Match4me.nl

Ik ben ook betalend lid van m4m geweest en heb juist positieve ervaringen. Je kunt precies zien wie betalend lid is en wie niet, ook wanneer iemand voor het laatst heeft ingelogd. Ik heb er een echte relatie van overgehouden en meerdere leuke dates gehad die uiteraard niet tot een blijvende relatie hebben geleid. Het is een site voor hoger opgeleiden en dat is ook nodig om de site goed te benutten! Zie ook het commentaar van Bowie, die heeft het allemaal niet goed begrepen

Sterke punten
Veel mogelijkheden om contact te leggen. Veiligheid voor je persoonlijke identiteit en gegevens. Goede monitoring op de chatsite en klachten over gedrag van mede-chatters worden serieus genomen. Wie zich niet gedraagt vliegt eruit.

Zwakke punten
Ik kon als vrouw niet zien welke andere vrouwen on line waren. Wél de on line mannen. Om te chatten is het ook leuk om te kunnen weten welke vrouwen er on line zijn.

Bezoek Match4Me Reviews over Match4Me

1 reactie

Niet onverdeeld positief.
Weinig actie buiten het geklets op de kolom things to share.
Profielen worden niet gecontroleerd. Bij klachten wordt er wel eens iemand verwijderd.
Onjuiste informatie over het hoog opgeleid zijn, doen ze niks mee. Dus net zo makkelijk tref je er een monteur. Het onderscheid tussen HBO en WO snapt de leiding niet. Dus als je zoals ik echt op zoek bent/was dan is het goed uitkijken geblazen.

Lieze

Bezoek Match4Me Reviews over Match4Me

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Match4Me
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden