SDC - 24 Reviews

Last updated: 19 januari 2021
SDC Logo

47.6% aanbevolen, 24 Reviews

 1. SDC informatie
 2. Inschrijven
 3. Kosten
 4. Uitschrijven
 5. Contact gegevens
 6. SDC feestjes
 7. SDC Reviews
 8. Schrijf ook een review over SDC

Niet tevreden over SDC? Probeer dan eens RegioSwingers.

SDC informatie

De Swingers Date Club (SDC) is van origine een Amerikaanse datingsite. Thans is deze site ook beschikbaar voor de Nederlandse gemeenschap. Zowel nationaal als internationaal heeft SDC een ledenaantal van ongeveer 3 miljoen. Op basis van dit gegeven wordt SDC ook wel de grootste internationale swingers lifestyle community van Nederland genoemd. Op deze sites kunnen stellen andere stellen ontmoeten voor erotische dates. Leden kunnen onder andere gebruik maken van opties c.q. mogelijkheden als speeddating, reisevenementen en swinger party's. Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden en de Swingers Date Club zeven (7) dagen gratis uitproberen.

SDC Details

Hits: 8826

URL: http://www.sdc.com/

Categorieën: Swinger Dating

Reviews: 24

Inschrijven

Geïnteresseerden die gebruik willen maken van de faciliteiten van SDC om op die manier andere singles te ontmoeten, moeten eerst een profiel aanmaken. Een profiel kan via de homepage van de site aangemaakt worden en is geheel gratis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden als stel, vrouw of als man. Als eerst moet men een gebruikersnaam, e- mail adres en woonplaats invullen bij de inschrijving. Hierna moet men aangeven van welk geslacht men is. Vervolgens kan men klikken op "word lid". Na deze stappen gevolgd te hebben is men lid van SDC en kan men het profiel verder samen stellen. Op basis van het profiel van de gebruiker wordt er een matching gedaan en kan men in contact komen met andere personen met dezelfde interesses. Naast lokale leden kunnen gebruikers ook in contact komen met internationale leden. Na het profiel volledig opgemaakt te hebben kan men direct van start met daten. Gebruikers hebben de mogelijkheid om te chatten, blogs te lezen, berichten te sturen en profielen te zoeken. Tegen een kleine vergoeding kunnen gebruikers ook toegang krijgen tot meerdere functionaliteiten op deze site.

Kosten

Het aanmaken van een lidmaatschap bij SDC is gratis. Gebruikers kunnen gedurende 7 dagen gratis gebruik maken van hun lidmaatschap. Deze gebruikers kunnen helaas geen gebruik maken van alle functionaliteiten. Gebruikers die toegang tot meerdere functionaliteiten willen, moeten hun lidmaatschap upgraden en daarvoor betalen. Gebruikers kunnen een lidmaatschap afsluiten voor 1 maand (22.95 euro), 3 maanden (16,65 euro per maand), 6 maanden (13,33 euro per maand) en 12 maanden (9,99 euro per maand). Gebruikers kunnen betalen via de bank, middels een credit card of contant.

Uitschrijven

Leden die geen gebruik meer wensen te maken van de functionaliteiten van de Swingers Date Club, kunnen zich uitschrijven en hun profiel afmelden. Via het linker menu moeten de klanten eerst gaan naar 'instellingen'. Vervolgens moet men een beveiligingsvraag invullen. Hierna kan men naar beneden scrollen en klikken op 'profiel verwijderen'. Hierna moet men antwoord geven op de zelf ingestelde beveiligingsvraag. Gebruikers moeten ook een reden aangeven waarom zij hun profiel wensen te verwijderen. Na deze actie bevestigd te hebben, wordt het profiel verwijderd uit de database van de site van SDC.

Contact gegevens

Swingers Date Club,
PMB-428, 2054 Kildaire Farm Rd, Cary, NC, 27511
tel : 1-866 417-9956 / xx1-919 283-4414 or e-mail: [email protected]

SDC Ventures LTD, ’t woud 45 A, 3232LN BRIELLE
The Netherlands, KVK 66346185

SDC feestjes

SDC organiseert heel vaak leuke feestjes, meet & greets in diverse Nederlandse steden. Leden van SDC krijgen hierbij speciale aanbiedingen en kortingen. Op deze feestjes leren de gebruikers elkaar ook persoonlijk kennen. Dit maakt het feesten alleen maar gezelliger.


Maak nu een gratis account aan op SDC

SDC Acties & Nieuws

 • 4 april 2017 Swingen bij SDC
  Over Swingers Date Club De Swingers Date Club, oftewel SDC  is eigenlijk een Amerikaanse erotische online datingsite. Deze datingsite is erg populair en is dan ook beschikbaar in onder andere het Nederlands, Duits, Frans en Spaans. De datingsite heeft zowel nationaal als internationaal een enorm aantal leden van ruim 3 miljoen. Hierom wordt de Swingers Date Club beschouwd als de grootste int Lees verder

SDC reviews (24):

SDC - bedreigd door SDC

0

Review:
Meerdere malen SDC op gewezen dat fake profielen aanwezig zijn, profielen die verwijzen naar betaalde diensten, niet betalende leden die contact informatie in hun profiel hebben staan wat slechts een summiere opsomming is.
Als ik hiervan melding maak op mijn eigen profiel wordt deze meteen verwijderd, wordt bedreigd en gechanteerd door SDC. Heb zelfs bezoek gehad van een knokploeg van ze, die allemaal op camera stonden waarvan ik aangifte heb gedaan.

Sterke punten:
Bedreigen, chanteren, intimideren, censureren, fake profielen aanmaken en tolereren, prostitutie aanbieden

Zwakke punten:
Gebrek aan eerlijkheid, bedroevend slecht werkende website die eveneens niet is beveiligd.

blackcfo beveelt SDC NIET aan bij vrienden/bekenden

SDC - SDC=Gestapo

0

Review:
Het team verwijdert zomaar teksten. Als je fakers en / of mensen die erg respectloos met anderen omgaan exposed,

Dan zullen zij niet deze mensen aanspreken op hun gedrag. Of met jou een gesprek aangaan.

Een simpel basis reglement zou al helpen.
Maar gewoon een tekst bij jou verwijderen zonder eerst een gesprek aan te gaan. Waar wij uiteindelijk mee akkoord zijn gegaan, om de vrede te bewaren met team NSB.

Wij en tientallen actieve andere persoon | stellen vinden het nogal wat is als je losers beschermd.

Dat er een 10-15% van de accounts nep / inactief is dat is nog een ander puntje.

Kaart je voor de zoveelste maal aan dat de website en haar security zo lek als een mandje en niks voor stelt.
Dat ook elke simpele social hacker binnen 10 minuten binnen is.

Wij werden namelijk voor een tweede maal gehackt.
Wil je dit gesprek aangaan met een koffie dan word je van de site af gegooid.
Dat is heel erg kwalijk vooral je familie en vrienden hebt... en wellicht een sociale functie hebt.

Wij waren actief sinds 2002.
Wij hebben wel een moreel kompas, en dat is uiteindelijk de taak van sdc.

Geld is dus de grotere drijfveer, i.p.v. de kwaliteit hoog houden van de veiligheid of het bewaken tegen fakers

Sterke punten:
- Het is een swingersite, en daarmee is alles ook wel
gezegd.

Zwakke punten:
- Slechte IM en Chatbox, de laatste klapt er minimaal eens
per uur uit of de PM functie werkt weer niet.
- Geen goede beveiliging aanwezig om jouw data, bank en
privé gegevens te beschermen. Wil je ze ermee helpen
dan voelen ze zich aangevallen.
- 0 klant gericht, zeer Hautain qua houding. NSB 2.0 lijkt t.
- Money driven, zero value for money.
- Geen separate chatrooms voor swingers en mensen die
lekker willen kletsen. Vroeger was daar de chat room wel
op ingericht.
- Ze doen zich veel groter voor dan dat ze in werkelijkheid
zijn. Nl chat zit 100 tot 200 man op (80% vaste
mensen 'bruin cafe types' 24/7/365). US chat room max
50. Do your math.
- Heeeeeel misschien in totaal 200 leuke stellen doeners
(die vaker dan 4 x per jaar swingen) aanwezig.

SDC=Gestap beveelt SDC NIET aan bij vrienden/bekenden

SDC - fake accounts om je te laten blijven

0

Review:
Mijn ervaring met sdc.com is niet zo geweldig veel fake account die op je reageren terwijl je proeflid bent.
Na betaling verstuur ik nog berichten naar 3 contacten waar ik mee mailde en totaal geen reactie meer terug. de berichten die ik stuurde werden niet eens meer gelezen maar personen waren wel online? dat er 1 afhaakt of 2 maar alles 3 en dan ook precies na dat de betaling binnen is vond ik wat verdacht....

Zwakke punten:
fake accounts, te veel aanbod aan mannen in vergelijking met stellen of vrouwen die op zoek zijn naar een man daarom weinig slagingskans.

SDC - ons kent ons

0

Review:
Half jaar lid geweest van SDC, behalve veel "hallo's" weinig concreets. Indruk is dat het een kleine community is die elkaar kent en (ook in deze corona tijd!) lekker met elkaar blijft rotzooien. Nogal wat fakers, dat merk je aan sommige standaard reacties. Ook ervaring dat er in mijn direct contact met ge-interesseerden wordt meegelezen en prive tekst gewoon wordt verwijderd. En verder opvallend dat de reacties plotseling toenemen als je abonnement afloopt. Kortom, ook deze site is uiteindelijk niet echt interessant.

Sterke punten:
redelijk hanteerbare site

Zwakke punten:
veel fakers en verder een klein swingers wereldje;
in je messengers wordt meegelezen en gerommeld;
"spannende" reacties vlak voordat je abonnement afloopt om je als betalend lid binnenboord te houden.
Advies: zonde van het geld

Pablo beveelt SDC NIET aan bij vrienden/bekenden

SDC - Account geblockt, personeel arrogant

3

Review:
Jaar of 5 actief geweest op sdc. Eerst als actief stel, vervolgens een tijd onbetaald en de laatste 6/7 maanden weer actief, maar als man alleen.

Prettige ervaring, leuke mensen, wel wat nare bugs af en toe tot en met ongewenst delen van privé gegevens van een bevriend stel met een compleet ander lid (!!!) (telefoonnummers en wachtwoord in een mail werd (zonder dat ik het zag) meegestuurd naar een ander lid!) iets met cookies en dergelijke...
Sommige bugs werden ontkend, sommigen opgelost. Toch bijzonder als ik mijn speeddate veranderde, ik in een speeddate van een ander aanpassingen kon doen?!?
Direct messenger dramatisch slecht!

Medio november '19 lifetime membership afgekocht voor € 250,00. Serieus geld, maar maandelijkse abonnementen schreeuwend duur.

Begin januari '20 toch besloten uit het swingen te stappen vanwege de relatie die er niet tegen bestendigd was.

Ondertussen mijn profiel tekstueel op' non actief' gezet als in,, lieve vriendjes ik stop ermee'' en een blog/post op sdc geplaatst met datzelfde verhaaltje en open en eerlijk de vraag,, mag ik mijn lifetimemembership aan iemand overdragen''? Ook de. Klantenservice gemaild of dat mag...?
Niks om de regels te breken, gewoon open en eerlijk de vraag of dat kan/mag omdat ik uitstap. En ik bood een bijna nieuwe Fetish kledingset aan, die had ik de vrijdag ervoor gekocht.

Uiteindelijk ook per mail van de 'account' member reactie gehad dat membership overname niet mag wegens privacy regeltjes enz en daar niet aan meewerken.
Ik snap ook dat ze geld willen verdienen, maar vragen staat vrij toch?
Prima, so be it, dan hou ik mijn lifetime membership wel aan voor als...

Ondertussen was mijn blog overgegaan in een leuk actief blog met leuke reacties, sympathie van andere leden, ideeën wisselingen, waarom gestopt, reden, andere opties enz enz. Haalde ik veel enthousiasme uit.

Daar ook in gezet, goh ik heb antwoord, overname mag niet, so far so good, ik hou mijn account wel aan, ik zie wel wat de toekomst brengt, het is toch een lifetime membership en het geld is al weg.

Zo was mijn idee en meerdere leden deelden mijn idee: hou het aan, je weet niet hoe het loopt later, wie weet pak je het weer op...

Wil ik gister inloggen: account geblockt.
Geen mail, geen communicatie, niks, waarop ik een mail stuurde.
Om 600 regels te besparen de samenvatting: volgens haar, Bianca, heb ik mijn membership te koop aangeboden, dat mag niet, dus je account is geblokkeerd en wordt niet meer geactiveerd.

Korter door de bocht kon niet en een onvriendelijke toon, ongelooflijk!
Waarop ik alsnog vriendelijk reageerde van goh ik bood het niet te koop aan, het was informatievergaring aangezien de site het niet goed duidelijk maakt, in datzelfde blog schreef ik duidelijk: het mag niet, so be it.
De blokkade was totaal onterecht.

Sterker nog: Iemand die me per direct message vroeg of hij mijn membership mocht overkopen heb ik zelfs afgewezen, ook dat kunnen ze terugzien.

Op het verzoek: stuur me dan een printscreen waar ik het te koop aan bied kreeg ik de reactie,, dat kan ik niet meer zien, de blog is verwijderd''

De rest was kort en bot: ik ga niet in discussie en jouw account wordt niet meer geactiveerd. Einde contact.
Op het verzoek mijn account te beëindigen en restitutie kreeg ik geen reactie, behalve bovenstaande.

Ze beweerde overigens dat ze me had gemaild dat ik de regels had overtreden en mijn account werd geblockt, maar die heb ik nooit gezien aangezien ik niet meer in kon loggen, waarschijnlijk heeft ze naar mijn sdc inbox gemaild ipv mijn gewone maik adres?

Wát een arrogantie en wát een veel te overdreven manier van reageren. Veel te kort door de bocht...

Een fatsoenlijke communicatie had wel zo netjes geweest, ik ben tenslotte betalend lid en ik heb geen regels gebroken en heb zeker die intentie niet gehad. Daarnaast stel ik me vriendelijk en eerlijk op, zo wil je dan ook behandeld worden?

Nee, de communicatie daar gaat niet lekker en de arrogantie spat ervan af.

Maar de ontevredenheid onder de leden laait al vaker op. Bugs liggen zelden aan hen, altijd aan de telefoons, ongeacht besturingssysteem, communicatie met sdc gaat ruk en de messenger is waardeloos.. En dat voor aardig wat euro's per maand.

Een goede cash cow is het. En zeikerds? Die worden over boord geflikkerd...
Jammer, heel jammer want ik had het er goed maar mijn zin!

Ondertussen Mastercard erop gegooid, ik heb geen zin in de discussie met dat volk, mijn tijd en rust is meer waard.
Maar het blijft dikke wanprestatie dat ik de dienst niet meer kan gebruiken, zonder enige vorm van fatsoenlijke communicatie.
Heel jammer!

Sterke punten:
Leuke community, veel serieuze stellen en leden, prima platform en actief optreden als je een fake account meldt. (vaker gedaan!)

Zwakke punten:
Diverse bugs, direct messenger dramatisch slecht.

Sdc staff reageert relatief laat op berichten.

Arrogantie ten top, zeer slechte en klantonvriendelijke houding als je niet in de stroom mee gaat.
Money comes first...

SDC - Kreeg geen 3 maanden gratis

0

Review:
Ben afgekomen op de advertentie van 3 maanden betaald en 3 maanden gratis kado als actie. Na 3 maanden kreeg ik alweer een nieuwe factuur. Ik denk nog wat vreemd. Helpdesk bericht gestuurd en toen bleek dat ik me had aangemeld via de app en niet via de website. Zowel op de app als op de site werd geadverteerd met die actie. Beetje belachelijk dit. Kon dus fluiten naar de gratis 3 maanden en ben weer opgestapt. Vind de site verder tenenkrommend,duur en zit technisch rommelig in elkaar.

Sterke punten:
Weinig fakers
Veel mensen uit de regio

Zwakke punten:
Rommelig en onoverzichtelijk
Vreemd beleid met acties

SDC - Klantonvriendelijk!

3

Review:
Afgelopen maanden heb ik SDC gebruikt. Ze bieden verschillende abonnementsvormen aan: bijvoorbeeld 1 maand, 3 maanden, een halfjaar en een jaar, waarbij de prijs per maand uiteraard telkens goedkoper wordt: EUR 30 voor 1 maand en ca 15 per maand als je een 3 of 6 maanden abonnement neemt.
Omdat ik geen ervaringen met de site had, heb ik om te beginnen een abonnement van een maand genomen.

Inmiddels zijn we 4 maanden verder en kwam ik er achter dat ze het abonnement telkens stilzwijgend verlengd hadden en hiervoor telkens het hoogste maandtarief via mijn creditcard afgeschreven hadden.
Dit vind ik persoonlijk nogal onfatsoenlijk: ik zou het normaal gevonden hebben als ze na de eerste maand een mailtje hadden gestuurd, met de vraag of je je lidmaatschap wilt verlengen en zo ja, of je dit opnieuw voor een maand wilt doen, of voor een langer periode.

Mijn ongenoegen heb ik aan hun heldpdesk kenbaar gemaakt, maar van enige klantvriendelijkheid was geen sprake. Het antwoord bevatte teksten als: "het is niet ons probleem" en "dan moet je maar beter lezen". Het 'beter lezen'-aspect is ongetwijfeld waar, want het zal in de kleine lettertjes hebben gestaan, maar dan blijf ik het alsnog erg klantonvriendelijk vinden.
Een antwoord in de trant van 'we vinden het heel vervelend voor je, maar bij het inschrijven hebben we dit expliciet benoemd, dus helaas kunnen we weinig voor betekenen' zou al van veel meer empathie getuigd hebben.

Omdat hun reactie niet bevredigend was, heb ik nog een mail gestuurd. In deze mail heb ik op een duidelijke, maar correcte wijze mijn ongenoegen geuit. Ook heb ik gezegd dat ik mijn ervaringen op fora als deze zal plaatsen. Voor SDC was dit aanleiding om mij per direct te verbannen: binnen enkele uren kreeg ik een mail dat mijn lidmaatschap per direct beeindigd was.

De laatste abonnementstermijn heb ik dus wel volledig mogen betalen, maar van de site gebruik maken kan niet meer.

Naast klantonvriendelijk moet ik dus helaas zeggen dat ook het woord 'oplichting' bij mij naar boven komt. Dat is jammer, omdat de meeste andere mensen die van de site gebruik maken een aardige indruk achter gelaten hebben. Alleen de organisatie / Helpdesk vind ik ondermaats. Helaas zijn internet organisaties zeer lastig benaderbaar en geeft dat hen het gevoel dat ze alles kunnen maken. Als dit echter de praktijk was geweest bij een kabelmaatschappij, energie bedrijf of financiele instelling, dan hadden ze binnen de kortste keren Kassa / Radar op hun stoep staan.

Dus: SDC, doe iets aan je klantvriendelijkheid! Op deze manier win je klanten voor je en zul je meer geld verdienen, dan met deze intransparante methoden.

Diver beveelt SDC NIET aan bij vrienden/bekenden

SDC - gedeeltelijk echt

0

Review:
Meerdere keren half jaar lid geweest van deze site samen met mijn vrouw als stel dus.
Naast leuke ervaringen met echte contacten, ook het idee dat er toch echt wel neppers tussen zitten, als het er op aan komt reageren ze niet meer en komt er niets van afspreken. Zelfs met mannen dit mee gemaakt, komen gewoon niet opdagen en reageren dan niet meer op de mails via de site.
Kortom redelijk echt, maar ook wel nep profielen. Valt ook wel op dat wanneer je weer moet betalen/verlengen dat je dan juist weer meer reacties krijgt.

Sterke punten:
De enigste site waar een groot aantal echte contacten in zitten, maar toch ook weer die neppers helaas. Alle andere sites zijn 100% nep en geloof me ik weet er echt genoeg vanaf.

Zwakke punten:
stop met die fake troep, hou het 100% echt

Harrie F. beveelt SDC aan bij vrienden/bekenden

SDC - slechte site

0

Review:
jammer dat het nep is

Sterke punten:
niks

Zwakke punten:
alles

elise beveelt SDC NIET aan bij vrienden/bekenden

SDC - SDC; Zo leuk als je het zelf maakt

0

Review:
Goede site, waar je de contacten kunt vinden die je zoekt; Serieuze mensen die willen experimenteren, naar elkaar kijken of aan elkaar zitten. Maar ook serieuze mensen die graag aan partnerruil doen of hun grenzen willen verkennen binnen hun seksualiteit.
Daarnaast zijn er ook de die-hard swingers welke op zeer frequente basis "gewoon" sex willen, en dan de minder serieuze mensen (voor mij wat te plat, maar voor veel mensen ook een heerlijke ervaring).

Dan zijn er nog de feestjes met meerdere stellen...

SDC is met name stel-georiënteerd, maar je vind er ook single-mannen, single vrouwen en gelegenheidsstelen.

Voor iedereen wat wils; gewoon een kwestie van zoeken binnen de profielen en een eerste contact leggen. Daarna wordt vanzelf duidelijk of het klikt of niet.

Sterke punten:
- Duidelijke profielen
- Makkelijk zoeken
- Goede interface
- Goede helpdesk die graag helpt

Zwakke punten:
- Het abonnement op SDC vinden wij erg duur voor een website die mensen met elkaar verbind.

Henry beveelt SDC aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over SDC

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou SDC aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou SDC aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek SDC


Home » Swinger Dating » SDC