InterSwinger

InterSwinger.com - Een ontmoetingssite gewijd aan mensen die op zoek zijn naar ontmoetingen met partnerruil

Doelgroep

Zit je al geruime tijd in een relatie, ben je al jaren getrouwd en lijken jullie al een beetje uitgekeken te zijn op sexueel gebied, maar jullie houden nog zielsveel van elkaar? Ben je toe aan nieuwe sexuele uitdagingen en wil je daarmee je grenzen verleggen? Wil je graag in contact komen met andere gelijkgestemde koppels en willen jullie partners ruilen en op die manier nieuwe erotische uitdagingen aangaan? Dan zijn jullie bij InterSwinger op het juiste adres. Er zijn op deze site genoeg single mannen, vrouwen en koppels, die willen swingen met andere gelijkgestemde koppels. Spreekt dit je aan? Meld je dan direct, snel en eenvoudig aan op de site.


Aanmelden

Wil je ook swingen met andere koppels? dan kun je snel een account aanmaken op deze site en op zoek gaan naar andere gelijkgestemde koppels. Aanmelden kan door als eerst de website op te zoeken en dan vervolgens het online aanmeldformulier in te vullen. Dit formulier herkend je op de homepage van de site onder het kopje "Snelle registratie". Je kunt je met je Facebook gegevens inschrijven of je kunt de gegevens zelf verwerken in het online aanmeldformulier. Je moet hierin onder andere aangeven wat je gebruikersnaam, e- mail adres, wachtwoord en geslacht is. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op "beginnen". Na hierop geklikt te hebben ontvang je een e- mail op het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na deze ook bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het zoeken naar een perfecte koppel om mee te swingen.


Voordelen

Natuurlijk is het goed om te weten welke voordelen een eventuele registratie op deze site met zich meebrengt. Je komt als eerst in contact met andere koppels/ leden, die allen hun losbandigheid respecteren. Je hebt de mogelijkheid om leden bij jouw in de buurt te vinden. Je kunt na de aanmelding op de site gebruik maken van mogelijkheden als Chat, webcam, Speedflirt, foto's en privéalbums samenstellen. Er zijn genoeg koppels, die beschikbaar zijn om hun fantasieën te delen


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van de site. Dit kun je doen door een e- mail te sturen naar [email protected] De klantenservice zal proberen je e- mail zo snel als mogelijk van een goed antwoord te voorzien.


InterSwinger Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over InterSwinger.

Bezoek InterSwinger

Schrijf je eigen review