Belazerd

Als je een knipoog stuurt naar iemand die offline is krijg je meteen antwoord met het verzoek om een berichtje te sturen en dat doe je dan en vervolgens hoor je nooit meer iets. Je kunt niet zien of iemand wel of niet actief is, de meesten waarschijnlijk niet. Het lijkt eerder een slim computersysteem dat zomaar mensen aan elkaar koppelt die helemaal niet met elkaar matchen. Je moet overal munten voor kopen om je zelf populairder te maken, meestal bij mensen die helemaal niet meer actief zijn op Zoosk. Waarschijnlijk blijven er een heleboel profielen van vrouwen op staan die helemaal niet actief zijn. Het is echt een waardeloze site, je kunt niet eens zien of iemand een bericht gelezen heeft behalve als je er flink voor betaalt. Dus, nep!!!!!

Sterke punten
Veel dames van mijn leeftijd maar er waren soms foto's bij waarvan ik me afvroeg of die niet van 20 jaar of langer geleden waren. Ik zag zelfs een trouwfoto van een vrouw van 60 van waarschijnlijk 35 jaar geleden.

Zwakke punten
Je weet absoluut niet wie er wel en wie niet actief zijn. Waarschijnlijk zijn al veel vrouwen al lang uitgeschreven of hebben gratis een profiel aangemaakt waar bijna niets in te lezen valt. Met hen kan je niet communiceren maar dat weet je niet. De carrousel waarmee je z.g. muntjes kunt verdienen werkt helemaal niet. Ze proberen je over te halen om overal maar muntjes voor te kopen want je bent helemaal niet populair en je moet populairder worden, trap daar niet in!!!!!

Bezoek Zoosk Reviews over Zoosk

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Zoosk
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden