Ondeugend Daten

Over Ondeugend-Daten.nl Ondeugend-Daten.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 180 nieuwe deelnemers per dag is Ondeugend-Daten.nl uitgegroeid tot één van de grootste datingsites van Nederland. Milf-Match.nl

Doelgroep

Deze site is bestemd voor een ieder vanaf 18 jaar, die zin heeft in ondeugende dates. Daarnaast is men op deze site ook terecht voor een relatie, vriendschap of gewoon contact met andere gebruikers. Op basis van de opgegeven voorkeuren, eigenschappen en interesses is het heel makkelijk voor gebruikers om in contact te komen met geschikte ondeugende dates.


Inschrijven

Personen die heel graag ondeugend willen daten, hebben de mogelijkheid om geheel gratis, snel en eenvoudig een account aan te maken op deze site. Dit kan men bewerkstelligen door op de homepage van de site, onder het kopje 'Schrijf nu in en start met daten!, een gebruikersnaam, de voorkeuren en het e- mail adres in te geven. Vervolgens kan men klikken op 'inschrijven'. Nadat men hierop heeft geklikt, wordt een activatielink verstuurd naar het opgegeven e- mail adres. Na het account geactiveerd te hebben, kan men direct op zoek naar een spannende ondeugende date op deze site.


Gratis account en VIP toegang

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om een gratis account aan te maken op deze site. Met dit account heeft men namelijk toegang tot de standaard functionaliteiten van de site. Men heeft onder andere de mogelijkheid om een gratis profiel aan te maken, profielen van andere leden te bekijken, standaard berichten te versturen, foto's te plaatsen en verwijderen en men kan gebruik maken van de standaard zoekfunctie van de site. Daarnaast kan men tegen een kleine financiële vergoeding ook nog eens VIP toegang verkrijgen tot de site. Met een VIP account heeft men namelijk toegang tot alle functionaliteiten van de site. Men kan onder andere chatten, privé berichten versturen en ontvangen, gebruik maken van de foto zapper opties, extra foto's bekijken en gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie van de site.


Kosten

Het aanmaken van een account op deze site is geheel gratis. Indien men gebruik wilt maken van de extra functionaliteiten van de site, dan kan men tegen een kleine financiële vergoeding VIP- toegang krijgen tot de site. De kosten hiervoor zijn: 1 maand VIP € 24,99 /mnd 2 maanden VIP € 19,99 /mnd 4 maanden VIP € 14,99 /mnd


Profiel verwijderen

Personen die al voldoende ondeugende dates hebben gehad of die vanwege de een of andere reden geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijk om zich uit te schrijven van de site. Dit kan men doen door als eerst in te loggen op de site en te gaan naar het profiel- icoontje. Vervolgens kan men op 'instellingen' klikken en daarna op 'uitschrijven'. Na de uitschrijving van de site bevestigd te hebben, wordt het profiel permanent verwijdert van de site en komen alle eventueel lopende abonnementen te vervallen. Er vindt daarbij geen restitutie plaats van eventueel betaalde of in behandeling zijnde lidmaatschapsgelden.


E- mail notificaties uitschakelen

Zo nu en dan worden er via de site e- mail notificaties verstuurd naar het opgegeven e- mail adres. Personen die dit niet fijn vinden, hebben de mogelijkheid om de e- mail notificaties uit te schakelen. Dit kan men doen door in te loggen op de site en te gaan naar het profiel icoontje. Vervolgens kan men op 'instellingen' klikken en bij 'voorkeuren', kan men dan de voorkeuren voor e- mail notificaties aan of uitzetten. Vervolgens kan men klikken op 'opslaan'.


Contact gegevens

Vestigingsadres: RegioSexContact.nl, Kerkenbos 1057c, 6546 BB Nijmegen Nederland Postadres: RegioSexContact.nl, Postbus 38128, 6503 AE Nederland Nederland Voor meer informatie kan men ook contact opnemen met de klantenservice van de site, middels het online reactieformulier. Dit formulier kan men benaderen door op de startpagina van de site te klikken op 'reactieformulier'. Vervolgens heeft men de mogelijkheid om de naam, inlognaam, e- mail adres, onderwerp en het bericht in te geven en te versturen naar de klantenservice.


Artikelen over Ondeugend Daten

Ondeugend Daten Reviews

  Nooit een date door gehad, nep

  Heb middels deze site Ondeugend-Daten.nl maandenlanjg nooit een date gehad. De profielen komen over als inactief en/of nep. Toen probeerde ik een maand betaald lid te zijn maar dat bracht ook niets. Ze hadden zelfs de brutaliteit om mijn opzegging daaropvolgend te weigeren en ze sloten mijn online account af zodat ik niet meer de opzegging via hun site kon doen zoals voorgeschreven. Toen stuurden ze me een bedreigende aanmaning per post voor een openstaand bedrag. Overigens is dit hetzelfde oplichtersbedrijf dat in Nijmegen op het adres staat van Kerkenbos 1057 onder de naam Safe Dating Neworks BV waar ze ook een fake dating site hebbben onder safedatingnetworks.nl plus ene fake site onder wytegearrre.nl plus een site onder metjou.nl, allen met fake en inactieve profielen war je nooit tot een date komt.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alleen nep-en inactieve profielen

  SafeDatingNetworks criminelen

  Safe Dating Networks. Gelieerd aan adres Kerkenbos 1057c in Nijmegen (kun je na gaan wat voor ander tuig er verder in die jobje-gebouwen zit).
  Ze hebben huurcoach (weer zo'n coachingbedrijfje), Urgento, en en nog wel een paar.
  Deze etters kennen de mensen van deze website Datingwebsites.nl ook wel.

  In het kort........deze personen hebben niet een mindset om voor echte verbinding en
  liefde te zorgen. Dat al te bemerken aan al die karige persoonlijke aan te vinken keuze
  opties. Safe Dating Networks die een website voor vreemdgaan heeft, en tegelijk hebben ze
  dus zo'n vastgoedbedrijf. Hoe zou woningnood nou komen?!

  Ik houdt het netjes.....ik zal verder niets schrijven.

  Sterke punten
  KK

  Zwakke punten
  KK

  Gratis, overzichtelijk, best leuk

  Deze site is vooral om een snelle wip te vinden. Wil je er ook liefde bij ga dan naar Paiq

  Sterke punten
  Goede profielen, vaak met foto’s, voor ieder wat wils

  Zwakke punten
  Rare mensen reageren soms. Van jongens van 19 tot mannen van 70

  Dit nep website niet aanmelden

  Ik zorgt leuke geile contact hoor x reclame over radio heb probeert. Met aantal geprobeerd afspraken te maken maar ja vrouwen komen niks na zelf heel niet opdagen als er moet zijn krijgt bericht dat niet komen geen reden. Als meld gek gezegd mens. Ik weet ge tocht kwijt bent misschien helpt andere mens hier bij veel succes

  Iets klopt er niet aan deze site

  Een site die de volgende voorwaarde stelt:
  De Deelnemer onthoudt zich van het plaatsen van materiaal op de Website waardoor overige Deelnemers contact met de Deelnemer kunnen opnemen zonder gebruik te maken van de specifiek door Website op de Website aangeboden contactmethodes. De Deelnemer plaatst op de Website bijvoorbeeld niet zijn woonadres, telefoonnummer, e-mailadres.
  En een gratis abonnement en wel betalen met credits, de interne valuta om diverse diensten mee af te rekenen
  Dat riekt allemaal enorm naar oplichting.
  bij andere "algemene sites" zoals Relatieplanet of Lexa staat dit soort zaken helemaal niet in de voorwaarden. Daar betaal je een vast bedrag per maand en mag je zo veel berichten sturen als je maar wilt. Ik begin er niet aan.

  Sterke punten
  Vertel het me maar

  Zwakke punten
  Credtis moeten kopen om berichten te versturen is een kenmerk van sites vol met nep-profielen.

Bezoek Ondeugend Daten

Schrijf een review