Swing.net

Swing.net is een unieke combinatie van een contactpagina voor volwassenen en een sociaal netwerk, die het je gemakkelijk maakt om te vinden wat je wil, wanneer je wil. Wij hebben deze pagina opgericht omdat andere diensten geen eenvoudig en efficiënt systeem bieden om op de juiste manier mensen in contact te brengen met anderen in hun regio, zonder al te veel kopzorgen en gedoe. De andere pagina's waren ingewikkeld en lastig te gebruiken. Bovendien is het ze niet gelukt genoeg leden samen te brengen op één plaats, zodat men elkaar gemakkelijk kan vinden. Waarom zou je op meer dan 10 verschillende pagina's ingeschreven moeten zijn om alle personen in jouw regio op te kunnen zoeken, wanneer je in staat zou moeten zijn om ze op één enkele pagina te kunnen vinden?

Doelgroep

Is jullie relatie eentonig geworden en hebben jullie behoefte aan meer spanning en sensatie? Hebben jij en je partner altijd al gedroomd van het hebben van seks met een andere man, vrouw en of stel? Dan ben je bij Swing.net op het juiste adres. Op deze site zijn er duizenden gelijkgestemden, die allen op zoek zijn naar spannende, avontuurlijke en of swing seks contact met andere gebruikers. Alle gebruikers van deze site, hetero's, homo's, lesbiennes, biseksuelen en of transgenders zijn 18 jaar of ouder en staan open voor seksueel contact met andere stellen dan wel gebruikers.


Aanmelden

Wil je graag Swingcontacten leren kennen? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site. Aanmelden kan door op de startpagina te klikken op 'Word lid' of men kan onder het kopje ''Meld je nu aan en ontmoet anderen' het aanmeldformulier invullen. Hierin moet men onder andere de gebruikersnaam, het e-mail adres en wachtwoord ingeven. Na de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct op zoek naar spannende Swing contacten.


Veiligheid & Privacy

Gebruikers kunnen op deze site gerust gebruik maken van een veilige datingplatform. De veiligheid en anonimiteit van alle gebruikers wordt op deze site hoog in het vaandel gehouden. Persoonlijke gegevens worden onder geen enkel beding doorgespeeld aan derden en voor het bekijken van profielen is de registratie vereist. Op deze manier kan men dus zonder zorgen daten op swing.net


Profiel verwijderen

Gebruikers die al een spannende swing date hebben weten te scoren of die vanwege de een of andere rede geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van Swing.net, hebben de mogelijkheid om hun account snel en eenvoudig te verwijderen van de site. Dit kan men onder andere doen door in te loggen op de site en te gaan naar 'account pagina'. Hier kan men dan klikken op 'Verwijder mijn account'. Na de keuze bevestigd te hebben wordt het totale profiel, inclusief de geplaatste foto's en berichten permanent verwijdert van de database van de site.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers gerust contact opnemen met de klantenservice van deze site door een e- mail te sturen naar [email protected] Daarnaast kan men ook het online contactformulier welke te vinden is op de contactpagina van de site invullen en verzenden. Bedrijfsgegevens: Cargo Media AG Postfach 285 4005 Basel Switzerland


Swing.net Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Swing.net.

Bezoek Swing.net

Schrijf je eigen review