Angst

Ondanks mijn waarschuwing voor agressief en vernederende , intimiderend en bedreigende teksten van een lid, wordt dit lid niet ver wijder door de redactie.

Sterke punten
De site biedt leuke aanvullende mogelijkheden zoals blogs of mededelingen.

Zwakke punten
Ondanks mijn wanhopige waarschuwing doet de redactie niets. Er vallen meer slachtoffers.

Bezoek Match4Me Reviews over Match4Me

6 reacties

Het verwijderen van dit lid kost de redactie procentueel gezien te veel inkomsten.

Zie veelgestelde vragen.
Categorie: Berichten
Vraag: Ik wil iemand volledig blokkeren, kan dat?
Antwoord:
Ja, dat kan. Via het menu links in het profiel van een lid, kun je dit lid volledig blokkeren. Leden die je geblokkeerd hebt kunnen jouw profiel niet meer zien en je ook geen berichten meer sturen.

Jantelle wil deze man niet blokkeren maar van de site verwijderen. Voordat er nog meer slachtoffers vallen.
Zouden ze ook met alle Golddiggers moeten doen. Oeps, dan blijft er helemaal weinig over....

De redactie trekt zich niks aan van klacht van Jantelle. Dan zit er niets anders op om de man te blokkeren. Als meer vrouwen de man aanklagen en ook blokkeren, dan trekt de redactie er misschien wel iets van aan.
De site zit bij de consumenten bond en die niets met individuele klachten. Alleen als er veel klachten zijn gaat men over tot aktie.

Beste m, beste dirk,
Dank voor jullie inbreng. Indien wij een klacht krijgen over en lid, kijken wij altijd naar het gedrag van dat lid. Bij 1 klacht kunnen wij een waarschuwing sturen of blokkeren, dat ligt aan de klacht. Echter vinden wij dat er normaal gesproken 2 misbruikmeldingen gemaakt moeten zijn, door verschillende leden. Dat is soms vervelend, dat vinden wij ook, maar het gebeurt ook dat er een klacht gestuurd wordt als wraak. Het lid zelf blokkeren is inderdaad een alternatief. 'Niets doen' is er zeker geen sprake van. Wij hebben er systemen voor gebouwd waarmee we leden volgen, die we meldingen over hebben gekregen. Als het gedrag verbetert (bv na een waarschuwing) juichen we het alleen toe. Als het lid zich herhaalt, wordt het lid geblokkeerd. Bij vragen contacteer dan gerust de redactie. Daar zijn we voor.

De politie is verwittigd, de provider verwittigd en blokkeren was zinloos omdat er meer gegevens over mij bekend waren. Jullie hebben niets gedaan. Sterker nog ik kreeg het nadeel van de twijfel. En ja er zijn meer vrouwen het slachtoffer geworden en angst regeert. En terecht. Jullie replay is een wassen neus.

Bezoek Match4Me Reviews over Match4Me

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Match4Me
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden