Reviews van deze auteur

mooie vrouwen foto's maar daar is dan ook alles mee gezegt

Review over SexBook.nl

toch een beetje uit nieuwsgierigheid en verveling een account aangemaakt. Zonder profielfoto en 0,0 gegevens ingevoerd (dus zeg maar een leeg profiel ) en wat denk je ... pats binnen nog geen 5 min 5 berichten in mijn inbox, waarvan 2 vrouwen die ook een leeg profiel hadden net als mij. berichten kan je alleen sturen als je credits koopt en na deze ervaring heb ik dan ook maar mijn account gelijk verwijderd. Dit riekt naar harstikke nep/ fake.

Sterke punten
helaas moet ik ze 1 ster geven maar die zijn ze niet eens waard, foto's van de vrouwen zijn te mooi om waar te zijn.

Zwakke punten
als je je aanmeld met een leeg profiel krijg je waarschijnlijk meer berichten dan als je wel je profiel volledig invult. veel dames willen geen one night stand maar gaan wel met hun blote hebben en houden op de foto op die site, naar de hoeren gaan is goedkoper.

oplichting - fake site

Review over Zoosk

Het mag duidelijk zijn dat deze site niet meer word geupdate, aan de profielen kan je niet zien wanneer ze zich hebben ingeschreven of uberhaubt nog actief zijn.
profielen van mensen die er 10 jaar geleden op stonden staan er nu nog steeds op. opvallend veel lege profielen met alleen een vage foto. schijnbaar is het erg moeilijk om je profiel te verwijderen. Helaas zal deze site alleen nog online zijn om geld te cashen, anders was hij allang opgeheven.
Het zegt al genoeg dat het bedrijf achter zoosk zich heeft gevestigd in het buitenland. berichten naar de klantenservice hebben totaal geen zin, je krijgt toch geen antwoord terug.

Sterke punten
als je je wilt laten bedriegen en oplichten zit je bij deze site erg goed.

Zwakke punten
ze zijn alleen uit op de inhoud van jouw portomonee.

Dreammatch.nl

Review over DreamMatch

Sinds een aantal dagen deze site uitgeprobeerd.
Viel me op dat wat er uberhaubt aan vrouwen opzit het meeste allemaal 50+ is. Daarnaast is er weinig aanbod.

Ook kom je veel profielen tegen zonder foto en als je verder dan je neus kijkt profielen uit 2012 en ouder die nooit zijn verwijderd, sommige leden zijn al langer dan een jaar of langer nooit meer online gekomen.

de uitgebreide zoekfunctie is zo uitgebreid dat je wanneer je alles hebt aangevinkt en eindelijk kan gaan zoeken zo'n slordige 30 min nodig hebt om op provincie te gaan zoeken, en dan mag je in je handjes knijpen of de zoekmachine 1 profiel kan vinden, 9 van de 10 vind hij niks of profielen van 2012 en ouder.

Sterke punten
uitgebreide zoekfunctie

Zwakke punten
- Bijna geen vrouwen
- Wat er is aan vrouwen is ver boven de 50+
- oude profielen worden niet verwijderd
- nauwelijks controle door beheerders.
- Site is dood
- Chatrooms zijn altijd leeg

Niet meer onderhouden!

Review over Knuz

na opnieuw mij te hebben ingeschreven na 5 jaar afwezig te zijn geweest kwam ik profielen tegen van dames die al langer dan 5 jaar niet meer actief waren. Omdat ik zelf uit Flevoland kom, voerden ik Flevoland in als zoekgebied, na 89 pagina's Flevoland te hebben doorspit kwam ik op pagina 72 pas een levende ziel tegen, daarvoor was het steeds laatst online lang geleden of langer dan 3 maanden niet online. wat het zoeken wel heel erg bemoeilijkt.
Het lijkt er sterk op dat knuz helemaal niet meer word onderhouden of opgeschoond, profielen blijven na jaren eeuwig op deze site staan zonder te worden verwijderd. ooit was het een goede site maar daar is nu weinig meer van over. de kans dat je op straat iemand tegenkomt is groter dan op deze site.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
site word niet onderhouden , profielen langer dan 1 jaar zouden eigenlijk moeten worden verwijderd evenals de profielen laatst online lang geleden - pagina's worden verschrikkelijk lang hierdoor wat het zoeken ernstig bemoeilijkt.
tegen de tijd dat je iemand vind ben je zo gefrustreerd dat je het liefst je account gelijk wilt verwijderen!

Nep

Review over XXXDating.nl

Het viel mij op dat deze site een exacte kopie is van meerdere sites ( o.a van flirtplekken nl ) waarvan er een stuk of 10 op het internet staan allemaal weliswaar met een andere naam en kleur maar met dezelfde lay-out en opzet , registreer je je op deze site dan komt je profiel o.a op een 10 tal van dit soort sites te staan.Ook vind je op al deze sites dezelfde profielen terug , veel al met verouderde profielen. Er word gelokt met profielen van hele mooie vrouwen of met profielen waar veel bloot in staat maar als je even met Google in de weer gaat dan dan zie je al gauw dat al deze foto's van het internet zijn geplukt. ik kreeg de indruk dat de dames in spe 1 persoon was , op het moment van afspreken willen deze dames alleen maar eindeloos mailen , met als enige doel dat je dure credits en andere betaalvormen moet aanschaffen om contact te blijven houden met de dames.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
verouderde profielen , data base niet up -to - date , niet de mogelijkheid om je account te verwijderen , overal dezelfde profielen , foto's van profielen die van internet worden geplukt , je betaald om berichten te versturen maar je moet ook betalen om berichten te kunnen lezen

fake of echt?

Review over FlirtPlekken.nl

Het viel mij op dat deze site een exacte kopie is van meerdere sites waarvan er een stuk of 10 op het internet staan allemaal weliswaar met een andere naam en kleur maar met dezelfde lay-out en opzet , registreer je je op deze site dan komt je profiel o.a op een 10 tal van dit soort sites te staan.Ook vind je op al deze sites dezelfde profielen terug , veel al met verouderde profielen. Er word gelokt met profielen van hele mooie vrouwen of met profielen waar veel bloot in staat maar als je even met Google in de weer gaat dan dan zie je al gauw dat al deze foto's van het internet geplukt. ik kreeg de indruk dat de dames in spe 1 persoon was , op het moment van afspreken willen deze dames alleen maar eindeloos mailen , met als enige doel dat je dure credits en andere betaalvormen moet aanschaffen om contact te blijven houden met de dames.
Zelfs als je erg actief bent op 1 van deze sites dan lukt het je niet om daadwerkelijk af te spreken. in 1 woord waardeloos.

Sterke punten
De opzet doet geloven dat je te maken hebt met een echte site

Zwakke punten
verouderde profielen , data base niet up -to - date , niet de mogelijkheid om je account te verwijderen , overal dezelfde profielen , foto's van profielen die van internet worden geplukt , je betaald om berichten te versturen maar je moet ook betalen om berichten te kunnen lezen

reacties:

Review: Afrader

Ik vind het hartstikke vervelend dat je nare ervaringen hebt.
Er loopt helaas heel wat mannelijk tuig rond in de wereld van de datingsites,
Maar laat je blik absoluut niet verpesten door een paar eikels.
Er zijn genoeg leuke mannen.
En ik wil je best helpen die te vinden :-)

Bij de vrouwen trouwens is het net zo erg...- Verlangen naar een man met een sixpack, terwijl je zelf overgewicht hebt is een illusie.

- Een rijke man willen daten, terwijl je zelf al twee jaar werkloos bent is kansloos.

- Een avontuurlijke man willen daten, terwijl het hoogtepunt van jouw jaar de finale van Games of thrones was,
is niet echt realistisch.

Review: top site tegen scherpe prijs

waarschijnlijk is dit achterhaald, ik heb betaal helemaal niets daar en ik kan er berichten ontvangen, lezen en terugsturen. min punt is alleen dat er veel vrouwen een NL account hebben en als je ze een bericht stuurt je in het engels antwoord krijgt dat roept bij mij al vraagtekens op, ook krijg ik regelmatig berichten van vrouwen die buiten Nederland wonen en of gelijk met hun email beginnen te gooien, alsof we allemaal op stelten en sprong mee verhuizen naar het buitenland. verder veel profielen met maar 1 foto, als je vraagt naar andere foto's van hunzelf gaan ze de negeer stand in en hoor je niks meer van ze.

Review: stelen.

Schijnbaar is het heel normaal dat in datingsiteland iedereen steeds maar de boel van elkaar kan overnemen zonder de gebruikers hiervan op de hoogte te stellen. Gratis sites die schijnbaar na verloop hun houdbaarheids- datum verliezen worden dan voor een appel en een ei overgenomen en langzaam sluipen er betaalde opties in en dan word gratis ineens dokken! aangezien de vele datingsites die opnieuw als een paddenstoel uit de grond ploppen is hier duidelijk geen controle op. Oplichting word in Nederland bestraft, word je opgelicht door een datingsite dan kan zogenaamd niemand iets doen. mijn advies zou zijn kabinet stel iemand aan en laat iemand met de bezem door datingsite land gaan, werk gegarandeerd in overvloed! en onderscheid de goede van de slechte, alleen dan zien we de bomen door het bos.

Review: Maat 42?

De kans om op Facebook een leuke vrouw te vinden is vele malen groter geworden dan als je dit probeert bij knuz, en beide zijn gratis! ;-)

Review: Man of vrouw wereld van verschil

dat is met de dames trouwens niet anders, als ik zie hoe vaak ik profielen tegenkom van 3 maanden en ouder niet online geweest dan schrik je je rot. ik heb zelfs al vrouwen getraceerd via FB die al weer in een relatie zaten maar hun profiel niet hebben verwijderd, wat trouwens ook een fout van knuz is, het is hun site maar zo te zien word het nooit meer opgeschoond en gaat het uiteindelijk alleen maar om de cijfers/statestieken.

Review: Leuke site

weinig fake profielen dat klopt, de meeste profielen die ik tegen kom zijn 3 jaar en ouder, sommige dames heb ik kunnen traceren via facebook en die blijken al een relatie te hebben of te zijn getrouwd. site is dus duidelijk niet up to date. ik zit er nu net 2 dagen op maar mij valt het constant op dat de chat alleen gevuld is met een moderator oor de rest blijft hij veelal leeg. misschien was de site ooit goed, maar nu anno 2017 is daar weinig van over. net als de meneer hierboven zijn reactie veel 50+ heel af en toe een jonkie tussendoor aan de andere kant van Nederland.

Tycho Beveelt deze site niet aan!