiten op deze site.


Kosten

Het aanmaken van een lidmaatschap bij SDC is gratis. Gebruikers kunnen gedurende 7 dagen gratis gebruik maken van hun lidmaatschap. Deze gebruikers kunnen helaas geen gebruik maken van alle functionaliteiten. Gebruikers die toegang tot meerdere functionaliteiten willen, moeten hun lidmaatschap upgraden en daarvoor betalen. Gebruikers kunnen een lidmaatschap afsluiten voor 1 maand (22.95 euro), 3 maanden (16,65 euro per maand), 6 maanden (13,33 euro per maand) en 12 maanden (9,99 euro per maand). Gebruikers kunnen betalen via de bank, middels een credit card of contant.


Uitschrijven

Leden die geen gebruik meer wensen te maken van de functionaliteiten van de Swingers Date Club, kunnen zich uitschrijven en hun profiel afmelden. Via het linker menu moeten de klanten eerst gaan naar 'instellingen'. Vervolgens moet men een beveiligingsvraag invullen. Hierna kan men naar beneden scrollen en klikken op 'profiel verwijderen'. Hierna moet men antwoord geven op de zelf ingestelde beveiligingsvraag. Gebruikers moeten ook een reden aangeven waarom zij hun profiel wensen te verwijderen. Na deze actie bevestigd te hebben, wordt het profiel verwijderd uit de database van de site van SDC.


Contact gegevens

Swingers Date Club, PMB-428, 2054 Kildaire Farm Rd, Cary, NC, 27511 tel : 1-866 417-9956 / xx1-919 283-4414 or e-mail: [email protected] SDC Ventures LTD, ’t woud 45 A, 3232LN BRIELLE The Netherlands, KVK 66346185


SDC feestjes

SDC organiseert heel vaak leuke feestjes, meet & greets in diverse Nederlandse steden. Leden van SDC krijgen hierbij speciale aanbiedingen en kortingen. Op deze feestjes leren de gebruikers elkaar ook persoonlijk kennen. Dit maakt het feesten alleen maar gezelliger.


Artikelen over SDC

Swingen bij SDC

Over Swingers Date Club De Swingers Date Club, oftewel SDC  is eigenlijk een Amerikaanse erotische online datingsite. Deze datingsite is erg populair en is dan ook beschikbaar in onder andere het Nederlands, Duits, Frans en Spaans. De datingsite heeft zowel nationaal als internationaal een enorm aantal leden van ruim 3 miljoen. Hierom wordt de Swingers Date Club beschouwd als de grootste int ... [...]

SDC Reviews

  Prijzig maar het wel waard

  We lezen hier best een hoop negatieve reviews over SDC, maar sommigen herkennen we echt niet. Jaarlijks ontmoeten we honderden nieuwe stellen via de site. Een knokploeg van SDC als je wat verkeerd schrijft, sorry hoor we kennen duizenden leden en nog nooit zoiet gehoord? We zijn alle 15 jaar lid, alleen maar positieve ervaringen gehad tot zover.

  -- verwijderd --

  Sterke punten
  veel leden
  veel feesten

  Zwakke punten
  website rammelt soms wat

  Veel niet actieve profielen

  Even lid geweest maar gauw gestopt.
  Technische functionaliteit is slecht. Berichtje versturen vaak niet mogelijk of berichtje komt vervormd aan.
  Veel profielen zijn niet meer actief of geven niet thuis.
  Abonnement is erg duur, moeilijk te vinden hoe automatische incasso kan worden gestopt. Kortom begint eer ge begint .....

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  bedreigd door SDC

  Meerdere malen SDC op gewezen dat fake profielen aanwezig zijn, profielen die verwijzen naar betaalde diensten, niet betalende leden die contact informatie in hun profiel hebben staan wat slechts een summiere opsomming is.
  Als ik hiervan melding maak op mijn eigen profiel wordt deze meteen verwijderd, wordt bedreigd en gechanteerd door SDC. Heb zelfs bezoek gehad van een knokploeg van ze, die allemaal op camera stonden waarvan ik aangifte heb gedaan.

  Sterke punten
  Bedreigen, chanteren, intimideren, censureren, fake profielen aanmaken en tolereren, prostitutie aanbieden

  Zwakke punten
  Gebrek aan eerlijkheid, bedroevend slecht werkende website die eveneens niet is beveiligd.

  SDC=Gestapo

  Het team verwijdert zomaar teksten. Als je fakers en / of mensen die erg respectloos met anderen omgaan exposed,

  Dan zullen zij niet deze mensen aanspreken op hun gedrag. Of met jou een gesprek aangaan.

  Een simpel basis reglement zou al helpen.
  Maar gewoon een tekst bij jou verwijderen zonder eerst een gesprek aan te gaan. Waar wij uiteindelijk mee akkoord zijn gegaan, om de vrede te bewaren met team NSB.

  Wij en tientallen actieve andere persoon | stellen vinden het nogal wat is als je losers beschermd.

  Dat er een 10-15% van de accounts nep / inactief is dat is nog een ander puntje.

  Kaart je voor de zoveelste maal aan dat de website en haar security zo lek als een mandje en niks voor stelt.
  Dat ook elke simpele social hacker binnen 10 minuten binnen is.

  Wij werden namelijk voor een tweede maal gehackt.
  Wil je dit gesprek aangaan met een koffie dan word je van de site af gegooid.
  Dat is heel erg kwalijk vooral je familie en vrienden hebt... en wellicht een sociale functie hebt.

  Wij waren actief sinds 2002.
  Wij hebben wel een moreel kompas, en dat is uiteindelijk de taak van sdc.

  Geld is dus de grotere drijfveer, i.p.v. de kwaliteit hoog houden van de veiligheid of het bewaken tegen fakers

  Sterke punten
  - Het is een swingersite, en daarmee is alles ook wel
  gezegd.

  Zwakke punten
  - Slechte IM en Chatbox, de laatste klapt er minimaal eens
  per uur uit of de PM functie werkt weer niet.
  - Geen goede beveiliging aanwezig om jouw data, bank en
  privé gegevens te beschermen. Wil je ze ermee helpen
  dan voelen ze zich aangevallen.
  - 0 klant gericht, zeer Hautain qua houding. NSB 2.0 lijkt t.
  - Money driven, zero value for money.
  - Geen separate chatrooms voor swingers en mensen die
  lekker willen kletsen. Vroeger was daar de chat room wel
  op ingericht.
  - Ze doen zich veel groter voor dan dat ze in werkelijkheid
  zijn. Nl chat zit 100 tot 200 man op (80% vaste
  mensen 'bruin cafe types' 24/7/365). US chat room max
  50. Do your math.
  - Heeeeeel misschien in totaal 200 leuke stellen doeners
  (die vaker dan 4 x per jaar swingen) aanwezig.

  fake accounts om je te laten blijven

  Mijn ervaring met sdc.com is niet zo geweldig veel fake account die op je reageren terwijl je proeflid bent.
  Na betaling verstuur ik nog berichten naar 3 contacten waar ik mee mailde en totaal geen reactie meer terug. de berichten die ik stuurde werden niet eens meer gelezen maar personen waren wel online? dat er 1 afhaakt of 2 maar alles 3 en dan ook precies na dat de betaling binnen is vond ik wat verdacht....

  Zwakke punten
  fake accounts, te veel aanbod aan mannen in vergelijking met stellen of vrouwen die op zoek zijn naar een man daarom weinig slagingskans.

  ons kent ons

  Half jaar lid geweest van SDC, behalve veel "hallo's" weinig concreets. Indruk is dat het een kleine community is die elkaar kent en (ook in deze corona tijd!) lekker met elkaar blijft rotzooien. Nogal wat fakers, dat merk je aan sommige standaard reacties. Ook ervaring dat er in mijn direct contact met ge-interesseerden wordt meegelezen en prive tekst gewoon wordt verwijderd. En verder opvallend dat de reacties plotseling toenemen als je abonnement afloopt. Kortom, ook deze site is uiteindelijk niet echt interessant.

  Sterke punten
  redelijk hanteerbare site

  Zwakke punten
  veel fakers en verder een klein swingers wereldje;
  in je messengers wordt meegelezen en gerommeld;
  "spannende" reacties vlak voordat je abonnement afloopt om je als betalend lid binnenboord te houden.
  Advies: zonde van het geld

  Account geblockt, personeel arrogant

  Jaar of 5 actief geweest op sdc. Eerst als actief stel, vervolgens een tijd onbetaald en de laatste 6/7 maanden weer actief, maar als man alleen.

  Prettige ervaring, leuke mensen, wel wat nare bugs af en toe tot en met ongewenst delen van privé gegevens van een bevriend stel met een compleet ander lid (!!!) (telefoonnummers en wachtwoord in een mail werd (zonder dat ik het zag) meegestuurd naar een ander lid!) iets met cookies en dergelijke...
  Sommige bugs werden ontkend, sommigen opgelost. Toch bijzonder als ik mijn speeddate veranderde, ik in een speeddate van een ander aanpassingen kon doen?!?
  Direct messenger dramatisch slecht!

  Medio november '19 lifetime membership afgekocht voor € 250,00. Serieus geld, maar maandelijkse abonnementen schreeuwend duur.

  Begin januari '20 toch besloten uit het swingen te stappen vanwege de relatie die er niet tegen bestendigd was.

  Ondertussen mijn profiel tekstueel op' non actief' gezet als in,, lieve vriendjes ik stop ermee'' en een blog/post op sdc geplaatst met datzelfde verhaaltje en open en eerlijk de vraag,, mag ik mijn lifetimemembership aan iemand overdragen''? Ook de. Klantenservice gemaild of dat mag...?
  Niks om de regels te breken, gewoon open en eerlijk de vraag of dat kan/mag omdat ik uitstap. En ik bood een bijna nieuwe Fetish kledingset aan, die had ik de vrijdag ervoor gekocht.

  Uiteindelijk ook per mail van de 'account' member reactie gehad dat membership overname niet mag wegens privacy regeltjes enz en daar niet aan meewerken.
  Ik snap ook dat ze geld willen verdienen, maar vragen staat vrij toch?
  Prima, so be it, dan hou ik mijn lifetime membership wel aan voor als...

  Ondertussen was mijn blog overgegaan in een leuk actief blog met leuke reacties, sympathie van andere leden, ideeën wisselingen, waarom gestopt, reden, andere opties enz enz. Haalde ik veel enthousiasme uit.

  Daar ook in gezet, goh ik heb antwoord, overname mag niet, so far so good, ik hou mijn account wel aan, ik zie wel wat de toekomst brengt, het is toch een lifetime membership en het geld is al weg.

  Zo was mijn idee en meerdere leden deelden mijn idee: hou het aan, je weet niet hoe het loopt later, wie weet pak je het weer op...

  Wil ik gister inloggen: account geblockt.
  Geen mail, geen communicatie, niks, waarop ik een mail stuurde.
  Om 600 regels te besparen de samenvatting: volgens haar, Bianca, heb ik mijn membership te koop aangeboden, dat mag niet, dus je account is geblokkeerd en wordt niet meer geactiveerd.

  Korter door de bocht kon niet en een onvriendelijke toon, ongelooflijk!
  Waarop ik alsnog vriendelijk reageerde van goh ik bood het niet te koop aan, het was informatievergaring aangezien de site het niet goed duidelijk maakt, in datzelfde blog schreef ik duidelijk: het mag niet, so be it.
  De blokkade was totaal onterecht.

  Sterker nog: Iemand die me per direct message vroeg of hij mijn membership mocht overkopen heb ik zelfs afgewezen, ook dat kunnen ze terugzien.

  Op het verzoek: stuur me dan een printscreen waar ik het te koop aan bied kreeg ik de reactie,, dat kan ik niet meer zien, de blog is verwijderd''

  De rest was kort en bot: ik ga niet in discussie en jouw account wordt niet meer geactiveerd. Einde contact.
  Op het verzoek mijn account te beëindigen en restitutie kreeg ik geen reactie, behalve bovenstaande.

  Ze beweerde overigens dat ze me had gemaild dat ik de regels had overtreden en mijn account werd geblockt, maar die heb ik nooit gezien aangezien ik niet meer in kon loggen, waarschijnlijk heeft ze naar mijn sdc inbox gemaild ipv mijn gewone maik adres?

  Wát een arrogantie en wát een veel te overdreven manier van reageren. Veel te kort door de bocht...

  Een fatsoenlijke communicatie had wel zo netjes geweest, ik ben tenslotte betalend lid en ik heb geen regels gebroken en heb zeker die intentie niet gehad. Daarnaast stel ik me vriendelijk en eerlijk op, zo wil je dan ook behandeld worden?

  Nee, de communicatie daar gaat niet lekker en de arrogantie spat ervan af.

  Maar de ontevredenheid onder de leden laait al vaker op. Bugs liggen zelden aan hen, altijd aan de telefoons, ongeacht besturingssysteem, communicatie met sdc gaat ruk en de messenger is waardeloos.. En dat voor aardig wat euro's per maand.

  Een goede cash cow is het. En zeikerds? Die worden over boord geflikkerd...
  Jammer, heel jammer want ik had het er goed maar mijn zin!

  Ondertussen Mastercard erop gegooid, ik heb geen zin in de discussie met dat volk, mijn tijd en rust is meer waard.
  Maar het blijft dikke wanprestatie dat ik de dienst niet meer kan gebruiken, zonder enige vorm van fatsoenlijke communicatie.
  Heel jammer!

  Sterke punten
  Leuke community, veel serieuze stellen en leden, prima platform en actief optreden als je een fake account meldt. (vaker gedaan!)

  Zwakke punten
  Diverse bugs, direct messenger dramatisch slecht.

  Sdc staff reageert relatief laat op berichten.

  Arrogantie ten top, zeer slechte en klantonvriendelijke houding als je niet in de stroom mee gaat.
  Money comes first...

  Kreeg geen 3 maanden gratis

  Ben afgekomen op de advertentie van 3 maanden betaald en 3 maanden gratis kado als actie. Na 3 maanden kreeg ik alweer een nieuwe factuur. Ik denk nog wat vreemd. Helpdesk bericht gestuurd en toen bleek dat ik me had aangemeld via de app en niet via de website. Zowel op de app als op de site werd geadverteerd met die actie. Beetje belachelijk dit. Kon dus fluiten naar de gratis 3 maanden en ben weer opgestapt. Vind de site verder tenenkrommend,duur en zit technisch rommelig in elkaar.

  Sterke punten
  Weinig fakers
  Veel mensen uit de regio

  Zwakke punten
  Rommelig en onoverzichtelijk
  Vreemd beleid met acties

  Klantonvriendelijk!

  Afgelopen maanden heb ik SDC gebruikt. Ze bieden verschillende abonnementsvormen aan: bijvoorbeeld 1 maand, 3 maanden, een halfjaar en een jaar, waarbij de prijs per maand uiteraard telkens goedkoper wordt: EUR 30 voor 1 maand en ca 15 per maand als je een 3 of 6 maanden abonnement neemt.
  Omdat ik geen ervaringen met de site had, heb ik om te beginnen een abonnement van een maand genomen.

  Inmiddels zijn we 4 maanden verder en kwam ik er achter dat ze het abonnement telkens stilzwijgend verlengd hadden en hiervoor telkens het hoogste maandtarief via mijn creditcard afgeschreven hadden.
  Dit vind ik persoonlijk nogal onfatsoenlijk: ik zou het normaal gevonden hebben als ze na de eerste maand een mailtje hadden gestuurd, met de vraag of je je lidmaatschap wilt verlengen en zo ja, of je dit opnieuw voor een maand wilt doen, of voor een langer periode.

  Mijn ongenoegen heb ik aan hun heldpdesk kenbaar gemaakt, maar van enige klantvriendelijkheid was geen sprake. Het antwoord bevatte teksten als: "het is niet ons probleem" en "dan moet je maar beter lezen". Het 'beter lezen'-aspect is ongetwijfeld waar, want het zal in de kleine lettertjes hebben gestaan, maar dan blijf ik het alsnog erg klantonvriendelijk vinden.
  Een antwoord in de trant van 'we vinden het heel vervelend voor je, maar bij het inschrijven hebben we dit expliciet benoemd, dus helaas kunnen we weinig voor betekenen' zou al van veel meer empathie getuigd hebben.

  Omdat hun reactie niet bevredigend was, heb ik nog een mail gestuurd. In deze mail heb ik op een duidelijke, maar correcte wijze mijn ongenoegen geuit. Ook heb ik gezegd dat ik mijn ervaringen op fora als deze zal plaatsen. Voor SDC was dit aanleiding om mij per direct te verbannen: binnen enkele uren kreeg ik een mail dat mijn lidmaatschap per direct beeindigd was.

  De laatste abonnementstermijn heb ik dus wel volledig mogen betalen, maar van de site gebruik maken kan niet meer.

  Naast klantonvriendelijk moet ik dus helaas zeggen dat ook het woord 'oplichting' bij mij naar boven komt. Dat is jammer, omdat de meeste andere mensen die van de site gebruik maken een aardige indruk achter gelaten hebben. Alleen de organisatie / Helpdesk vind ik ondermaats. Helaas zijn internet organisaties zeer lastig benaderbaar en geeft dat hen het gevoel dat ze alles kunnen maken. Als dit echter de praktijk was geweest bij een kabelmaatschappij, energie bedrijf of financiele instelling, dan hadden ze binnen de kortste keren Kassa / Radar op hun stoep staan.

  Dus: SDC, doe iets aan je klantvriendelijkheid! Op deze manier win je klanten voor je en zul je meer geld verdienen, dan met deze intransparante methoden.

  gedeeltelijk echt

  Meerdere keren half jaar lid geweest van deze site samen met mijn vrouw als stel dus.
  Naast leuke ervaringen met echte contacten, ook het idee dat er toch echt wel neppers tussen zitten, als het er op aan komt reageren ze niet meer en komt er niets van afspreken. Zelfs met mannen dit mee gemaakt, komen gewoon niet opdagen en reageren dan niet meer op de mails via de site.
  Kortom redelijk echt, maar ook wel nep profielen. Valt ook wel op dat wanneer je weer moet betalen/verlengen dat je dan juist weer meer reacties krijgt.

  Sterke punten
  De enigste site waar een groot aantal echte contacten in zitten, maar toch ook weer die neppers helaas. Alle andere sites zijn 100% nep en geloof me ik weet er echt genoeg vanaf.

  Zwakke punten
  stop met die fake troep, hou het 100% echt

  slechte site

  jammer dat het nep is

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  alles

  SDC; Zo leuk als je het zelf maakt

  Goede site, waar je de contacten kunt vinden die je zoekt; Serieuze mensen die willen experimenteren, naar elkaar kijken of aan elkaar zitten. Maar ook serieuze mensen die graag aan partnerruil doen of hun grenzen willen verkennen binnen hun seksualiteit.
  Daarnaast zijn er ook de die-hard swingers welke op zeer frequente basis "gewoon" sex willen, en dan de minder serieuze mensen (voor mij wat te plat, maar voor veel mensen ook een heerlijke ervaring).

  Dan zijn er nog de feestjes met meerdere stellen...

  SDC is met name stel-georiënteerd, maar je vind er ook single-mannen, single vrouwen en gelegenheidsstelen.

  Voor iedereen wat wils; gewoon een kwestie van zoeken binnen de profielen en een eerste contact leggen. Daarna wordt vanzelf duidelijk of het klikt of niet.

  Sterke punten
  - Duidelijke profielen
  - Makkelijk zoeken
  - Goede interface
  - Goede helpdesk die graag helpt

  Zwakke punten
  - Het abonnement op SDC vinden wij erg duur voor een website die mensen met elkaar verbind.

  Fijne site veel mogelijke contacten

  Mijn vrouw en ik komen nu twee jaar op deze site. En natuurlijk kan alles beter maar wij hebben er een groot aantal contacten opgedaan. We zijn eigenlijk geen fakers tegengekomen.
  Het is redelijk eenvoudig te bepalen met wie je nu eigenlijk seks wilt hebben en met wie niet. Veel mensen hebben foto's beschikbaar.

  De site heeft ons goed geholpen met het swingen en een date per maand. Ofwel: we komen goed aan ons gerief.

  Sterke punten
  Veel mensen met dezelfde gedachten. Mensen, die er ook echt voor gaan. Voldoende stellen van onze leeftijd (53 en 55 jaar) maar ook jongere stellen die leeftijd geen probleem vinden, zoals wij leeftijd ook geen probleem vinden.
  Grote community, dus.

  Zwakke punten
  De site mag iets minder ouderwets ... aan de andere kant, telkens vernieuwing maakt bezoek ook weer lastig (dus niet echt een zwakt punt).

  Niets is veilig/heilig voor SDC

  Zijn 2 jaar lid geweest van SDC.
  Recentelijk had ik het "lef" om een blog te starten met de vraag of SDC zijn beste tijd heeft gehad 80% (!!!!) van de ca. 40 reacties waren het hier mee eens. Na nog geen dag is het blog door SDC verwijdert net als ons betaalde profiel. Blijkt dus dat SDC op de achtergrond de mails leest die leden onderling aan elkaar versturen!!! In 1 van deze mails grapte ik met een ander lid over een nieuwe SDC site, grapte! Je zou denken dat dit soort mails privé is omdat de leden onderling gevoelige (contact) informatie delen, hun hart uitstorten en elkaar stoute foto's sturen.
  Als reden richting de andere leden, die hierover vragen stelde aan de helpdesk, gaf SDC op dat er "dingen" op ons profiel niet on orde waren en dat dat de reden was. In de mail aan ons gericht was echter duidelijk dat de mails die wij ontvingen en stuurden via de mailbox van het profiel gelezen waren.

  Op SDC kan je een "privé" folder aanmaken voor foto's beveiligd met een wachtwoord. Deze folder is dus alleen prive voor de andere leden. Hou er rekening mee dat de informatie in deze folder niet prive is voor de SDC moderators dus plaats geen foto's die je chantabel maken.(er geldt een 30 dagen dataretentieplicht omdat het een community betreft, dus je data en foto's staan sowieso nog 30 dagen op de server als je je profiel hebt verwijdert).

  De leden bestaan voor een deel uit de lifetime leden die lidmaatschap afgekocht hebben, single mannen en paren. De verhouding hiertussen is echter zoek en de site is verworden tot een contactsite en geen swingerssite.
  De site wordt niet meer actief onderhouden en is een kapstok voor de siteowners om geld te verdienen met de randverschijnselen van het swingen; feesten organiseren, vakanties, cruises.

  Sterke punten
  Grote community

  Zwakke punten
  slechte interface (op met name mobile devices)
  veel single mannen op zoek naar een snelle wip
  SDC eigenaren zijn niet discreet
  weinig vernieuwing
  eigenaren zijn tegenwoordig alleen op geld verdienen uit (geen swingershart meer)
  geen eigen controle over je gegevens en data

  geile grieten bij de vleet

  Heren laat je niet misleiden door de negatieve reviews van een stelletje idioten ( lees Dirk - Goudenwortel - Boer en Hans, de raadgever ) want het zijn gewoon een stelletje nietsnutten die gratis willen neuken en als het niet kan dan gaan ze maar reviews schrijven ! zitten al met blaren op hun handen van aan hun lul te trekken omdat ze nergens aan hun trekken komen.

  Sterke punten
  .................................................................

  Zwakke punten
  ............................................................

  Prima Site

  Zijn al jaren life time member en hebben erg leuke contacten gehad en nog snap dan ook niets van de negatieve berichten.

  Aan te raden als je swingers wilt ontmoeten en leuke ervaringen wilt opdoen.

  Sterke punten
  Mooie overzichtelijke site

  privacy

  Niet zo mooi allemaal bij SDC....zijn proeflid geweest........wat gebeurt er daarna?

  Je profiel blijft online met je foto's...log je in zie je gewoon dat je online bent...zelfs wanneer voor het laatst!!!...haha...pure fake......er staat zelfs bij dat ons profiel een 'Volledig profiel' is!...dus dat we lid zijn van SDC!....wat we niet zijn!
  Ons proef profiel wordt dus gebruikt om als lokkertje te diennen voor nieuwe kanditaten!

  Deleten van je profiel lukt ook niet......waarschijnlijk zijn de meeste mensen niet eens meer lid,maar hun profiel doet anders geloven!

  Eigenlijk scahndelijk,maar ja zo werkt het blijkbaar...........

  Sterke punten
  Geen,erg veel fake

  Zwakke punten
  niet te tellen

  Prima site & profielen zijn ECHT

  Sta hier al sinds 2005 op, eerst samen met mijn vrouw, helaas is zij overleden en nu alleen Wij en ik hebben hier ontzettend leuke dates aan overgehouden en vrienden voor het leven Uitstekende site, ben eenmalig lifetime member geworden in 2005 en verder hoef je ook meer meer betalen
  Herken de min punten die hier worden genoemd ook totaal nier, milverkeer werkt gewoon primaen speeddating ook

  2 weekjes geleden nog een speeddate gezet om 00.15 uur en binnen 2 uurtjes zat ik bij een leuk stel thuis;)

  Ga hier nooit meer vanaf:-)

  C XXX

  Sterke punten
  Echte mensen en ook meet and greet voor SDC'ers & je kunt je aanmelden voor verschillende feesten en kijken of er vriendjes van jou ook heen gaan

  Zwakke punten
  In mijn ogen geen, de review hierboven dat je aan bepaalde uiterlijke kenmerken moet voldoen (kale kop, partydrugs, piercings o.i.d. Herken ik na 7 jaar lidmaatschap totaal niet Het respect onderling is gewoon heel groot en er zitten mensen op in alle soorten en maten

  En ja natuurlijk smaken verschillen, ik date ook niet met iedereen ( maar wel meer dan genoeg via SDC:-)
  Dat wil niet zeggen dat de site gelijk slecht is;)

  In het buitenland werkt het wel...

  In nederland lijkt SDC in beslag genomen door allerhande randfiguren uit het Techno- en Dance circuit. Je moet aan bepaalde uiterlijke kenmerken voldoen (helemaal geschoren, kale kop, piercings, extravagantie, partydrugs, lachgas) waardoor de nadruk vooral ligt op 'bij de scene horen' en vrijwel niet op lekker sexen met soortgenoten.
  Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het UK en de VS. Daar gaat het om gewone mensen met een aparte hobby die voor elkaar open staan (of liggen).
  Woon je buiten de Benelux? aanrader. Binnen de Benelux? Afblijven, tenzij je bij de target groep hoort.

  Sterke punten
  Veel en duidelijke profielen
  Betaalbaar
  Werkt buiten de Benelux
  Je kunt met soortgenoten op krik vakantie

  Zwakke punten
  Werkt niet in de Benelux voor 'normalere' mensen
  Website is zo lek als een mandje
  De hollandse deelnemers lijken OF bajesklanten OF xtc snuivende dancefeest gangers

  Prima site

  Wij staan nu 1 1/2 jaar op deze site en het bevalt ons meer dan prima! Het is even wennen maar dat is op elke site het geval.
  Wij vinden het wel overzichtelijk. Weinig fake, leuke gezellige chatbox en heel heel veel echte actieve profielen. Wij hebben dates gehad met stellen, mannen en vrouwen. Inmiddels hebben we een life time membership genomen. Wij willen hier voorlopig wel blijven !!!!

  Sterke punten
  Veel echte en actieve profielen. Veel mogelijkheden op de site (mail, validaties, chat, vriendenlijst, favorieten)

  Zwakke punten
  Geen

  SDC en zijn regeltjes

  Al enige tijd zijn wij actief op SDC maar zoals al vaak werd besproken hier... de arrogantie van SDC is niet normaal..
  Je betaald veel lidmaatschap maar een site bijhouden is er daar niet bij..
  Als betalende ken je verschillende funkties erbij krijgen zoals chat..
  Deze is vaak traag of niet berijkbaar en geregeld loopt deze vast.
  Als je dan vragen steld aan de zo geheten helpdesk moet je nog uitkijken ook want opeens komt Dave die btw een nederlander is maar vertrokken is naar america al heel snel van je toon bevalt me niet.. ophouden of je word helemaal geblokt...
  Nou dan ben je dus al je centen kwijt want probeer die maar eens terug te krijgen.
  In nederland ben je als lid beschermd en heb je rechten... maar gezien zij in america zitten kun je daar dus naar fluiten.
  De mensen die er lid zijn.. zijn veelal leuk, lieve en gezellige mensen.
  Het is alleen jammer dat SDC zelf niet eens het iedee heeft hoe je met mensen omgaat.

  Wat betreft over privaci.. zij kunnen wel voorwaarden hebben maar niets mag zomaar gebruikt worden voor andere doeleinden.
  Sterker nog, het is zelfs strafbaar, er is niet voor niets een funktie van profiel verwijderen.

  Swingers zijn in het algemeen leuke lieve mensen.
  De SDC crew.. zijn volgensmij totaal geen swingers... doen zich wel zo voor maar gaat hun alleen om de centen en niets meer.

  Jammer jammer, word eens tijd dat hier in Nederland een soortgelijke site komt...
  Je ken lullen wat je wil maar in het algemeen zijn de Nederlanders veel vriendelijker als de Americanen..
  En onze helpdesk Dave die tevens de eigenaar is van SDC van komaf Nederlander maar goed is ingeburgerd tot Americaan..

  Goed

  Werkt goed waar het voor bedoeld is.

  Sterke punten
  werkt gewoon prima

  Slechte site en arrogante club

  Op advies van vrienden lid geworden bij deze site. De site is echter nogal onoverzichtelijk en dat is dan zacht uitgedrukt. Teveel informatie op één scherm. De zgn. speeddates worden misbruikt door leden die van hun kaartjes af moeten of die iets anders trachten te verkopen. Informatie over clubs is niet compleet en beperkt tot de clubs waar men blijkbaar een deal mee heeft. De mogelijkheid om IM chats te voeren is bagger; ben je net een bericht aan het dichten komt er een aanvraag voor een IM chat binnen en kun je dus je bericht opnieuw intypen. De e-mail functie werkt langzaam en slecht. Nou ja, zo kunnen we nog wel even doorgaan. Echt, er zijn betere sites te vinden. Probleem is een beetje dat ze de grootste schijnen te zijn en dat maakt dat ze arrogant zijn en denken zich niet meer te hoeven inzetten voor enige verbetering.

  O ja ze hebben ook een soort van reisafdeling. Daar moet je helemaal niets mee willen doen. Er zijn betere en vooral goedkopere opties. Stel ook vooral geen vragen want je wordt afgesnauwd.

  Sterke punten
  Internationale site; handig als je veel op reis/vakantie bent en dus internationale contacten zoekt.

  Zwakke punten
  Slechte navigatie
  Onoverzichtelijke indeling
  Langzame e-mail functie
  IM chats die alles onderbreken
  Speeddates die worden misbruikt
  enz.

  Misbruik van jouw profiel tekst in reclame DUS GEEN PRIVACY!!

  @:@:@Een echte ASSO [email protected]:@:@:

  Deze site maak ook misbruik van jouw informatie en jouw profiel komt op hun webblad te staan als een reclame stunt. Mijn profiel is meer dan 1 jaar (2010) verwijdered en ja die sta steeds op hun blad als reclame.

  Deze gasten geeft aan het is hun recht om te maken met jouw profiel wat hun willen en jij bent de dupe ervan.

  Dus mijn gevoel en mening is dus heel eenvoudig.

  LET OP JIJ KOMT NOOIT AF VAN DEZE SITE. Dus verwijder profiel is voor hun een reclame tool en jij bent er niet om dat aan te vechten.

  Asso Site!!!

  Email contact met Lilian , Dave (NEDERLANDSE gasten erbij!!)

  (Hoi Gerhard,
  De database waar je naar kijkt zijn geen aktieve profielen. Het heeft puur een marketing funktie en helaas kan dit niet veranderd worden. Nogmaals in onze leverings voorwaarden staat duidelijk dat we deze informatie kunnen gebruiken. Je bent daar ook mee akkoord gegaan toen je een profiel hebt gemaakt. Er is uit deze tekst niet op te maken wie dit geschreven heeft zoals bv namen etc dus wordt de tekst niet verwijderd.

  Mvg

  Dave )


  :@:@:@:@:@:@:@:

  Sterke punten
  Geen Ik heb veel beter resultaten bij de plaaslijke sdc.nl webblad gekregen dan bij www.SDC.com

  Zwakke punten
  Mijn ervaring met deze

  Jouw profiel en foto's word door hun misbruikt als reclame stunt tot jouw nadeel!!

  Om jouw profiel te delte of te verwijderen heeft geen effect.

  Mijn profiel staat op 20 steden geplaats als actief stel. Zo ook andere ex leden.

  You join once but you get screwed for ever by this company and website.

  Plus site

  Goede site met veel pluspunten. Je krijgt er direct contant als het klikt.
  Alles wat er staat is echt maar dan ook echt. Ook vele partys die echt zijn. Je kunt ook iemand valideren zodat de rest weet dat je echt bent. Ik ben nog geen faker tegengekomen.

  Sterke punten
  Alles wat er staat.

  Zwakke punten
  Nog niet meegemaakt


Bezoek SDC

Schrijf je eigen review