Reviews van deze auteur

voelt als een kopie van disabledpeopledate.com

beste lezers, ik hou het kort deze site gebruikt de zelfde foto's en profielen als : disabledpeopledate.com en die site is dus ook nep.. zie mijn review van disabledpeopledate.com omdat het om zelfde concept gaat (ook van dating factory) in dat geval zijn jullie gewaarschuwd en dat telt voor iets zeggen ze wel eens .

Sterke punten
geen

Zwakke punten
puur kopie/paste website van de zelfde makers van dating factory zelfde bullshit in een andere verpakking !

erg verdacht systeem en zeker niet te vertrouwen.

beste lezers wees welkom en dank u voor het lezen van mijn typewerk ! . ik dacht laat ik eens uit nieuwsgierigheid een account maken met gold lidmaatschap ,al waren de vermoedens erg hoog kwa nepperij... helaas is ook deze website erg verdacht. de ontwerpers van dating factory heeft meerder sites onder hun naam staan die mogelijk nep zouden kunnen zijn ! abonnementen zijn duur : er zijn 3 lidmaatschappen verkrijgbaar : trailer is gratis maar dan kun je vrij weinig, niet zo schokkend he ? gold lidmaatschap kost al 37.99 euro per maand en de laatste is vip ,kost nog eens 15euro er bovenop de golden als je dat zou willen. verschil tussen gold en vip is 15 euro en een paar opties. ze zeggen dat je vip kunt winnen met bijverdiensten. man/vrouw verhouding heb ik weinig informatie over helaas, niet dat het veel uitmaakt, het blijft nep..... verdict : naar mijn mening ,zullen date site makers op lange termijn GEEN mensen bij elkaar brengen ,omdat het simpelweg om geld draait, ze geven geen fuck om mensen algemeen genomen dan.. mocht dit allemaal niet waar zijn volgens sommige dan wil ik daar harde tegen bewijs voor zien !!! verder : datesites in het algemeen zijn harstikke nep al zien ze er gelikt uit en professioneel uit. ga er maar gewoon van uit dat het allemaal een illusie is waar je grof geld voor betaald .

Sterke punten
zier er professioneel uit en overzichtelijk. redelijke foto's van leden. je kunt chatten als je minimaal gold lidmaatschap koopt. vip members kunnen met trailer accounts chatten redelijke helpdesk.

Zwakke punten
1.lidmaatschap is duur,vind ik dan. 2.profielen die 24/7 online zijn,erg verdacht. 3.vage mails van het systeem krijgen zo van, dat de persoon je leuk vind of wilt leren kennen terwijl de persoon offline is ?? 4.de gratis account gedeelte van de site stelt verder geen fuck voor maar ja wat verwacht je dan .. 5.vrouwen die om geld vragen. 6.slappe mails ontvangen zo van, wil je met me chatten? en dan vervolgens niet reageren op mijn chat of mails vage shit ... 7.pas erg op met het automatische verleng systeem van je lidmaatschap !!!!

NEP ! en ik zal u zeg waarom..

beste lezers welkom, luister bestudeer simpelweg de algemene voorwaarden van de site ouderensex en dat weet je genoeg zie hier onder de gelinkte voorwaarden een enkele ervan : 16.3. U erkent en accepteert dat wij geen garanties geven en geen enkele aansprakelijkheid accepteren ten aanzien van (a) het gedrag van andere leden en/of gebruikers, en/of (b) de (juistheid en volledigheid) van profielen en/of de Content van de Dienst. In dit verband erkent en accepteert u dat sommige leden, gebruikers, profielen, advertenties, en/of Content alleen online entertainment tot doel kunnen hebben, afwijken van de werkelijkheid, en niet zijn richt op het tot stand brengen of aangaan van een ‘offline relatie’ of fysieke relatie. Wij merken dan ook expliciet op dat niet dat in alle gevallen fysieke contacten mogelijk zijn. en de layout plus foto's zijn gejat of gewoon hergebruikt van andere bekende sites zoals secretsexclub en vele andere nep sites..

Sterke punten
verleidelijk. voor de onervaren persoon..

Zwakke punten
weer zo een nep site, de positieve reviews die geschreven zijn,zijn mogelijk van de eigenaar zelf of door ingehuurde mensen gemaakt, het kan niet anders !! zo ziet u maar weer u word verleid met verleidelijke gejatte/gerecyclede foto's etc. je hoeft niet een account te maken om uit te vogelen dat het allemaal pure entertainment is om geld te verdienen door mensen te belazeren !!!!

nep en linke zooi

beste lezers ,ik was nieuwsgierig dus ik checkte de site uit, verder geen credits gekocht kreeg er 3 gratis als onderdeel van de scam blijkbaar . deze site is vermoedelijk van de zelfde makers als omazoekt.nl ook een nep site. de profielen zien er behoorlijk nep uit de standaard lokkertjes van namen als super geil profiel tekst als : mijn man hoeft het niet te weten dat ik met andere mannen seks heb typische bullshit. en ik werd benaderd op Skype door een van de operators van deze site, die me wou lokken naar een andere scam site genaamd camcrush.nl . de lokker heet simple spanx . bij hoerigehuisvrouwen.nl heet ze onder andere Jenny dacht ik . ik heb ze nooit mijn Skype naam verteld ,beetje verdacht vind ik zelf. camcrush.nl die nogal risicovol is volgens virus scanners en met een scam tracker heb ik het kunnen uit vogelen dat de site gerund word door Nederlanders in Amerika dus je ben gewaarschuwd !

Sterke punten
geen

Zwakke punten
dus kort gezegd hoerigehuisvrouwen.nl en omazoekt.nl en camcrush.nl zijn vermoedelijk van de zelfde operators uit Amerika ! smerige manier van zaken doen, en dure credits !

begon met een lok mailtje van ene celine

beste lezers,ik vond deze site via een vreemde mail van iemand genaamd celine die suggereerde dat de site 100% gratis was en dat ik haar gegevens kon krijgen. maar ze stond zoals verwacht al niet op de site als profiel dus een lok persoon ! dus uit op onderzoek gegaan wat de intensie van de site is. sowieso niet gratis het werkt met een credit systeem zoals gewoonlijk. toen ik de source gegoogle had, kwam ik uit bij een Spaanse bedrijf gids genaamd ogi. die vond maar liefst 34 hits van stoutedate.nl van website verhuur dus dat zegt iets aangezien alle foto's met thema's van warme klimaat waren en bikini's en strand foto's etc toen ik kritische naar de profiel namen keek eindigde het ook meestal met seks erg voorspellend setup dus ,ook al was ik maar een uur actief daar ,meer tijd koste het ook niet om oordeel te geven van dit soort nep sites! ik hoop dat jullie hier iets aan hebben ;) kortom nep en nog eens nep !!!

Sterke punten
er is niks sterks aan een nep site...

Zwakke punten
tja alles, niet alleen vrij lelijk lay-out maar ook nog eens harstikke nep ! tja het ziet er goedkoop uit om minimale investering creëren en maximale winst genereren zo werkt dat blijkbaar.

leuke datesite

beste lezers, ik heb bij spiritdate.nl een leuke dame ontmoet en nu al een half jaar bij elkaar dus tja soms tref je het soms ook niet. duurde wel paar maanden voor het zover was maar toen het eenmaal raak was klikte het meteen,en dat is iets wat ik zelf niet vaak meemaak met online daten. ik wens iedereen geluk met daten ;)

Sterke punten
leuke site . behulpzame personeel, vind ik zelf dan. ik ben zelf geen fakers tegen gekomen verder. er word na mijn mening moeite gedaan om fakers uit te bannen dus een goed teken ! niet duur als je betaald premium functies wilt op je account. maar dat is aan jou om daar voor te kiezen of niet.

Zwakke punten
soms wat weinig actie destijds weet niet of dat nog zo is. ik denk dat deze site niet echt voor mensen is bedoeld die niet in spirituele geloven dan zal je snel naast de mand vallen ..

nader inzien toch best wel nep

goeden dag beste lezers . na een verblijf op de website sexafspraak.nl voor een lange tijd en geen resultaat moet ik toch melden dat er iets niet klopt. lees de voorwaarden en adres maar eens voor de grap,daar in staat dat het gehuurde acteurs en actrices zijn ook al zitten er echte profielen tussen. tegen de tijd dat je die gevonden heb, ben je heel wat geld armer ! ik had mijn twijfels of het nou een echte site was of nep site maar als ik het resultaat bekijk dan ben ik toch geneigd om te zeggen dat het geldklopperij is. en ja ik heb veel geduld maar ook die raakt een keer op he.. het is mooi als je de juiste persoon tegenkomt maar als je vaak belazerd bent dan geloof je niks wat mensen zeggen zonder keiharde bewijs :| zoals andere reviewers al zeiden de zelfde foto onder andere naam valt nog al op he !

Sterke punten
naast de mooie site verder niks positief .

Zwakke punten
veel nep accounts ben ze van vele leeftijden tegen gekomen. nep accounts komen onder meeste leeftijden voor,dus ook 40+