Reviews van deze auteur

Betrouwbaarder dan andere sites

Review over MixedMatches

Zit nu al met al zeker een jaar of drie op MM met uitzondering van de periodes dat ik een relatie had. MM is laagdrempelig en als man zijnde moest ik een eenmalige bijdrage betalen waardoor ik blijvend lid werd. Ik weet niet hoe het nu is. Ik heb altijd ervoor gezorgd me niet uit te schrijven. Ondanks er fake profielen bijzitten heb ik toch de indruk dat MM veel beter afsteekt dan andere datingsites. Contact is makkelijk gemaakt waarbij ik zelf geen contact maak ,maar de dames laat reageren. Ik adviseer mannen om niet te reageren ,maar laat de vrouw komen. Op die manier heb ik talloze dates gehad waarvan sommige uitgemond zijn in relaties. Er zijn ook veel lakse dames tussen en het gemiddelde niveau is zeker niet hoog.

Sterke punten
Laagdrempelig,eenmalige bijdrage lidmaatschaap. Makkelijk contact,gewillige dames.

Zwakke punten
Lakse vrouwen(staat los van MM)

Tagged overwegend leuk

Review over Tagged

Zit al een tijdje op tagged en moet zeggen dat over het algemeen bevalt. Ik zou niet specifiek kunnen stellen dat het een datingsite is ,maar kan zeer zeker ook daarvoor gebruikt worden. Heb vele dates gehad via tagged en heb nog steeds warme vriendschappen.Tags en krabbels sturen en ontvangen vind ik ook heel leuk. Hier en daar zoals op elke dating heb je wat onbeschofte vrouwen met laks gedrag. O wee als je als man feedback geeft op hen gedrag. Het wordt je niet in dank afgenomen. Dit zijn meestal vrouwen met een lage ontwikkeling en sociaal gedrag via internet aan hen laars lappen. Dit soort vrouwen verwijder ik direct van mijn profiel. Gelukkig zijn er genoeg die het wel weten.

Sterke punten
laagdrempelig
mogelijkheid je tekst te bewerken en aan te passen
chatten

Zwakke punten
redelijk aantal onbeschofte vrouwen met asociaal gedrag, maar dat staat los van tagged.

Laksheid viert troef op Badoo

Review over Badoo

Badoo is het trefpunt van laksheid . Veel vrouwen die zich ronduit onbeschoft gedragen.Voelen zich te goed om normaal antwoord te geven ondanks je ze op een beleefde manier benadert. Er zijn uitzonderingen uiteraard ,doch ik vind het onthutsend hoe onbeleefd deze dames zich gedragen. Deze vrouwen en die zijn in de meerderheid, verpesten het voor de vrouwen die wel serieus zijn.Het maakt dat je als man gewoon geen zin meer hebt om contact te maken.Als je het mij vraagt is het een kwestie van onontwikkeldheid en grootheidswaanzin.Bovendien biedt internet door haar anonimiteit voer aan mensen die bij voorbaat een bepaald stiekem gedrag in zich hebben.

Sterke punten
Laagdrempelig

Zwakke punten
Gelegenheid voor een lakse houding,onbeschoftheid ,oneerlijke vrouwen,.Steeds verkapte manieren uitdokteren om mensen lid te laten worden

reacties: