Match4Me - 70 Reviews

Last updated: 5 oktober 2017
Match4Me Logo

30% aanbevolen, 70 Reviews

  1. Match4Me informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Doelgroep
  5. Inschrijven Match4Me
  6. Herroepingsrecht
  7. Gegevens van Match4Me
  8. Mobiele app
  9. Match4Me Reviews
  10. Schrijf ook een review over Match4Me

Niet tevreden over Match4Me? Probeer dan eens Parship.

Match4Me informatie

Match4Me - De serieuze dating site voor hogeropgeleide singles in Nederland.

Als jij ook behoefte hebt aan serieuze dating met andere hogeropgeleide singles, dan ben je bij match4me.nl op de juiste plek.

Doelgericht online daten voor hoger opgeleide singles. Dat is waaraan Match4me al sinds 2002 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: opleidingsniveau.

Match4Me Details

Hits: 13704

URL: http://www.match4me.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 70

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Match4Me opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Match4Me uitschrijven wil, gaat naar het menu bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Profiel. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er links een menu met onder andere Mijn Instellingen Wijzigen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt links de knop Uitschrijven. Als je deze aanklikt, verschijnt een tekst waarin de voordelen van Match4Me lidmaatschap genoemd worden. Je kunt Match4Me opzeggen activeren door op de link onderaan te klikken. Na opgave van een reden voor opzeggen Match4Me kan je uitschrijving voltooid worden.

Kosten

Match4Me biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Match4Me Volledig Lidmaatschap. Met dit Match4Me Volledig Lidmaatschap kun je onder andere onbeperkt berichten sturen en zien wie je profiel bekeken heeft! Bij inschrijving voor een Volledig Lidmaatschap worden door Match4Me kosten gerekend. Voor 1 maand worden door Match4Me kosten van € 17,95 per maand gerekend. Voor 6 maanden zijn de kosten van Match4Me € 9,99 per maand en voor 12 maanden kun je € 7,50 per maand aan Match4Me betalen.

Doelgroep

Match4me is speciaal voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze manier komen mensen sneller met elkaar in contact, die op dezelfde golflengte zitten.

Inschrijven Match4Me

Inschrijven bij Match4Me is helemaal gratis. Er zijn echter wel kosten verbonden aan het gebruiken van de andere functionaliteiten op de datingsite. Tijdens het inschrijven moeten 4 eenvoudige stappen gevolgd worden om een eigen dating profiel te maken. Het is niet noodzakelijk om alles in te vullen, maar hoe meer informatie je toevoegt aan je dating profiel, hoe meer kans je hebt op goede matches.

Je hebt tevens de mogelijkheid om foto's te uploaden en aan je profiel toe te voegen. Als alle informatie ingevuld is, kan het profiel geactiveerd worden. Nadat je bent ingelogd, kan je zelf op zoek naar geschikte kandidaten. Dit kun je doen door een zoekprofiel in te vullen, waarna je een overzicht krijgt van profielen, die het meest aan het ingevulde zoekprofiel voldoen.

Herroepingsrecht

Gratis lidmaatschap
Leden kunnen het gratis lidmaatschap zelf stopzetten. De stappen hiervoor zijn:
- Ga naar 'Mijn profiel';
- kies bij 'Instellingen en lidmaatschap' voor 'Uitschrijven'.

Betaald lidmaatschap
Direct na het sluiten van de overeenkomst word gestart met het uitvoeren van de overeenkomst en kan gebruik gemaakt worden van het volledig lidmaatschap. Men kan binnen 14 dagen gebruik maken van het herroepingsrecht. Als een lid binnen die 14 dagen al daadwerkelijk gebruik maakt van de betaalde diensteverlening, dan is Match4Me gerechtigd om een redelijk bedrag voor de afgenomen dienstverlening in rekening te brengen. Dit bedrag is niet hoger dan het abonnementsgeld voor de periode van 1 maand (€ 24,95). Eventuele restitutie zal binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst plaatsvinden.

Gegevens van Match4Me

Match4me.nl is lid van Thuiswinkel.org en aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer m1367157.
Match4me.nl
Vasteland 78
3011 BN ROTTERDAM
Telefoon: 010-8700660 (elke dinsdag van 10:00 - 14:00)
E-mailadres: [email protected]
KVK: 17136160
BTW nr: NL817511908B01

Mobiele app

Match4me beschikt nog niet over een mobiele app. Wel heeft de datingsite een mobiele versie beschikbaar waarmee leden de gehele website op hun mobiel kunnen gebruiken. Leden hebben hierdoor de mogelijkheid om altijd en overal online te zijn. De mobiele versie van match4me is op vrijwel ieder mobiel apparaat, zoals iOS en Android te gebruiken.


Maak nu een gratis account aan op Match4Me

Match4Me Acties & Nieuws

  • 13 juni 2014 Leuke actie bij Match4Me
    Match4Me, de sympathieke datingsite voor hoogopgeleide singles, heeft komende maand een leuke actie. Als je je nu inschrijft krijg je gratis 3 dagen onbeperkt toegang! Lekker daten op niveau terwijl de rest van het land naar het WK zit te kijken. Deed je liever niet met intellectuelen, dan heb je nog een paar dagen de tijd om gebruik te maken van de aanbieding van Lexa Deze actie is g Lees verder
  • 12 februari 2014 Match4me: 3 dagen Gratis Full Membership
    Match4me is dè datingsite voor hoger opgeleiden. Tijdens Valentijn ontvangen alle nieuwe leden een 3 dagen Gratis Full Membership. Looptijd: 7 t/m 17 februari 2014 Lees verder
  • 16 december 2013 3 dagen Gratis Full Membership actie op 50plusmatch en Match4Me
    Vanaf 15 december t/m 31 december geldt een 3 dagen Gratis Full Membership actie op 50plusmatch en Match4Me. 50plusmatch is een serieuze datingsite voor mensen boven de 50. Match4Me is een van de grootste hogeropgeleide datingsites van Nederland. Lees verder
  • 12 februari 2013 3 dagen gratis op Match4Me
    Van 12 tot en met 16 februari ontvang je op Match4Me drie dagenlang een gratis full membership. Ideaal om de perfecte date voor Valentijnsdag te vinden! Lees verder
  • 17 oktober 2012 2 acties bij Match4Me
    Actie 1: Schrijf je in en krijg 3 dagen gratis full membership. Actie 2: 50% korting op een full membership Je kunt de actiecode P5UH6S invullen bij het afsluiten van je lidmaatschap. (beide acties lopen tot 15 november) Match4Me De serieuze dating site voor hogeropgeleide singles in Nederland. Lees verder
  • 24 mei 2012 Match4Me bestaat 10 jaar!
    Deze week bestaat Match4Me exact 10 jaar. Match4me is daarmee één van de langst actieve online datingsites voor hoger opgeleiden in Nederland. ?Wij hebben gezien dat vanaf de start het aantal leden ieder jaar gestaag doorgroeit?, vertelt John Meuffels, eigenaar van Match4Me. ?Wij hebben ons daarbij nooit als doel gesteld de grootste datingsite van Nederland te worden, maar wel de bes Lees verder
  • 13 april 2012 Dating Coach op Match4Me
    Match4me wil de beste community zijn waar je als hoger opgeleide single je partner kunt vinden. Daarom introduceren zij nu een dating coach. Hiervoor is Match4me een samenwerking aan gegaan met de ervaren dating coach Denise Janmaat. Denise Janmaat is Personal Datingcoach. Inspirerend en motiverend zijn de woorden die Denise het beste typeren. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en geeft me Lees verder
  • 15 december 2011 Match4me.nl gaat mobiel!
    Match4me.nl gaat met de tijd mee en heeft een mobiele versie van hun website geplaatst. Bezoekersaantallen van de mobiele website zijn afgelopen tijd spectaculair gegroeid. Lees verder

Match4Me reviews (70):

Match4Me - ingewikkeld

2

Review:
ik ben reeds enkele keer hier ingeschreven en met het gratis lidmaatschap kom je zowiezo nergens, maar ook als je duur betaalt kom je evenwel nergens; vele oude profielen die al jaren niet meer online geweest zijn of zelf Fake profielen; neen ik heb er genoeg van en ga weer op stap om ECHTE VROUWEN te ontmoeten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sterke punten:
0000000000000000000000000000000000000000000

Zwakke punten:
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEELE

sylvain beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Angst

6

Review:
Ondanks mijn waarschuwing voor agressief en vernederende , intimiderend en bedreigende teksten van een lid, wordt dit lid niet ver wijder door de redactie.

Sterke punten:
De site biedt leuke aanvullende mogelijkheden zoals blogs of mededelingen.

Zwakke punten:
Ondanks mijn wanhopige waarschuwing doet de redactie niets. Er vallen meer slachtoffers.

Match4Me - lidmaatschap van een maand is genoeg

2

Review:
Ik ben 1 maand lid geworden van Match4me. Dat is voldoende om rond te kijken, een aantal mannen aan te schrijven.
Mijn profiel is in die maand tijd ruim 140 x bezocht; niemand van de mannen stuurden een bericht. Ik schat dat 50% van de mannen gratis lid is, dus die kunnen mij niet schrijven. Ik heb zelf ongeveer 10 mannen benaderd. Ik kreeg van 1 man een geïnteresseerde reactie; de date leidde niet tot verder contact. Enkele mannen reageerden in het geheel niet, de meesten stuurden een 'geen interesse-bericht.
Na enkele weken kwam ik er achter dat de 'vijver' hiermee is leeggevist en dat een maand lidmaatschap dus ruim voldoende is om deze 'vijver' te onderzoeken.

Sterke punten:
Veel vrijheid om je profiel zelf in te vullen i.t.t. bijv. Parship.
Homepage informatief

Match4Me - NIKS GRATIS zoals ze beweren dus MISLEIDENDE RECLA

2

Review:
Ik had op een site gezien dat Match4me gratis was, zelfs toen ik me uitschreef stond er 'wist je dat gratis leden berichten kunnen sturen...' NOT! Eigenlijk is de site de moeite niet waard om er verder woorden aan vuil te maken, degoutante ervaring, gewoon geldklopperij constant met hun pop up's (echt CONSTANT) om toch te betalen. En je kon echt niks zonder. En ze passen uw profiel aan zonder dat jij daar toestemming voor geeft. De site zou van het internet moeten gehaald worden.

Sterke punten:
Mogelijkheid tot uitschrijven, dat is ook het enige.

Zwakke punten:
Al de rest.

V1989 beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Waardeloos.....:(

3

Review:
Wat een bedroevend laag niveau........

Heb me weer vlot uitgeschreven.

Was een goede leerschool.

Match4Me - Misleiding site, weigeren van herroepingsrecht

1

Review:
Match4me adverteert met de mededeling dat de site voor hoger opgeleiden zou zijn.
Echter, al bij het eerste bezoek kan men vanuit de kolom "Things to share" opmaken dat dit niet het geval is: Het niveau van de meetse ingeschrevenen is erg laag.
Gezien Match4me niet eerlijk is over dit feit, kan men dit juridisch zien als misleiding.
Verder weigert Match4me klanten gebruik te laten maken van het herroepingsrecht waarbij de wet wordt geschonden.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen/weinig hoger opgeleiden.
Grof taalgebruik en openbare onbeschofte meldingen ingeschrevenen onderling.
Match4me weigert herroepingsrecht.
Match4me beantwoord geen berichten waarbij beklag wordt gedaan over wangedrag leden.
Match4me neemt geen klachten in behandeling.
Fotos worden zonder toestemming gekopieerd en voor andere doeleinden gebruikt.
Enz!

Worthit beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - achterhaald door tinder

5

Review:
Aangezien ik een hoogopgeleide man ben met alle zaakjes voor elkaar, en dus tot de doelgroep van Match4Me (m4m) behoor, heb ik mij daar ingeschreven. Snel een profiel aangemaakt, met foto, om te kijken of het wat is. Overigens werd mij niet om het diploma gevraagd, dus ook als je niet hoogopgeleid bent kun je jezelf gewoon inschrijven.

Als ik zoek naar vrouwen (HBO en WO) van 32 t-m 42 jaar in de regio Utrecht zonder een aanvullend zoekcriteria dan levert dat slechts 26 profielen op. Beperk ik mijzelf tot de categorie 35 t/m 40 jaar en alleen WO dan blijven er slechts 7 profielen over.

Wat verder opvalt is dat ik heel regelmatig profielen tegenkom die ook op ematching staan. Aangezien vrouwen op ematching tientallen berichten per dag krijgen, is het vreemd dat deze uitwijken naar nog een andere site. Misschien zijn deze vrouwen gewoon te kieskeurig of zijn het oude gratis profielen die niet verwijderd worden.

Pas als je een betaald abonnement neemt kun je zien wie er zich gratis hebben ingeschreven en wie er betaald zijn. Ook kan je pas dan zien wie je profiel hebben bekeken. Oftewel, pas na betaling zul je zien dat het zeer beperkte aanbod nog minder voorstelt. Onbegrijpelijk dat een dergelijke handelswijze het thuiswinkel waarborg draagt. Als je in een winkel iets koopt dan accepteer je toch ook niet dat pas na het afrekenen de verkoper informatie over zijn product wil vrijgeven?

Al met al hoef je geen hoogopgeleide man te zijn om te kunnen concluderen dat de kans om binnen een afzienbare tijd een (vrouwelijke) partner te vinden via deze site zeer klein zal zijn. Je gaat vissen in een vrijwel lege vijver waar je ook nog eens voor moet betalen; 25 euro voor een maand terwijl je het binnen een dag gezien hebt. Het irritante pop-up scherm dat telkens weer opduikt en aandringt op een betaald lidmaatschap gaat daar niets aan veranderen.

Sterke punten:
volgens de site zijn de ingeschreven hoogopgeleid en is er sprake van een 'geselecteerd' publiek.

Zwakke punten:
Geen waar voor je geld; wie maakt er nou gebruik van een datingsite met nauwelijks potentiele dates????

Weinig transparante en opdringerige verkooptactieken

mmmmmmm beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Geweldig succes voor ons!

2

Review:
Ik zat er nog geen week op toen ik een berichtje kreeg dat mij aansprak (naast wat spam berichtjes en vrouwen met vreselijke profielen over romantische strand wandelingen en het prins op het witte paard).
Ik moest zo hard lachen van haar profiel (verhaal) dat ik wel moest afspreken, mijn buik gevoel zei 'gewoon doen'. Ook al had ik daarvoor geen ervaring met dit soort sites en het online daten (schaamde mij er eigenlijk wel voor). Ik heb er echt geen spijt van.... het 'klikte' meteen en na een week was mijn profiel al weer verdwenen.
Inmiddels zijn wij getrouwd en hebben wij een zoon. Die eerste afspraak is alweer meer dan 3 jaar geleden en wij hebben het er regelmatig nog over. Zoals met alles in het leven is het een kwestie van ergens zijn op het juiste moment! Gewoon proberen en het gewoon laten gebeuren.

Sterke punten:
Eenvoudig in gebruik

Ben beveelt Match4Me aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - geblokkeerd

0

Review:
Kreeg ook het aanbod voor 3 dagen gratis lidmaatschap en dacht: "waarom niet"? Wordt ik tot mijn grote verbazing geblokkeerd. Vermoedelijk omdat iemand mij "verklikt" heeft. Schreef namelijk eerlijk en oprecht over het feit dat ik een vriendin heb in België. Wil je door de single politie van match4me goedgekeurd worden dan is het beter te liegen over je situatie. Kreeg in deze paar dagen wel degelijk een reactie van en vrouw die in mijn profiel geïnteresseerd was en (ook) zocht naar vriendschap plus.

Sterke punten:
In de korte periode dat ik "lid' was die niet mogen ervaren.

Zwakke punten:
Bekrompen visie op het fenomeen single...........

Henk beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Teveel op uiterlijk gericht

0

Review:
Als je een leuk uiterlijk hebt en beetje normaal leventje dan staat je mailbox vol met (interesse)berichtjes van vrouwen. Er wordt meer naar de foto gekeken dan de inhoud van het profiel. Alsof ik daar op zit te wachten... Had meer verwacht van een site voor hoger opgeleiden. Je voel je als man echt een stuk vlees. Zou fijn zijn als je wat beter kon aangeven wie reageert op je profiel. Dus meer op basis van overeenkomsten.

Ook leuke mensen ontmoet en regelmatig gelachen. Al met al voelt de website gedateerd en moeilijk navigeerbaar.

Sterke punten:
Fijne website al met al
Er zitten leuke mensen tussen
Redactie is actief

Zwakke punten:
Teveel op uiterlijk gericht
Weinig leden
Te duur voor het aanbod
Zoekfunctionaliteit is onoverzichtelijk

Schrijf ook een review over Match4Me

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Match4Me aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Match4Me aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Match4Me


Home » Hoogopgeleiden Dating » Match4Me