Reviews van deze auteur

Weinig betalende leden, dus weinig contacten

Review over Zoosk

Oké, het was niet zo handig van me om niet eerst even naar deze reviews te kijken alvorens lid te worden. Maar ik zat ziek thuis, verveelde me en volgens mij zag ik Zoosk ergens in een top 10 van datingsites staan. Zal wel betaalde reclame zijn geweest, want deze site is nog geen geïnvesteerde euro waard geweest tot nu toe.

Ik lees overal dat mannen last hebben van 'fake-profielen', dat heb ik niet zo gemerkt. Dat we niet op buitenlandse berichten in moeten gaan, dat weten we allemaal toch wel inmiddels?!

Er zijn wel erg veel niet-betalende leden en die kunnen dus ook niet op je berichtje reageren. Je kunt nergens aan zien of ze betalend lid zijn, wat ik een groot nadeel vind. Ook zijn de criteria v.w.b. foto's plaatsen niet zo hoog. Ik tref voornamelijk mannen met grote zonnebrillen op, of zulke slechte foto's dat je niet kunt zien met wie je te maken hebt.

Daarnaast is de site niet gebruiksvriendelijk, heeft beperkte zoekmogelijkheden en werkt de chatfunctie erg slecht (vertraging, berichtjes komen niet aan, etc.). Ik ben gelukkig maar voor 1 maand lid, maar zit me zo aan deze site te ergeren dat ik voor het eerst de moeite neem om een review te schrijven. Ook al zou ik hier een leuke man treffen, dan nog zo ik deze site absoluut niet aanraden. Heb op meerdere datingsites gestaan en dit is verreweg mijn slechtste ervaring tot nu toe.

Sterke punten
Ten opzichte van andere sites, kan ik hier geen sterk punt benoemen, helaas..

Zwakke punten
- weinig betalende leden
- slechte en beperkte zoekfunctie
- chatfunctie laat te wensen over
- geen criteria mbt profielfoto's
- te duur, is zijn geld absoluut niet waard
- Zoosk bepaalt mijn standaard zoekcriteria (mannen tot 52.. veel te oud!!)
- als je op gaat zeggen moet je eerst 6 vensters doorklikken.. hoe moeilijk moet het zijn?! Komt niet betrouwbaar over

reacties:

Review: Kansloos

Klopt dat je als vrouw veel berichtjes krijgt. Maar je kunt toch zelf ook wel bedenken dat een flirt sturen echt te simpel is en dat er geen vrouw is die daar op regeert? Als je een beetje interesse hebt, stuur je gewoon een leuk berichtje toe, en dat is dus niet 'hoi, hoe is ie...?'. Vul je profiel een beetje serieus in en doe je best iemand persoonlijk te benaderen. Kan me niet voorstellen dat er dan geen leuke contacten gemaakt worden. Ik reageer in ieder geval wel bij serieuze interesse, ook als ik zelf niet geïnteresseerd ben.

Review: Tja wat zal ik ervan zeggen

Wat een onzin. Dat Zoosk niks is lijkt me gezien het aantal negatieve reviews wel duidelijk. Maar voor niets gaat de zon op. Dat staat helemaal los van jouw inkomen of handicap...