Datingapp Zoosk

Datingapp Zoosk

Zoosk is een mobiele sociale netwerksite en is erg populair en bekend onder jongeren. Zoosk is één van de grootste online dating applicaties op de markt en heeft meer dan 25 miljoen leden overal ter wereld. Zoosk is in meer dan 20 landen actief en is oorspronkelijk een Amerikaanse concept. Zoosk heeft haar succes te danken aan een dating platform in de vorm van een dating applicatie voor smartphones. Hierdoor is Zoosk leider op de mobiele datingmarkt.

De dating applicatie is namelijk ontwikkeld voor online daten, gemakkelijk chatten via je smartphone. Op Zoosk kunnen mensen in contact komen met andere leden, berichten verzenden en ontvangen. Het is tevens mogelijk om online games te spelen met andere leden van Zoosk. Ben je op zoek naar een duurzame relatie of vriendschap? Dan kun je tevens gebruik maken van het online matching systeem om in contact te komen met je potentiële droompartner. De functionaliteiten van Zoosk zijn erg gebruiksvriendelijk en je kunt de app gratis downloaden in de App Store en Google Play. 

Gratis inschrijven bij Zoosk

Inschrijven kan helemaal gratis bij Zook! Met een gratis lidmaatschap heb je de mogelijkheid om een datingprofiel aan te maken. Na het aanmaken van een datingprofiel kun je op zoek gaan naar andere vrijgezellen. Met een gratis lidmaatschap heb je echter niet de mogelijkheid om van alle functionaliteiten van de datingapp gebruik te maken. Je kunt slechts één keer een bericht versturen of een knipoogje. Als je gebruik wil maken van alle leuke functionaliteiten van de datingapp, moet je een betalend lidmaatschap nemen. Indien je zelf berichten wilt verzenden en ontvangen, dan moet je Premium lid zijn van Zoosk.

Leuke features van Zoosk

Leden van Zoosk hebben de mogelijkheid om berichten en knipoogjes te verzenden, gebruik te maken van de chatfunctie en cadeautjes te geven aan andere leden. Als je geïnteresseerd bent in een dating profiel, dan kun je het lid een privé bericht verzenden. Meestal wordt gevraagd naar wat meer informatie van het andere lid en kunnen leden elkaar  virtueel kennis ontmoeten. Indien het gesprek goed verloopt, kun je kiezen om met elkaar te chatten. Hierdoor leer je elkaar veel beter kennen. Leden hebben ook de optie om een cadeau te sturen voor een ander lid. De cadeautjes zijn vanzelfsprekend virtueel. Je kunt kiezen om een lid blij te maken bijvoorbeeld met een cocktail, roos of een knuffelbeer.

Nog een leuke feature is dat Zoosk jouw zoekgedrag onthoudt en hieruit leert wat jouw voorkeuren zijn. De Behavioral Matchmaker onthoudt de dating profielen die jij bezoekt. Het programma leert om bij je volgende zoekopdracht automatisch naar soortgelijke profielen te leiden. Hiermee onderscheidt Zoosk zich ook nog eens van andere datingsite. Normaliter is het noodzakelijk om eindeloos lange vragenlijsten in te vullen over eigenschappen die je zoekt in een partner, om aan een perfecte match te komen. Bij Zoosk is dat echter niet het geval. 

Bij Zoosk wordt je dus gekoppeld op basis van je date gedrag!

Voordelen en Nadelen van Zoosk

Voordelen van Zoosk

  • De dating applicatie is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.
  • Zoosk heeft leuke en handige features.
  • Het is een handige online dating applicatie voor singles die niet zo spraakzaam zijn. Je hebt de mogelijkheid om het eerste contact te leggen middels virtuele cadeau's, knipoogjes of door het verzenden van een Mega Flirt.
  • Actieve datingprofielen, weinig nep profielen.
  • Je hoeft geen tijd te verspillen aan het invullen van een vragenlijst om je perfecte match te vinden. Het computersysteem van Zoosk registreert jouw date gedrag en biedt op basis hiervan passende dating profielen aan.

Nadelen van Zoosk

  • Het is belangrijk om goed de kleine lettertjes te lezen omtrent opzeggen van je datingprofiel, je lidmaatschap wordt automatisch verlengt, Zoosk kan berichten delen met je Facebook contacten of via de mail. Het is dus van belang dat je dit wijzigt bij de instellingen wanneer je dit niet openbaar wil hebben.
  • De chat heeft soms storingen.

 

Tarieven Zoosk

Inschrijven is helemaal gratis om Zoosk. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de dating applicatie, dan zul je hiervoor moeten betalen. Een deel van de functionaliteiten van Zoosk kunnen leden gratis gebruiken. Zo kun je een dating profiel aanmaken, op zoek gaan naar andere singles. Tevens is het mogelijk om als gratis lid eenmalig een knipoog of bericht versturen naar een ander lid. Indien je wenst om meer van deze functionaliteiten gebruik te maken, dan heb je dus de mogelijkheid om een abonnement bij Zoosk af te sluiten. 

De tarieven voor het afsluiten van een abonnement bedragen slechts 24,99 euro per maand. Om dating profielen op Zoosk te kunnen openen na een wederzijds match of om een mega flirt te verzenden naar een ander lid, heb je Zoosk coins nodig. Deze munten zijn het interne betaalmiddel van Zoosk. Je hebt deze munten nodig om een dating profiel te openen na een wederzijdse match of om een Mega Flirt te verzenden. 

Neem ook eens kijkje bij datingsite Twoo!

Bezoek Zoosk

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden