Second Love BelgiŽ - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 18 september 2020
Second Love BelgiŽ Logo
 1. Second Love BelgiŽ informatie
 2. Doelgroep
 3. Inschrijven
 4. Serieuze profielen
 5. Lidmaatschap
 6. Premium lidmaatschap
 7. Profiel verwijderen
 8. Kosten
 9. Second Love BelgiŽ Reviews
 10. Schrijf ook een review over Second Love BelgiŽ

Niet tevreden over Second Love BelgiŽ? Probeer dan eens Relatieplanet Belgie.

Second Love BelgiŽ informatie

Second Love is een Belgische dating site voor mannen en vrouwen, die een spannende affaire of een avontuur zoeken. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken.

Second Love BelgiŽ Details

Hits: 5465

URL: http://www.secondlove.be/

CategorieŽn: Belgische Datingsites

Reviews: 0

Doelgroep

Second Love is een datingsite voor iedereen vanaf 18 jaar, die op zoek is naar mannen en of vrouwen voor een spannende affaire of avontuur. Op deze site zijn er genoeg gelijkgestemden, die allen op zoek zijn naar een second love. Het enige wat men moet doen is een gratis account aanmaken en op zoek gaan naar die ene spannende second love.

Inschrijven

Personen die heel graag een second love willen, kunnen geheel gratis, snel en eenvoudig een account aanmaken op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site, onder het kopje 'meld je nu gratis aan!', het aanmeldformulier in te vullen. In dit formulier kan men onder andere aangeven of men een man of een vrouw is en waar men naar op zoek is. Daarnaast kan men ook een gebruikersnaam, e- mail adres en wachtwoord naar keuze ingeven. Vervolgens kan men op 'meld je aan' klikken. Na hierop geklikt te hebben, wordt een bericht verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kan men direct op zoek naar een spannende avontuurlijke second love.

Serieuze profielen

Alle profielen, die op deze site worden aangemaakt, worden door de beheerders van de site individueel beoordeeld. Op deze manier worden fake accounts tegengegaan c.q. verwijdert uit het systeem. Op deze site worden alleen serieuze mannen en vrouwen toegelaten die op zoek zijn naar een date met een echte avontuurlijke second love.

Lidmaatschap

Met een 'second love' account hebben leden de mogelijkheid om snel en eenvoudig een spannende date te vinden. Met dit lidmaatschap kan men namelijk een profiel aanmaken, profiel foto's plaatsen en verwijderen. Daarnaast kan men ook online vreemdgaan door berichten te versturen naar andere gebruikers en men kan gebruik maken van de chatfuncties van de site. Op deze verschillende manieren is het zeer eenvoudig voor de gebruiker om in contact te komen met een speciale second lover.

Premium lidmaatschap

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op second love. Met dit gratis account heeft men namelijk toegang tot de standaard functies van de site. Daarnaast heeft men de mogelijkheid om het account te upgraden naar een premium lidmaatschap. Met het premium lidmaatschap, hebben gebruikers de mogelijkheid berichten te sturen naar andere leden en deze ook te ontvangen. Daarnaast krijgt men dagelijkse overzichten van leden die het beste bij de gebruiker passen, met kan direct contact hebben met andere premium leden via de chat en men kan op zoek naar een second love in de eigen omgeving. Verder kan men foto's bekijken van andere premium leden en de eigen foto's beheren.

Profiel verwijderen

Personen die geen behoefte meer hebben aan een second love, die al een second love hebben gevonden of die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid om hun lidmaatschap te beëindigen. Dit kan men doen door in te loggen op de site en daarna te gaan naar de profielnaam. Hier kan men op het driehoekje klikken en dan in het nieuwe menu op 'profiel'. Vervolgens kan men op 'annuleren' klikken en daarna op 'Ja ik wil mijn lidmaatschap beëindigen'. Hierna wordt het account per direct verwijdert van de database van de site en kan men geen gebruik meer maken van de diensten van de site.

Kosten

Personen hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op deze site. Daarnaast kan men het gratis account ook verder upgraden naar een premium lidmaatschap. De kosten voor het premium lidmaatschap zien er als volgt uit:
1 maand, Ä 74 .90/ maand
1 maand, Ä 37 .45/ maand [PROMO]
1 kwartaal, Ä 94 .95/ Kwartaal
1 Halfjaar, Ä 154 .95/ Halfjaar


Maak nu een gratis account aan op Second Love BelgiŽ

Reviews en Ervaringen over Second Love BelgiŽ

Er zijn nog geen reviews geschreven over Second Love BelgiŽ

Schrijf ook een review over Second Love BelgiŽ

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Second Love BelgiŽ aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Second Love BelgiŽ aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Second Love BelgiŽ


Home Ľ Belgische Datingsites Ľ Second Love BelgiŽ