OuderenSex

Online (erotische) dating is al lang niet meer alleen voor de jongeren onder ons. Ook senioren en ouderen zijn steeds meer online te vinden en op zoek naar spanning en een leuke tijd. Ouderensex.nl is daarom dé ontmoetingsplaats voor ouderen, op zoek naar een erotisch avontuur. Jij ook? Aanmelden is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend (en het kost maximaal 1 minuut!). Probeer het nu zelf en regel vandaag nog een online sex afspraak met ouderen!

Doelgroep

OuderenSex is een datingsite welke speciaal is opgericht voor senioren en ouderen. In dit geval gaat het dan meer om personen vanaf 45 jaar, die online op zoek zijn naar een erotische avontuurtje. Daarnaast is ook een ieder van harte welkom, die op zoek is naar een 45+ dater. Discretie en vrijblijvendheid worden hoog in het vaandel gehouden op deze site.


Inschrijven

Personen die geïnteresseerd zijn in OuderenSex, kunnen zich geheel gratis inschrijven op deze site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site te klikken op "aanmelden". Na hierop geklikt te hebben, komt er een inschrijfformulier tevoorschijn waar men enkele persoonlijke gegevens alsook een e- mail adres en wachtwoord naar keuze kan ingeven. Vervolgens kan men klikken op "direct aanmelden". Na hierop geklikt te hebben wordt een bericht gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Na de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct opzoek naar een 45+ dater voor een spannende erotische avontuurtje. Nieuwe gebruikers krijgen bij de inschrijving ook direct 150 privépunten.


Gratis lidmaatschap

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig inschrijven op deze site. Met een gratis account kunnen leden gebruik maken van de standaard functies van de site. Men kan onder andere berichten, foto's en flirts sturen naar alle andere leden van de site. Het is daarom heel eenvoudig om een date aan de haak te slaan op deze site voor een spannende erotische avontuurtje.


Kosten

Voor het versturen van berichten naar andere gebruikers van de site, hebben gebruikers privépunten nodig. Per bericht heeft men namelijk 50 privépunten nodig. Bij de eerste inschrijving krijgen nieuwe gebruikers 150 privépunten, waarmee ze 3 berichten gratis kunnen versturen naar andere gebruikers. Hierna kan men privépunten opwaarderen. De kosten hiervoor zijn: 500 privepunten: €15,00 1000 privepunten: €30,00 2000 privepunten: €50,00 5000 privepunten: €100,00 10000 privepunten: €200,00


Sexkoppelaar

Leden van Ouderensex hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de sexkoppelaar optie op de site. Dit systeem matched het profiel van de gebruiker met profielen van andere gebruikers. Dagelijks zoekt het systeem 2 matches voor de gebruikers. De matches zijn afhankelijk van de profiel voorkeuren.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers middels het online contactformulier contact opnemen met de helpdesk van OuderenSex. Dit kan men doen door aan de onderkant van de startpagina van de site te klikken op "contact". Vervolgens komt het contactformulier tevoorschijn waar men de naam, het e- mail adres en het bericht kan invoeren en verzenden naar de helpdesk.


OuderenSex Reviews

  Zonder bezoek weet ik al dat het nep is

  Deze site maakt gebruikt van fictieve profielen, deze zijn puur voor entertainment doeleinden en fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.
  Dit staat helemaal onderaan de Home-page.

  Sterke punten
  Ze geven zelf toe dat ze NEP zijn

  Zwakke punten
  Ze geven niet toe dat ze 100% NEP zijn.
  Helaas

  Leuke sex date

  hele leuke sexdate gehad hier dus kan het iedereen aanraden!

  Lekkere datingsite

  Leuke plek voor een fijne spannende date als je wat ouder bent!

  Zo fake als het maar zijn kan

  Mensen trap hier aub niet in. Deze site is zo fake als het maar zijn kan. Je krijgt de indruk dat een vrouw echt geïnteresseerd in je is maar krijgt vervolgens een hoop onzinnige berichten. Een echte date zit er nooit in! Je kunt ook geen contactgegevens uitwisselen want deze worden automatisch geanonimiseerd. Kortom, niet doen!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Eindeloos onzinnig berichtenverkeer, leidt nooit tot een echt contact

  ouderwets plezier maken

  Dit is een side waar je echt ouderwets plezier kan maken, net als vroeger een beetje rollebollen. Leuke aardige en actieve man ontmoet via ouderensex, en ook regelmatig mee afgesproken.

  Goed neuken

  goed neuken is af en toe wel fijn en ik zoek daar wel eens meisje voor plezier en hier zitten ook wel mensen die gwn lekker sex willen

  Heerlijk daten

  was echt lang opzoek naar een geschikte site voor mij als vrouw. Die vind je zo niet zo veel dus ik was wel blij dat ik hier terecht ben gekomen.

  Lekker kunnen neuken

  Goede site voor een goede neukbeurt. Ben echt tevreden met deze site en de dames die hier op zitten.

  toch even kijken

  Zoveel gelezen hier over dat ik toch wel benieuwd was wat er precies te halen viel. Nu viel het me heel erg mee, veel leden die contact willen, helaas kost het wel allemaal geld. Maar dat hoort er ook bij he.

  meerdere contacten

  vele echte nederlandse leden . wel veel mannen maar ook wel veel vrouwen . meerdere whats app contacten leren kennen ...

  geen gedoe, snel chatten

  door de goede reviews ben ik hier ook eens een kijkje gaan nemen. aanmelden en mensen zoeken is snel gedaan. chatten gaat ook snel. jammer genoeg wel betalen maar kosten vallen reuze mee tov andere sites.. hopelijk vind ik leuke vrouwen hier.

  Ouderen Sex

  Ben je op zoek naar ouderen, of op zijn minst 60+ mannen vrouwen en stellen dan is ouderensex wel een van de meest gebruikelijke plaatsen. Ik wissel dit af met open chatboxen, leuk om van beide wat mee te snoepen..

  Sterke punten
  voldoende 60+ mensen actief
  stellen, leuke afwisseling

  Zwakke punten
  weinig tegengekomen nog

  Oplichters

  Ouderensex is een fake site die alleen mensen wil lokken om zo veel mogelijk aan hen te verdienen. Aan veel antwoorden die je krijgt als je reageert, blijken nergens op te slaan en je weer te verleiden om een reactie te schrijven/sturen. Kost weer een aantal punten dus geld. Veel van de advertenties zijn al vele jaren oud. Dus wees gewaarschuwd als u met deze geldverslindende site in zee gaat.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel te veel verouderde of oude advertenties.

  Leuke site tegen de dagelijkse sleur

  Erg leuke website om dagelijks even op te kijken. Ik zit al maanden op deze erotische datingsite en elke dag heb ik leuke nieuwe gesprekken om de dagelijkse sleur er even uit te halen.. Heel fijn voor een alleenstaande man!

  Goed geregeld!!

  5 dates in 5 dagen geregeld, ik zit de komende tijd dus vol... en de vrouwen ook hahaha

  Oudere Vrouwen zijn top

  Oudere vrouwen zijn echt fijn, deze hebben veel ervaring in bed en kunnen je goed verwennen. Ze weten altijd de juiste snaar te raken

  Oude vrouwen

  Ik heb een fetish voor oude vrouwen en die kom je nu eenmaal niet zo veel tegen in de kroeg, dus op deze manier kan ik in contact komen met tal van oudere vrouwen voor sex.

  Degelijk

  Veel acitiveit op de site en een gemakkelijk en overzichtelijk menu. Niet erg groot kwa functies, maar wel erg degelijke dating site.

  fantastisch

  zelf voor mijn leeftijd kan ik hier nog genoeg vrouwen vinden! Dat zie je toch maar zelden

  Veel succes gehad

  Op deze site veel succes gehad met oudere vrouwen. Aantal leuke dates gehad in een paar maanden tijd. Weinig fakers.

  natte vrouwen

  veel natte vrouwen die je willen verwennen!

  lekker kletsen

  lekker kletsen en af en toe ketsen *****

  geile dames

  zoek je sex met ouderen dan is dit wel een top site. De credits zijn wel redelijk duur maar goed je hebt wel een hoop sex

  single vrouwen

  veel single vrouwen gescheiden of wat dan ook opzoek naar sex. wel paar goede dates gehad/

  2 dates

  2 dates in 6 dagen, ben wel 40euro aan credits kwijt geweest. 20 euro per date dus.


Bezoek OuderenSex

Schrijf een review