Reviews van deze auteur

Account geblockt, personeel arrogant

Review over SDC

Jaar of 5 actief geweest op sdc. Eerst als actief stel, vervolgens een tijd onbetaald en de laatste 6/7 maanden weer actief, maar als man alleen.

Prettige ervaring, leuke mensen, wel wat nare bugs af en toe tot en met ongewenst delen van privé gegevens van een bevriend stel met een compleet ander lid (!!!) (telefoonnummers en wachtwoord in een mail werd (zonder dat ik het zag) meegestuurd naar een ander lid!) iets met cookies en dergelijke...
Sommige bugs werden ontkend, sommigen opgelost. Toch bijzonder als ik mijn speeddate veranderde, ik in een speeddate van een ander aanpassingen kon doen?!?
Direct messenger dramatisch slecht!

Medio november '19 lifetime membership afgekocht voor € 250,00. Serieus geld, maar maandelijkse abonnementen schreeuwend duur.

Begin januari '20 toch besloten uit het swingen te stappen vanwege de relatie die er niet tegen bestendigd was.

Ondertussen mijn profiel tekstueel op' non actief' gezet als in,, lieve vriendjes ik stop ermee'' en een blog/post op sdc geplaatst met datzelfde verhaaltje en open en eerlijk de vraag,, mag ik mijn lifetimemembership aan iemand overdragen''? Ook de. Klantenservice gemaild of dat mag...?
Niks om de regels te breken, gewoon open en eerlijk de vraag of dat kan/mag omdat ik uitstap. En ik bood een bijna nieuwe Fetish kledingset aan, die had ik de vrijdag ervoor gekocht.

Uiteindelijk ook per mail van de 'account' member reactie gehad dat membership overname niet mag wegens privacy regeltjes enz en daar niet aan meewerken.
Ik snap ook dat ze geld willen verdienen, maar vragen staat vrij toch?
Prima, so be it, dan hou ik mijn lifetime membership wel aan voor als...

Ondertussen was mijn blog overgegaan in een leuk actief blog met leuke reacties, sympathie van andere leden, ideeën wisselingen, waarom gestopt, reden, andere opties enz enz. Haalde ik veel enthousiasme uit.

Daar ook in gezet, goh ik heb antwoord, overname mag niet, so far so good, ik hou mijn account wel aan, ik zie wel wat de toekomst brengt, het is toch een lifetime membership en het geld is al weg.

Zo was mijn idee en meerdere leden deelden mijn idee: hou het aan, je weet niet hoe het loopt later, wie weet pak je het weer op...

Wil ik gister inloggen: account geblockt.
Geen mail, geen communicatie, niks, waarop ik een mail stuurde.
Om 600 regels te besparen de samenvatting: volgens haar, Bianca, heb ik mijn membership te koop aangeboden, dat mag niet, dus je account is geblokkeerd en wordt niet meer geactiveerd.

Korter door de bocht kon niet en een onvriendelijke toon, ongelooflijk!
Waarop ik alsnog vriendelijk reageerde van goh ik bood het niet te koop aan, het was informatievergaring aangezien de site het niet goed duidelijk maakt, in datzelfde blog schreef ik duidelijk: het mag niet, so be it.
De blokkade was totaal onterecht.

Sterker nog: Iemand die me per direct message vroeg of hij mijn membership mocht overkopen heb ik zelfs afgewezen, ook dat kunnen ze terugzien.

Op het verzoek: stuur me dan een printscreen waar ik het te koop aan bied kreeg ik de reactie,, dat kan ik niet meer zien, de blog is verwijderd''

De rest was kort en bot: ik ga niet in discussie en jouw account wordt niet meer geactiveerd. Einde contact.
Op het verzoek mijn account te beëindigen en restitutie kreeg ik geen reactie, behalve bovenstaande.

Ze beweerde overigens dat ze me had gemaild dat ik de regels had overtreden en mijn account werd geblockt, maar die heb ik nooit gezien aangezien ik niet meer in kon loggen, waarschijnlijk heeft ze naar mijn sdc inbox gemaild ipv mijn gewone maik adres?

Wát een arrogantie en wát een veel te overdreven manier van reageren. Veel te kort door de bocht...

Een fatsoenlijke communicatie had wel zo netjes geweest, ik ben tenslotte betalend lid en ik heb geen regels gebroken en heb zeker die intentie niet gehad. Daarnaast stel ik me vriendelijk en eerlijk op, zo wil je dan ook behandeld worden?

Nee, de communicatie daar gaat niet lekker en de arrogantie spat ervan af.

Maar de ontevredenheid onder de leden laait al vaker op. Bugs liggen zelden aan hen, altijd aan de telefoons, ongeacht besturingssysteem, communicatie met sdc gaat ruk en de messenger is waardeloos.. En dat voor aardig wat euro's per maand.

Een goede cash cow is het. En zeikerds? Die worden over boord geflikkerd...
Jammer, heel jammer want ik had het er goed maar mijn zin!

Ondertussen Mastercard erop gegooid, ik heb geen zin in de discussie met dat volk, mijn tijd en rust is meer waard.
Maar het blijft dikke wanprestatie dat ik de dienst niet meer kan gebruiken, zonder enige vorm van fatsoenlijke communicatie.
Heel jammer!

Sterke punten
Leuke community, veel serieuze stellen en leden, prima platform en actief optreden als je een fake account meldt. (vaker gedaan!)

Zwakke punten
Diverse bugs, direct messenger dramatisch slecht.

Sdc staff reageert relatief laat op berichten.

Arrogantie ten top, zeer slechte en klantonvriendelijke houding als je niet in de stroom mee gaat.
Money comes first...

reacties:

Review: Account geblockt, personeel arrogant

Goedenavond Dirk,

Ik begrijp niet helemaal waar die reactie op mijn bericht inhaakt?

Er zijn overigens diverse clubs waar mannen alleen wel zijn toegestaan, maar daar ging ik met een boog omheen. Ik ging liever met mijn partner of een dame naar een club waar men only niet is toegestaan.
Clubs met een overschot aan mannen leek me niks, ik krijg zo'n gevoel dat het jagen op de dames is. Bovendien wilde ik nooit als man alleen naar een club, dat trok me niet.

Maar goed dat is heel erg off topic en geen aanvulling op deze review pagina.