Kansloos

Hoorde van een vriendin positieve verhalen, dus dacht probeer het eens uit.

Ik wil best geloven dat deze site voor vrouwen werkt, maar voor mannen in ieder geval niet!

9vd10 profielen zijn nep/inactief (of anders gratis members waarmee je alleen in contact kunt komen als je extra betaald).

9vd10 vrouwen checkt niet wie hen een flirt stuurt. Lijkt mij dus nep/inactief.

9/vd10 reageert niet op berichten. Mocht er dan ooit iemand reageren, blijft het ook bij die ene zin.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Pure oplichterij

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

5 reacties

Als vrouw krijg je wel vele berichten per dag. Dat heb ik nagevraagd bij een dame bij mij op het werk.
De verhouding tussen mannen en vrouwen is dusdanig scheef dat je beter een staatslot kunt kopen.
Dit geldt voor elke datingsite.

Alle datingsites zijn een mannenboel,de weinige vrouwen worden overspoeld met berichten. Als man blijf je best weg op datingsites.Om enige indruk te maken moet je een (ver) bovengemiddeld uiterlijk en inkomen hebben,maar dan heb je overal kans.

Klopt dat je als vrouw veel berichtjes krijgt. Maar je kunt toch zelf ook wel bedenken dat een flirt sturen echt te simpel is en dat er geen vrouw is die daar op regeert? Als je een beetje interesse hebt, stuur je gewoon een leuk berichtje toe, en dat is dus niet 'hoi, hoe is ie...?'. Vul je profiel een beetje serieus in en doe je best iemand persoonlijk te benaderen. Kan me niet voorstellen dat er dan geen leuke contacten gemaakt worden. Ik reageer in ieder geval wel bij serieuze interesse, ook als ik zelf niet geïnteresseerd ben.

vrouwen zijn zeer respectloos op datingsites reageren ho maar ook al stuur je een zelf geschreven gedicht naar 60 vrouwen niemand reageert , niemand ! inderdaad je moet justin bieber ofzo zijn dan krijg je een paar reacties

en ze laten fake leden toe heb zelf een fake account aangemaakt om te testen of ze wel hun afspraken nakomen niet dus! mijn foto was goedgekeurd! ik geloof dat er heel erg veel fake accounts opzitten net als op twoo waarvan ik van de 13 meiden 13 gecheckt had op google (12 gejatte accounts) en die meiden reageerden ook niet , pas toen ik ze uitschelde kwamen de webcam links en rare praatjes met eey schat

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden