RegioSwingers

RegioSwingers.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 300 nieuwe deelnemers per dag is RegioSwingers.nl uitgegroeid tot één van de grootste datingsites van Nederland. Milf-Match.nl

Doelgroep

RegioSwingers is bestemd voor een ieder, die op zoek is naar een date, relatie en of vriendschap. Gebruikers hebben de mogelijkheid om snel en eenvoudig in contact te treden met andere gebruikers. Dit is mogelijk op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren. Deze site is bedoeld voor personen vanaf 18 jaar.


Inschrijven

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om zich snel en eenvoudig in te schrijven op de site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site, onder het kopje "Schrijf nu in en start met daten!", het e- mail adres, enkele persoonlijke gegevens en voorkeuren in te geven. Na alle gegevens ingevuld te hebben tijdens het inschrijfproces kan men dan klikken op "inschrijven". Na hierop geklikt te hebben, wordt er een bericht verstuurd naar het opgegeven e- mail adres om de inschrijving te bevestigen. Na de inschrijving bevestigd te hebben, kan men direct op zoek gaan naar een spannende date op RegioSwingers.nl.


Gratis account en VIP lidmaatschap

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis inschrijven op deze datingsite. Gebruikers met een gratis account hebben de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken, profielen te bekijken, standaard berichten te versturen naar andere gebruikers, foto's te plaatsen, hoofdfoto's te bekijken en men kan ook nog gebruik maken van de standaard zoekfunctie. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om het gratis account te upgraden naar een VIP account. Dit geeft gebruikers de toegang tot alle functionaliteiten van de site. Naast de standaard functionaliteiten, kan men ook nog gebruik maken van de fotozapper opties, persoonlijke berichten sturen, extra foto's bekijken, chatten en berichten lezen.


Kosten

Het aanmaken van een account op RegioSwingers is geheel gratis. Met een gratis account heeft men namelijk toegang tot de standaard functionaliteiten van de site. Daarnaast kan men tegen een kleine vergoeding ook nog eens het gratis account upgraden naar een VIP account. De kosten hiervoor zijn: 1 maand VIP € 24,99 /mnd 2 maanden VIP € 19,99 /mnd 4 maanden VIP € 14,99 /mnd


Uitschrijven

Leden die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, kunnen hun profiel zeer eenvoudig verwijderen van de site. Dit kan men doen door in te loggen op de site en te gaan naar het profiel icoontje welke rechtsboven aan de pagina te vinden is. Hier kan men klikken op "instellingen" en daarna op het tabblad "uitschrijven". Na hierop geklikt te hebben wordt het profiel verwijdert van de database van de site en een eventuele lopende abonnement wordt ook per direct stopgezet. Er vindt daarbij geen restitutie plaats van het eventueel betaalde en of in behandeling zijnde lidmaatschapsgelden.


Contact gegevens

Vestigingsadres: RegioSwingers.nl Kerkenbos 1057c 6546 BB Nijmegen Nederland Postadres: RegioSwingers.nl Postbus 38128 6503 AE Nederland Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers ook het online reactieformulier invullen. Dit formulier kan men benaderen door aan de onderkant van de startpagina van de site te klikken op "reactieformulier".


RegioSwingers Reviews

Bezoek RegioSwingers

Schrijf een review