Twoo - 165 Reviews

Last updated: 13 januari 2018
Twoo Logo

14.8% aanbevolen, 165 Reviews

 1. Twoo informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Betrouwbaarheid
 5. Inschrijven
 6. Mobiele app
 7. Uitschrijven
 8. Twoo Reviews
 9. Schrijf ook een review over Twoo

Niet tevreden over Twoo? Probeer dan eens International Cupid.

Twoo informatie

Over Twoo

Twoo is de leukste manier om nieuwe mensen in je buurt te leren kennen.

Plezier
Nieuwe mensen ontmoeten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Op Twoo draait alles rond plezier, games en profielen. Zo ben je nooit meer alleen.

Chat
Als je een leuk profiel ziet wil je meteen chatten, niet? We beloven het je: hier vind je massa's mensen die willen chatten.

Met echte mensen
Geen fake profielen op Twoo. Hier heb je plezier in een veilige omgeving!

Het is aan jou
Dus, wat wil je doen? Zoek je een lach? Een glimlach? Een portie positieve energie? Een goeie vriend? Of misschien zelfs een date? Het is aan jou!

Activeer Unlimited
Twoo.com is gratis, maar als je van alle features wil genieten heb je een Unlimited account nodig.

Twoo Details

Hits: 17261

URL: http://twoo.com/?lng=nl

Categorieën: Internationale Dating

Reviews: 165

Opzeggen

Je account bij Twoo opzeggen is niet moeilijk. Als je je van Twoo uitschrijven wil, ga je rechts bovenin de pagina naar Instellingen, via het pijltje naast je profielfoto. Dan kom je in een scherm waarin je Twoo Wijzigen kunt aanklikken. Je komt op een pagina waarin je je Twoo account verwijderen kunt. Na het klikken op deze optie wordt je gevraagd om nog even na te denken voordat je overgaat tot het opzeggen van Twoo. Hierna kun je Twoo opzeggen.

Kosten

Je bij Twoo inschrijven is gratis. Om meer functies op de site te kunnen gebruiken kun je een Twoo Unlimited lidmaatschap nemen, waarvoor door Twoo kosten in rekening worden gebracht. De kosten van Twoo Unlimited voor 1 maand zijn €9,99 en voor 6 maanden kun je €39,99 aan Twoo betalen voor je Unlimited lidmaatschap. Wanneer je voor de periode van 1 jaar lid wordt, betaal je aan Twoo kosten van €69,99.

Betrouwbaarheid

Twoo is een internationale datingsite en beschikt over algemene voorwaarden en een privacy policy ter bescherming van de leden. Daarnaast worden alle Europese regels met betrekking tot de waarborging van de privacy van leden in acht genomen. Er bestaat ook een actief beleid tegen nepprofielen. De profielen van gebruikers worden gecontroleerd en nepprofielen worden op non- actief gezet. Dit vergroot de kans op een betrouwbare date op deze site. Leden hebben ook zelf de mogelijkheid om verdachte profielen te blokkeren. Men kan ook nepprofielen rapporteren. Gebruikers kunnen hun profiel ook op onzichtbaar instellen en op die manier surfen op de site. Eventuele betalingen via deze site geschieden in een beveiligde omgeving.

Inschrijven

Om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van Twoo, moet men eerst over een Twoo profiel beschikken. Via Twoo.nl kunnen geïnteresseerden zich inschrijven op deze site. Bij het inschrijven moet men de naam, geboortedatum en het e- mail adres invullen. Daarnaast moet men een wachtwoord kiezen en aangeven of men een man of een vrouw is. Na deze registratie kunnen de nieuwe leden hun profiel verder aanvullen met persoonsgegevens. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om hun Facebook account te koppelen aan hun Twoo account. Na het toevoegen van een profiel foto wordt aan gebruikers gevraagd om hun e- mail te controleren en het account te bevestigen. Na de bevestiging komt men direct in een programma om het profiel zo compleet als mogelijk te maken. Dit wordt vooral gedaan om juiste matches voor de gebruiker te kunnen maken. Nieuwe leden kunnen na de inschrijving 24 uur lang gratis alle functionaliteiten van Twoo uitproberen.

Mobiele app

Twoo beschikt over een mobiele app voor smartphones en tablets. De app is beschikbaar in de App store voor iOS (Apple) en op Google play voor Android (oa. Samsung). Met de Twoo app kan men heel makkelijk en op elk moment van de dag gebruik maken van alle functionaliteiten van Twoo. Hierdoor hoeft men niet langer achter de computer te gaan zitten om op zoek te gaan naar een date. Daarnaast komt de app ook heel goed uit bij het chatten. De app is beschikbaar in de Nederlandse taal. Binnen de app is het mogelijk om aankopen te doen, nieuwe mensen te contacteren, chatten, mensen zien die de gebruiker ook ‘leuk vinden’, personaliseren van het profiel en op de hoogte te blijven van alle activiteiten. De Twoo app is gratis te downloaden. Met een Twoo unlimited account kan men van extra features gebruik maken of de features met credits betalen.

Uitschrijven

Via de instellingen kunnen leden zich uitschrijven van Twoo. Bij de instellingen moet men in het account gedeelte kiezen voor ‘wijzigen’. Vervolgens moet men klikken op ‘verwijder account’. Daarna moeten de instructies gevolgd worden. Om veiligheidsredenen hebben gebruikers hun wachtwoord nodig om het account te kunnen verwijderen.


Maak nu een gratis account aan op Twoo

Twoo Acties & Nieuws

 • 17 februari 2017 Twoo, het snelstgroeiende sociaal netwerk
  Datingsite Twoo is de leukste manier om nieuwe mensen in jouw omgeving te leren kennen. Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om nieuwe mensen te leren kennen. Bij Twoo draait alles rondom plezier maken, het spelen van games en profielen bekijken. Op deze manier ben je nooit alleen, want op Twoo is er altijd wel iemand om een gezellig gesprek mee te starten. Op Twoo vind je massa’s mense Lees verder
 • 12 januari 2012 Twoo na 8 maanden al 6e grootste datingsite
  Uit cijfers van marktonderzoeker ComScore blijkt dat Twoo, de acht maanden geleden gelanceerde datingsite van het Belgische Massive Media, op nummer zes staat wereldwijd. De in maart gelanceerde site groeide met 1.000 procent tussen juni en november 2011. Twoo telde in december 2,88 miljoen maandelijks actieve gebruikers en ruim 800.000 unieke gebruikers per dag. Met 3.832.000 unieke bezoekers Lees verder

Twoo reviews (164):

Twoo - Betalen?

0

Review:
Ongeveer 4 jr geleden zat ik op Twoo. Destijds was alles gratis. Zonder problemen kon ik mij uitschrijven.
Nu verbaas ik me dat je moet betalen voor bepaalde service. Jammer. Verder beste mensen houdt altijd rekening met fake accountants. Denk dat het op elke datingsite gebeurd. Daar kan niemand iets aan doen. Fake accounts zijn zielige personen en maken het kapot voor anderen die eerlijk zijn.

Punt.

Twoo - Pas op

1

Review:
Lijkt een leuke site maar niets blijkt minder waar.
Alleen het inschrijven is gratis, voor de rest moet je betalen.

En daar schuilt het gevaar.
Zonder toestemming maken ze bij Twoo direct een automatische incasso aan.
Je wordt hier ook niet voor gewaarschuwd.
Heb twoo verzocht dit eraf te halen en het geld dat zij zonder toestemming hebben afgeboekt terug te storten.
Tot op heden nog geen reactie terug gehad.
Ik heb mijn bank vervolgens maar een incasso blokkade laten opleggen.

Sterke punten:
Oogt leuk.

Zwakke punten:
Alles kost geld
Maken zelf automatische incasso aan zonder toestemming
De meeste profielen zijn Fake

M.1978 beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo - Uodate

1

Review:
Sinds laaste update van mobiele app werkt twoo niet meer programma start op en na 5 sec weg raar??

Twoo - Twoo correct en veel mogelijkheden voor af te spre

1

Review:
Ik ben ongeveer 6 jaar op twoo, heb gemiddeld 1 afspraakje per dag , soms deed ik er zelfs 2 per dag en een blitz bezoekje kon er ook wel eens af, er zitten fake profielen op, als ook meisjes die geld vragen,, ik heb nooit betaald voor een dienst van twoo,

Sterke punten:
Correct en vlot

Zwakke punten:
Is gratis doorboor beperkt moet je eventjes geduld hebben, een netwerk van vrouwtjes uitbouwen duurt even

Haba beveelt Twoo aan bij vrienden/bekenden

Twoo - Geheime berichten

6

Review:
Bij het inloggen krijg ik nu telkens een vervelende pop-up met de melding dat ik -zogezegd- 2 geheime berichten heb, en dat ik premium nodig heb om ze te kunnen lezen. Of ik moet anders die berichten verwijderen. Iets anders doen gaat gewoonweg niet. Nogal een opdringerige en doorzichtige truc om mensen premium aan te smeren. Gebeurt dan ook mooi niet.

Twoo - Fake en nep-profielen

2

Review:
Totale onzin, net als Badoo.com en flirtplek.nl. Als man-zijnde (single) word je weer compleet in de maling genomen.

Sterke punten:
Je komt makkelijk van je geld af.

Zwakke punten:
Fake-profielen...mannen met een laag IQ, zwakzinnig, kunnen hier intrappen.

Rob beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo - Opzeggen is wel moeilijk

1

Review:
Ik heb het 2 jaar geprobeerd, niet echt succesvol met daten en de vrouwen die reageerde waren voor 90% fake of crimineel acties.

opgezegd volgens het de beschrijving hierboven.
dus profiel verwijdert en zo
maar abonnement stopt niet automatisch, ook niet na een e-mail correspondentie met de beheerder dat ik wil stoppen aan het eind van het jaarcontract.

nu weer een jaar verder komt er weer een melding, er wordt binnenkort afgeschreven.
G...Domme hoe stopt die rotzooi ?

Sterke punten:
mooie foto's van fake vrouwen

Zwakke punten:
Kost je geld en levert niks op

Marcel beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo - Betrouwbaar maar zonder (goedkoop) resultaat

1

Review:
Ik heb al op meerdere gelijkaardige websites tijd doorgebracht en er geld tegenaan gegooid maar zonder succes want de meeste leden zijn niet meer in hun twintigerjaren.

Via een vriend die heel wat reacties kreeg op Twoo, ben ik er ook terechtgekomen.
Om de functionaliteiten die de site biedt te kunnen gebruiken heb ik meteen een betalend abonnement erop genomen.
De site lijkt alles te hebben; foto's, oproepingstekst, vragenlijstjes, "discover" functie die willekeurige leden toont, enzovoort. Hierdoor wordt het gemakkelijk om zelf duidelijk te maken wie je bent en wie je zoekt, dit werkt ook in omgekeerde richting.

Na meer dan een jaar betalend lid te zijn, heb ik beslist om mijn lidmaatschap stop te zetten.
Deze site is gewoon niet gemaakt voor mensen die iets serieus zoeken, tenzij men daarmee bedoelt "serieus veel geld erin te stoppen".
Bijna niemand bezoekt er je profielpagina behalve mensen van hetzelfde geslacht, keerzijde is dat de (extra te betalen) eenmalige "boost" functies wel aandacht trekken. Zo ben je weer even populair en krijg je misschien een enkel bericht.

De site misleidt mensen door bij extra's geen bevestiging te vragen, de actieknoppen die op een bevestigingsknop lijken, voeren de aankoop een tweede keer uit. Het is alsof bij een product uit het winkelrek nemen om de verpakking te lezen er meteen een medewerker het geld uit je zakken komt halen en je het niet meer terug kan zetten.

Besluit:
Een betrouwbare, goed ontworpen website voor wie geld teveel heeft en graag rondkijkt maar niets voor wie iets serieus zoekt tenzij je op zoek bent naar tienermeisjes die een spaarvarkentje/oppas voor hun kinderen zoeken.
Marketing en geldklopperij noem ik het en wie met emotionele zaken zoals datingsites bezig is, waakt om die reden niet over zijn geld.

Gebruik de site maar met mate en verwacht er niets van want anders worden dromen kapotgemaakt.
Wie weet verandert dit nog wel maar zo sta ik er nu tegenover.

Ik raad Twoo zeker niemand af want het lijkt mij een goed te vertrouwen site te zijn maar de vernoemde minpuntjes zorgen ervoor dat ik het ook niet zal aanraden.

Sterke punten:
- Vrij snel antwoord van medewerkers
- Veel jonge mensen (echt een driedubbel pluspunt)
- Gemakkelijk te gebruiken
- Heel betrouwbaar in vergelijking met sommige andere sites

Zwakke punten:
- Veel leden zijn al in maanden niet meer online geweest, sommige waarschijnlijk in jaren gezien zij in hun oproeptekst nog over "Netlog" spreken (jeweetwel, die met reclame gevulde halve datingsite voor vijftienjarigen dat nu Twoo heet)
- Steeds meer valse profielen
- Geen locatiefilter zoals "zoek alleen binnen Vlaanderen"
- Veel mensen die al in een relatie zitten
- Niets voor niets, de site blijft geld eisen voor alles behalve de meeste basisfuncties.

Twoo - hanna moderator van twoo is corrupt

3

Review:
ik chat daar met 13 meiden 12 van de 13 waren fake allemaal webcam link sturen en andere links waarvoor je moet betalen. en heel veel lullen engels allemaal gejatte foto's. die moderator hanna verwijdert mij zomaar terwijl ik juist al die accounts rapporteer , zelf gecontroleerde status accounts zijn allemaal fake. als je het mij vraagt betalen die moderators als hanna van twoo andere leden om nep accounts aan te maken!

Sterke punten:
niks

Zwakke punten:
moderator hanna die corrupt is

jer beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo - Geloof nooit in als het gratis is

2

Review:
Niets is gratis. Niets voor niets staat de zon op. ben ook tijdje lid en krijg zomaar veel brichten die zijn automatisch toegezonden. Als je bericht(en) wil sturen moet je betalen dus niet betaalde bericht worden niet verzonden want je krijgt geen antwoordt dat is duidelijk. Maar wat ik erg vind is dat je wel betaald maar ook geen antwoord krijgt van je berichten en dat maakt zaak duidelijk dat er om fictief/fake profiel(en) gaat.
WAT IS GRATIS DAN? alleen aanmelden is gratis.

Sterke punten:
ze maken gratis leuke site om mensen in te laten trappen

Zwakke punten:
is gratis maar tocht achteraf betaald lid worden om berichten te versturen.

Kaan beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Twoo

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Twoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Twoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Twoo