Parship - 241 Reviews

Last updated: 29 januari 2018
Parship Logo

9.5% aanbevolen, 241 Reviews

  1. Parship informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Contact
  5. Parship App
  6. Betrouwbaarheid Parship
  7. Inloggen Parship
  8. Klachten Parship
  9. Korting Parship
  10. Gay Parship
  11. Parship Video
  12. Parship Reviews
  13. Schrijf ook een review over Parship

Niet tevreden over Parship? Probeer dan eens EliteDating.

Parship informatie

Wat is PARSHIP
PARSHIP is een datingsite die zich richt op hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Parship.nl onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchingsmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest. Door het invullen van de 74 vragen in de PARSHIP-test ontstaat een persoonlijkheidsprofiel, waarmee PARSHIP u op anonieme wijze voorstelt aan interessante singles.

De man/vrouw verdeling onder de leden van Parship.nl is met 49% mannen en 51% vrouwen nagenoeg gelijk, iets wat uniek is in vergelijking met andere datingsites. Het merendeel van de leden is tussen de 28 en de 55 jaar oud en hoogopgeleid. Dat het PARSHIP-principe werkt blijkt uit de succesratio: 38% van de leden vindt een partner via de service. In Nederland voert PARSHIP sinds februari 2011 de Thuiswinkel Waarborg, die de veiligheid en privacy van leden op het online datingplatform garandeert.

Hoe werkt Parship.nl?
De PARSHIP-service bestaat uit twee stappen. De eerste stap is gratis en bestaat uit registreren, het invullen van de PARSHIP-test, het aanmaken van het persoonlijke profiel en het bekijken van partnervoorstellen. Ook kunnen contactverzoeken, 'IJsbrekers' en 'Glimlachen' worden verstuurd en ontvangen.

De tweede stap begint vanaf het moment dat u actief contact wilt met andere leden, hiervoor wordt u Premium-lid ( vanaf €24,90 per maand). U kunt dan onbeperkt berichten versturen en ontvangen en foto?s uitwisselen. U ontvangt dan bovendien het uitgebreide persoonlijkheidsrapport dat voortkomt uit de PARSHIP-test.

Waarom daten bij Parship?
Parship is hard aan de slag om de grootste datingsite van Nederland te worden. Door grote mediacampagnes is Parship het afgelopen jaar enorm gegroeid. Inmiddels is de datingsite voor iedereen geschikt en niet alleen hoogopgeleiden.

Daten bij Parship is niet meer alleen toegang krijgen tot potentiële partners. Parship heeft een manier ontwikkeld om jouw profiel te match met mensen die overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat Parship een hoger aantal geslaagde matches heeft dan andere datingsites.

Parship Datingblog
Datingsite Parship wil je graag helpen bij succesvol online daten. Dit doet Parship door wekelijks tips te geven over online dating. Deze tips zullen je goed op weg helpen.

Bij Parship vindt een op de drie leden een langdurige relatie of contact. De meeste leden zijn boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven al op orde en missen alleen nog de liefde. Daarom is deze datingsite zo enorm populair.

Parship Details

Hits: 17546

URL: https://www.parship.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 241

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Parship opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Parship uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Parship. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere Gegevens en Instellingen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin onder andere Parship Profielstatus te vinden is. Hier staat tevens de optie Profiel Verwijderen, waarna je gevraagd wordt of Parship uitschrijven echt is wat je wilt. Na het invullen van je wachtwoord kun je de knop Parship Profiel Verwijderen gebruiken.

Kosten

Parship biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Parship Premium Lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen en alle foto's van leden bekijken! Bij inschrijving voor een Premium Lidmaatschap worden door Parship kosten gerekend. Voor 6 maanden worden door Parship kosten van € 39,90 per maand gerekend. Voor 12 maanden zijn de kosten van Parship € 24,90 per maand en voor 24 maanden kun je € 19,90 per maand aan Parship betalen.

Contact

Hoe kan ik contact opnemen met de PARSHIP Klantenservice?
De PARSHIP Klantenservice beantwoordt graag al uw vragen over uw lidmaatschap.

Schrijf Parship een brief:
PARSHIP GmbH
Klantenservice Nederland
Speersort 10
20095 Hamburg
Duitsland

Stuur Parship een fax:
+49 (0)40 46 00 26 596

Parship App

Parship heeft een dating app! Deze app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Als je gebruik wil maken van de applicatie, moet je eerst even een profiel aanmaken. Met de Parship app kan je gemakkelijk nieuwe berichten lezen, profielen bekijken en zelf direct foto's uploaden.

Wil je direct chatten? Dat kan via een speciale Messenger app die wordt aangeboden via de website van Parship. Via deze handige app krijgt je berichten binnen en staan je gesprekken in een overzicht. Het gebruik van beide apps is geheel kosteloos, gemakkelijk te downloaden en exclusief voor de leden van Parship.

Betrouwbaarheid Parship

Parship beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en het thuiswinkel waarborg. Hiermee wordt de kwaliteit van een datingsite gewaarborgd. De profielen van Parship worden op echtheid gecontroleerd en je privacy wordt geheim gehouden.

Het Keurmerk Veilig Daten is een garantie dat je met een echte datingsite te maken hebt en dus niet wordt opgelicht. Met als resultaat een duidelijke scheiding tussen betrouwbare en minder betrouwbare datingsites in Nederland.

Wist je dat erop dit moment slechts 9 datingsites in Nederland het Keurmerk voor Veilig Daten bezitten? Parship behoort tot een van de veiligste datingsites in Nederland. Schrijf je dus met een gerust hart in en start jouw avontuur bij Parship!

Inloggen Parship

Alleen leden van Parship kunnen inloggen op de datingsite. Om gebruik te maken van Parship zul je je eerst moeten inschrijven.
Het is erg gemakkelijk om je in te schrijven bij Parship. Dit doe je door je persoonlijke gegevens in te vullen en je bent klaar. Je ontvangt een e-mail om jouw account te activeren. Na je inschrijving is het mogelijk om in te loggen op de datingsite.

Op de homepagina zie je meteen waar je kan inloggen. Inloggen is heel simpel; vul je gebruikersnaam of e-mail en wachtwoord in. Vervolgens klik je op 'inloggen'. Je komt daarna direct terecht op je profielpagina.

Klachten Parship

Heb je klachten of opmerkingen over Parship? Neem dan contact op met de klantenservice van Parship. De klantenservice helpt je graag verder met je klachten, maar ook opmerkingen en tips zijn hier welkom.

Je kan contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website van Parship. Een andere mogelijkheid is om direct een e-mail te sturen naar de klantenservice. Je stuurt dan een e-mail naar [email protected]

Korting Parship

Er zijn regelmatig leuke kortingen waar je voordeel uit kunt slaan. Controleer daarom regelmatig onze website om te kijken of er kortingen zijn.

Actuele kortingen:
Geldig tot 2 juni 2017
Meld je gratis aan en ga opzoek naar de liefde van je leven.

Gay Parship

Als je interesse hebt in homodating, dan zit je goed bij gayParship. De datingsite garandeert een date met iemand die écht bij je past. Iemand met wie je een serieuze relatie voor een lang termijn kunt opbouwen.

gayParship is een variant van de bekende Parship datingsite. gayParship is een online datingsite voor hoogopgeleide gay vrijgezellen. De datingsite biedt gay singles in 13 landen een plek om elkaar te ontmoeten. gayParship heeft een unieke methode mensen te koppelen. Dit gebeurd middels een persoonlijkheidstest.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je gayParship proberen. Schrijf je dan gratis op gayParship en start vandaag nog met online daten.

Parship Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/CIQHXXtjrYY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Parship

Parship Acties & Nieuws

  • 20 februari 2017 Vind jouw droompartner bij Parship!
    Parship is een leuke en populaire datingsite voor singles die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. De datingsite is gebruiksvriendelijk en heeft een overzichtelijk uiterlijk . De datingsite is lid van de Thuiswinkel waarborg en onderscheidt zich van andere datingsites door een unieke matching methode die leden van Parship met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelij Lees verder
  • 17 oktober 2016 Wordt het 3 dagen gratis account van Parship automatisch verlengd?
    Parship is een datingsite welke voornamelijk bestaat uit leden, die hoger opgeleid zijn. Deze site richt zich naast hoog opgeleiden, ook voornamelijk op de 30 plusser, ongeveer driekwart van alle leden zijn ouder dan 30 jaar. Parship is voornamelijk bestemd voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige liefdesrelatie en niet voor eenmalige afspraakjes, onenight stands of vriendschap Lees verder
  • 16 januari 2015 3 dagen gratis Parship
    Een unieke gebeurtenis! Parship geeft 3 dagen gratis daten weg. Normaal laat Parship dit over aan de concurrenten RelatiePlanet en Lexa, maar nu gaan zij ook gratis premium abonnementen weggeven! Wees er dus snel bij. Je weet nooit of ze deze actie gaan herhalen. De actie loopt de gehele maand januari. Je hebt geen speciale code nodig, maar moet wel even via de banner hieronder naar Parship Lees verder
  • 9 augustus 2013 Onderzoek PARSHIP: etiquette niet achterhaald
    Uit een enquête van PARSHIP.nl blijkt dat voor 79 procent van alle singles beschaafde omgangsvormen à la etiquette nog erg belangrijk zijn. Slechts vijf procent van de singles vindt deze etiquette achterhaald. Amsterdam, 8 augustus 2013 - Hij houdt de deur voor haar open, helpt een dame met haar jas en laat haar altijd als eerste voorgaan (behalve op de trap). Ouderwets? Welnee, wat v Lees verder
  • 10 juni 2013 Parship: Singles vinden calorieën tellen niet aantrekkelijk
    Uit een enquête van datingsite PARSHIP blijkt dat het volgen van een streng dieet een ware afknapper kan zijn bij een toekomstige partner. Bovendien hebben veganisten en fast food junkies de minste kans om een partner te vinden. Singles geloven niet in het nauwgezet tellen van calorieën en strenge diëten: 38 procent neemt bij een toekomstige partner een paar kilo extra voor lief. Vooral vrouw Lees verder
  • 2 januari 2013 Grootste deel single senioren zoekt LAT-relatie
    Datingsite ziet grote toename in aanmeldingen onder ouderen Zes op de tien 50-plussers die op zoek zijn naar een nieuwe partner, willen met hem of haar het liefst een LAT-relatie beginnen. Dat blijkt uit onderzoek van datingsite PARSHIP. De LAT-relatie is vooral populair bij oudere vrouwen (69%), terwijl mannen (36%) liever zouden samenwonen met hun toekomstige partner. Opvallend is dat het aantal Lees verder
  • 8 oktober 2012 PARSHIP lanceert vernieuwde homepage
    PARSHIP, de datingsite voor hoger opgeleiden lanceerde deze week een geheel vernieuwde homepage. Het gezicht van de site is opgefrist met een ontwerp dat nog beter aansluit bij de bezoeker. Mediapartners en statistieken over het ledenbestand spelen een grotere rol in het nieuwe design, dat vooraf uitgebreid werd getest onder gebruikers. Daarnaast is een voor PARSHIP nieuwe kleur blauw geïntroducee Lees verder
  • 20 september 2012 Parship - belangrijke datingtips
    Lees verder
  • 12 juli 2012 Nieuwe directeur bij Parship
    Arne Kahlke keert terug naar Parship en met Henning Ronneberg zal hij de nieuwe duale leiding vormen van Parship. In 2004 richtte Kahlke Elite Medianet op, de moedermaatschappij van ElitePartner.de. Hij leidde het bedrijf tot de 2010. Bij Parship werkte hij van 2002 tot 2004 als het hoofd van Marketing en Sales. Kahlke richt zich op de marketing activiteiten en verkopen in Duitsland. Ronne Lees verder
  • 14 mei 2012 Parship lanceert mobiele website en vernieuwde iPhone app
    PARSHIP, de datingsite voor hogeropgeleiden, zet zich deze zomer actief in om mobiel daten in Nederland op de kaart te zetten. Als eerste grote datingsite biedt zij leden een mobiele website én een applicatie voor de iPhone. Singles kunnen de datingsite deze zomer daarom ook op het strand of het terras gebruiken. De mobiele browserversie, die begin mei gelanceerd werd, werd in één week al bijna e Lees verder

Parship reviews (241):

Parship - WAARSCHUWING - BOEVEN

0

Review:
Hallo,

Ik heb slechte ervaringen met Parship. De meeste profielen zijn NEP en het is veel te DUUR. Als je een contract hebt kom je er bijna niet meer van af, ze verhogen de prijs tussendoor en verlengen je overeenkomst ook al heb je je afgemeld. Ze veranderen zelf de gegevens en maken het zo ingewikkeld je af te melden dat je contract ineens weer op verlengen staat.


Oplichters zijn het!

Ray

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
ALLES

ray beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Nooit aan beginnen

3

Review:
Parship is geen datingsite. Het is een site om mensen zoveel mogelijk geld uit de zak te kloppen met hele dure abonnementen. Het is zogenaamd voor hoger opgeleiden, maar daar is weinig van te merken. Je wordt gematcht aan de hand van een persoonljkheidsprofiel wat wordt samengesteld aan de hand van vragenlijsten die je invuld. In het verleden beriep parship nog wel een op de "wetenschappelijkheid" van deze test. Hier zijn ze mee gestopt volgens mij en dat is maar goed ook want de betrouwbaarheid van het profiel is 0,0.

Ik sta nu een tijdje ingeschreven. Ik ben gematcht met een aantal dames waar ik totaal niets gemeenschappelijks mee heb (behalve een testuitkomst blijkbaar).

Ik kan me ook niet aan de indruk onttrekken dat heel veel profielen gewoon nep zijn en er voor moeten zorgen dat mensen zo lang mogelijk betaald lid blijven.

Parship heeft een hoop pretenties maar maakt daar niet van waar. NOOIT AAN BEGINNEN.

Sterke punten:
Geen,

Zwakke punten:
Duur
Onbetrouwbaar
Matchsysteem deugt niet.

Cookie beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Parship: doe het niet!

0

Review:
Hierbij wil ik waarschuwen voor Parship. Ten eerste zijn ze gruwelijk duur en ze zijn alles behalve netjes wat de kleine lettertjes betreft. Voor je het door hebt is je contract verlengd en kun je nog meer geld in deze bodemloze put gooien. mijn tip: doe iets leuks met je geld en schrijf je nooit, maar dan ook nooit in bij Parship.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
zie hierboven, ze zijn onbetrouwbaar

Parship - Niet de moeite waard

0

Review:
Als hoogopgeleide jongedame met een vooroordeel van oversekste mannen via online dating sprak het idee achter Parship mij wel aan. Serieuze, hoogopgeleide mannen, dat zag ik wel zitten... zwijmel.

Maar helaas...
Voor je iets koopt of ergens voor betaald, wil je het eerst gezien hebben hè? Of even hebben kunnen testen. Bij Parship kun je na je zogenaamde gratis inschrijving verder helemaal niets. Je kunt zien waar iemand woont, zijn leeftijd en zijn opleiding en THAT'S it. Je kan geen foto's zien, geen profieltekst, helemaal niets.

Ik heb mijn profiel maar even laten staan een aangekeken wat er gebeurde. Ik had (ondanks dat ik dat zelf dus niet kon zien bij anderen) mijn profiel wel helemaal netjes ingevuld en foto's erop gezet. Als het volk hier echt zo serieus is, kom ik daar vanzelf achter dacht ik. Helaas... In tegenstelling tot wat lossere datingsites als Pepper (waar je dit sneller zou verwachten) kreeg ik hier ineens oneerbare voorstellen in mijn inbox? Korte, vlugge berichtjes die totaal niets zeiden over de persoon die mij iets stuurde. (Ik kon immers geen foto's of profielen zien). Er werd weinig tot geen moeite gedaan voor serieus contact. Staat er ineens "advocaat, 36, uit Utrecht stuurt u een bericht". Open je dat, staat er een oneerbaar voorstel en verder niets? Wat moet je ermee?

Nouja... Na een paar dagen had ik het wel gezien. Hier zitten zogenaamd serieuze mensen, maar IK heb dat persoonlijk in ieder geval niet ervaren. Je kunt hier helemaal niets testen van te voren, dus betalen heb ik nooit gedaan. Wat mij betreft dus NIET de moeite waard.

O ja: je kunt hier wel een interessant persoonlijkheidsrapport invullen en gratis downloaden. Pluspunt! Dat heb ik dus ook gedaan :-)

Sterke punten:
Je kunt een persoonlijkheidsrapport maken en downloaden, dat je veel over jezelf verteld.

Zwakke punten:
Lees mijn review en oordeel zelf... Ik heb eigenlijk geen positieve opmerkingen (op degene hierboven na).

Amanda beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - opzegging

2

Review:
hallo,

ik had een pakket gekocht bij Parship voor 6 maanden. Helaas heb ik niet goed de kleine lettertjes gelezen en heb ik niet een maand voor de eind datum opgezegd. Dit kost je 59,90 verleningskosten per maand. Wees je hiervan bewust. Ik had daarna een mail gestuurd en uiteindelijk hebben ze het stopgezet.

Sterke punten:
.

Zwakke punten:
Alleen per mail bereikbaar.

Jolien beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Misleiding!

1

Review:
PS maakt reclame alsof ze een gratis datingsite zijn. Dat is echter schijn.
Je kunt gratis een profiel aanmaken, maar reageren gaat niet. Daartoe moet je eerst betalen. Niet 1 maand maar meerdere maanden.
Niet te geloven dat deze misleiding nog steeds mogelijk is! Word wakker Consumentenbond!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Je wordt (ongestraft) belazerd.
Waardeloze site!

Artemis beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - opzeggen wordt onmogelijk gemaakt

4

Review:
In de kleine lettertjes staat dat na een jaar het lidmaatschap automatisch verlengd wordt met steeds een maand. 59,90 per maand dus.
De kans is groot dat je dit na een jaar vergeten bent, zeker als je weinig gebruik gemaakt hebt van de site. Opzeggen via de site blijkt onmogelijk, het moet per mail of brief. Na 4 keer om een bevestiging van opzegging gevraagd te hebben, kreeg ik uiteindelijk een bevestiging. Maar weer werd er een maand later een bedrag van 59,90 afgeschreven.
Via de bank geprobeerd dit te laten storneren, niet mogelijk. Vervolgens geprobeerd te laten blokkeren om afschrijvingen in de toekomst te voorkomen, ook niet mogelijk. Hoe verder? Geen idee. Pas in ieder geval op met het afsluiten van een betaald lidmaatschap!

Sterke punten:
geen

Saskia beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Pushen

0

Review:
Ik heb me onlangs ook eens ingeschreven op parship, heb bijna 4 jaar geleden mijn vrouw moeten begraven aan de gevolgen van kanker en het begint te kriebelen om terug iemand in mijn leven te laten op relationeel gebied. Langs alle kanten slaat men rond de oren voor Parship tot zelfs reclame op TV. Dus ik dacht bij mezelf waarom niet en me dan ook online gezet, alle vragen opgelost en profiel aangevuld en ja, de site zag er niet slecht uit. Maar dan begon het, om de 5 voeten proberen om me premium te maken, eerst 25% korting en nu zelfs 35%. Toch ben ik niet van plan om er voor te betalen.

Waarom niet? Een paar redenen:

1ste omdat ik met het vermoeden zit dat er toch ook valse profielen tussen staan die van parship zelf zijn. Op een bepaald moment had ik een bezoekster en een bericht. Ik ga op de site kijken en klik het bericht open, de inhoud was precies letterlijk gekopieerd uit een e-mail, zelfs de haakjes (>) stonden er nog. Ik heb dan ook een reactie gegeven en niets meer, geen reactie ... De volgende dag stond er echter een nieuw bericht te wachten van een andere bezoekster. Dat bericht kon ik absoluut niet lezen, helemaal wazig net zoals alle foto's, laat staan dat ik er op kon antwoorden ... De enige manier om dat te lezen en te beantwoorden zou zijn om premium te worden en dat ga ik nu eens juist niet doen ...

2de veel te streng, als ik iets in mijn profiel zet dat hen niet aanstaat, dan mag dat niet, zelfs niet de vermelding dat men geen premium is. Daar zou ik dan voor moeten betalen? Denk het niet ...

Sterke punten:
Mooi site die goed in elkaar zit.

Zwakke punten:
Proberen u toch te verplichten om het VEEL te dure premium te worden en dat is dan ook het enige wat je mag doen, betalen ...

Bart beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - prima site

2

Review:
Heb mezelf ingeschreven op deze site maar nog niet betaald. Heb geen concrete ervaring met deze datingssite maar ik kan zeggen dat het er netjes en professioneel uit ziet.

Maar heb wél ervaring met Nederlandse vrouwen en kan mij dus niet vinden in de commentaren van Cicio en Rick. Heb genoeg Nederlandse vrouwen in RL gedate en kan het volgende hierover zeggen:

Als jij Acommunicatief bent, is je Nederlandse match dat ook
Als jij cynisch en vooringenomen bent, is je Nederlandse match dat ook
Als jij gefrustreerd en negatief bent, is je Nederlandse match dat ook
Als jij contactgestoord bent, is je Nederlandse match dat ook

Nederlandse vrouwen zijn in feite één van de makkelijkste dames ter wereld om te daten. Ze zijn gezellig en praktisch. Als de date of het contact niet naar wens is, is dat veelal een afspiegeling van jezelf. je krijgt wat je uitstraalt of wat je typt. Ze voelen heel goed aan (zowel in RL als online) dat jij waarschijnlijk niet zo'n prettig mens bent.

Zuid-Amerika is een goed alternatief, hoewel het minder praktisch ivm reistijd etc. Je zou ook eens kunnen kijken naar Duitse vrouwen.

Dus aan beide heren: dat je negatieve ervaring

Sterke punten:
mooie site

Zwakke punten:
te duur

Boris beveelt Parship aan bij vrienden/bekenden

Parship - Prijzig - IQ voert de boventoon - voorspelbare uit

1

Review:
Parship.
Uitgekozen door me vanwege de veronderstelde focus op mentale, intellectuele en karakteriologische eigenschappen.
Dat de website die opzet heeft en daar gezien onder andere de 'matching scores' erin slaagt om het quantificeerbaar en dus vergelijkbaar te maken vind ik
erg knap gemaakt.
Echter, hoe goed een systeem ook is, het staat of valt met de intenties van de personen die je treft.
Hoe hoog opgeleid de aanwezigen ook mogen zijn en hoe bevoorrecht ze zichzelf ook toedichten om te zijn qua verstandelijke vermogens, de aloude
calvinistische vooringenomenheden kruipen als behendige kakkerlakken tegen je beeldscherm op.
Nederlandse vrouwen vind ik over het algemeen erg acommunicatief, meer dan vier zinnen tekst worden niet op prijs gesteld, dit vanwege de oer-Hollandse driver die als grootmoeders rijstepap erin is gelepeld "spreken is zilver, zwijgen is goud". Holllandser kan het niet, ongezelliger ook niet.
Ook scepcis viert welig hoogtij, een in een rieten mand opgesloten slang produceert hetzelfde geluid, ssssscepcissssssssssssssss...
Nederlandse vrouwen hebben een uiterst voorspelbare neiging tot analyzeiken en het op elke denkbare wijze omzetten in tekst van diepgewortelde nergens anders dan op calvinisme gebaseerde terughoudendheid.
Zonde van je energie dus om creatief en origineel voor de dag te komen, hoe goed bedoeld ook.
Hoe obligater hoe beter, hoe afgezaagder hoe beter, hoe 'normaler' hoe beter.
Een andere eigenschap waar ik doodmoe van word is de zichtbare zelfverheerlijking als het gaat om het IQ of andere daaraan gekoppelde intellectuele capaciteiten van een Nederlandse vrouw, hoe verschrikkelijk doodsaai en inhoudsloos is het niet om te moeten lezen "ja, ik heb een IQ van 140" of om waar dan ook complimenten te moeten lezen over iemands verstandelijke vermogens.
Wat heeft die persoon ervoor moeten doen om een fijnmazigere bedrading te krijgen van onze Lieve Heer zodat iets sneller het lampje gaat branden bij complexere vraagstukken?
Helemaal geen ene fuck.
Maar wat een oeverloos gekokketter in dit land met IQ en aanverwante diepvrieseigenschappen.
Even voor het idee, de schrijver van deze tekst spreekt acht talen vloeiend en kent het getal pi tot 20 cijfers achter de komma, maar ik word kotsmisselijk van types die duidelijk waarneembaar zichzelf in een verhevenere categorie positioneren, qua houding, taalgebruik, tekstgedrag.
Ze kunnen van mij allemaal de chi de cha de cholera krijgen, misselijkmakende enge nagemaakte types zijn het.
Dus wees hierop voorbereid als je op Parship gaat, ik heb je gewaarschuwd!
Tot slot het thema uiterlijk.
Of je hebt er geen kloten voor hoeven te doen of je kunt er niets aan veranderen, tussen die twee uitersten speelt zich alles af en hoe gefocust op hoogopgeleiden deze website zich ook presenteert, 95% van de beslissingen tot contact wordt genomen op basis van het uiterlijk is mijn inschatting.
Dat is helemaal niet erg, want hoe intellectueel een Homo Sapiens zich ook wil voordoen, het was een aap, het is een aap en het blijft een aap.
En als zodanig speelt de verpakking, en derhalve de foto, een doorslaggevende rol.
Zelf zie ik er normaal uit, ik ben niet te dik, niet te dun, niet te kaal, niet te krom, niet te recht, ik ben een wonder der natuur met 100% symmetrie.
Dat zijn mijn ervaringen na een jaar Parship.
Ik heb één keer een afspraak gehad, dat ging geweldig via email, maar de in drie maanden opgezette tent plofte op één avond in elkaar na een face-to-face contact met een erg theatraal "ik voelde gewoon niks" als eindconclusie van de dame in kwestie, die tijdens de mailwisseling nog bol stond van romantiek, originaliteit, spontaniteit en positieve communicatieve eigenschappen.
Het uiterlijk inderdaad.
Vooringenomen types denken nu bij het lezen van dit alles "nou, dat is een gefrustreerd type".
Maar ik kan de geachte lezer geruststellen, tot die categorie behoor ik niet.
Het zal mij een evangelische pleuriszorg zijn, ik spreek namelijk acht talen, en dus verleg ik mijn aandacht, heel simpel en effectief, naar andere delen van Europa met een andere cultuur.
In Nederland ga ik geen energie en tijd meer verspillen aan gescout, origineel proberen te zijn, niet gestandaardiseerd willen zijn, etc.
Zonde van de tijd, de energie en niet te vergeten het geld.





Sterke punten:
Betere selectie van vrouwen dan sites met een laagdrempeliger karakter en met helemaal inhoudsloze vrouwen (100% focus op uiterlijk).
Je kunt als niet-betalend lid toch in veel gevallen communiceren met dames die een berichtje of gestandaardiseerd compliment achterlaten.
Goede structuur om je persoonlijkheid en wensen te presenteren.

Zwakke punten:
Stervensduur.
Acommunicatieve vrouwen.
Hoe hoogopgeleid ook, het uiterlijk speelt ook hier een doorslaggevende rol, derhalve is ook deze site er niet in geslaagd om de aapdriver in de mens onschadelijk c.q. inactief te maken.

Ciccio beveelt Parship aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Parship

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Parship aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Parship aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Parship