stelen.

Ik heb laatst bij Knuz 10 credits voor 13€ gekocht. maar zij weigeren de credits toe te voegen. Op vragen reageren zij al helemaal niet. het geld is ge-int door relatieklik. ook deze reageren op vragen. men steelt dus gewoon van je.Knuz schijnt overgenomen te zijn door Relatieklik!!!

Sterke punten
WAREN er!

Zwakke punten
het niet bijvoegen van credits. en het niet beantwoorden van vragen.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

5 reacties

Knuz wordt niet meer onderhouden.

Als je credits kunt kopen dan is het niet 100% gratis.

Schijnbaar is het heel normaal dat in datingsiteland iedereen steeds maar de boel van elkaar kan overnemen zonder de gebruikers hiervan op de hoogte te stellen. Gratis sites die schijnbaar na verloop hun houdbaarheids- datum verliezen worden dan voor een appel en een ei overgenomen en langzaam sluipen er betaalde opties in en dan word gratis ineens dokken! aangezien de vele datingsites die opnieuw als een paddenstoel uit de grond ploppen is hier duidelijk geen controle op. Oplichting word in Nederland bestraft, word je opgelicht door een datingsite dan kan zogenaamd niemand iets doen. mijn advies zou zijn kabinet stel iemand aan en laat iemand met de bezem door datingsite land gaan, werk gegarandeerd in overvloed! en onderscheid de goede van de slechte, alleen dan zien we de bomen door het bos.

@Tycho,

Op dit moment is de ACM al bezig met eigenaren die achter de vele nepdatingsites zitten. Vorige week zijn er al invallen geweest bij de eigenaren/bedrijfjes.
De ACM is Autoriteit Consument & Markt.

Ik ben een poosje lid geweest en het viel mij op dat heel veel vrouwen al een poos niet meer online zijn geweest. De overige vrouwen lezen alleen en sturen niks terug. Ook opvallend is dat zelfs vrouwen van het kaliber Ma Flodder en 100kg+ niet eens iets terug sturen.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden