Parship Belgie - 11 Reviews

Last updated: 20 oktober 2017
Parship Belgie Logo

16.7% aanbevolen, 11 Reviews

  1. Parship Belgie informatie
  2. Doelgroep
  3. Hoog Opgeleid
  4. Persoonlijkheidstest
  5. Aanmelden
  6. Kosten
  7. Parship Belgie Reviews
  8. Schrijf ook een review over Parship Belgie

Niet tevreden over Parship Belgie? Probeer dan eens Relatieplanet Belgie.

Parship Belgie informatie

PARSHIP is een online relatieservice die zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

PARSHIP onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest.

Parship Belgie Details

Hits: 2411

URL: http://www.parship.be/

CategorieŽn: Belgische Datingsites

Reviews: 11

Doelgroep

Ben je eenzaam, single of net uit een relatie? Ben je op zoek naar een serieuze relatie? Dan ben je bij Parship.be op het juiste adres. Deze site is vooral bestemd voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze site is ongeveer 51% van de leden vrouw en 49% man. De kans op een partner is dus redelijk groot. De leden komen uit alle delen van Belgie. Dus wie weet sla je vandaag nog een date aan de haak met die ene buurman of buurvrouw, die je al geruime tijd leuk vindt of wel ziet zitten. Deze site heeft ook een persoonlijkheidstest waarmee men snel en eenvoudig de partner naar wens weet te vinden.

Hoog Opgeleid

De gebruikers van Parship zijn vooral hoog opgeleid. Dus ben jij hoog opgeleid en zoek je naar een soortgelijke partner, dan is het nog een reden om je zo snel als mogelijk aan te melden op deze site. Maar liefst 76% van alle leden is hoger opgeleid. Daarnaast is 85% van de leden 30 jaar of ouder. Dit impliceert al dat het om serieuze dating gaat bij Parship. Deze site staat ook voor veilige en anonieme dating via internet. De Parship kwaliteitsgarantie staat voor betrouwbaarheid en transparantie. Verder doet Parship er alles aan om de gegevens van gebruikers zo goed als mogelijk te beschermen.

Persoonlijkheidstest

Op deze site hebben leden de unieke mogelijkheid om gebruik te maken van de wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Deze is speciaal ontwikkeld voor gebruikers door een ervaren psycholoog. Mede dankzij deze persoonlijkheidstest kent Parship een slagingspercentage van maar liefst 38%.

Aanmelden

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Dit kan men doen door het aanmeldformulier op de startpagina van de site in te vullen. In dit formulier moet men onder andere aangeven of men man of vrouw is. Daarnaast moet men ook een werkende e- mail adres en wachtwoord ingeven. Na de gegevens verwerkt te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben, moeten gebruikers ook een persoonlijke vragenlijst beantwoorden. Na het aanmeldproces volledig doorlopen te hebben en een profiel aangemaakt te hebben, kan men direct van start gaan met het vinden van een geschikte en serieuze date.

Kosten

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis aanmelden op deze site en ook geheel gratis een profiel aanmaken. Met een gratis account heeft men namelijk direct toegang tot partnervoorstellen, men kan direct berichten ontvangen en beantwoorden, men kan smileys versturen, een korte evaluatie doen van de eigen persoonlijkheid en foto's toevoegen. Personen die de kans op een succesvolle date willen vergroten, hebben de mogelijkheid om hun account verder up te graden naar het premium lidmaatschap. Hiermee kan men onbeperkt berichten uitwisselen en lezen, gebruik maken van de scanservice en foto's bekijken, de lokale zoekfunctie gebruiken, profielbezoekers bekijken, men heeft contactgarantie en men krijgt een profielcheck.

Het premiumlidmaatschap kost 24,90 euro per maand. Gebruikers kunnen het bedrag voor een bepaalde periode in een keer betalen of in termijnen.


Maak nu een gratis account aan op Parship Belgie

Parship Belgie reviews (11):

Parship Belgie - Parship Belgie - Ik begin eraan te twijfelen

1

Review:
Ik ben nu al 2 maanden betalend lid, en ben ook vrij actief geweest, maar nog geen reactie ontvangen. Daar kunnen natuurlijk verschillende redenen voor zijn.

Maar als ik dan naar mijn verzonden berichten ga, dan heb ik gemerkt dat veel van mijn berichten niet gelezen zijn geweest of dat de persoon in kwestie al een tijdje niet meer aangelogd was.

Ik begin te denken dat er veel oude profielen zijn en steeds minder actieve profielen.

Ik twijfel eraan dat ik mijn lidmaatschap nog ga verlengen als het zo verder gaat.

Sterke punten:
veel matchen

Zwakke punten:
weinig actieve profielen

Andrea beveelt Parship Belgie NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship Belgie - veel geld kwijt

0

Review:
Na een ( betalende ) 1e periode en zonder enig resultaat vond ik het welletjes .Op het einde van dit lidmaatschap kreeg ik een in te vullen berichtje van hun ,waarin ik moest invullen of ik er al of niet mee doorging ik had hierin duidelijk geschreven da ik wilde stoppen . Toch haalde ze (via masterkaart geld van mijn rekening voor een volgend half jaar .Gangsterbende

Sterke punten:
Zeer veel reklame gond dit netwerk

Zwakke punten:
Zeer duur en, de meeste goedkope of gratise netwerken zijn zelfs beter

louis beveelt Parship Belgie NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship Belgie - Lokt Parship zieltjes met loze beloftes?

2

Review:
Ik ben sinds 1 maand ingeschreven bij Parship (BE). De site lijkt me professioneel opgevat, maar uit de reviews die ik hier lees komt niet veel goeds naar boven.
Ik heb geen slechte ervaringen, maar ook geen goede en de enige reden daarvoor is dat je Parship niet kan uitproberen.
Om slechte of goede ervaringen te hebben moet je betalend lid zijn, want als niet betalend lid kan je op de site niets aanvangen. Je kan profielen bezoeken, een berichtje versturen en een knipoog maar daar houdt het op.
Echter, van zodra je een bericht ontvangt, houdt het op: je kan niets lezen, je kan antwoorden met een bericht maar dat is zinloos, want je weet niet wat er in het ontvangen bericht staat. Je weet ook niet of het bericht dat je ontvangt komt van een betalend lid, dat eventueel jou bericht ook zou kunnen lezen.
Nu ik ongeveer een maand bij Parship zit, krijg ik vrij regelmatig berichten, en allemaal van profielen die ik eerder bezocht en waarvan ik dacht dat ze misschien wel interessant zijn. Op basis van de reviews die ik hier lees, twijfel ik echter aan de 'echtheid': wil Parship mij over de streep trekken om een duurbetaald membership te nemen en verdwijnen die profielen dan als sneeuw voor de zon? Dat is echt mijn vrees en de drempel om 180 euro neer te tellen voor iets waarvan ik niet zeker weet of het wel de moeite is.
Ik begrijp dat je als betalend lid meer mogelijkheden moet hebben, maar als niet betalend lid kan je gewoon niets en dat houdt mij tegen om een abonnement te nemen. Mocht je als nieuwe lid de mogelijkheid krijgen om de site echt uit te proberen gedurende -ik zeg maar wat- een week dan zou je op zijn minst kunnen uitvlooien of Parship 'echt' is of enkel zieltjes lokt met loze beloftes. Ik vrees het laatste, maar zoals gezegd kan ik er niet over oordelen.

Parship Belgie - bedrog

0

Review:
bedrog

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

nadine beveelt Parship Belgie NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship Belgie - Parship bedrog

2

Review:
Voelde me bedrogen. Betalen is gemakkelijk maar je geraakt er niet meer van af. Nu ben ik al 15 maanden geen lid meer en nog krijg ik berichten van zogezegde geinteresseerden. Zijn er dan zo weinig vrouwen op? dat met oude profielen laat circuleren?

Parship Belgie - automatische verlening :-(

0

Review:
in 2005 voor de eerste keer lid geworden. Goede ervaringen mee gehad, eveneens in 2006 en 2007. De ontmoetingen waren altijd met interessante mannen. Dat het dan niet klikt is niet de schuld van Parship.

Echter nu, in 2009 -2010 ben ik opnieuw lid geworden en geen enkele valabele reactie. Al kan mijn eigen gebrek aan activiteit op de site daaraan debet zijn.

Veel erger vind ik dat er nu in tegenstelling tot vroeger een automatische verlening is. Je moet niet alleen een vinkje plaatsen (als je het al vindt) je moet ook een brief sturen. En dat nu steeds aan mijn aandacht ontsnapt. De vorige jaren was je plots geen lid meer en kon je geen berichten meer lezen.

De site heeft voor mij dus een onbetrouwbaarder imago gekregen.

Sterke punten:
-de test: bij mij waren hoge match punten ook synoniem voor goede gesprekspartners.
-wazige foto: de eerste selectie maak je dan op basis van het profiel en niet op basis van de foto. Je wacht wel best niet te lang om de foto vrij te geven.

Zwakke punten:
- automatische verlenging

Parship Belgie - Oplichters!

1

Review:
Nooit doen, mensen, geef je goeie geld niet aan die volksverlakkers van Parship. Volgens mij zitten er heel veel nepprofielen bij die ze zelf verzonnen hebben.
Ze beweren dat hun leden niveau hebben, maar als je sommige profielen leest... geen enkel woordje zonder fouten geschreven...
Op de 6 maanden dat ik lid ben, slechts 1 (slechte) date gehad.
Ook die zgn. "psychologische aanpak", daar heb ik mijn twijfels over... hoe kunnen ze nu weten of iemand "uitstekend" bij je past, als die ander zijn profiel maar voor 40% heeft ingevuld bvb.?
Ook van sommige "interessemails" verdenk ik Parship ervan, die zelf verzonden te hebben.
Ik zou zeggen, laat alle gedupeerden samen een klacht indienen tegen Parship...

Sterke punten:
Overzichtelijke en nette lay-out.
Direct en correct antwoord van de klantendienst.

Zwakke punten:
Veel te duur.
Profielen onvolledig ingevuld.
Vele profielen zijn reeds lang niet meer actief.
Waarschijnlijk zijn vele profielen nep.

Evelien beveelt Parship Belgie NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship Belgie - @Luc

0

Review:
Luc, 7 dagen voor afloop een duidelijke mail sturen naar de klantendienst.
Inderdaad, op zo'n site kunnen mensen zichzelf beschrijven alsof ze het grote lot zelve zijn, maar de realiteit valt gewoonlijk erg tegen!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
systeem zit marketinggewijs goed in elkaar. Maar het is doortrapt, bevat valse profielen en wellicht ook 'zieke geesten' die andere dingen zoeken dan ze beweren.
Veel te duur!

Parship Belgie - Opgelicht

0

Review:
Hoe geraak ik van contract van af.
Voel mij opgelicht.
Welk is het adres van Parship?

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles is fake mijn gedacht

Parship Belgie - parship belgië

0

Review:
Nooit geld aan geven! Bedriegers!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
stromannen halen je over de schreef om te betalen op het ogenblik dat je gratis lidmaatschap afloopt!

Schrijf ook een review over Parship Belgie

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Parship Belgie aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Parship Belgie aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Parship Belgie


Home Ľ Belgische Datingsites Ľ Parship Belgie