StedenDating.be

StedenDating is gericht op voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder, die op zoek is naar een leuke date, duurzame relatie of nieuwe vriendschap. Leden van de datingsite kunnen gemakkelijk en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren. Op deze datingsite heb je de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Het inschrijven is helemaal gratis. Hierna kun je rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan jouw zoekprofiel. Je hebt de mogelijkheid om eerst te mailen en/of te chatten met andere leden. Je kunt het contact in jouw eigen tempo opbouwen. Je kunt net zo lang als jij wil anoniem blijven op deze datingsite. Je hebt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer je toe bent aan een eventuele fysieke afspraak.

Gratis inschrijven

Inschrijven is helemaal gratis op deze datingsite. Binnen slechts een paar eenvoudige stappen heb je een account aangemaakt op StedenDating. Op de homepagina van StedenDating kun je je inschrijven. Het enige wat je hoeft te doen, is het invullen van een gebruikersnaam, jouw geslacht, of je opzoek bent naar een man of vrouw en jouw e-mailadres in. Heb je alle gevraagde informatie ingevuld, dan wordt er een bevestigingsbericht verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw aanmelding te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij StedenDating.


Abonnement, toegangsvorm en opwaardeerplan

Inschrijven op deze online datingsite is helemaal gratis. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite, dan moet je wel een abonnement afnemen. Een abonnement is een combinatie van een toegangsvorm en een opwaardeerplan. Een toegangsvorm, zoals bijvoorbeeld VIP-toegang, geeft aan welke betaalde functionaliteiten je kunt gebruiken op de datingsite. Elke toegangsvorm heeft een bepaalde prijs per dag. Deze prijs wordt uitgedrukt in credits. Op dit moment hebben gebruikers van de datingsite alleen de keuze uit VIP-toegang. Dit kan echter in de toekomst nog verder uitgebreid worden met aanvullende diensten. Met een opwaardeerplan geeft je aan voor welke periode je per keer VIP-toegang kopen. Hoe meer credits je ineens koopt, hoe voordeliger het is. Deze VIP-toegang wordt aangeschaft in de vorm van credits. Afhankelijk van de gekozen betaalmethode zal het systeem aan de hand van het door jouw gekozen opwaardeerplan automatisch nieuwe credits bijbestellen. Je kunt uiteraard zelf een opwaardeerplan op elk gewenst moment uitzetten. De actuele prijzen voor VIP-toegang: 1 maand VIP € 24,99 /mnd 2 maanden VIP € 19,99 /mnd 4 maanden VIP € 14,99 /mnd


Abonnement beeindigen

Heb je gevonden wat je zocht of ben je ontevreden en wil je graag jouw abonnenment beëindigen? Geen probleem. Het beëindigen van een abonnement kan als volgt: Ga naar het profiel-icoontje rechtsboven aan de pagina en ga vervolgens naar "Account". Op het tabblad "Mijn abonnement" kun je achter "opwaardeerplan" klikken op "wijzigen". Klik vervolgens op "Geen" en jouw opwaardeerplan wordt stopgezet zodat jouw abonnement niet automatisch verlengd wordt.Je behoudt gewoon jouw VIP-toegang totdat jouw credits opgebruikt zijn.


Profiel verwijderen

Het verwijderen van jouw profiel op deze datingsite is erg gemakkelijk. Log eerst in op de website van StedenDating. Ga vervolgens naar het profiel-icoontje rechtsboven aan de pagina en klik vervolgens op "Account" en klik daarna op het tabblad "Uitschrijven". Bij uitschrijving van het profiel wordt het profiel verwijderd en zal het niet meer zichtbaar zijn in de zoekresultaten. Als je nog een lopend abonnement hebt, wordt dit stopgezet. Let op: Er vindt geen restitutie plaats van eventueel betaalde of in behandeling zijnde lidmaatschapsgelden. Je hebt ook de mogelijkheid om alleen jouw abonnement stop te zetten. Na het verstrijken van de resterende credits blijft jouw profiel vervolgens behouden met beperkte mogelijkheden (zie abonnement beeindigen).


StedenDating.be Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over StedenDating.be.

Bezoek StedenDating.be

Schrijf een review