Heb je een groot deel van je tijd tot nu toe studerend doorgebracht. Heb je inmiddels je universitaire opleiding af of je HBO- opleiding en denk je, dat het nu echt tijd wordt om de liefde in je leven te laten? Weet je echter niet zo snel hoe je het best in contact kan komen met andere vrijgezelle mannen en of vrouwen? Wil je graag in contact komen, met andere personen, die zelf ook verder hebben gestudeerd? Wil je in contact komen met hoger opgeleiden? Dan moet je zeker bij Match 4 me wezen. Match 4 me is speciaal ontwikkeld voor een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar vrijgezelle hoger opgeleiden, die net als jou op zoek zijn naar een serieuze relatie/ date. De site biedt je een online platform waar je geheel anoniem, veilig en discreet gesprekken kunt voeren met andere interessante gebruikers van de site. Je kunt over en weer berichten voor elkaar sturen, elkaar beter leren kennen en veel meer. Lijkt het te klikken tussen jullie, dan kun je ervoor kiezen om elkaar te ontmoeten. Je kunt dus persoonlijk berichten voor elkaar sturen, online chatten met andere leden en je kunt een quiz spelen. Omdat er een aantal serieuze hoog opegeleiden op de site zijn, die echt op zoek zijn naar een serieuze relatie, is de kans op het vinden van een echte serieuze date ook vele malen groter.

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Match4Me opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Match4Me uitschrijven wil, gaat naar het menu bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Profiel. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er links een menu met onder andere Mijn Instellingen Wijzigen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt links de knop Uitschrijven. Als je deze aanklikt, verschijnt een tekst waarin de voordelen van Match4Me lidmaatschap genoemd worden. Je kunt Match4Me opzeggen activeren door op de link onderaan te klikken. Na opgave van een reden voor opzeggen Match4Me kan je uitschrijving voltooid worden.


Kosten

Match4Me biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Match4Me Volledig Lidmaatschap. Met dit Match4Me Volledig Lidmaatschap kun je onder andere onbeperkt berichten sturen en zien wie je profiel bekeken heeft! Bij inschrijving voor een Volledig Lidmaatschap worden door Match4Me kosten gerekend. Voor 1 maand worden door Match4Me kosten van € 17,95 per maand gerekend. Voor 6 maanden zijn de kosten van Match4Me € 9,99 per maand en voor 12 maanden kun je € 7,50 per maand aan Match4Me betalen.


Doelgroep

Match4me is speciaal voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze manier komen mensen sneller met elkaar in contact, die op dezelfde golflengte zitten.


Inschrijven Match4Me

Inschrijven bij Match4Me is helemaal gratis. Er zijn echter wel kosten verbonden aan het gebruiken van de andere functionaliteiten op de datingsite. Tijdens het inschrijven moeten 4 eenvoudige stappen gevolgd worden om een eigen dating profiel te maken. Het is niet noodzakelijk om alles in te vullen, maar hoe meer informatie je toevoegt aan je dating profiel, hoe meer kans je hebt op goede matches. Je hebt tevens de mogelijkheid om foto's te uploaden en aan je profiel toe te voegen. Als alle informatie ingevuld is, kan het profiel geactiveerd worden. Nadat je bent ingelogd, kan je zelf op zoek naar geschikte kandidaten. Dit kun je doen door een zoekprofiel in te vullen, waarna je een overzicht krijgt van profielen, die het meest aan het ingevulde zoekprofiel voldoen.


Herroepingsrecht

Gratis lidmaatschap Leden kunnen het gratis lidmaatschap zelf stopzetten. De stappen hiervoor zijn: - Ga naar 'Mijn profiel'; - kies bij 'Instellingen en lidmaatschap' voor 'Uitschrijven'. Betaald lidmaatschap Direct na het sluiten van de overeenkomst word gestart met het uitvoeren van de overeenkomst en kan gebruik gemaakt worden van het volledig lidmaatschap. Men kan binnen 14 dagen gebruik maken van het herroepingsrecht. Als een lid binnen die 14 dagen al daadwerkelijk gebruik maakt van de betaalde diensteverlening, dan is Match4Me gerechtigd om een redelijk bedrag voor de afgenomen dienstverlening in rekening te brengen. Dit bedrag is niet hoger dan het abonnementsgeld voor de periode van 1 maand (€ 24,95). Eventuele restitutie zal binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst plaatsvinden.


Gegevens van Match4Me

Match4me.nl is lid van Thuiswinkel.org en aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer m1367157. Match4me.nl Vasteland 78 3011 BN ROTTERDAM Telefoon: 010-8700660 (elke dinsdag van 10:00 - 14:00) E-mailadres: [email protected] KVK: 17136160 BTW nr: NL817511908B01


Mobiele app

Match4me beschikt nog niet over een mobiele app. Wel heeft de datingsite een mobiele versie beschikbaar waarmee leden de gehele website op hun mobiel kunnen gebruiken. Leden hebben hierdoor de mogelijkheid om altijd en overal online te zijn. De mobiele versie van match4me is op vrijwel ieder mobiel apparaat, zoals iOS en Android te gebruiken.


Artikelen over Match4Me

Leuke actie bij Match4Me

Match4Me, de sympathieke datingsite voor hoogopgeleide singles, heeft komende maand een leuke actie. Als je je nu inschrijft krijg je gratis 3 dagen onbeperkt toegang! Lekker daten op niveau terwijl de rest van het land naar het WK zit te kijken. Deed je liever niet met intellectuelen, dan heb je nog een paar dagen de tijd om gebruik te maken van de aanbieding van Lexa Deze actie is g ... [...]

3 dagen gratis op Match4Me

Van 12 tot en met 16 februari ontvang je op Match4Me drie dagenlang een gratis full membership. Ideaal om de perfecte date voor Valentijnsdag te vinden! ... [...]

2 acties bij Match4Me

Actie 1: Schrijf je in en krijg 3 dagen gratis full membership. Actie 2: 50% korting op een full membership Je kunt de actiecode P5UH6S invullen bij het afsluiten van je lidmaatschap. (beide acties lopen tot 15 november) Match4Me De serieuze dating site voor hogeropgeleide singles in Nederland. ... [...]

Match4Me Reviews

  Scam!

  Ik maakte gebruik van een promo om 1 maand te betalen 2 te krijgen.
  Eens mijn betaling werd doorgevoerd kon ik beginnen rondkijken op de website. Na 5 minuten had ik alle mensen binnen mijn leeftijdscategorie (25 - 33) gezien.
  Geen nieuwe aanmeldingen meer sinds mijn inschrijving. 3 maanden later zag ik plots nogmaals 30 euro van mijn rekening gaan en dat herinnerde mij aan de website.
  Blijf er van weg, het is het niet waard. Geloof mij!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Gebrek aan voldoende accounts, voelt zeer dood.

  Dubieus

  Volgens mij ben ik zojuist getild. Vijf dagen geleden heb ik me ingeschreven. Op dag vier kreeg ik bericht van een dame of ik met haar in contact wilde komen. Dat wilde ik wel, maar ik kon haar niet beantwoorden omdat ik geen betalend lid was. Ik heb toen een lidmaatschap genomen voor 1 maand. Na nog wat heen en weer gemaild te hebben, is ze nu opeens weg. Geen spoor meer. Of ze nooit bestaan heeft. Volgens mij ben ik zojuist getild. Ik heb geen bewijs, maar als dit de manier is om een lidmaatschap op te dringen, vind ik het laag, zeer laag.

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  App werkt vreselijk slecht

  ingewikkeld

  ik ben reeds enkele keer hier ingeschreven en met het gratis lidmaatschap kom je zowiezo nergens, maar ook als je duur betaalt kom je evenwel nergens; vele oude profielen die al jaren niet meer online geweest zijn of zelf Fake profielen; neen ik heb er genoeg van en ga weer op stap om ECHTE VROUWEN te ontmoeten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Sterke punten
  0000000000000000000000000000000000000000000

  Zwakke punten
  VEEEEEEEEEEEEEEEEEEELE

  Angst

  Ondanks mijn waarschuwing voor agressief en vernederende , intimiderend en bedreigende teksten van een lid, wordt dit lid niet ver wijder door de redactie.

  Sterke punten
  De site biedt leuke aanvullende mogelijkheden zoals blogs of mededelingen.

  Zwakke punten
  Ondanks mijn wanhopige waarschuwing doet de redactie niets. Er vallen meer slachtoffers.

  lidmaatschap van een maand is genoeg

  Ik ben 1 maand lid geworden van Match4me. Dat is voldoende om rond te kijken, een aantal mannen aan te schrijven.
  Mijn profiel is in die maand tijd ruim 140 x bezocht; niemand van de mannen stuurden een bericht. Ik schat dat 50% van de mannen gratis lid is, dus die kunnen mij niet schrijven. Ik heb zelf ongeveer 10 mannen benaderd. Ik kreeg van 1 man een geïnteresseerde reactie; de date leidde niet tot verder contact. Enkele mannen reageerden in het geheel niet, de meesten stuurden een 'geen interesse-bericht.
  Na enkele weken kwam ik er achter dat de 'vijver' hiermee is leeggevist en dat een maand lidmaatschap dus ruim voldoende is om deze 'vijver' te onderzoeken.

  Sterke punten
  Veel vrijheid om je profiel zelf in te vullen i.t.t. bijv. Parship.
  Homepage informatief

  NIKS GRATIS zoals ze beweren dus MISLEIDENDE RECLAME en NUTTELOOS

  Ik had op een site gezien dat Match4me gratis was, zelfs toen ik me uitschreef stond er 'wist je dat gratis leden berichten kunnen sturen...' NOT! Eigenlijk is de site de moeite niet waard om er verder woorden aan vuil te maken, degoutante ervaring, gewoon geldklopperij constant met hun pop up's (echt CONSTANT) om toch te betalen. En je kon echt niks zonder. En ze passen uw profiel aan zonder dat jij daar toestemming voor geeft. De site zou van het internet moeten gehaald worden.

  Sterke punten
  Mogelijkheid tot uitschrijven, dat is ook het enige.

  Zwakke punten
  Al de rest.

  Waardeloos.....:(

  Wat een bedroevend laag niveau........

  Heb me weer vlot uitgeschreven.

  Was een goede leerschool.

  Misleiding site, weigeren van herroepingsrecht

  Match4me adverteert met de mededeling dat de site voor hoger opgeleiden zou zijn.
  Echter, al bij het eerste bezoek kan men vanuit de kolom "Things to share" opmaken dat dit niet het geval is: Het niveau van de meetse ingeschrevenen is erg laag.
  Gezien Match4me niet eerlijk is over dit feit, kan men dit juridisch zien als misleiding.
  Verder weigert Match4me klanten gebruik te laten maken van het herroepingsrecht waarbij de wet wordt geschonden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen/weinig hoger opgeleiden.
  Grof taalgebruik en openbare onbeschofte meldingen ingeschrevenen onderling.
  Match4me weigert herroepingsrecht.
  Match4me beantwoord geen berichten waarbij beklag wordt gedaan over wangedrag leden.
  Match4me neemt geen klachten in behandeling.
  Fotos worden zonder toestemming gekopieerd en voor andere doeleinden gebruikt.
  Enz!

  achterhaald door tinder

  Aangezien ik een hoogopgeleide man ben met alle zaakjes voor elkaar, en dus tot de doelgroep van Match4Me (m4m) behoor, heb ik mij daar ingeschreven. Snel een profiel aangemaakt, met foto, om te kijken of het wat is. Overigens werd mij niet om het diploma gevraagd, dus ook als je niet hoogopgeleid bent kun je jezelf gewoon inschrijven.

  Als ik zoek naar vrouwen (HBO en WO) van 32 t-m 42 jaar in de regio Utrecht zonder een aanvullend zoekcriteria dan levert dat slechts 26 profielen op. Beperk ik mijzelf tot de categorie 35 t/m 40 jaar en alleen WO dan blijven er slechts 7 profielen over.

  Wat verder opvalt is dat ik heel regelmatig profielen tegenkom die ook op ematching staan. Aangezien vrouwen op ematching tientallen berichten per dag krijgen, is het vreemd dat deze uitwijken naar nog een andere site. Misschien zijn deze vrouwen gewoon te kieskeurig of zijn het oude gratis profielen die niet verwijderd worden.

  Pas als je een betaald abonnement neemt kun je zien wie er zich gratis hebben ingeschreven en wie er betaald zijn. Ook kan je pas dan zien wie je profiel hebben bekeken. Oftewel, pas na betaling zul je zien dat het zeer beperkte aanbod nog minder voorstelt. Onbegrijpelijk dat een dergelijke handelswijze het thuiswinkel waarborg draagt. Als je in een winkel iets koopt dan accepteer je toch ook niet dat pas na het afrekenen de verkoper informatie over zijn product wil vrijgeven?

  Al met al hoef je geen hoogopgeleide man te zijn om te kunnen concluderen dat de kans om binnen een afzienbare tijd een (vrouwelijke) partner te vinden via deze site zeer klein zal zijn. Je gaat vissen in een vrijwel lege vijver waar je ook nog eens voor moet betalen; 25 euro voor een maand terwijl je het binnen een dag gezien hebt. Het irritante pop-up scherm dat telkens weer opduikt en aandringt op een betaald lidmaatschap gaat daar niets aan veranderen.

  Sterke punten
  volgens de site zijn de ingeschreven hoogopgeleid en is er sprake van een 'geselecteerd' publiek.

  Zwakke punten
  Geen waar voor je geld; wie maakt er nou gebruik van een datingsite met nauwelijks potentiele dates????

  Weinig transparante en opdringerige verkooptactieken

  Geweldig succes voor ons!

  Ik zat er nog geen week op toen ik een berichtje kreeg dat mij aansprak (naast wat spam berichtjes en vrouwen met vreselijke profielen over romantische strand wandelingen en het prins op het witte paard).
  Ik moest zo hard lachen van haar profiel (verhaal) dat ik wel moest afspreken, mijn buik gevoel zei 'gewoon doen'. Ook al had ik daarvoor geen ervaring met dit soort sites en het online daten (schaamde mij er eigenlijk wel voor). Ik heb er echt geen spijt van.... het 'klikte' meteen en na een week was mijn profiel al weer verdwenen.
  Inmiddels zijn wij getrouwd en hebben wij een zoon. Die eerste afspraak is alweer meer dan 3 jaar geleden en wij hebben het er regelmatig nog over. Zoals met alles in het leven is het een kwestie van ergens zijn op het juiste moment! Gewoon proberen en het gewoon laten gebeuren.

  Sterke punten
  Eenvoudig in gebruik

  geblokkeerd

  Kreeg ook het aanbod voor 3 dagen gratis lidmaatschap en dacht: "waarom niet"? Wordt ik tot mijn grote verbazing geblokkeerd. Vermoedelijk omdat iemand mij "verklikt" heeft. Schreef namelijk eerlijk en oprecht over het feit dat ik een vriendin heb in België. Wil je door de single politie van match4me goedgekeurd worden dan is het beter te liegen over je situatie. Kreeg in deze paar dagen wel degelijk een reactie van en vrouw die in mijn profiel geïnteresseerd was en (ook) zocht naar vriendschap plus.

  Sterke punten
  In de korte periode dat ik "lid' was die niet mogen ervaren.

  Zwakke punten
  Bekrompen visie op het fenomeen single...........

  Teveel op uiterlijk gericht

  Als je een leuk uiterlijk hebt en beetje normaal leventje dan staat je mailbox vol met (interesse)berichtjes van vrouwen. Er wordt meer naar de foto gekeken dan de inhoud van het profiel. Alsof ik daar op zit te wachten... Had meer verwacht van een site voor hoger opgeleiden. Je voel je als man echt een stuk vlees. Zou fijn zijn als je wat beter kon aangeven wie reageert op je profiel. Dus meer op basis van overeenkomsten.

  Ook leuke mensen ontmoet en regelmatig gelachen. Al met al voelt de website gedateerd en moeilijk navigeerbaar.

  Sterke punten
  Fijne website al met al
  Er zitten leuke mensen tussen
  Redactie is actief

  Zwakke punten
  Teveel op uiterlijk gericht
  Weinig leden
  Te duur voor het aanbod
  Zoekfunctionaliteit is onoverzichtelijk

  onder de maat

  Uiteraard kan ik alleen spreken over het 'aanbod' van mannen van rond mijn leeftijd (55) en het valt op dat er heel veel mannen gratis lid zijn. Ik denk dat dat de 'kwaliteit' niet ten goede komt.
  Zo zoeken veel mannen aanzienlijk jongere vrouwen (tot zo'n 30 jaar jonger), zijn leesbaar alleen geïnteresseerd in avontuurtjes, dus alleen seks.

  Verder: veel zéér summier ingevulde profielen, foto's mét zonnebril (!) en heel vaak niet geen reactie op een bericht. O ja, en foto's die af en toe zó gedateerd zijn dat ze nog uit de vorige eeuw stammen, zie ik ook veelvuldig.

  En over het HBO/WO-gehalte... tja, het zou beter zijn als iedereen een kopie van zijn/haar diploma zou moeten overleggen.
  Voorts zie ik geregeld (zeer) dikke mannen van b.v. 1,75 m die aangegeven b.v. 80 kg wegen. Als er zó evident wordt gelogen, dan verwacht ik dat m4m ingrijpt.
  Van de datingsites waarvan ik lid ben (geweest), is match4me duidelijk de slechtste.

  Sterke punten
  Technisch een goed in elkaar zittende site, met handige features.

  Zwakke punten
  Zie onder 'review'.

  Half jaar gebruikt, niets opgeleverd.

  Ik heb match4me een half jaar gebruikt, als het niet langer is. Ik heb het steeds niet opgezegd omdat ik elke maand dacht, nu gaat het gebeuren. Ik was een maand betalend lid en daarna steeds drie dagen gratis tussendoor. Leuke foto's op de site, als je berichte stuurt krijg je steeds afwijzingen terug of de berichten worden niet gelezen. Daardoor kwam de site erg fake over. Werd er nogal depri van dus heb ik vandaag de lidmaatschap opgezegd.

  Sterke punten
  Leuke site, overzichtelijk.

  Zwakke punten
  Site komt qua vrouwelijke leden erg nep over, alsof de profielen niet echt zijn. Daarmee krijg ik het gevoel dat je aan het lijntje wordt gehouden.

  Burgermansfatsoen

  Op zich goede site, ook redelijk niveau. Helaas hebben mensen (heren (?) in dit geval) niet het fatsoen om te laten weten dat ze geen contact wensen na een mail/contactverzoek. Het kan met één klik! Wat is er dan zo moeilijk aan................

  Sterke punten
  Zichtbaar zijn van "bezoeken"

  Zwakke punten
  Zie boven

  Promiscuïteit

  De site staat ver van een serieuze datingsite voor hoger opgeleiden. De kwaliteit van de kandidaten wordt niet/nauwelijks gecontroleerd, en het publieke Things2Share forum biedt meer en meer een ontmoetingsplaats voor promiscue singles die er een veelheid aan losse relaties trachten op na te houden.

  dominante arrogante of autisten

  mijn ervaring is dar er twee soorten mannen op al die dating sites figureren de eerste soort zijn de geslaagde zichzelf geweldig vindende dominante arrogante mannen
  dit soort zoekt alleen naar hele jonge niet te slimme vrouwen deze mannen zijn geheel gefixeerd op uiterlijk en leeftijd zullen ook nooit reageren.
  de andere categorie zijn de autisten mannen die het liefst lang via de mail communiceren en verder alleen geintereseerd zijn in SEX als ze al de moeite nemen om überhaupt een afspraak te willen maken.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  van alles wat

  lidmaatschap opgezegd

  Ik ben een tijd lid geweest van deze site maar heb er slechte ervaringen mee. Dat ligt niet aan de site maar de contacten die ik daar gehad hebt.

  In de eerste plaats is er heeeeeel erg weinig reactie als je iemand aanschrijft....soms is de reactie ronduit arrogant of ook gewoon kwetsend....Mensen met wensen......

  Maar in de lente heb ik een paar keer wel contact gehad. Eentje daarvan was vergeten na over een weer mailen wat leuk was op tijd mijn laatste mail te beantwoorden en kon daardoor niet meer antwoorden (heeft iets met niet betalend lid zijn te maken)... ze gaf dat aan door een interesse hartje te sturen...maar verder contact was ineens niet meer mogelijk want ik kon ineens niet meer naar haar mailen ook.... twee maanden later toen ik 3 dagen gratis lidmaatschap kreeg schreef ik haar weer aan maar deed ze alsof ze me helemaal niet kende....Heb ik dat gedaan???

  Ik had ook een leuk contact met iemand waar ik mee wilde afspreken. Zij had aangegeven dat ook te willen..... ik kreeg haar e-mail adres en herkende dat maar Ik kon niet meer bedenken waarom 2-3 jaar terug die afspraak er toen niet van was gekomen....Tot het volgende gebeurde: Ik kreeg op een vrijdag nog leuk mail over de lente en op een zaterdag een mail met de tekst: "Ik heb mijn derde date met iemand en daarom wil ik het hierbij laten, ik hoop op je begrip"... Toen wist ik het weer...dat was precies dezelfde tekst als toen.... Het kostte niet veel moeite om te onderzoeken dat dat niet waar was, toen niet en nu ook niet....Een dame die verder in haar profiel schrijft niet tegen onrecht te kunnen, dat alles energie is en liefde. Kort daarna zag ik haar als nieuw lid inschrijven bij spiridate waar ik ook stond. Me meteen daar uitgeschreven....

  Ik vind het niet leuk meer mensen tegen te komen die op die manier bezig zijn op datingsites....Het is onzuiver....het is asociaal en klinkt als: alles is geoorloofd zolang ik maar uiteindelijk wegkom met de prins van mijn dromen.... Hoe vaak zal ze datzelfde mailtje van stal hebben gehaald. Voor je daden geen verantwoording hoeven te nemen. Zeg gewoon: iemand anders heeft me gemaild en die vind ik leuker.....

  Jammer dat je dit soort mensen op je pad tegen komt op datingsites....

  pfffffft

  verschillende keren betalend lid geweest maar totaal geen respons... na een maand betalend lid geweest te zijn had ik 783 bezoekers... als je dan een PERSOONLIJK bericht stuurt, om jezelf wat te verkopen en om dat idioot standaardbericht niet te moeten gebruiken, krijg je van de 109 berichten die je stuurt slechts van 7 een respons...
  ook veel vrouwen zonder foto's of vrouwen met een zeeeeer groot gedacht van zichzelf die denken dat ze op de site de mix tussen George Clooney, Brad Pitt, Ryan Gosling en Matthias Schoenaerts gaan vinden...

  Sterke punten
  't feit dat je kan zien wie er je profiel heeft bezocht

  Zwakke punten
  duur

  klacht

  Mijn e-mailadres geeft geen probleem
  Mijn wachtwoord is niet gewijzigd, toch kom ik daarmee niet verder. Ik krijg een foutmelding.
  Wat is er nu aan de hand?

  vriendschaap / date

  Ik een zelfstandig, betrouwbaar, eerlijk man

  Sterke punten
  Ik heb veel geduld, een zorgzaam.

  SLECHT ERVARING

  Ze accepteren niet iedereen (cultuur of uiterlijk) in Match.nl, Passop hoe je je photos derop load want dan kunnen ze jouw profiel deraf halen door jouw photos.
  Ongelooflijk, zijn ze. This is not acceptable and I will do something about it.

  Redelijke site

  Site is redelijk betrouwbaar, CindyS uit Utreg is wel een vent, oppassen heren. Verder zijn er weinig nep-profielen..

  Sterke punten
  -nette dames

  Zwakke punten
  -weinig keuze

  Best wel OK

  Van al de datingwebsites die er zijn is dit waarschijnlijk de meest betrouwbare. Eén maal ben ik op een duidelijk fake profiel gebotst die net aangemaakt was. Toen even een mailtje gestuurd naar de verantwoordelijken en nog geen uur later was dit profiel verwijderd. Dit wijst er op dat men er alles aan doet om de site "zuiver" te houden.
  Dit neemt niet weg dat mensen mensen blijven. Men kan van een organisatie dan ook niet verwachten dat zij van elk profiel tot in detail nagaan wat er van klopt en wat niet. En hoe mensen ten opzichte van elkaar reageren valt volgens mij in dezelfde categorie.

  Sterke punten
  Beperkt bestand van echte profielen
  Relatief goedkoop
  Uitgebreide zoekopties en mogelijkheden
  Professionele lay-out

  Weinig mis mee

  Wat een zure reacties hier zeg! Ik vind dit een van de betere datingsites. Prettige layout, voldoende uitgebreide profielen, goede zoekmogelijkheden en kwalitatief een beter bestand dan op andere sites.

  De meeste mensen zijn serieus en respectvol. Ik heb er nog nooit nare ervaringen gehad en wel een aantal leuke dates. Dat gezeur over arrogantie herken ik ook niet. Natuurlijk maak ik weleens mee dat ik op basis van het uiterlijk al zeker weet dat het wat mij betreft niets gaat worden. Die persoon krijgt dan altijd een nette reactie. Part of the game.

  Sterke punten
  - (Beperkte) mogelijkheden voor niet-betalende leden
  - Extra's zoals de blogs
  - Goede zoekmogelijkheden
  - Bestand met een behoorlijke kwaliteit

  Zwakke punten
  - Het kleine aantal leden


Bezoek Match4Me

Schrijf een review