StouteDate

Stoutedate is een platform waar mensen kunnen zoeken naar een date, vriendschap of gewoon een leuke chat. Het is gemakkelijk om te navigeren en de website is gebruiksvriendelijk voor iedereen. Op Stoutedate kun je jezelf opgeven en zoeken naar mensen die jij leuk vindt. Je kunt zoeken op leeftijd, geslacht, locatie en interesses. Zo kun je gericht zoeken naar iemand die bij jou past.

Het inschrijven op Stoutedate is gratis en eenvoudig. Je hoeft alleen je e-mailadres en wachtwoord in te vullen en je kunt direct aan de slag. Je kunt een profiel aanmaken en foto's uploaden. Hierdoor kan je snel en gemakkelijk in contact komen met andere leden.

Op Stoutedate is er een grote diversiteit aan mensen te vinden. Er zijn mensen van alle leeftijden en uit verschillende regio's. Zo is er altijd wel iemand te vinden die bij jou past. Bovendien is er een grote kans dat je snel een leuke match vindt. Meer dan 50% van de mensen die zich op de pagina opgeven hebben een stoutedate in minder dan een week. Dit is een groot succes en geeft aan dat Stoutedate een goede keuze is voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe relatie.

Stoutedate is een populaire sociale fenomeen van het moment en staat bekend om de vele succesverhalen. Elke dag komen er op de pagina duizende nieuwe mensen die net als jij op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Dit maakt het platform een grote gemeenschap van mensen die op zoek zijn naar liefde of vriendschap.

Ben je op zoek naar een nieuwe relatie? Zoek niet verder en word lid van Stoutedate. Hier kun je mensen ontmoeten die net als jij op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Of je nu op zoek bent naar een date, vriendschap of gewoon een leuke chat, bij Stoutedate ben je aan het juiste adres. Je kunt gericht zoeken naar iemand die bij jou past en met de grote kans op succes, zal je snel een leuke match vinden. Bedenk je niet langer en wordt lid vandaag nog!


StouteDate Reviews

  Overtreden wel degelijk de wet

  Er is geen manier om hun Data Protection Officer te contacteren en er is ook geen algemene manier om hen te contacteren. Dan kan je ook niets vragen over de persoonlijke gegevens die ze van je behouden en om deze te verwijderen. Natuurlijk hebben die helemaal geen Data Protection Officer want ze lappen alle regels aan hun laars, maar ze overtreden hiermee wel de EU GDPR wet.\\r\\nIemand zou hen moeten rapporteren bij de Data Protection Authority maar ik heb er geen tijd voor.

  Echt pure oplichting

  Bij de betaling staat gegarandeerd date. Jaja niet dus voor 100 euro echt geen date wel een dame staat bij het profiel maar niemand weet of dat echt is chat volop maar op het moment dat je afspreken moet ze meer tijd hebben gewoon Whatsapp kan niet want dat zou onbetrouwbaar zijn nou ik weet ondertussen wel wat onbetrouwbaar is STOUTE DATE nou zeg maar foute date of eigenlijk beter geen date
  OPLICHTERS

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Date garantie geven

  Fake oplichting

  Meer dan dat hoef je niet te weten dit is de reinste oplichting dit zou strafbaar moeten zijn !!!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slecht gedaan

  Fake dating site

  Totaal fake. Veel teveel reacties op willekeurig welke tijd van de dag alsof die personen die reageren erop wachten (dus in een call center zitten). Ook maken ze het opzeggen erg moeilijk. Je moet ze bellen na online aan te geven dat je opzegt. Daarnaast willen ze vanaf het begin geld, anders kun je gene berichten sturen. Dus uitproberen is niet mogelijk.
  De vele likes en favoritene keuzes en standaard boodschappen wijzen er ook op dat de meeste profielen fake zijn.

  Zwakke punten
  Fake profielen
  Vraagt geld om berichten te kunnenen versturen

  fake dating site

  Veel tijdrekken met chatten en creditskopen

  Sterke punten
  Fraaie oplichting

  Zwakke punten
  Het is allemaal volgens hetzelfde patroon.... nooit een date

  allemaal verloren geld mannen

  allemaal verloren geld mannen . ik heb al zeker 80 site's gedaan , vele vrouwen komen terug . vele berichten zijn het zelfde , kom allemaal uit een boekje . afspreken of date kan je niet , want je mag geen gegevens uitwisselen . hoe kan je dan afspreken ? goede raad van mij , je kan beter met je geldt naar de hoeren gaan . dat is veel goed koper dan op zulke site's te zitten

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Oplichters

  Houden je dagen aan het chatten. Krijgt commentaar dat je negatief bent wanneer je date wilt. Spijt van. Fake

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Walgelijk

  Completely fake it is a scam

  Completely scam website , don't join it ..

  Sterke punten
  Zero

  Zwakke punten
  Zero

  Zelfde formule andere naam

  Jaren geleden exact dezelfde ervaring gehad op een andere website. Ik zat in een traumatische periode na scheiding van mijn gezin, werd een maand lang aan de praat gehouden, kostte me honderden euro's. Het lukte me om een foto met mijn 06 nummer te posten en zo een afspraak te maken, althans dat hoopte ik. De dame kwam nooit opdagen. Dit soort sites allemaal met dezelfde formule vallen onder entertainment en zijn pure geldklopperij.

  Sterke punten
  Misleiding en geld afhandig maken

  Complete nep

  Paar tientjes credit gekocht maar is compleet nep. Zodra je denkt dat het lukt dan stopt de chat en kan je overnieuw beginnen. Grappig om te zien hoe professionele site bouwers dit gedaan hebben.

  Sterke punten
  Actief in de benadering en doorvragen om geld uit je zakken te kloppen

  Zwakke punten
  Och naast het feit dat het allemaal fake is...

  ahhahaha

  ahahahahahahah

  Sterke punten
  ahahahahah

  Zwakke punten
  ahah kanker haahha je kanker moeder

  FFF

  Fake faking fake

  Fake

  Bullshit allemaal fake profielen gewoon geld aftrogellen en niks anders, blijven rond de pot draaien ontwijken elke vraag. Stop hier geen cent in een fake bedoening

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Fake

  FAKE!

  Via een Lexa (nep) contact kwam ik hier terecht. Na wat rondkijken voor ca € 25 credits gekocht. Had snel door dat het nep was maar wel amusant om de aanpak te zien. Maar het is gewoon oplichterij. TV Programma kassa er opzetten om het manvolk te waarschuwen. Kan geen sterren ook? 1 is echt te veel voor deze shit

  Sterke punten
  Illusie kweken en de site

  Zwakke punten
  Oplochterij

  Oplichters

  Vrouwen worden gevraagd om jou maar te laten chatten. Je komt er zelf achter als je van 3 matches op gegeven moment de zelfde smoes krijgt als je wilt afspreken. Iets met een 17 jarige jongen. Trap er niet in. Iedere euro is teveel betaald.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Ze vallen door de mand om vrouwen dezelfde smoes te laten vertellen om jou maar aan het praten te houden

  Oplichters

  Vrouwen worden gevraagd om jou maar te laten chatten. Je komt er zelf achter als je van 3 matches op gegeven moment de zelfde smoes krijgt als je wilt afspreken. Iets met een 17 jarige jongen. Trap er niet in. Iedere euro is teveel betaald.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Ze vallen door de mand om vrouwen dezelfde smoes te laten vertellen om jou maar aan het praten te houden

  Fake profiles

  Neppe profielen!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Je wordt in de maling genomen

  lees eerst reviews

  Las niet in de voorwaarden dat sprake is van volledig nepprofielen. had 2x profiel aangemaakt. 1e keer echt als mijzelf. werd platgegooid met reacties van dames. Willen niet overstappen op KIK omdat ze er nooit van gehoord hebben. Vind dat vreemd omdat dames tussen de 21 en 30 jr zijn. krijgt veel vragen die uitlokken te reageren. ene kant normaal als het een echte vrouw is, die je wil leren kennen. Ook normaal om als site lekker veel aan je te verdienen. Andere fotos dan een vrouw op de site heeft, krijg je niet. Verder viel me op dat soms fotos bij vrouwen verwijderd zijn. Bij 2e test profiel een leeftijd van 63 opgegeven, dik en kort opgegeven en geen fotos toegevoegd. En wat blijkt, je krijgt nog steeds volop reacties van vrouwen tussen 19-25 jr. 1 wilde na een paar berichten al afspreken en gaf een afgeblokt 06 nr door. Niet echt geloofwaardig.( sorry dikke korte 60+ers). De 2e keer viel me ook op dat sommige profielen van vrouwen weg waren of dat ze fotos wijzigen of verwijderen. en dat nu andere vrouwen reageren tov 1e keer. Is dat positief of fake?

  Sterke punten
  website ziet er goed uit, <br />
  geen taboe over naaktfotos ( wat de valkuil is)
  zien wie je bekeken en geliked heeft.

  Zwakke punten
  duur, <br />
  nepprofielen.

  Scam

  stoutedate en rijpedating zijn de zelfde site! 100% de zelfde profielen en staan ingeschreven op een leeg bedrijven terrein in Kroatië
  In de voorwaarden staat: Het niet toegestaan gegevens zoals: achternamen, adres, Facebook, telefoonnummers, enz. Rijpe Dating is een actief lid in de strijd tegen spam en daarom is het niet toegestaan om e-mail adressen te verzenden.

  (Het is dus niet mogelijk een afspraakje te maken!)

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  oplichters

  Pas op

  Er in getuind door de garantie op geld terug als je geen date hebt als je geen credits meer hebt. Ik heb niet de voorwaarden gelezen, stom stom stom. Maar goed het was leuk om even de illusie te hebben. Wat dan leidt tot een mega frustratie. Kortom Fake en lees de fucking voorwaarden. Ik heb met de laatste credits mijn nummer gecodeerd gegeven kijk wel wat er gebeurt. Het zal wel niets worden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Nep, fake, riekt naar oplichting

  Heb coins

  Erg slecht heb nog 101 en een dag premium kan er niks mee

  Zwakke punten
  Teveel coins moet ik kopen heb er nog 100 opstaan kan er niks mee

  ALLES IS FAKE!

  Helaas kwam ik pas op deze reviews na 80euro.. En zat toen net weer in een nieuwe betaling, geld kwijt. En denken dat je iets aan de haak hebt geslagen, in de buurt, waarom heb ik haar nooit gezien? Alles zitten kletsen tegen een computer, gelukkig ben ik niet de enige! Weer wat geleerd deze week..

  Wat een triestheid dat dit mag en kan. PUBLIEKE OPHANGING zou in dit geval op zijn plaats zijn.. Maargoed wij zijn de domme en zij de slimme, in dit geval.

  Ik had nog 200 credits toen het kwartje viel. Ik ben toen al die dames gaan vragen of ze een foto, gewoon met kleren aan, konden sturen met een papiertje naast gezicht met datum of hartje ofzo..
  Eentje van in de 50 begreep mijn opmerking: Freddy Heineken truc met de Telegraaf foto niet. Nee, logisch als je een computer bot bent ergens in Sofia-Bulgarije! Nogmaals, geen enkele foto terug met signaal echt te zijn. Ja, met nog meer bloot foto's, kijken of ik weer een credit ging uitgeven aan haar. De credits zijn nu op en echt: ALLES IS FAKE. (Best knap overigens hoe ze je beduvelen).

  Sterke punten
  De layout is goed verzorgd, zouden andere date sites wat van kunnen leren.

  Zwakke punten
  Bedrog en energie verspilling, laat staan geld naar de zee dragen! Frustratie achteraf: Gauw vergeten, anderen ook overkomen!

  Complete Fake

  None of these people are real. Likely most are just their call centre operators posing as the public. My wife registered an account and sent me a message it never arrived. its a TOTAL scam. You will also notice the responces are almost always about 4 minutes appart. from Favorite /view your profile to icebreaker/message. the date guarentee is also BS and they wil not return a dime.

  Sterke punten
  Zero

  Zwakke punten
  The whole thing is a scam and should be reported and shut down

  Virtual dating, je dat met een computer en nep profielen

  Het is in de voorwaarden vermeld, het zijn geen echte dates, maar virtuele dates, via prachtige sexy foto's en wordt je verleid om voor ruim 1 euro per bericht conversaties gaande te houden, tientallen "mooie foto's" met bots die je benaderen je met open vragen waar de niet nadenkende slachtoffers in trappen..

  Sterke punten
  Het lijkt net echt

  Zwakke punten
  Ze maken misbruik van goedgelovige slachtoffers, dat het een virtueel spel is staat ver verstopt in de voorwaarden...

  Leuke foto&#039;s, echter twijfelachtig

  Zie een dame waar ik zo op het eerste gezicht verder meer van zou willen weten! Echter de reviews zijn zo, dat het het lijkt op een andere nepsite, ook alleen maar credits kopen verder nooit een ontmoeting!
  Dat dit zomaar kan!!

  Zwakke punten
  Twijfelachtige profielen


Bezoek StouteDate

Schrijf een review