DreamMatch

Als een van de jongste en snelstgroeiende gratis online datingsites in Nederland is DreamMatch.nl de ideale plek om vrijgezelle meiden en jongens te ontmoeten voor een chat of een date. Bezoek onze GRATIS chatruimtes en ontmoet vandaag nog andere singles. Onze gratis contactadvertenties zijn uniek voor het vinden van liefde, romantiek, vriendschappen en meer!

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen geheel gratis, snel en eenvoudig een account aanmaken op DreamMatch.nl. Om dit te kunnen bewerkstelligen, kan men op de startpagina van de site klikken op "wordt gratis lid". Na hierop geklikt te hebben, komt er een inschrijfformulier tevoorschijn, waar men de persoonlijke gegevens kan invullen en een gebruikersnaam en wachtwoord naar keuze. Na op "account aanmaken" geklikt te hebben, wordt er een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de inschrijving. Hierna kan men direct aan de slag op dreammatch.nl.


Account verwijderen

Leden, die geen gebruik meer wensen te maken van de functionaliteiten van de site, hebben de mogelijkheid om hun account te verwijderen. Dit kan men doen door bij de instellingen te klikken op "privacy" en vervolgens op "uitschrijven account". Het account wordt dan voor 48 uur in de wacht gezet totdat het verwijdert wordt. In deze wachtperiode kan men nog van gedachte wisselen en de aanvraag om te annuleren stopzetten. Eenmaal verwijderd, kan het profiel van de gebruiker niet worden teruggezet. Het annuleren en of stopzetten van het account zorgt er ook voor, dat het membership tegoed van de gebruiker komt te vervallen.


Maximaal 25 berichten

Op deze site kunnen gebruikers maximaal 25 berichten en knipogen per dag versturen naar andere gebruikers. Dit wordt gezien als ongelimiteerde aantal berichten voor leden. Uit de statistieken van de site is gebleken dat ongeveer 99.5% van de gebruikers minder als 25 berichten per dag versturen. Door het aantal berichten en knipogen te limiteren voor een gebruiker, wordt de kans op SPAM aanzienlijk vermindert. Daarnaast wordt ook voorkomen, dat leden het systeem misbruiken.


Chatten

Gebruikers hebben bij DreamMatch ook de mogelijkheid om te chatten met andere leden. Dit kan men doen in de daarvoor bestemde chatruimtes. Het kan ook wel eens voorkomen, dat men om bepaalde redenen juist niet wilt chatten met bepaalde gebruikers in de chatroom. Zulke gebruikers kan men negeren door hen op de blokkeerlijst te plaatsen. Dit kan men doen door op het profiel van de persoon te gaan en te kiezen voor de optie "blokkeer profiel". Als een lid op de blokkeerlijst staat kunnen zij geen berichten, knipogen of chat aanvragen sturen en hun berichten in de chatroom zijn niet meer zichtbaar voor de gebruiker.


Contact gegevens

Geinteresseerden en of gebruikers, die in contact wensen te treden met de klantenservice van DreamMatch.nl, kunnen dit doen door aan de onderzijde van de startpagina te klikken op "contact". Vervolgens komt er een contactformulier tevoorschijn waar men de naam, het e- mail adres en de vraag kan ingeven en versturen naar de klantenservice.


Artikelen over DreamMatch

Gratis online daten bij DreamMatch

Over DreamMatch DreamMatch is een van de snelstgroeiende gratis online datingsites van Nederland. Om deze reden is DreamMatch dan ook de ideale plek om op de meest eenvoudige manier om leuke singles te ontmoeten voor een gezellig gesprek, nieuwe vriendschap of een leuke date. Deze datingsite is bestemd voor alle doelgroepen en is een van de jongste datingsites van Nederland. Bezoek snel de dating ... [...]

DreamMatch Reviews

  leuke website

  goede website en er zitten ook oplichters die om geld vragen en als je het verdacht vindt dus ga daar niet op in en geef het aan de beheerders en zeker het werkt de beheerders gaan voor je onderzoeken en al het blijkt dat er een oplichter of een oplichtster aanwezig is die wordt dan gelijk uit de website gehaald ik heb het zelf ondervonden en als je ook net als naar een leuke vrouw zoekt ga hier aanmelden zal ik zo zeggen

  Sterke punten
  goed werk ga zo door

  Zwakke punten
  wel minder in de members maar het zou wel meer kunnen

  Dreammatch.nl

  Sinds een aantal dagen deze site uitgeprobeerd.
  Viel me op dat wat er uberhaubt aan vrouwen opzit het meeste allemaal 50+ is. Daarnaast is er weinig aanbod.

  Ook kom je veel profielen tegen zonder foto en als je verder dan je neus kijkt profielen uit 2012 en ouder die nooit zijn verwijderd, sommige leden zijn al langer dan een jaar of langer nooit meer online gekomen.

  de uitgebreide zoekfunctie is zo uitgebreid dat je wanneer je alles hebt aangevinkt en eindelijk kan gaan zoeken zo'n slordige 30 min nodig hebt om op provincie te gaan zoeken, en dan mag je in je handjes knijpen of de zoekmachine 1 profiel kan vinden, 9 van de 10 vind hij niks of profielen van 2012 en ouder.

  Sterke punten
  uitgebreide zoekfunctie

  Zwakke punten
  - Bijna geen vrouwen
  - Wat er is aan vrouwen is ver boven de 50+
  - oude profielen worden niet verwijderd
  - nauwelijks controle door beheerders.
  - Site is dood
  - Chatrooms zijn altijd leeg

  dode site

  Hier gebeurd niets, het lijkt een vergeten site die ook niet meer wordt onderhouden.

  Sterke punten
  Zier er op zich wel goed uit.

  Zwakke punten
  dode site

  Mooie site makkelijk in gebruik en gratis

  Leuker met meer leden
  dus inloggen..?

  Sterke punten
  Middelgroot site lijk wel
  profiel fotoalbum
  berichten
  Dus mannen inloggen,
  En wie weet onmoet we elkaar
  ha ha

  Zwakke punten
  soms wat minder online,
  i

  kutsite

  echt je ziet er geen reet op
  wat een troep

  Sterke punten
  mooie site

  Zwakke punten
  niemand aanwezig

Bezoek DreamMatch

Schrijf een review