Twoo - 171 Reviews

Last updated: 30 mei 2019
Twoo Logo

14.5% aanbevolen, 171 Reviews

 1. Twoo informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Betrouwbaarheid
 5. Inschrijven
 6. Mobiele app
 7. Uitschrijven
 8. Twoo Reviews
 9. Schrijf ook een review over Twoo

Niet tevreden over Twoo? Probeer dan eens International Cupid.

Twoo informatie

Over Twoo

Twoo is de leukste manier om nieuwe mensen in je buurt te leren kennen.

Plezier
Nieuwe mensen ontmoeten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Op Twoo draait alles rond plezier, games en profielen. Zo ben je nooit meer alleen.

Chat
Als je een leuk profiel ziet wil je meteen chatten, niet? We beloven het je: hier vind je massa's mensen die willen chatten.

Met echte mensen
Geen fake profielen op Twoo. Hier heb je plezier in een veilige omgeving!

Het is aan jou
Dus, wat wil je doen? Zoek je een lach? Een glimlach? Een portie positieve energie? Een goeie vriend? Of misschien zelfs een date? Het is aan jou!

Activeer Unlimited
Twoo.com is gratis, maar als je van alle features wil genieten heb je een Unlimited account nodig.

Twoo Details

Hits: 18966

URL: http://twoo.com/?lng=nl

Categorieën: Internationale Dating

Reviews: 171

Opzeggen

Je account bij Twoo opzeggen is niet moeilijk. Als je je van Twoo uitschrijven wil, ga je rechts bovenin de pagina naar Instellingen, via het pijltje naast je profielfoto. Dan kom je in een scherm waarin je Twoo Wijzigen kunt aanklikken. Je komt op een pagina waarin je je Twoo account verwijderen kunt. Na het klikken op deze optie wordt je gevraagd om nog even na te denken voordat je overgaat tot het opzeggen van Twoo. Hierna kun je Twoo opzeggen.

Kosten

Je bij Twoo inschrijven is gratis. Om meer functies op de site te kunnen gebruiken kun je een Twoo Unlimited lidmaatschap nemen, waarvoor door Twoo kosten in rekening worden gebracht. De kosten van Twoo Unlimited voor 1 maand zijn €9,99 en voor 6 maanden kun je €39,99 aan Twoo betalen voor je Unlimited lidmaatschap. Wanneer je voor de periode van 1 jaar lid wordt, betaal je aan Twoo kosten van €69,99.

Betrouwbaarheid

Twoo is een internationale datingsite en beschikt over algemene voorwaarden en een privacy policy ter bescherming van de leden. Daarnaast worden alle Europese regels met betrekking tot de waarborging van de privacy van leden in acht genomen. Er bestaat ook een actief beleid tegen nepprofielen. De profielen van gebruikers worden gecontroleerd en nepprofielen worden op non- actief gezet. Dit vergroot de kans op een betrouwbare date op deze site. Leden hebben ook zelf de mogelijkheid om verdachte profielen te blokkeren. Men kan ook nepprofielen rapporteren. Gebruikers kunnen hun profiel ook op onzichtbaar instellen en op die manier surfen op de site. Eventuele betalingen via deze site geschieden in een beveiligde omgeving.

Inschrijven

Om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van Twoo, moet men eerst over een Twoo profiel beschikken. Via Twoo.nl kunnen geïnteresseerden zich inschrijven op deze site. Bij het inschrijven moet men de naam, geboortedatum en het e- mail adres invullen. Daarnaast moet men een wachtwoord kiezen en aangeven of men een man of een vrouw is. Na deze registratie kunnen de nieuwe leden hun profiel verder aanvullen met persoonsgegevens. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om hun Facebook account te koppelen aan hun Twoo account. Na het toevoegen van een profiel foto wordt aan gebruikers gevraagd om hun e- mail te controleren en het account te bevestigen. Na de bevestiging komt men direct in een programma om het profiel zo compleet als mogelijk te maken. Dit wordt vooral gedaan om juiste matches voor de gebruiker te kunnen maken. Nieuwe leden kunnen na de inschrijving 24 uur lang gratis alle functionaliteiten van Twoo uitproberen.

Mobiele app

Twoo beschikt over een mobiele app voor smartphones en tablets. De app is beschikbaar in de App store voor iOS (Apple) en op Google play voor Android (oa. Samsung). Met de Twoo app kan men heel makkelijk en op elk moment van de dag gebruik maken van alle functionaliteiten van Twoo. Hierdoor hoeft men niet langer achter de computer te gaan zitten om op zoek te gaan naar een date. Daarnaast komt de app ook heel goed uit bij het chatten. De app is beschikbaar in de Nederlandse taal. Binnen de app is het mogelijk om aankopen te doen, nieuwe mensen te contacteren, chatten, mensen zien die de gebruiker ook ‘leuk vinden’, personaliseren van het profiel en op de hoogte te blijven van alle activiteiten. De Twoo app is gratis te downloaden. Met een Twoo unlimited account kan men van extra features gebruik maken of de features met credits betalen.

Uitschrijven

Via de instellingen kunnen leden zich uitschrijven van Twoo. Bij de instellingen moet men in het account gedeelte kiezen voor ‘wijzigen’. Vervolgens moet men klikken op ‘verwijder account’. Daarna moeten de instructies gevolgd worden. Om veiligheidsredenen hebben gebruikers hun wachtwoord nodig om het account te kunnen verwijderen.


Maak nu een gratis account aan op Twoo

Twoo Acties & Nieuws

 • 26 april 2018 Meningen over Twoo verdeeld
  Twoo behoort tot een van de bekendste Nederlandse datingsites. Toch zijn de meningen met betrekking tot de effectiviteit en het daadwerkelijk realiseren van een date verdeeld. Er zijn gebruikers die bijvoorbeeld aangeven, dat het registreren op deze site alsook het aanmaken van een profiel erg makkelijk is. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een 'unlimited' abonne Lees verder
 • 17 februari 2017 Twoo, het snelstgroeiende sociaal netwerk
  Datingsite Twoo is de leukste manier om nieuwe mensen in jouw omgeving te leren kennen. Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om nieuwe mensen te leren kennen. Bij Twoo draait alles rondom plezier maken, het spelen van games en profielen bekijken. Op deze manier ben je nooit alleen, want op Twoo is er altijd wel iemand om een gezellig gesprek mee te starten. Op Twoo vind je massa’s mense Lees verder
 • 12 januari 2012 Twoo na 8 maanden al 6e grootste datingsite
  Uit cijfers van marktonderzoeker ComScore blijkt dat Twoo, de acht maanden geleden gelanceerde datingsite van het Belgische Massive Media, op nummer zes staat wereldwijd. De in maart gelanceerde site groeide met 1.000 procent tussen juni en november 2011. Twoo telde in december 2,88 miljoen maandelijks actieve gebruikers en ruim 800.000 unieke gebruikers per dag. Met 3.832.000 unieke bezoekers Lees verder

Twoo reviews (170):

Twoo - Berichten komen bij niemand meer aan

2

Review:
Alles op deze site kost je geld, vroeger als je geen match was duurde verzending van een bericht 2 uur, inmiddels is dat 24 uur! Zelfs als iemand je antwoord maar vergeet te liken, moet je 24 uur wachten.

Van de ene op de andere dag ben ik compleet onzichtbaar voor iedereen. Niemand krijgt nog berichten (getest met bekenden), ze zien mij zelfs niet meer in hun berichtenbox. Ook bij discover ben ik niet meer te zien. Ik ben niet de eerste die dit overkomt. Het lijkt wel of je eenzijdig wordt geblokkeerd, zodat je misschien uit wanhoop gaat betalen.
Al mijn settings staan goed en aangezien ik geen premium ben kan ik niet eens onzichtbaar gaan.

Sterke punten:
Er zitten wat leuke mensen tussen

Zwakke punten:
Alles is betalen
Berichten komen nooit aan

Kels beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo - Grappig!

1

Review:
Twoo en Badoo zijn waardeloze sites. Het stikt gewoon van de neppers. De neppers zijn de chatoperators die er van alles en wat proberen je een account aan te smeren. Een jaar of vijf zes geleden viel het nog mee. Maar nu; sorry hoor. Een en al valse profielen en valse meldingen. Het is zo doorzichtig en onnatuurlijk dat ik me afvraag waar deze sites mee bezig zijn. Mannen, laat je geen account aansmeren.

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles.

rob beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo - Dames doen veel moeite om gratis uit te gaan eten

18

Review:
Heb al 6 maal een date meegemaakt met in eerste opzicht wel "eerlijke" dames.
Ik ben een moderne man van de wereld en rap van tong gesneden en geen moeite met contact maken waar ik ook kom.
Ik ben verbijsterd wat dames doen om een gratis avond te eten en te drinken (het is net of ze het met elkaar hebben afgesproken)
Als ze na het ontvangen van hun cadeau wat je op een date natuurlijk meebrengt in de gaten krijgen dat ze geen doetje voor hebben die zijn lu* achterna loopt dan worden ze
zenuwachtig en weten niet wat te doen om zich zo goed mogelijk te verkopen.

Ze zijn wel zo doorzichtig en voorspelbaar maar ik blijf het toch proberen want misschien kom ik wel iemand tegen die eerlijk is en zich niet anders voordoet als wie ze werkelijk is.
Mannen met weinig geld geef ik bij deze de TIP bezin eer je begint.

Sterke punten:
Gewoon proberen en wie weet

Zwakke punten:
Veel nep en oneerlijke "dames"

Twoo - Zeer slechte site met giganties veel nepprofielen

1

Review:
Twoo is echt een van de meest kansloze datingsites die ik ooit heb gekend (op tinder na) je krijgt een 20 a 30 meldingen per dag met berichten van een bot functie met de meedeling ... heeft zin om te chatten, ... heeft nieuwe fotos geupload. Je word dood gegooid met spam berichtjes van leden die jarig zijn die je geliked hebt en waar je dan vervolgens van Twoo op moet reageeren in de hoop om zo Contact te maken... dit zijn echter allemaal chatbot functies in de hoop dat je dan met elkaar in contact te komen. Maar 9 van de 10 keer wordt er niet op gereageerd omdat de andere kant daarom compleet wordt gespammed met berichtjes hierdoor. Bovendien wemelt het van de nep profielen die je aanspreken en om wat voor een reden om je e-mail vragen met een snel in elkaar gezet profiel met 1 foto. Of met een link komen waar je op moet klikken voor een betaalde sex site. Je wordt er werkelijk knettergek van en je mist hierdoor soms echte legetieme berichtjes van vrouwen die wel echt zijn zo veel nep profielen zijn er. Als je “premium” koopt wat al niet echt cheap is heb je eigenlijk nog niks. Je kunt alleen kijken wie je geliked heeft en op berichtjes reageeren. Om echt een beetje effectief te zijn moet je voor allerlij andere functies zoals credit ls kopen die binnen no time op zijn: ik zou het niemand aanraden..

Sterke punten:
Met een lidmaatschap van 3 maanden heb je misschien 1 a 2 echte leuke contacten. Maar je moet hier enorm je best voor doen en het is duur.

Zwakke punten:
Bijna alleen maar nep acounts die je betaalde sex site aan willen smeren of ok je e-mail vragen (waarschijnlijk voor phising doeleinden)

Een premium account van drie maanden kost je minimaal 20 euro en dan heb je nog bijna niks.

Je moet om succesvol te zijn allerlij betalingen doen voor allerlij microfuncties om een Beetje op te vallen

Misleiding waardoor stilzweigend elke keer je abonnement wordt verlengt en je elke keer moet doorbetalen.

Mega irritante berichten die je misleiden om te denken dat iemand je aanspreekt maar dit eigenlijk gewoon een chatbot is....

Twoo - wel een leuke site , weinig aandacht

4

Review:
heb nou 4 maanden een profiel op twoo, maar heb nooit geen aandacht van 1 vrouw gekregen.

Twoo - Loads of niet te filteren crap

0

Review:
Was 6 maand betalend lid.
Zonder toeters en bellen want kost handenvol geld.

Aan de invulling van de apps kan Twoo weinig doen, fake, oplichterij, ...
Maar waar ze wel iets kunnen aan doen doen ze ook niks aan, namelijk deftige filtering.
Aan de afstand die je opgeeft trekken ze zich de ballen van aan. 25km rondom Gent levert hits op uit Limburg en Antwerpen.
Geen filter op hoelang geleden online. 90% van de profielen is langer dan een maand offline.

Verder:
Maanden profielen onder nieuw, hoewel nieuw natuurlijk een relatief begrip is
Constant pseudo verzoeken van profielen die "willen met je chatten"

Wanneer je niet meer betaalt, hopen vervelende pop ups die je meer zin geven er mee te kappen dan er voor te betalen.
Na het afsluiten van mijn betalend account nu plots massa's interesse van geblurde profielen. Yeah right.

Kort samengevat: weinig meer redenen om deze site uit te baten (of was het buiten?) dan geld.


Sterke punten:
Stabiele site

Zwakke punten:
Weinig controle over wat je te zien krijgt.
Te veel manipulatie vanuit Twoo zelf.

Robert beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo - Betalen?

0

Review:
Ongeveer 4 jr geleden zat ik op Twoo. Destijds was alles gratis. Zonder problemen kon ik mij uitschrijven.
Nu verbaas ik me dat je moet betalen voor bepaalde service. Jammer. Verder beste mensen houdt altijd rekening met fake accountants. Denk dat het op elke datingsite gebeurd. Daar kan niemand iets aan doen. Fake accounts zijn zielige personen en maken het kapot voor anderen die eerlijk zijn.

Punt.

Twoo - Pas op

1

Review:
Lijkt een leuke site maar niets blijkt minder waar.
Alleen het inschrijven is gratis, voor de rest moet je betalen.

En daar schuilt het gevaar.
Zonder toestemming maken ze bij Twoo direct een automatische incasso aan.
Je wordt hier ook niet voor gewaarschuwd.
Heb twoo verzocht dit eraf te halen en het geld dat zij zonder toestemming hebben afgeboekt terug te storten.
Tot op heden nog geen reactie terug gehad.
Ik heb mijn bank vervolgens maar een incasso blokkade laten opleggen.

Sterke punten:
Oogt leuk.

Zwakke punten:
Alles kost geld
Maken zelf automatische incasso aan zonder toestemming
De meeste profielen zijn Fake

M.1978 beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo - Uodate

1

Review:
Sinds laaste update van mobiele app werkt twoo niet meer programma start op en na 5 sec weg raar??

Twoo - Twoo correct en veel mogelijkheden voor af te spre

1

Review:
Ik ben ongeveer 6 jaar op twoo, heb gemiddeld 1 afspraakje per dag , soms deed ik er zelfs 2 per dag en een blitz bezoekje kon er ook wel eens af, er zitten fake profielen op, als ook meisjes die geld vragen,, ik heb nooit betaald voor een dienst van twoo,

Sterke punten:
Correct en vlot

Zwakke punten:
Is gratis doorboor beperkt moet je eventjes geduld hebben, een netwerk van vrouwtjes uitbouwen duurt even

Haba beveelt Twoo aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Twoo

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Twoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Twoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Twoo