StouteDate

Welkom bij dé Facebook voor seks en overspel

StouteDate Reviews

  Complete Fake

  None of these people are real. Likely most are just their call centre operators posing as the public. My wife registered an account and sent me a message it never arrived. its a TOTAL scam. You will also notice the responces are almost always about 4 minutes appart. from Favorite /view your profile to icebreaker/message. the date guarentee is also BS and they wil not return a dime.

  Sterke punten
  Zero

  Zwakke punten
  The whole thing is a scam and should be reported and shut down

  Virtual dating, je dat met een computer en nep profielen

  Het is in de voorwaarden vermeld, het zijn geen echte dates, maar virtuele dates, via prachtige sexy foto's en wordt je verleid om voor ruim 1 euro per bericht conversaties gaande te houden, tientallen "mooie foto's" met bots die je benaderen je met open vragen waar de niet nadenkende slachtoffers in trappen..

  Sterke punten
  Het lijkt net echt

  Zwakke punten
  Ze maken misbruik van goedgelovige slachtoffers, dat het een virtueel spel is staat ver verstopt in de voorwaarden...

  Leuke foto's, echter twijfelachtig

  Zie een dame waar ik zo op het eerste gezicht verder meer van zou willen weten! Echter de reviews zijn zo, dat het het lijkt op een andere nepsite, ook alleen maar credits kopen verder nooit een ontmoeting! Dat dit zomaar kan!!

  Zwakke punten
  Twijfelachtige profielen

  Trap er niet in

  Zeer slechte site , klopt niks van , tot afspreken komt het NOOIT , geven geen antwoorden op je vraag , robot praat met je

  Sterke punten
  Niks , geld klopperij

  Zwakke punten
  Fake

  Zonde van het geld!

  Een site met pretentie maar trap er niet in! Er zijn veel te weinig leden dus: geen enkel reactie. Zit ook op SDc en dat is hele andere koek, leuke mensen en veel reacties. Zou graag mijn geld terug willen toch weer EUR 39,85, weggegooid geld! Heb hierom gevraagd maar krijg 0 antwoord

  Sterke punten
  Ziet er gelikt uit

  Zwakke punten
  Geen communicatie met het team veel te weinig leden

  fake

  de site is van a tot z fake, peperduur en er bestaat geen enkele kans om hoe dan ook tot een date te komen. de ontvangen berichten komen binnen enkele seconden en zijn van een ongekende onnozelheid. ergo: van een computer met voorgeprogrammeerde antwoorden. trap er niet in!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  zie hierboven

  Kinderporno/zeer jonge dames

  Zitten soms heel verdacht jonge meisjes op die site. Gelukkig doen ze niks anders dan proberen om je zoveel mogelijk berichten te laten sturen omdat ze daarvoor betaald krijgen maar er zou wel betere controle mogen zijn vanuit de overheid

  Sterke punten
  Snel bericht van........?

  Zwakke punten
  Gaat alleen om geld dus trap er niet in tenzij je het zelf wilt.

  ABSOLUTE FRAUDE

  Net gescheiden, single daddy, dacht ik "ok, gaan wat vrouwen even ontmoeten en laten we kijken wat gebeurt". Door internet op Stoutedate.nl terecht gekomen. Lijkt me toen best wel interessant, tientallen vrouwen met foto's die eerlijk zeggen wat ze willen of niet willen. Mooi, wat reviews lezen, som goed som slecht, maar toen dacht ik "muah ok, geen grote verlies voor maar 20 ". Ingeschreven en VIP account betaald. Stom genoeg van mij, had ik niet volledig de voorwaarden gelezen waar stond dat je kan sowieso GEEN GRATIS TEXTEN aan vrouwen sturen, of je bent VIP of NIET. Om te kletsen met vrouwen moet je nog betalen voor credits, 29 minimaal voor 200 credits, en elke bericht (beperkte aantal letters, rond 500) kost je 10 credits. Dus voor die geld kan je maar 20 berichten sturen. Ik contact gekomen met de klantenservice (schandalig) die zegt dat ze kunnen niet je geld terug geven omdat betaling was uitgevoerd via iDeal (grootste onzin die ik ooit heb gehoord), maar ze kunnen wel die geld betaald in credits wisselen. En zonder toestemming hebben ze ook zo gedaan. Op die moment dacht ik "ok, goed, het is maar 24 , laten we zien wat gaat gebeuren. Ik kan sowieso mijn nummer uitgeven en dan via Whatsapp kletsen". Nee, absoluut niet, vrouwen die erop staan zijn waarschijnlijk Meppel profiles die bedoelt zijn om met jouw te blijven praten tot dat je moet weer credits kopen. Wanner ik probeer zijn nummer te krijgen of mijn nummer uit te geven ging 2 dingen gebeuren. In de eerste instantie vrouwen gingen alle sorte excuses bedenken om met je te blijven praten binnen de chat, of helemaal te stoppen met praten. Als je je persoonlijk contact uitgeeft, bevoorbeeld je mobiel nummer, dan worden de cijfers van de nummer verplaatst met * tekens. Dus de hele site is gewoon letterlijk een mooie gelegaliseerd systeem om geld te blijven steken van mannen die stom genoeg zoals mij zijn geweest om in te schrijven. Bespaar jezelf de mooiste, en het geld, het is absoluut niet waard. Blijf maar weg van stoutedate.nl

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Fake 200%

  Ja laat je niet misleiden door de vouwen of man die op deze site staan zijn allemaal fake ze willen afspreken maar die afspraak komt zeker niet ze zijn er allen uit op dat je meer geld gaat uit geeft wand voor hun is het een in komen ze moeten wat gaan doen tegen dit soort onzin en moet verboden worden voor al deze BIITYBUT is fake

  Sterke punten
  Is er niet

  Zwakke punten
  Doe er wat aan om dit te stopen oplichters zijn het

  Fake

  Eens gaan kijken op de site na goede berichten op Google. Rijen vrouwen die met je willen chatten, maar nooit antwoord geven op jouw vragen. Als je oppert om mail of whattsap te geven, wordt er omheen gedraaid en tegengewerkt. Op het moment dat je credits op zijn komt de een na de andere vrouw met het idee van mail of telefoonnummer. Kortom, alleen maar fake accounts. Verspil geen geld aan deze site.

  Sterke punten
  Bedrog.

  Zwakke punten
  Je hebt het bedrog al snel door.

  100% nep

  Alle reacties die je krijgt zijn nep. Je tekst wordt niet gelezen. En bij iedere reactie zit een sexy foto. En van mooie dames die van alles willen en binnen een uurtje bij je zijn. Totdat je je credits opwaardeert, dan willen ze graag mailen via de sites. Sure. Voor mannen is het al duur. En die meisjes van 18 tot 25 gaan echt niet honderden euro's credits besteden. Bullshit site. Trap er niet in. Je vindt niets terug van die eerste hitsige uitnodiging. Daarna is het van; ik wil je beter leren kennen en wat ga je met me doen dan. En meestal hele korte antwoorden en vragen, zodat je elke keer moet antwoorden met een berichje. Kassa. Buiten dat als ik in een bar vraag wie gaat er mee en doe ff eerst je kleren eerst uit, krijg ik een klap voor m'n kanus. Nee op deze site kan ik meteen met 400 vrouwen het bed delen. En krijg de meest erotische foto's en jawel met gezicht. Meteen vertrouwelijk. Hahahaha No way dus. En sommige zijn helemaal weg van m'n foto. Alleen die had ok nog niet geplaatst. Dus honderden vrouwen willen wat met een bijna leeg profiel, waarvandaan tekst niet wordt gelezen. Tip. Op alle sites waar veel mooie jonge meiden half naakt of naakt op staan en met gezicht zijn allemaal zo fake als wat. Begin er niet aan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  inmenend...... maar.....

  Zoals altijd word je profiel niet gelezen door de reflectanten.er wordt niet inhoudelijk ingegaan op jou berichtje. Vragen worden niet beantwoord. Ze lijken toeschietelijk. maar pas op, in een mum van een tijd zijn je credits op.Ondanks je uitgebreid profiel willen de dames je toch beter leren kennen, met het gevolg dat je onnozele berichten terug krijgt. Als je een dag niet op je mail hebt gekeken, kan het zomaar zijn dat 8 9 berichtjes hebt. Ik heb er dus geen goeie ervaringen mee.Het oogt leuk, maar uiteindelijk heb je toch niets. Zonde van het geld wat je eraan besteed.

  Sterke punten
  bedrieglijk

  Zwakke punten
  alles is zwak.

  begon met een lok mailtje van ene celine

  beste lezers,ik vond deze site via een vreemde mail van iemand genaamd celine die suggereerde dat de site 100% gratis was en dat ik haar gegevens kon krijgen. maar ze stond zoals verwacht al niet op de site als profiel dus een lok persoon ! dus uit op onderzoek gegaan wat de intensie van de site is. sowieso niet gratis het werkt met een credit systeem zoals gewoonlijk. toen ik de source gegoogle had, kwam ik uit bij een Spaanse bedrijf gids genaamd ogi. die vond maar liefst 34 hits van stoutedate.nl van website verhuur dus dat zegt iets aangezien alle foto's met thema's van warme klimaat waren en bikini's en strand foto's etc toen ik kritische naar de profiel namen keek eindigde het ook meestal met seks erg voorspellend setup dus ,ook al was ik maar een uur actief daar ,meer tijd koste het ook niet om oordeel te geven van dit soort nep sites! ik hoop dat jullie hier iets aan hebben ;) kortom nep en nog eens nep !!!

  Sterke punten
  er is niks sterks aan een nep site...

  Zwakke punten
  tja alles, niet alleen vrij lelijk lay-out maar ook nog eens harstikke nep ! tja het ziet er goedkoop uit om minimale investering creren en maximale winst genereren zo werkt dat blijkbaar.

Bezoek StouteDate

Schrijf je eigen review