Reviews van deze auteur

censuur

Review over Parship

Over Parship dating ben ik niet erg enthousiast.
Als je je inschrijft, krijg je vrij snel een veelbelovend berichtje van een lid. Dan moet je eerst betalen om het te kunnen lezen. Een lokberichtje misschien.
De koppeling aan potentiële partners raakt zo nu en dan kant nog wal. Groot bezwaar vind ik ook dat religie en politieke voorkeur geen onderdeel van het matchingmechanisme vormen.
Groot nadeel is dat men *censuur* op de berichten toepast. Zo bereikte mij een uitnodiging van een vriendelijke vrouw om elkaar op een bepaalde plaats te ontmoeten niet. En dat ZONDER dat ik daar ook maar een berichtje over heb gekregen. Meer dan grote schande voor een bedrijf dat toch het bij elkaar brengen van mensen als eerste doel zou moeten hebben. Ik ben daar maanden later achter gekomen toen ik de betreffende dame alsnog zag verschijnen op een andere datingsite.
Voor zover ik weet is er geen controle op de juistheid van de profielen. Men doet niets met meldingen waarbij onjuistheden in opleiding, leeftijd ed worden doorgegeven.

Sterke punten
?

Zwakke punten
Zie boven en zeer duur!

agressie

Review over e-Matching

Slecht over te spreken. Heb met agressie van eeen member te maken gehad. Die vent staat er nog steeds. Klagen helpt niet. Als de kassa maar rinkelt blijkbaar.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
zie boven

onbetrouwbare profielen

Review over e-Matching

Op e-matching ontdekte ik een bekende die onder de categorie foute mannen kan worden geschaard. Hij had volstrekt onjuiste gegevens in zijn profiel staan onder meer een verschil in leeftijd van maar liefst 7! jaar.
Van e-matching mag zo een onbetrouwbaar persoon zich weer inschrijven zelfs met een andere nicknaam en de juiste leeftijd en andere gegevens.
Dat zo een persoon niet serieus op zoek *kan* zijn naar een levenspartner doet voor e-matching niet ter zake.
Pas dus op dames! Hoeveel profielen van mannen die slechts uit zijn op korte contacten, zich een weg daar naartoe *liegend* zouden er bij e-matching ingeschreven staan?

Sterke punten
Sterke punten? Verre van!

Zwakke punten
De belangen van een toch kwetsbare groep worden niet meegewogen. Leugenaars mogen zich weer aanmelden.

reacties:

Review: Duur en ondoorzichtig

Als je een niet betalend lid treft en aanschrijft als betalend lid dan is de site ronduit misleidend!
Je denkt dat je je foto laat zien maar een gratis lid kan foto's niet zien dus doe je het voor Jan ***.
Op een tweede berichtje kan een gratis lid niet mee reageren en dan zit je als betalend lid dat wel gewoon naar zo een lid kan posten voor Jan *** te wachten op een antwoord...
Je wordt dus aanhoudend misleid.
En wat Alex boven schrijft is dus NIET waar een grove leugen!

Review: te duur!!!

zodra je lidmaatschap is afgelopen, krijg je de leuke datingvoorstellen. zolang je lid bent niet. wat zou daar nou de verklaring voor zijn? is het een grote oplichtersbende?

Review: Een beetje vreemde site

je kan bij e-matching ook niet zien wie een volledig lidmaatschap heeft en of die persoon dus initiatief kan nemen = slecht
je kan ook niet zien of iemand online is geweest=slecht
de gegevens worden slecht nagekeken en ze begrijpen er zelf niet echt veel van=slecht
het vermeldde niveau van de opleiding zegt niks dat mag de inschrijver zelf bepalen dus als je maar denkt dat je wel HBO/WO niveau zou kunnen benaderen dan kun je je daar inschrijven=slecht
en zo kan ik nog wel even doorgaan tot u denkt wat een OH is dat............
maar tis wel waar helaas

Review: onbetrouwbare profielen

Het gaat mij er nu vooral om dat e-matching zo een ******** gewoon weer toelaat, terwijl zij op de hoogte zijn.

Review: onbetrouwbare profielen

@Vanderwiel misschien moet je een eigen topic openen over dat onderwerp? Iemand die met een leugen aan een relatie begint, kan voor mij niet een serieuze kandidaat zijn. Het gaat er mij vooral om dat e-matching daar *onvoldoende* tegen optreedt, zulke bewezen leugenaars weer toelaat! Overigens doen de *keurmerken* hier ook niets anders tegen dan naar de geschillencommissie verwijzen.

Review: Match4me.nl

Niet onverdeeld positief.
Weinig actie buiten het geklets op de kolom things to share.
Profielen worden niet gecontroleerd. Bij klachten wordt er wel eens iemand verwijderd.
Onjuiste informatie over het hoog opgeleid zijn, doen ze niks mee. Dus net zo makkelijk tref je er een monteur. Het onderscheid tussen HBO en WO snapt de leiding niet. Dus als je zoals ik echt op zoek bent/was dan is het goed uitkijken geblazen.

Lieze