Reviews van deze auteur

geldklopperij!

Review over Parship

Parship is volgens mij een datingsite die zeer weinig (betalende) leden heeft omdat deze site waanzinnig duur is! Er is bijna geen beweging op deze site, ik krijg zeer weinig partnervoorstellen, in vergelijking tot bvb. e-Darling. Dit laat me vermoeden dat ze in totaal ook zeer weinig leden hebben.
Het duurt zeer lang eer je antwoord krijgt op je vragen aan de administratie.
Ik zou deze site aan niemand aanbevelen. Ook de psychologische test is m.i. totaal niet relevant. Wat heb je aan een hoge matchingscore wanneer je iemand ontmoet en je voelt geen greintje sympathie? Dit is mij al vele malen overkomen.
Ik denk dat ik maar meer "buitenkom" en activiteitenclubs ga bezoeken, daar is de kans veel groter dat ik gelijkgestemden ontmoet en dat er spontane "sympathie op het eerste zicht" ontstaat.

Sterke punten
Mooie lay-out

Zwakke punten
Veel :

- waanzinnig duur
- weinig partnervoorstellen
- weinig (betalende?) leden
- mannen nemen haast geen initiatief

Bedrog! Gooi je geld liever door de ramen naar buiten!

Review over EliteDating

Beste mensen, begin er niet aan. Met je wensen (leeftijd, afstand, roken of niet) wordt totaal geen rekening gehouden op Kismet. De meeste partnervoorstellen op Kismet zijn een pak ouder dan de leeftijd die ik had vooropgesteld, zijn niet gelovig (terwijl dat dit voor mij een cruciaal punt is) en bovendien roken ze (alweer een cruciaal punt van mij).

Je krijgt GEEN WAAR VOOR JE GELD bij e-Darling. Zonde van je geld dus. En het is bovendien duur. Let ook op met die automatische verlenging, voor je het weet zit je er alweer een jaar aan vast, dit is mij overkomen omdat ik het niet goed in de gaten had gehouden.

NIET DOEN!!!!

Sterke punten
Duidelijke lay-out.

Zwakke punten
Zeer duur, onefficiënt, oneerlijk, met je wensen wordt geen rekening gehouden, heel veel rokers, automatische verlenging.

Wanneer treden de consumentenorganisaties eens in actie tegen dit soort malafide praktijken? Waar kan de consument (gratis) terecht om zijn geld terug te krijgen?

Zoveel mensen die gedupeerd worden door datingsites, het gaat om een gigantisch bedrag!

Mensen, let op! Vele organisaties maken misbruik van je eenzaamheid!

Parship moet weg!

Review over Parship

Deze site is peperduur, waarschijnlijk de duurste van alle. Geloof het of niet, maar in de twee jaar dat ik lid ben, heb ik maar 1 date gehad via Parship...
Volgens mij komt het omdat Parship héél weinig leden heeft, veel minder dan ze laten uitschijnen... De mannen op deze site zijn bovendien erg veeleisend...
Ikzelf nam vaak het initiatief en stuurde een contactaanvraag naar verschillende mannen. De meesten deden zelfs niet de moeite om een berichtje terug te sturen... Nochtans beheers ik de schrijfkunst en waren mijn contactaanvragen steeds hoffelijk... Bovendien zie ik er goed uit, al zeg ik het zelf... Parship beweert een site te zijn voor "mensen met niveau", maar daar heb ik dus mijn bedenkingen over... een beleefde afwijzing sturen is toch maar een kleine moeite, niet?
Ik vind het niet kunnen dat ze je verplichten om betalend lid te worden om contactaanvragen te beantwoorden of om een "glimlach" te sturen. In feite kan je helemaal niets zonder betalend lid te zijn, wat ze ook mogen beweren.
Ik overweeg om Test-Aankoop te contacteren, want ik voel me gedupeerd. Eigenlijk had ik net zo goed het geld van 2 jaar lidmaatschap door het raam kunnen gooien, mijn zuurverdiende centen hebben me geen partner opgeleverd...
De waarheid is dat dames van boven de vijftig het héél moeilijk hebben om een partner te vinden, daar de meeste mannen van onze leeftijdsgroep de voorkeur geven aan dames die een flink pak jonger zijn dan zijzelf. Dit terwijl dames van vijftigplus een oudere man niet (meer) zien zitten, maar eerder gaan voor een leeftijdsgenoot of zelfs een iets jongere man. Bovendien zijn er veel meer alleenstaande vrouwelijke vijftigplussers dan mannelijke...

Ik denk dat er datingsites zijn die véél meer "waar voor je geld" bieden, zoals Meetic en Relatieplanet, waar ik tot nu toe zeer goede ervaringen mee heb. Beide zijn serieuze sites die kwaliteit bieden. Ook WeMatch is een serieuze en betaalbare site.

Dus mensen : laat Parship links liggen!

Sterke punten
Snelle reactie wanneer men iets meldt aan de redactie.
Niet-serieuze profielen worden meteen verwijderd.

Mooie lay-out.

Zwakke punten
Waanzinnig hoge prijzen die Parship als "voordelig" bestempelt.
Geen mogelijkheid om per maand te betalen.
Veel minder profielen dan Parship laat uitschijnen.
Zeer weinig relatiekansen voor vijftigplus dames.
De mannen zijn zeer veeleisend.
Weinig beleefde leden, doen niet de moeite om een berichtje terug te sturen.

Badoo heeft geen stijl

Review over Badoo

Wellicht ben ik een heel selectieve vrouw, maar toch... nooit eerder kwam ik zoveel schrijffouten tegen als op Badoo. Dit is voor mij een echte afknapper, evenals de foto's van halfnaakte mannen, wazige of ronduit mislukte foto's, pornografische mailtjes, al die getrouwde of anders gebonden mannen op Badoo (ik denk dat ongeveer de helft van de mannen niet vrij is). Verder : veel mannen liegen over hun leeftijd... Zeldzaam zijn de heren die de moeite doen om zich netjes en met volzinnen voor te stellen... vaak respectloos, dan beginnen ze te chatten met "hey" of "helaba" zonder meer...
Dit is een site met zeer weinig niveau, ook de manier waarop leden aangemoedigd worden om publieke commentaar te geven op de foto's, vind ik van slechte smaak getuigen. Van enige discretie hebben ze bij Badoo nog nooit gehoord, denk ik. Alleszins zouden de gebruikers de keus moeten hebben of ze openstaan voor publiek commentaar of niet.

Sterke punten
De kostprijs is voordelig; ook bereikt men een veel groter aantal mensen dan met de "gewone" datingsites, en dit voor véél minder geld.

Zwakke punten
Al die obscene mails, de respectloosheid bij het chatten, al die mannen die gebonden of getrouwd zijn, al die mannen die liegen over hun leeftijd enz., het publieke commentaar op de foto's, de foto's die niet beantwoorden aan het minimum van kwaliteitsnormen...

Oplichters!

Review over Parship Belgie

Nooit doen, mensen, geef je goeie geld niet aan die volksverlakkers van Parship. Volgens mij zitten er heel veel nepprofielen bij die ze zelf verzonnen hebben.
Ze beweren dat hun leden niveau hebben, maar als je sommige profielen leest... geen enkel woordje zonder fouten geschreven...
Op de 6 maanden dat ik lid ben, slechts 1 (slechte) date gehad.
Ook die zgn. "psychologische aanpak", daar heb ik mijn twijfels over... hoe kunnen ze nu weten of iemand "uitstekend" bij je past, als die ander zijn profiel maar voor 40% heeft ingevuld bvb.?
Ook van sommige "interessemails" verdenk ik Parship ervan, die zelf verzonden te hebben.
Ik zou zeggen, laat alle gedupeerden samen een klacht indienen tegen Parship...

Sterke punten
Overzichtelijke en nette lay-out.
Direct en correct antwoord van de klantendienst.

Zwakke punten
Veel te duur.
Profielen onvolledig ingevuld.
Vele profielen zijn reeds lang niet meer actief.
Waarschijnlijk zijn vele profielen nep.

twijfels

Review over FriendScout24.be

Ik heb tot nu toe (een paar weken) nog geen enkele serieuze kandidaat in mijn mailbox gehad. Twijfelachtige reacties uit Amerika en ander buitenland, van mannen die mijn zoon zouden kunnen zijn.

Sterke punten
Zeer toegankelijk, misschien geschikt voor mensen die buitenlandse contacten zoeken.

Zwakke punten
Naar mijn gevoel, geen of weinig serieuze kandidaten.

reacties:

Review: nep site

Wat een taalgebruik! Kost het dan écht zoveel moeite om u wat beschaafder uit te drukken?

Review: Badoo heeft geen stijl

Beste Patje,

Uw reactie past zeer goed bij wat ik in mijn review schreef... "geen stijl". En natuurlijk ook : spellingsfouten enz... Jammer dat u mijn reactie persoonlijk opvat...

Vriendelijke groet,

Carina