Over Twoo Twoo is de leukste manier om nieuwe mensen in je buurt te leren kennen. Plezier Nieuwe mensen ontmoeten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Op Twoo draait alles rond plezier, games en profielen. Zo ben je nooit meer alleen. Chat Als je een leuk profiel ziet wil je meteen chatten, niet? We beloven het je: hier vind je massa's mensen die willen chatten. Met echte mensen Geen fake profielen op Twoo. Hier heb je plezier in een veilige omgeving! Het is aan jou Dus, wat wil je doen? Zoek je een lach? Een glimlach? Een portie positieve energie? Een goeie vriend? Of misschien zelfs een date? Het is aan jou! Activeer Unlimited Twoo.com is gratis, maar als je van alle features wil genieten heb je een Unlimited account nodig.

Opzeggen

Je account bij Twoo opzeggen is niet moeilijk. Als je je van Twoo uitschrijven wil, ga je rechts bovenin de pagina naar Instellingen, via het pijltje naast je profielfoto. Dan kom je in een scherm waarin je Twoo Wijzigen kunt aanklikken. Je komt op een pagina waarin je je Twoo account verwijderen kunt. Na het klikken op deze optie wordt je gevraagd om nog even na te denken voordat je overgaat tot het opzeggen van Twoo. Hierna kun je Twoo opzeggen.


Kosten

Je bij Twoo inschrijven is gratis. Om meer functies op de site te kunnen gebruiken kun je een Twoo Unlimited lidmaatschap nemen, waarvoor door Twoo kosten in rekening worden gebracht. De kosten van Twoo Unlimited voor 1 maand zijn €9,99 en voor 6 maanden kun je €39,99 aan Twoo betalen voor je Unlimited lidmaatschap. Wanneer je voor de periode van 1 jaar lid wordt, betaal je aan Twoo kosten van €69,99.


Betrouwbaarheid

Twoo is een internationale datingsite en beschikt over algemene voorwaarden en een privacy policy ter bescherming van de leden. Daarnaast worden alle Europese regels met betrekking tot de waarborging van de privacy van leden in acht genomen. Er bestaat ook een actief beleid tegen nepprofielen. De profielen van gebruikers worden gecontroleerd en nepprofielen worden op non- actief gezet. Dit vergroot de kans op een betrouwbare date op deze site. Leden hebben ook zelf de mogelijkheid om verdachte profielen te blokkeren. Men kan ook nepprofielen rapporteren. Gebruikers kunnen hun profiel ook op onzichtbaar instellen en op die manier surfen op de site. Eventuele betalingen via deze site geschieden in een beveiligde omgeving.


Inschrijven

Om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van Twoo, moet men eerst over een Twoo profiel beschikken. Via Twoo.nl kunnen geïnteresseerden zich inschrijven op deze site. Bij het inschrijven moet men de naam, geboortedatum en het e- mail adres invullen. Daarnaast moet men een wachtwoord kiezen en aangeven of men een man of een vrouw is. Na deze registratie kunnen de nieuwe leden hun profiel verder aanvullen met persoonsgegevens. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om hun Facebook account te koppelen aan hun Twoo account. Na het toevoegen van een profiel foto wordt aan gebruikers gevraagd om hun e- mail te controleren en het account te bevestigen. Na de bevestiging komt men direct in een programma om het profiel zo compleet als mogelijk te maken. Dit wordt vooral gedaan om juiste matches voor de gebruiker te kunnen maken. Nieuwe leden kunnen na de inschrijving 24 uur lang gratis alle functionaliteiten van Twoo uitproberen.


Mobiele app

Twoo beschikt over een mobiele app voor smartphones en tablets. De app is beschikbaar in de App store voor iOS (Apple) en op Google play voor Android (oa. Samsung). Met de Twoo app kan men heel makkelijk en op elk moment van de dag gebruik maken van alle functionaliteiten van Twoo. Hierdoor hoeft men niet langer achter de computer te gaan zitten om op zoek te gaan naar een date. Daarnaast komt de app ook heel goed uit bij het chatten. De app is beschikbaar in de Nederlandse taal. Binnen de app is het mogelijk om aankopen te doen, nieuwe mensen te contacteren, chatten, mensen zien die de gebruiker ook ‘leuk vinden’, personaliseren van het profiel en op de hoogte te blijven van alle activiteiten. De Twoo app is gratis te downloaden. Met een Twoo unlimited account kan men van extra features gebruik maken of de features met credits betalen.


Uitschrijven

Via de instellingen kunnen leden zich uitschrijven van Twoo. Bij de instellingen moet men in het account gedeelte kiezen voor ‘wijzigen’. Vervolgens moet men klikken op ‘verwijder account’. Daarna moeten de instructies gevolgd worden. Om veiligheidsredenen hebben gebruikers hun wachtwoord nodig om het account te kunnen verwijderen.


Artikelen over Twoo

Meningen over Twoo verdeeld

Twoo behoort tot een van de bekendste Nederlandse datingsites. Toch zijn de meningen met betrekking tot de effectiviteit en het daadwerkelijk realiseren van een date verdeeld. Er zijn gebruikers die bijvoorbeeld aangeven, dat het registreren op deze site alsook het aanmaken van een profiel erg makkelijk is. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een 'unlimited' abonne ... [...]

Twoo, het snelstgroeiende sociaal netwerk

Datingsite Twoo is de leukste manier om nieuwe mensen in jouw omgeving te leren kennen. Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om nieuwe mensen te leren kennen. Bij Twoo draait alles rondom plezier maken, het spelen van games en profielen bekijken. Op deze manier ben je nooit alleen, want op Twoo is er altijd wel iemand om een gezellig gesprek mee te starten. Op Twoo vind je massa’s mense ... [...]

Twoo na 8 maanden al 6e grootste datingsite

Uit cijfers van marktonderzoeker ComScore blijkt dat Twoo, de acht maanden geleden gelanceerde datingsite van het Belgische Massive Media, op nummer zes staat wereldwijd. De in maart gelanceerde site groeide met 1.000 procent tussen juni en november 2011. Twoo telde in december 2,88 miljoen maandelijks actieve gebruikers en ruim 800.000 unieke gebruikers per dag. Met 3.832.000 unieke bezoekers ... [...]

Twoo Reviews

  zekerheid

  better contact\\r\\n

  Berichten komen bij niemand meer aan

  Alles op deze site kost je geld, vroeger als je geen match was duurde verzending van een bericht 2 uur, inmiddels is dat 24 uur! Zelfs als iemand je antwoord maar vergeet te liken, moet je 24 uur wachten.

  Van de ene op de andere dag ben ik compleet onzichtbaar voor iedereen. Niemand krijgt nog berichten (getest met bekenden), ze zien mij zelfs niet meer in hun berichtenbox. Ook bij discover ben ik niet meer te zien. Ik ben niet de eerste die dit overkomt. Het lijkt wel of je eenzijdig wordt geblokkeerd, zodat je misschien uit wanhoop gaat betalen.
  Al mijn settings staan goed en aangezien ik geen premium ben kan ik niet eens onzichtbaar gaan.

  Sterke punten
  Er zitten wat leuke mensen tussen

  Zwakke punten
  Alles is betalen
  Berichten komen nooit aan

  Grappig!

  Twoo en Badoo zijn waardeloze sites. Het stikt gewoon van de neppers. De neppers zijn de chatoperators die er van alles en wat proberen je een account aan te smeren. Een jaar of vijf zes geleden viel het nog mee. Maar nu; sorry hoor. Een en al valse profielen en valse meldingen. Het is zo doorzichtig en onnatuurlijk dat ik me afvraag waar deze sites mee bezig zijn. Mannen, laat je geen account aansmeren.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles.

  Dames doen veel moeite om gratis uit te gaan eten

  Heb al 6 maal een date meegemaakt met in eerste opzicht wel "eerlijke" dames.
  Ik ben een moderne man van de wereld en rap van tong gesneden en geen moeite met contact maken waar ik ook kom.
  Ik ben verbijsterd wat dames doen om een gratis avond te eten en te drinken (het is net of ze het met elkaar hebben afgesproken)
  Als ze na het ontvangen van hun cadeau wat je op een date natuurlijk meebrengt in de gaten krijgen dat ze geen doetje voor hebben die zijn lu* achterna loopt dan worden ze
  zenuwachtig en weten niet wat te doen om zich zo goed mogelijk te verkopen.

  Ze zijn wel zo doorzichtig en voorspelbaar maar ik blijf het toch proberen want misschien kom ik wel iemand tegen die eerlijk is en zich niet anders voordoet als wie ze werkelijk is.
  Mannen met weinig geld geef ik bij deze de TIP bezin eer je begint.

  Sterke punten
  Gewoon proberen en wie weet

  Zwakke punten
  Veel nep en oneerlijke "dames"

  Zeer slechte site met giganties veel nepprofielen en irritante nep berichten van Twoo zelf

  Twoo is echt een van de meest kansloze datingsites die ik ooit heb gekend (op tinder na) je krijgt een 20 a 30 meldingen per dag met berichten van een bot functie met de meedeling ... heeft zin om te chatten, ... heeft nieuwe fotos geupload. Je word dood gegooid met spam berichtjes van leden die jarig zijn die je geliked hebt en waar je dan vervolgens van Twoo op moet reageeren in de hoop om zo Contact te maken... dit zijn echter allemaal chatbot functies in de hoop dat je dan met elkaar in contact te komen. Maar 9 van de 10 keer wordt er niet op gereageerd omdat de andere kant daarom compleet wordt gespammed met berichtjes hierdoor. Bovendien wemelt het van de nep profielen die je aanspreken en om wat voor een reden om je e-mail vragen met een snel in elkaar gezet profiel met 1 foto. Of met een link komen waar je op moet klikken voor een betaalde sex site. Je wordt er werkelijk knettergek van en je mist hierdoor soms echte legetieme berichtjes van vrouwen die wel echt zijn zo veel nep profielen zijn er. Als je “premium” koopt wat al niet echt cheap is heb je eigenlijk nog niks. Je kunt alleen kijken wie je geliked heeft en op berichtjes reageeren. Om echt een beetje effectief te zijn moet je voor allerlij andere functies zoals credit ls kopen die binnen no time op zijn: ik zou het niemand aanraden..

  Sterke punten
  Met een lidmaatschap van 3 maanden heb je misschien 1 a 2 echte leuke contacten. Maar je moet hier enorm je best voor doen en het is duur.

  Zwakke punten
  Bijna alleen maar nep acounts die je betaalde sex site aan willen smeren of ok je e-mail vragen (waarschijnlijk voor phising doeleinden)

  Een premium account van drie maanden kost je minimaal 20 euro en dan heb je nog bijna niks.

  Je moet om succesvol te zijn allerlij betalingen doen voor allerlij microfuncties om een Beetje op te vallen

  Misleiding waardoor stilzweigend elke keer je abonnement wordt verlengt en je elke keer moet doorbetalen.

  Mega irritante berichten die je misleiden om te denken dat iemand je aanspreekt maar dit eigenlijk gewoon een chatbot is....

  wel een leuke site , weinig aandacht

  heb nou 4 maanden een profiel op twoo, maar heb nooit geen aandacht van 1 vrouw gekregen.

  Loads of niet te filteren crap

  Was 6 maand betalend lid.
  Zonder toeters en bellen want kost handenvol geld.

  Aan de invulling van de apps kan Twoo weinig doen, fake, oplichterij, ...
  Maar waar ze wel iets kunnen aan doen doen ze ook niks aan, namelijk deftige filtering.
  Aan de afstand die je opgeeft trekken ze zich de ballen van aan. 25km rondom Gent levert hits op uit Limburg en Antwerpen.
  Geen filter op hoelang geleden online. 90% van de profielen is langer dan een maand offline.

  Verder:
  Maanden profielen onder nieuw, hoewel nieuw natuurlijk een relatief begrip is :)
  Constant pseudo verzoeken van profielen die "willen met je chatten"

  Wanneer je niet meer betaalt, hopen vervelende pop ups die je meer zin geven er mee te kappen dan er voor te betalen.
  Na het afsluiten van mijn betalend account nu plots massa's interesse van geblurde profielen. Yeah right.

  Kort samengevat: weinig meer redenen om deze site uit te baten (of was het buiten?) dan geld.


  Sterke punten
  Stabiele site

  Zwakke punten
  Weinig controle over wat je te zien krijgt.
  Te veel manipulatie vanuit Twoo zelf.

  Betalen?

  Ongeveer 4 jr geleden zat ik op Twoo. Destijds was alles gratis. Zonder problemen kon ik mij uitschrijven.
  Nu verbaas ik me dat je moet betalen voor bepaalde service. Jammer. Verder beste mensen houdt altijd rekening met fake accountants. Denk dat het op elke datingsite gebeurd. Daar kan niemand iets aan doen. Fake accounts zijn zielige personen en maken het kapot voor anderen die eerlijk zijn.

  Punt.

  Pas op

  Lijkt een leuke site maar niets blijkt minder waar.
  Alleen het inschrijven is gratis, voor de rest moet je betalen.

  En daar schuilt het gevaar.
  Zonder toestemming maken ze bij Twoo direct een automatische incasso aan.
  Je wordt hier ook niet voor gewaarschuwd.
  Heb twoo verzocht dit eraf te halen en het geld dat zij zonder toestemming hebben afgeboekt terug te storten.
  Tot op heden nog geen reactie terug gehad.
  Ik heb mijn bank vervolgens maar een incasso blokkade laten opleggen.

  Sterke punten
  Oogt leuk.

  Zwakke punten
  Alles kost geld
  Maken zelf automatische incasso aan zonder toestemming
  De meeste profielen zijn Fake

  Uodate

  Sinds laaste update van mobiele app werkt twoo niet meer programma start op en na 5 sec weg raar??

  Twoo correct en veel mogelijkheden voor af te spreken

  Ik ben ongeveer 6 jaar op twoo, heb gemiddeld 1 afspraakje per dag , soms deed ik er zelfs 2 per dag en een blitz bezoekje kon er ook wel eens af, er zitten fake profielen op, als ook meisjes die geld vragen,, ik heb nooit betaald voor een dienst van twoo,

  Sterke punten
  Correct en vlot

  Zwakke punten
  Is gratis doorboor beperkt moet je eventjes geduld hebben, een netwerk van vrouwtjes uitbouwen duurt even

  Geheime berichten

  Bij het inloggen krijg ik nu telkens een vervelende pop-up met de melding dat ik -zogezegd- 2 geheime berichten heb, en dat ik premium nodig heb om ze te kunnen lezen. Of ik moet anders die berichten verwijderen. Iets anders doen gaat gewoonweg niet. Nogal een opdringerige en doorzichtige truc om mensen premium aan te smeren. Gebeurt dan ook mooi niet.

  Fake en nep-profielen

  Totale onzin, net als Badoo.com en flirtplek.nl. Als man-zijnde (single) word je weer compleet in de maling genomen.

  Sterke punten
  Je komt makkelijk van je geld af.

  Zwakke punten
  Fake-profielen...mannen met een laag IQ, zwakzinnig, kunnen hier intrappen.

  Opzeggen is wel moeilijk

  Ik heb het 2 jaar geprobeerd, niet echt succesvol met daten en de vrouwen die reageerde waren voor 90% fake of crimineel acties.

  opgezegd volgens het de beschrijving hierboven.
  dus profiel verwijdert en zo
  maar abonnement stopt niet automatisch, ook niet na een e-mail correspondentie met de beheerder dat ik wil stoppen aan het eind van het jaarcontract.

  nu weer een jaar verder komt er weer een melding, er wordt binnenkort afgeschreven.
  G...Domme hoe stopt die rotzooi ?

  Sterke punten
  mooie foto's van fake vrouwen

  Zwakke punten
  Kost je geld en levert niks op

  Betrouwbaar maar zonder (goedkoop) resultaat

  Ik heb al op meerdere gelijkaardige websites tijd doorgebracht en er geld tegenaan gegooid maar zonder succes want de meeste leden zijn niet meer in hun twintigerjaren.

  Via een vriend die heel wat reacties kreeg op Twoo, ben ik er ook terechtgekomen.
  Om de functionaliteiten die de site biedt te kunnen gebruiken heb ik meteen een betalend abonnement erop genomen.
  De site lijkt alles te hebben; foto's, oproepingstekst, vragenlijstjes, "discover" functie die willekeurige leden toont, enzovoort. Hierdoor wordt het gemakkelijk om zelf duidelijk te maken wie je bent en wie je zoekt, dit werkt ook in omgekeerde richting.

  Na meer dan een jaar betalend lid te zijn, heb ik beslist om mijn lidmaatschap stop te zetten.
  Deze site is gewoon niet gemaakt voor mensen die iets serieus zoeken, tenzij men daarmee bedoelt "serieus veel geld erin te stoppen".
  Bijna niemand bezoekt er je profielpagina behalve mensen van hetzelfde geslacht, keerzijde is dat de (extra te betalen) eenmalige "boost" functies wel aandacht trekken. Zo ben je weer even populair en krijg je misschien een enkel bericht.

  De site misleidt mensen door bij extra's geen bevestiging te vragen, de actieknoppen die op een bevestigingsknop lijken, voeren de aankoop een tweede keer uit. Het is alsof bij een product uit het winkelrek nemen om de verpakking te lezen er meteen een medewerker het geld uit je zakken komt halen en je het niet meer terug kan zetten.

  Besluit:
  Een betrouwbare, goed ontworpen website voor wie geld teveel heeft en graag rondkijkt maar niets voor wie iets serieus zoekt tenzij je op zoek bent naar tienermeisjes die een spaarvarkentje/oppas voor hun kinderen zoeken.
  Marketing en geldklopperij noem ik het en wie met emotionele zaken zoals datingsites bezig is, waakt om die reden niet over zijn geld.

  Gebruik de site maar met mate en verwacht er niets van want anders worden dromen kapotgemaakt.
  Wie weet verandert dit nog wel maar zo sta ik er nu tegenover.

  Ik raad Twoo zeker niemand af want het lijkt mij een goed te vertrouwen site te zijn maar de vernoemde minpuntjes zorgen ervoor dat ik het ook niet zal aanraden.

  Sterke punten
  - Vrij snel antwoord van medewerkers
  - Veel jonge mensen (echt een driedubbel pluspunt)
  - Gemakkelijk te gebruiken
  - Heel betrouwbaar in vergelijking met sommige andere sites

  Zwakke punten
  - Veel leden zijn al in maanden niet meer online geweest, sommige waarschijnlijk in jaren gezien zij in hun oproeptekst nog over "Netlog" spreken (jeweetwel, die met reclame gevulde halve datingsite voor vijftienjarigen dat nu Twoo heet)
  - Steeds meer valse profielen
  - Geen locatiefilter zoals "zoek alleen binnen Vlaanderen"
  - Veel mensen die al in een relatie zitten
  - Niets voor niets, de site blijft geld eisen voor alles behalve de meeste basisfuncties.

  hanna moderator van twoo is corrupt

  ik chat daar met 13 meiden 12 van de 13 waren fake allemaal webcam link sturen en andere links waarvoor je moet betalen. en heel veel lullen engels allemaal gejatte foto's. die moderator hanna verwijdert mij zomaar terwijl ik juist al die accounts rapporteer , zelf gecontroleerde status accounts zijn allemaal fake. als je het mij vraagt betalen die moderators als hanna van twoo andere leden om nep accounts aan te maken!

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  moderator hanna die corrupt is

  Geloof nooit in als het gratis is

  Niets is gratis. Niets voor niets staat de zon op. ben ook tijdje lid en krijg zomaar veel brichten die zijn automatisch toegezonden. Als je bericht(en) wil sturen moet je betalen dus niet betaalde bericht worden niet verzonden want je krijgt geen antwoordt dat is duidelijk. Maar wat ik erg vind is dat je wel betaald maar ook geen antwoord krijgt van je berichten en dat maakt zaak duidelijk dat er om fictief/fake profiel(en) gaat.
  WAT IS GRATIS DAN? alleen aanmelden is gratis.

  Sterke punten
  ze maken gratis leuke site om mensen in te laten trappen

  Zwakke punten
  is gratis maar tocht achteraf betaald lid worden om berichten te versturen.

  Twoo objectief

  In begin lijkt het leuk. Achteraf moet je betalen en werkt het nog niet !

  Pure oplichting. Ik heb meerdere bewijzen.

  Jurgen

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Veel betalen voor niets.
  Geen contact.

  De waarheid over Twoo

  Ik schrijf voornamelijk uit het standpunt van een jonge man.

  Zit al tijdje op Twoo, aan en af.
  Jaar a 2 jaar geleden, was Twoo een aangename plaats, mensen wouden echt mensen leren kennen, op een aangename manier.
  Veel vrienden gemaakt, oude contacten terug gevonden etc etc.

  Was tijdje weg nu ben ik er weer, Twoo is Badoo geworden, een "hoerenkot" om het nog beleefd te verwoorden.
  Vrouwen zijn voornamelijk opzoek naar aandacht om hun goed te voelen.
  Berichten komen niet aan etc etc.

  Maar kan uren over door gaan, zoek je iemand leuk op Twoo om vriendschap of relatie mee aan te gaan? NIET DOEN
  Er zitten ook serieuze mensen op, maar dat procentage is zo klein dat je er beter niet aan begint.

  Als ik Twoo moet samenvatten? Verhouding mannen- vrouwen is: 70-30%.
  Over de leden kan ook veel gezegd worden maar die laat ik voor wat ze zijn.

  NU HET BELANGRIJKSTE:

  Denk je ga Twoo Unlimited kopen, dan maak ik wat meer kans, absoluut niet doen.
  Enige verschil is dat je je bezoekers kan zien, en dat je wat meer berichtjes kan zenden.

  De makers van Twoo zien hun site als een geldkoe, ze melken elk centje eruit dat ze kunnen, en de kwaliteit leid eronder.

  Twoo Unlimited kopen?
  Bankoverschrijving, dan zetten ze een machtiging op je bankrekening, en mag je bijna zitten smeken om dat stop te zetten.
  Want in hun woorden: "Staat dat gewoon tussen je instellingen om te blijven door te betalen"
  Zijn van die truckjes om mensen die van niets weten meer te laten betalen tot ze het door hebben.

  Paypal betalen? Moet je ook mee opletten, als je bijvoorbeeld 1 week besteld, en naar betaalscherm gaat staat er magisch een aanrekening van 3 maanden.

  *Conclusie:
  -Ben je een man in de 20 dit staat je te wachten: Arrogante vrouwen, Aandachtskindjes, vrouwen in de 20 met 5 kinderen, lesbische vrouwen, fake profielen, vrouwen die niet aan hun trekken komen en je willen opgeilen....
  Als dit je aanspreekt ga zeker naar Twoo, maar ben je een serieuze man die echt op zoek is naar iets, doe het niet het is het niet waard voor die kleine % serieuze vrouwen.

  -Ben je een vrouw: lastig gevallen worden, oude mannen, bestormd worden door geile mannen, aangesproken door iemand die serieus overkomt maar maar 1 ding in ogen heeft....
  Als dit jou aanspreekt ga maar, je zal aan je trekken komen.
  Serieuze vrouwen door al de perverten op Twoo zal je je serieuze jongens niet zien staan, je kan rekenen op 100en berichten maar maar enkele zullen serieus zijn.

  Beetje hard maar wel de waarheid, dan weet je ook wat je kan verwachten!

  Sterke punten
  Weinig tot geen, mss mooi design op de site dat is het ongeveer...

  Zwakke punten
  Alles: betalingen, leden, site

  Schaamteloze en fake site

  Zit op verschillende datingsites en Twoo is een site waarvan het doel is je een abonnement aan te smeren.Je wordt benaderd door fake profielen (chatoperators) . Ongevraagd krijg je een bericht waar staat dat zo een persoon wilt chatten. Blijkt niets van te kloppen want het is een chatoperator.Iemand die echt wilt chatten stuurt gewoon een normaal bericht. Ik krijg berichten van vrouwen waarvan ik al weet dat het nep is door de zinsopbouw.
  Ik vind het een waardeloze site en bovendien zeer opdringerig en onoverzichtelijk.Verlies je tijd niet met Twoo. Een en al fake.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles ,bedrog .

  Twoo is fake!!!!

  Wat een klote datingsite!!!! Na een paar dagen had ik en melding gekregen dat mijn profiel nep was, en vraag m ID kopie. Ik werd na 10 keer mailen en Kopie van mijn ID en andere foto's doorsturen, nog steeds niet uitgelegd wat is miss met mijn profiel. Er waren alleen maar mooie en nette foto's erop. Ik kreeg een melding van de beheerders dat er waren mannen die klagde over mij....ik heb amper iemand gesproken en zeker niemand beledigd!!!
  Die website moet dood!!!! Oplichterij!!!!

  Zwakke punten
  Alles!!!! In eerste instantie SERVICE!!!!

  Dit is echt bedriegerij van het zuiverste soort, blijf hier weg!!!

  Ik had mijn profiel gemaakt en ik kreeg allerlei leuke reacties die ik niet kon beantwoorden, dus lid geworden, per ongelijk nog premium ook. Hierop volgens kwam er niets meer! Totaal geen sjoege terug!
  Ik heb na twee weken mijn account verwijderd ondanks de nog lang niet verstreken termijn, dacht ik, maar tot mijn ontzetting is er weer 47 euro afgeschreven, weer account verwijderd en PayPal ingelicht dat ik niet akkoord ga met de betaling.
  Op de startpagina staat o.a. een foto van ene Piet, dit is de foto van een oud collega, die helemaal geen Piet heet en ook nooit op Twoo is geweest. Hij begrijpt niet hoe zijn foto daar komt!!!!
  BEDROG!
  Ik wou, dat ik hier eerder gekeken had!!

  Sterke punten
  geen, niets

  Zwakke punten
  Alles wat een site als deze niet moet hebben, volstrekt onbetrouwbaar!

  klote site geldklopperij

  alles meiden hebben kei veel likes alle lelijkerds ook en hebben een hele hoge dunk van zichzelf. het twoo teken moet zogenaamd fakers tegen gaan, maar het twoo teken is hetzelfde als het peace teken dus fakers kunnen er nog steeds makkelijk een account met geverifieerde foto maken. hier dan dan ook heel veel fakers op. plus deze site probeert op slinkse manier geld van je afhandig te maken door automatisch het knopje ( automatisch credits bijvullen aan te zetten en dit staan dan heel klein aangevinkt bij instellen zodat je het de eerste keer niet door hebt

  Sterke punten
  geen

  Twoo is Fake

  Toevallig(wat is toevallig) kreeg ik een mailtje van Twoo met daar een foto op van Lennie uit Hoofddorp, toevallig(wat is toevallig) ken ik deze dame van vroeger(Had regelmatig betaald seksueel contact met haar toen ze nog niet samen woonde met haar vriend, toen woonde ze nog in Wormerveer) ik denk leuk, dus meld me aan, ik stuur haar een berichtje, en ik kijk de volgende dag, is ze niet meer aktief op Twoo, ik log met een andere pc in, ander account, en ja hoor daar is ze nog wel aktief. Volgens mij kopen ze foto's om daarmee mensen te lokken.

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Ze proberen je geld af te troggelen met fake accounts.

  Eerlijke review

  Registreren op de Twoo website is erg makkelijk. Na amper 5 minuten heb je je profiel en als je je inschrijft voor een "unlimited" abonnement, wat al kan via een SMS (van 2 euro welliswaar) kan je je voor een weekend eens gaan uitleven op Twoo.

  Er zijn echter wel een paar dubieuze dingen aan Twoo wat ik graag eens met de geïnteresseerden onder ons wil delen.

  Ik kan me niet van de illusie ontdoet dat Twoo haar gebruikers gebruikt door berichten in hun naam te versturen, terwijl ze helemaal niet van die berichten afweten. Als het nu is om het lot een beetje te helpen, ik weet het niet, maar zulke dingen horen niet echt volgens mij.

  Zo heb ik het een beetje TE veel voorgehad dat iemand simpelweg "HoiHoi" of "Hoikes" of "Hallokes" terugstuurde nadat ik die persoon een berichtje had gestuurd en nadien nooit meer reageerde. Wat is de kans dat iemand EXACT (tijdsinterval, schrijfwijze) hetzelfde antwoord naar me zal sturen en dan vervolgens op geen enkel ander bericht meer een antwoord wil geven. Volgens mijn gevoel weten die gebruikers zelf niet dat Twoo mij een antwoord heeft gestuurd en schept Twoo zo een vals gevoel dat je effectief met iemand aan het praten bent en sporen ze je aan om je abonnement te verlengen omdat je het valse gevoel krijgt dat er activiteit aanwezig is op de site.

  Het meest vreemde euvel had ik voor met een bepaalde persoon die eigenlijk totaal mijn ding niet was. We hebben de conversatie niet zo super christelijk geëindigd omdat we meningsverschillen hadden en besloten niet meer te chatten. Fair enough, kan gebeuren. Waarom geeft Twoo me dan de dag erna de melding dat die bepaalde persoon mijn profiel heeft bezocht en me leuk vindt? Ik heb de test eens gedaan, en mijn account eens verwijdert, en meteen na het reactiveren van mijn account gaf Twoo aan dat diezelfde persoon mijn leuk vond. Vreemd,...erg vreemd als je het mij vraagt. Ik heb die persoon dan nog even aangesproken over dat feit en die heeft mij niet zo vriendelijk meegedeeld) dat ze me helemaal niet aangeklikt dat ze me leuk vond.

  Het is erg moeilijk om je account VOLLEDIG te deleten. Je account wordt enkel verborgen en op non-actief geplaatst wanneer je die gaat verwijderen. Als je vervolgens opnieuw gaat inloggen (en dus je account gaat reactiveren), dan krijg je gewoon weer al je gesprekken te zien. Dus met een propere lei starten op Twoo is enkel mogelijk als je een compleet nieuwe account aanmaakt. Je kan het systeem echter wel bedotten. Als je vaak genoeg je account eens verwijdert dan "smeekt" Twoo je op den duur om te blijven en geven ze je een aantal gratis dagen "unlimited" aan. ;-)

  Sterke punten
  Je kan Twoo bedotten door je telkens te verwijderen en met een beetje geluk krijg je dan een "gratis abonnement van 2 dagen" (^_^)

  Zwakke punten
  Het is pure geldklopperij en het volk dat er soms op zit is marginaal, maar dat weten ze van zichzelf niet.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review