StouteDate

Welkom bij dé Facebook voor seks en overspel

StouteDate Reviews

  Leuke foto's, echter twijfelachtig

  Zie een dame waar ik zo op het eerste gezicht verder meer van zou willen weten! Echter de reviews zijn zo, dat het het lijkt op een andere nepsite, ook alleen maar credits kopen verder nooit een ontmoeting! Dat dit zomaar kan!!

  Zwakke punten
  Twijfelachtige profielen

  Kinderporno/zeer jonge dames

  Zitten soms heel verdacht jonge meisjes op die site. Gelukkig doen ze niks anders dan proberen om je zoveel mogelijk berichten te laten sturen omdat ze daarvoor betaald krijgen maar er zou wel betere controle mogen zijn vanuit de overheid

  Sterke punten
  Snel bericht van........?

  Zwakke punten
  Gaat alleen om geld dus trap er niet in tenzij je het zelf wilt.

  Fake 200%

  Ja laat je niet misleiden door de vouwen of man die op deze site staan zijn allemaal fake ze willen afspreken maar die afspraak komt zeker niet ze zijn er allen uit op dat je meer geld gaat uit geeft wand voor hun is het een in komen ze moeten wat gaan doen tegen dit soort onzin en moet verboden worden voor al deze BIITYBUT is fake

  Sterke punten
  Is er niet

  Zwakke punten
  Doe er wat aan om dit te stopen oplichters zijn het

  100% nep

  Alle reacties die je krijgt zijn nep. Je tekst wordt niet gelezen. En bij iedere reactie zit een sexy foto. En van mooie dames die van alles willen en binnen een uurtje bij je zijn. Totdat je je credits opwaardeert, dan willen ze graag mailen via de sites. Sure. Voor mannen is het al duur. En die meisjes van 18 tot 25 gaan echt niet honderden euro's credits besteden. Bullshit site. Trap er niet in. Je vindt niets terug van die eerste hitsige uitnodiging. Daarna is het van; ik wil je beter leren kennen en wat ga je met me doen dan. En meestal hele korte antwoorden en vragen, zodat je elke keer moet antwoorden met een berichje. Kassa. Buiten dat als ik in een bar vraag wie gaat er mee en doe ff eerst je kleren eerst uit, krijg ik een klap voor m'n kanus. Nee op deze site kan ik meteen met 400 vrouwen het bed delen. En krijg de meest erotische foto's en jawel met gezicht. Meteen vertrouwelijk. Hahahaha No way dus. En sommige zijn helemaal weg van m'n foto. Alleen die had ok nog niet geplaatst. Dus honderden vrouwen willen wat met een bijna leeg profiel, waarvandaan tekst niet wordt gelezen. Tip. Op alle sites waar veel mooie jonge meiden half naakt of naakt op staan en met gezicht zijn allemaal zo fake als wat. Begin er niet aan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  inmenend...... maar.....

  Zoals altijd word je profiel niet gelezen door de reflectanten.er wordt niet inhoudelijk ingegaan op jou berichtje. Vragen worden niet beantwoord. Ze lijken toeschietelijk. maar pas op, in een mum van een tijd zijn je credits op.Ondanks je uitgebreid profiel willen de dames je toch beter leren kennen, met het gevolg dat je onnozele berichten terug krijgt. Als je een dag niet op je mail hebt gekeken, kan het zomaar zijn dat 8 9 berichtjes hebt. Ik heb er dus geen goeie ervaringen mee.Het oogt leuk, maar uiteindelijk heb je toch niets. Zonde van het geld wat je eraan besteed.

  Sterke punten
  bedrieglijk

  Zwakke punten
  alles is zwak.

  begon met een lok mailtje van ene celine

  beste lezers,ik vond deze site via een vreemde mail van iemand genaamd celine die suggereerde dat de site 100% gratis was en dat ik haar gegevens kon krijgen. maar ze stond zoals verwacht al niet op de site als profiel dus een lok persoon ! dus uit op onderzoek gegaan wat de intensie van de site is. sowieso niet gratis het werkt met een credit systeem zoals gewoonlijk. toen ik de source gegoogle had, kwam ik uit bij een Spaanse bedrijf gids genaamd ogi. die vond maar liefst 34 hits van stoutedate.nl van website verhuur dus dat zegt iets aangezien alle foto's met thema's van warme klimaat waren en bikini's en strand foto's etc toen ik kritische naar de profiel namen keek eindigde het ook meestal met seks erg voorspellend setup dus ,ook al was ik maar een uur actief daar ,meer tijd koste het ook niet om oordeel te geven van dit soort nep sites! ik hoop dat jullie hier iets aan hebben ;) kortom nep en nog eens nep !!!

  Sterke punten
  er is niks sterks aan een nep site...

  Zwakke punten
  tja alles, niet alleen vrij lelijk lay-out maar ook nog eens harstikke nep ! tja het ziet er goedkoop uit om minimale investering creren en maximale winst genereren zo werkt dat blijkbaar.

Bezoek StouteDate

Schrijf je eigen review