Fun4Swingers

Ben je al jaren getrouwd en willen jullie je seks leven een boost geven? Vindt je het spannend om aan partnerruil te doen of willen jullie beiden een single man en vrouw daten? Dan zijn jullie bij Fun4Swingers dating op het juiste adres. Deze site is namelijk speciaal ontwikkeld voor alle koppels, mannen en vrouwen, die het spannend vinden om aan partnerruil te doen, of dates te hebben met andere single mannen en vrouwen. De site zelf bestaat uit duizenden leden en dagelijks blijven er nieuwe leden bijkomen. De kans op het vinden van een spannende avontuurlijke date is dus vele malen groter dan op andere soortelijke datingsites. Fun4Swingers dating biedt alleen betaalde diensten. Dit betekent, dat de kans op nep profielen op de site vrijwel onmogelijk is. Je kunt kiezen voor een abonnement van 1 maand, 3 maanden, 6 maanden en een jaar. De beheerders van de site doen er alles aan om je een online datingplatform te bieden waar je veilig en discreet in contact kan komen met andere gebruikers. Je hoeft je geen zorgen te maken, dat je gegevens verstrekt zullen worden aan derden of dat ze voor commerciele doeleinden gebruikt zullen worden. De site zelf is zeer overzichtelijk en handig in gebruik. Als je op de startpagina van de site bijvoorbeeld bent, dan zie je precies waar je kunt inloggen en waar je je kan aanmelden als lid. Op de site tref je ook voldoende informatie hoe je te werk kan gaan op de site met het vinden van een leuke swingdate. Lijkt swingdating oftewel partnerruil je interessant? Meld je dan vandaag nog aan op Fun4Swingers dating.

Doelgroep

Fun4Swingers is een unieke dating site welke koppels alsook single mannen en vrouwen de mogelijkheid biedt om geheel vrijblijvend een swingersdate aan te gaan. De site zelf bestaat uit een groot aantaal gelijkgestemde koppels, mannen en vrouwen, dus het vinden van een spannende swingerdate mag absoluut geen probleem zijn. Lijkt dit je spannend en wil je je seks leven een boost geven? Meld je dan vandaag nog aan op Fun4Swingers dating. Wie weet heb je binnen de kortste keren een spannende swingersdate.


Aanmelden

Heb je een bezoekje gebracht aan de site en ben je geinteresseerd geraakt in de diensten van de site? Dan kun je je vandaag nog aanmelden. Om je aan te kunnen melden, dien je als eerst te gaan naar de startpagina van de site en aldaar, in het menu, te klikken op het tabje 'word lid'. Na hierop geklikt te hebben komt er een online aanmeldformulier tevoorschijn welke je kunt invullen en versturen. Dit formulier tref je ook aan op de startpagina van de site onder het kopje 'Schrijf je hier in!'. In dit formulier vul je een werkende e-mail adres, wachtwoord naar keuze, gebruikersnaam en of je een koppel, single vrouw of man bent in. Na de algemene voorwaarden geaccepteerd te hebben kun je klikken op het tabje 'Ga verder'. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben kun je direct van start gaan met het vinden van spannende swingdates.


Prijzen

Het is goed om te weten, dat het lidmaatschap van Fun4Swingers niet gratis is. Alleen nieuwe leden krijgen aan het begin een proeflidmaatschap van 14 dagen. Op basis van dit lidmaatschap kun je kennis maken met de verschillende diensten van de site. Wil je verder gebruik maken van de diensten van de site, dan zul je een betaalde lidmaatschap moeten aangaan. De mogelijkheden en de kosten zien er als volgt uit: 1 maand, €9,95 3 maanden, €21,95 (€7,32/maand) 6 maanden, €39,95 (€6,66/maand) 12 maanden, Prijs: €59,95 (€4,99/maand) Alle lidmaatschappen bieden je de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van de diensten van Fun4Swingers. Het gaat in alle gevallen om een eenmalige betaling.


Betrouwbaarheid

Vooral omdate de site alleen betaalde diensten biedt, is de kans op nep profielen heel klein. De beheerders van de site zorgen ervoor, dat je als lid gebruik kan maken van een veilige en discrete online platform. Je kunt dus zonder zorgen over en weer berichten uitwisselen met andere interessante koppels, single mannen en vrouwen. Niet is zo fijn als je zorgeloos gebruik kan maken van een de diensten van een datingsite.


Contact gegevens

Kun je niet meer inloggen, of loop je tegen andere technische issues of heb je algemene vragen met betrekking tot de diensten van de site? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Fun4Swingers dating. Je kunt contact opnemen door het online contact formulier in te vullen en versturen. Je kunt dit formulier invullen door op de startpagina van de site te klikken op het tabje 'contact'. In het formulier vul je in wat je naam, e-mail adres, onderwerp en bericht is. Na alle velden ingevuld te hebben kun je klikken op het tabje 'verzend'. De klantenservice medewerkers proberen je bericht dan zo snel als mogelijk en zo correct als mogelijk te beantwoorden.


Fun4Swingers Reviews

  no Fake

  Hallo, als ik deze info allemaal lees wil ik toch effe een positieve noot geven in de swingers wereld. er bestaan wel degelijk eerlijke sites, echter wordt deze stil gehouden uit schrik van te veel volk erop te krijgen, met natuurlijk de fakers erbij. wat we kunnen meegeven is dat fun4swingers wel degelijk een site is met de nodige controle. fakers vallen na verloop van tijd uit de boot. er is na de nodige proef periode een mogelijkheid om actief lid te worden met de nodige voorwaarden. tevens wordt er gebruik gemaakt van ct met ct. dus een eerlijk persoon is hierbij de doorslag gevende persoon. fakers... stop er aub mee... het is fijn voor jullie om geld uit de mensen hun zakken te halen, maar ga dan werken... ipv op den dop te staan en 2* te incaseren... het is door zulke praktijken dat wij extra moeten belastingen betalen... de eerlijke mensen weten waar ik het over heb. normaal doen is al zot genoeg. groeten, piloontje.

  Sterke punten
  eerlijk en zeer betrouwbaar

  Zwakke punten
  wees steeds op je hoede voor valse profielen, maar wees eerlijk met jezelf.

Bezoek Fun4Swingers

Schrijf je eigen review