geldklopperij!

Parship is volgens mij een datingsite die zeer weinig (betalende) leden heeft omdat deze site waanzinnig duur is! Er is bijna geen beweging op deze site, ik krijg zeer weinig partnervoorstellen, in vergelijking tot bvb. e-Darling. Dit laat me vermoeden dat ze in totaal ook zeer weinig leden hebben.
Het duurt zeer lang eer je antwoord krijgt op je vragen aan de administratie.
Ik zou deze site aan niemand aanbevelen. Ook de psychologische test is m.i. totaal niet relevant. Wat heb je aan een hoge matchingscore wanneer je iemand ontmoet en je voelt geen greintje sympathie? Dit is mij al vele malen overkomen.
Ik denk dat ik maar meer "buitenkom" en activiteitenclubs ga bezoeken, daar is de kans veel groter dat ik gelijkgestemden ontmoet en dat er spontane "sympathie op het eerste zicht" ontstaat.

Sterke punten
Mooie lay-out

Zwakke punten
Veel :

- waanzinnig duur
- weinig partnervoorstellen
- weinig (betalende?) leden
- mannen nemen haast geen initiatief

Bezoek Parship Reviews over Parship

1 reactie

Beste Evelyne,

Ik vind het jammer te lezen dat u niet tevreden bent over de diensten van PARSHIP.

Om goed te kunnen reageren op uw klacht hebben we uw e-mailadres of PARSHIP-code nodig. Wilt u zo vriendelijk zijn deze hier te posten, of door te geven aan onze Klantenservice? U kunt contact met hen opnemen op het telefoonnummer 020 - 240 25 20. De Klantenservice is elke werkdag bereikbaar van 9.30-17.30 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

Hartelijk dank!

Vriendelijke groeten,
Alex Smits
PARSHIP Webcare

Bezoek Parship Reviews over Parship

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Parship
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden