Reviews van deze auteur

jammer

Review over AdultMatch

Omdat ik nog steeds heel graag een ander contact zou willen naast het fijne contact met mijn vriendin (en daarvoor van haar alle ruimte heb), er maar weer eens geld tegenaan gegooid. Dat het voor mij extra moeilijk is om reacties te krijgen 1. omdat ik al een vriendin heb, 2. vanwege mijn leeftijd en 3. omdat ik in het Noorden woon snap ik, maar nu ik merk dat er op deze site eigenlijk vooral koppels staan en dat de verhouding mannen en vrouwen zo'n beetje een factor 10 is, heb ik er spijt van. Single vrouwen staan er gewoon niet of nauwelijks op. Het zou eerlijker zijn als de website zijn naam zou veranderen.

Sterke punten
Die zijn er mogelijk, maar nog niets van gemerkt.

Zwakke punten
Eigenlijk alleen een site voor koppels.

Snoepwinkeltje (voor vrouwen)

Review over Second Love

De site is denk ik beter dan de 650(!) sites waar zogenaamd sexy vrouwen hun diensten aanbieden. 100% bedrog. Het geeft maar aan hoe er ingespeeld wordt op de behoefte van de mannen. Als er dan al vrouwen zijn die op een site willen aangeven waar hun (seksuele) behoefte zou liggen, komen de mannen daar "als vliegen op de stront" (sorry, foute vergelijking) op af. Ik heb via de site 1 date gehad, maar dat klikte gewon niet. Wat ik wel bijzonder vind dat vrouwen wel zeggen op zoek zijn naar iemand voor haar alleen, maar toch op SL staan. Wat is het dan dat ze zoeken? En, tja, als je 65 bent (nog 3 uur) ben je oud en bejaard. Mannen zoek een jonge bloem. Vrouwen zoeken? Het is en blijft een zoektocht.

Sterke punten
Niet alleen maar bedrog.

Zwakke punten
Je moet denk ik als man wel gewoon sterk in je schoenen staan. Het is niet jouw probleem als je geen reacties (meer) krijgt.

bekrompen

Review over Lexa

Het kost me de grootste moeite mijn kijk op relaties ingevuld te krijgen. Steeds krijg ik de mededeling "wordt gecontroleerd" en zonder enige uitleg enige tijd daarna "de tekst van uw persoonlijke omschrijving is niet goedgekeurd". Ja, ik geloof (niet meer) in huisje boompje beestje en zoek naast het fantastische contact dat ik heb contact met anderen. Bepaalt Lexa wat ik wel en niet mag? Plus nog dat ik automatisch bepaald dat ik moet zoeken in een bepaalde leeftijdscategorie. Lexa: de tijden zijn veranderd, wij (ook de ouderen) willen leven. Ik wil er in ieder geval eerlijk over zijn. Ten slotte: er werd niet moeilijk gedaan over terugbetalingen (maar goed dat zegt de wet) en ik kreeg ook de mededeling dat mijn automatische verlenging is stop gezet.

Sterke punten
Terugbetalingen en stopzetten automatische verlenging (hoop ik)

Zwakke punten
Achterhaalde kijk op relaties (tenzij je nog gelooft in huisje-boompje-beestje en in het zoeken van alsnog de ware). Vrouwen van mijn leeftijd schijnen vooral op zoek te zijn naar een maatje en ik ben geen haring.

geblokkeerd

Review over Match4Me

Kreeg ook het aanbod voor 3 dagen gratis lidmaatschap en dacht: "waarom niet"? Wordt ik tot mijn grote verbazing geblokkeerd. Vermoedelijk omdat iemand mij "verklikt" heeft. Schreef namelijk eerlijk en oprecht over het feit dat ik een vriendin heb in België. Wil je door de single politie van match4me goedgekeurd worden dan is het beter te liegen over je situatie. Kreeg in deze paar dagen wel degelijk een reactie van en vrouw die in mijn profiel geïnteresseerd was en (ook) zocht naar vriendschap plus.

Sterke punten
In de korte periode dat ik "lid' was die niet mogen ervaren.

Zwakke punten
Bekrompen visie op het fenomeen single...........

bedrog?

Review over SF.dating

Misschien moeten we ons toch eens gaan afvragen wat de waarde is van de (positieve) reviews. Wie garandeert mij dat die niet gewoon door de beheerders van de site worden geschreven? Worden die gecheckt?

Eerlijkheid

Review over Second Love

Ja, ook ik "heb op second love gestaan", enkele reacties gehad van vrouwen, die volgens mij misschien wel contact zouden willen, maar het niet echt durfden of alleen maar het idee spannend vonden. Ik zit in een opne relatie en prijs me daar gelukkig mee, krijg alle ruimte voor contact met andere vrouwen, maar hoe moeilijk blijkt dat te zijn. Er zijn gewone datingsites waar de verhouding tussen van een vrouwen 60/40 is, dus meer vrouwen dan mannen. Zeker in mijn leeftijd zijn veel vrouwen of na een vervelend huwelijk of omdat ze bang zijn alleen oud te worden op zoek zijn naar een maatje. Helaas ben ik geen haring, dus ik voel me niet geroepen. Dan zijn er twee echte polyamoreuze datingsites (PAM en PAW), maar daar is het aantal vrouwen in de minderheid en van een voormalige vriendin hoorde ik dat ook daar veel mannen opstaan die eigenlijk gewoon getrouwd zijn en "er gewoon op uit zijn". Ook zijn er heeeeel veel gewone oplichterssites, die er met fake profielen gewoon op uit zijn hunkerende mannen het geld (letterlijk) uit de broek te kloppen. Misschien kan de SGP zich daar is druk over gaan maken. Ik lees " zelfs wanneer het goede huwelijken betreft" en dat is dus regelrechte kolder. Als je het goed hebt met elkaar ga je niet vreemd, sterker nog als je wederzijds behoefte hebt aan andere contacten (zoals in ons geval) PRAAT je daarover, het waarom en wat het met je doet.
En dan is er second love, een site die (ja dat klopt) mogelijkheden biedt. Ja, het is jammer dat niet iedereen kans ziet de communicatie in een relatie zo goed voor elkaar te hebben dat je daar eerlijk over kunt zijn. Cijfers geven aan dat tientallen procenten van de mannen en vrouwen "vreemd" gaan. Ook in mijn omgeving hoor ik die signalen en ook in de "gewone" datingsites ben ik die vrouwen tegengekomen. Misschien is het wel zo dat mannen daarover expliciter zijn, maar er zijn zeker veel vrouwen die ervoor openstaan. Voor hen is secondlove een soort snoepwinkeltje. De opstelling van de SGP is natuurlijk gewoon hypocriet. Ik weet dat nergens zoveel porno wordt gekeken als in Staphorst en heb ooit mee moeten maken dat een dominee die zelf op de Veluwe vreemd was gegaan kans zag een dorp in de kop van Overijjsel compleet uit elkaar te reten. Verbieden is iets dat nu aan de orde is in China en doet denken aan de boekverbrandingen destijds in Duitsland.

Sterke punten
Snoepwinkeltje voor vrouwen

Zwakke punten
Geldverspilling voor mannen

echt?

Review over SF.dating

Ben absoluut op zoek naar een fijn contact naast de open relatie die ik heb, maar als ik even een snelle blik werp op de vrouwen op deze site zie ik staan: laatst online 2009, laatst online 2010, laatst online 2011, enz. en soms inderdaad wel eens recent online. Kloppen al die positieve reviews wel?

echt?

Review over Second Love

Ja, er staan echte profielen van vrouwen op deze site, maar de verhouding mannen-vrouwen is heel erg schreef. Ook weet ik uit betrouwbare bron (informatie van Charlie zelf, een vrouw overigens) dat er ook reacties op berichten van mannen worden gestuurd om ze alleen maar aan het lijntje te houden en ze (weer) te laten betalen. Kortom, mannen, er wordt heel vaak misbruik van je (geld) gemaakt. Ook zijn er mannen die echt niet weten om een bericht te sturen waar een vrouw warm van wordt en er zijn vrouwen op deze site die, als het erop aankomt, terugschrikken van echt contact. ikzelf kreeg drie reacties en daarnaast nooit meer iets gehoord. De site is ook erg duur. We blijven als mannen nu eenmaal de vragende partij. Er is niet voor niets zoveel betaalde seks. Mijn ervaring is dat als je echt wat te bieden hebt en er eerlijk en oprecht in bent er zeker mogelijkheden zijn. Een site als AdultMatch (waar wel veel koppels op staan) is veel goedkoper en volgens mij echter. Je kunt er ook schatten met de webcam.

Sterke punten
Ze zijn zeldzaam, maar er zitten echte vrouwen tussen die op zoek naar fijn contact.

Zwakke punten
Een dure site en de kansen voor een man zijn erg klein op een fijn contact.

verhoudingen

Review over Second Love

Het is een feit dat op dit soort sites de verhouding mannen en vrouwen er een is van 1 op 10 à 20. Voor vrouwen is het een snoepwinkeltje en mannen kunnen vooral hopen en dokken. Het is niets voor niets dat er zoveel zogenaamde erotische sites zijn. Het is pure business en geldklopperij. Overigens staat op Ze.nl een verhaal van een vrouw die via deze site een contact heeft gekregen naast haar huwelijk. Er reageren veel vrouwen op die het schandalig vinden dat second love vreemdgaan zou promoten. Dàt is natuurlijk niet waar, de site maakt slechts contacten mogelijk waar gewoon behoefte aan is. De cijfers wijzen uit dat 30 tot 40 % van de mannen en vrouwen de behoefte hebben vreemd te gaan. We zouden hier beter kunnen spreken over gewoon gaan. Allen jammer dat het daar open over zijn slechts enkelen gegeven is. De pijn als dit soort dingen naar buiten komen is des te groten. jammer!

Sterke punten
Voor vrouwen kan het deuren openen

Zwakke punten
Voor mannen helaas vaak niet.

Hoop

Review over OndeugendDaten.net

Alleen al het feit dat er 188 erotische datingsites zijn moet te denken geven. Ik heb er met diverse ook hele vervelende ervaringen opgedaan. Via deze site ervaar ik voor het eerst dat er echte mannen, vrouwen en stellen achter zitten. Zelfs al een principe afspraak voor een date volgende week en een reactie van een stel uit Groningen. Misschien is deze site een uitzondering? Het is wel intens jammer dat het mooie van seks en intieme relaties zo door de commercie wordt misbruikt.

Sterke punten
Afwachten

Ruimte?

Review over Second Love

Ik heb een aantal reacties gehad en daarna nooit meer iets. Waarom weet ik niet, maar misschien zijn er wel vrouwen die iets naast hun relatie zouden willen, maar daar in feite niet of nauwelijks de ruimte voor hebben. Sta nu ook ingeschreven op ondeugend daten en heb daar toch een beter gevoel bij.

Misschien toch?

Review over OndeugendDaten.net

Misschien was ik gisteren te snel met mijn reactie. Feit is en blijft dat vrouwen het gewoon voor het uitkiezen hebben, zeker als je niet in bent voor huisje, boompje, beestje en voor "die ene echte ware om oud mee te worden".. In ieder geval al een enkele reactie gehad en ik krijg het idee dat er inderdaad echte mannen en vrouwen achter de profielen zitten. Ik heb het wel anders meegemaakt. Wordt vervolgd.....

Sterke punten
Misschien toch echt wel mannen en vrouwen die naast hun relatie of gewoon omdat het mooi en fijn is, (seksuele) contacten met andere zoeken.

Zwakke punten
Afwachten.....

fake, fake, fake?????/

Review over OndeugendDaten.net

Helaas zo stom geweest om mijn geld over te maken aan. Misschien zijn er wel 1 of 2 vrouwen oprecht geïnteresseerd in fijn erotisch contact, maar waar ze in godsnaam al die andere zgn. profielen van vrouwen vandaan halen......

Sterke punten
Ja, ze scheppen verwachtingen

Zwakke punten
Wat een bedrog....

Vreemdgaan in een relatie?

Review over Second Love

Sinds een maand heb ik weer eens betaald voor Second Love. Ik ben dat een aantal jaren geleden ook geweest en had toen de indruk dat er maar weinig "echte" mensen op stonden. Het verhaal ging toen ook dat "Charlie" sommige profielen zelf aanmaakte als lokkertje. Ik heb nu inderdaad 3 reacties gehad van gebonden vrouwen hier in het Noorden.En daarna was het stil. Krijg de indruk dat die vrouwen best wel contacten zouden willen buiten hun relatie, maar dan moet die ruimte en de mogelijkheden om contacten te onderhouden er wel zijn. Ik wacht dus nog maar even af.
Zelf geloof ik veel meer in eerlijkheid en openheid en prijs me gelukkig zo'n relatie te hebben. Een prachtige, lieve vrouw, waarmee het op alle vlakken wonderwel klikt. Helaas woont ze in Brussel en zien we elkaar maar eens in de zoveel weken. Daarbuiten laten we elkaar vrij en geloof me: het kan echt. Het vraagt veel communicatie en onderling vertrouwen. Ik geloof er zelfs meer in dan in de pijn die vreemdgaan kan veroorzaken dat het stiekeme naar buiten komt. Ik merk dat het zoeken naar een ander contact lastig is, wel heb ik gemerkt dat je soms juist via een "gewone" datingsite (zoals onlangs via relatie.nl) iemand ontmoet die ervoor open dat er contacten zijn met anderen. Het is en blijft wel jammer dat er nog steeds vaak een stempel wordt gehangen aan iemands leeftijd, maar dat geldt voor alle datingsites.

Sterke punten
Het is in ieder geval een poging om "vreemdgaan" uit het verdomhoekje te halen. Het is van alle tijd. De vijver waaruit een man als ik kan putten als het gaat om contacten die uitgaan van openheid en eerlijkheid (bijvoorbeeld via PAM) is helaas erg klein hier in het Noorden. Ik blijf het proberen.

Zwakke punten
Blijf twijfel houden of de vrouwen die reageren wel echt de mogelijkheid hebben om buiten hun relatie om contacten te onderhouden, hoe graag ze ook willen.

reacties:

Review: successtory

Wordt je betaald door SL om dit soort reacties te geven?

Review: leuk en spannend

Het is aan de ene kant heel mooi wat je schrijft en "uit het leven gegrepen", heel veel relaties krijgen ermee te maken en het is voor iedereen een zoektocht er een oplossing te vinden. Het is heel mooi dat zoiets in respect en eerlijkheid voor elkaar kan. maar helaas is het uitzondering. Zelf zit ik overigens nu -na een traumatische scheiding waar dat niet mogelijk bleek- in een sitautie waarin dat wèl mogelijk is. We hebben het heel goed met elkaar èn geven elkaar alle ruimte. Ik ben het daarom absoluut niet eens met de reviews die deze site zien als schuldige, de site biedt alleen maar de mogelijkheid. Je schrijft ook over het grote aantal reacties dat je kreeg van mannen en daar zit ook heel veel pijn achter. De commercie maakt op een vreselijke manier misbruik van die behoefte van mannen. Er zijn honderden zogenaamd erotische sites waar 99% pure zwendel is. Dat veel mannen teleurgesteld reageren op deze site omdat de verhouding mannen en vrouwen zo schreef is, is natuurlijk voor mannen heel erg jammer, maar daarentegen voor vrouwen fantastisch. Je bent daarvan een voorbeeld. Ik ben ongeveer even oud als jij en kan alleen maar zeggen: geniet, zo oud zijn we niet! Daarvoor is het leven en de seksualiteit tussen mannen en vrouwen veel te mooi!

Review: Het lijkt heel wat, maar het is niets

Mannen,
Er zit niets anders op dan de werkelijkheid onder ogen te zien:
- Op deze "vreemdgaan sites" staan heel weinig vrouwen en heel veel mannen
- De ruim 300 sites voor "erotische contacten" zijn voor 98% geldklopperij
- Op de "gewone" datingsites is de verhouding mannen/vrouwen weliswaar 60% vrouwen en 40% mannen, maar zeker in mij leeftijd (60+) zoeken de meeste vrouwen "een maatje om oud mee te worden" en omdat ik geen haring ben heb ik het ook daar niet gevonden.
Ik wil leven!

Review: Wat een bullshit!

Voor iedereen die negatief reageert op het feit dat deze site bestaat: er is zoiets als aanleiding en oorzaak. @Arie: Het kan zijn dat je "door deze site" je vrouw bent kwijt geraakt, dat is heel erg en heel vervelend. Maar deze site is daar niet de oorzaak van geweest, alleen de aanleiding. Was het niet deze site, dan had ze iemand anders hoogst waarschijnlijk wel op een andere manier ontmoet. Er komt een moment dat je zult moeten toegeven dat er iets "mis" was in de relatie, dat er niet gesproken, gecommuniceerd is. Maar laat a.u.b. al die vervelende termen als "geestelijk zwakzinnige mensen". Het siert je niet en het slaat nergens op. Ze verdienen er immers aan. Besteed je energie aan andere zaken. Wil je alle ruim 300 zogenaamde erotische sites uit de wereld hebben, waar geile mannen hun dure geld aan verkwanselen uit de wereld helpen. Met 1 ding ben k het eens: ga in therapie (en mogelijk had het jullie ook nog kunnen helpen). Of kijk eens bij polyamorie: de wereld is groter dan je denkt.

Review: vreselijk leed

Zullen we afspreken dat we de gevolgen van vreemdgaan ergens anders bespreken. Ja, die kunnen heel erg heftig zijn, maar in Godsnaam (met dank aan de SGP) deze site erbuiten!

Review: vreselijk leed

Sorry, maar je maakt een denkfout. Het gaat hier over de mogelijkheden van internet en als je die wil gaan beperken: China en Korea kunnen je helpen. Dan ook geen reclames meer voor de 310 (!) oplichtersites voor zogenaamde seksuele contacten. Oké?

Review: Niet geheel fake

Een fijne reactie van Rob, ik zou het alleen niet hebben over de arrogantie van vrouwen. De cijfers wijzen uit dat er vrijwel net zoveel vrouwen als mannen "vreemd" gaan. Logisch trouwens, want ze doen dat samen, overigens. Het heeft te maken met de manier waarop wij mannen vrouwen benaderen, of in ieder geval de manier waarop vrouwen dat ervaren. En dat is in feite een heel boeiend en uitdagend spel. Goed dat je "de kerkelijke boe-roepers" nog even noemt. "Wie zonder zonde is gooie de eerste steen?" Er is zelfs een discussie over het verbieden van de reclame op second love en vergelijkbare sites??? Er zij echt meer dan 300 zogenaamd erotische sites die bijna puur 100% fake en geldklopperij zijn!

Review: second love stookt in echte relaties

Sorry, maar deze review is echt te zot voor woorden, wat een taal. Zielig gewoon, ongepast, beledigend, onwaar, beneden elk peil, denigrerend. Ik heb al eerder gereageerd: er gaat geen relatie kapot DOOR deze site, als er een relatie kapot gaat heeft dat een reden en noch deze site, noch internet, noch de leuke lach van de buurvrouw, noch....., noch.....De ware reden is het gebrek aan communicatie binnen relaties over wensen, (verborgen) verlangens, vewachtingen, onuitgesproken irraties, enz., enz. Wat is de ware reden dat er mensen zijn die zo bot hun woede uiten over deze site? Ze kunnen hun handen 100% wassen in onschuld?

Review: second love stookt in echte relaties

Wat ben ik nu weer "een zielig gedrocht"? Bewondering voor je arsenaal aan scheldwoorden. Ik zou zeggen ga je mond spoelen. Aan mensen die niet verder komen dan schelden kan ik moeilijk serieus nemen. Ik wens je partner veel sterkte met je.

Review: second love stookt in echte relaties

Weet je waarvoor geldt dat de beheerders alleen maar uit zijn op geld? Dat zijn de beheerders van de 309 (!!!!!!) sites voor erotische contacten. Die gaan voor 99% alleen voor geldklopperij (en toch bestaan ze). Het klopt dat er op second meer mannen dan vrouwen zitten. Maar hoe verklaar je dan dat cijfers uitwijzen dat zowel mannen en vrouwen substantieel "vreemdgaan". Nee mijn vriendin "gaat niet vreemd", ik weet dat ze andere contacten heeft en de contacten die zij heeft zijn op geen enkele manier een bedreiging voor onze relatie. Ja, eerlijkheid staat bij ons bovenaan en ja, het is heel erg jammer dat weinigen zo in eerlijkheid en oprechtheid met elkaar om kunnen gaan. Voor ons allebei is het de invulling van een manier van leven die ons past. Intense verbinding in combinatie met het elkaar vrijlaten. Dat vanuit het besef van vertrouwen in elkaar en het bewustzijn van je eigen kracht. Mijn advies: richt je energie op die 309 hele nare, negatieve sites die inderdaad alleen maar inspelen op de behoeftes van hun ding tussen hun benen. En laat ik verklappen: ook vrouwen hebben hun behoeftes. Ja, er zijn er zelfs die de behoefte hebben "vreemd te gaan". Bedankt voor je wijze raad.

Review: second love stookt in echte relaties

Tja, als iemand niet eens Nederlands kan schrijven zonder taalfouten en verder de plank wat betreft "mijn aandacht voor zijn vrouwtje" compleet mis slaat, zit er voor mij niets anders op dan je te wensen: Blijf dromen! Geloof me de praktijk is een andere en internet is daar het bewijs van. Wat mij betreft einde discussie. Ja, natuurlijk is het meer dan zuur voor de relaties door deze site mis gaan, maar het is echt niet deze site die daar verantwoordelijk voor is.

Review: second love stookt in echte relaties

Oké, dan toch nog even:
1. Ja, ik heb het idee "paarlen voor de zwijnen te gooien",
2. Ik ben verbaasd dat je mij toewenst dat mijn vriendin er met een ander van door gaat terwijl je in het begin aangaf hoeveel leed dat kan veroorzaken,
3. Mijn vriendin heeft contacten met anderen en zal zeker om die reden niet bij mij weggaan, we weten dat van elkaar, communiceren erover, ook als het soms lastig is en hebben daar behoefte aan,
4. Het is raar dat jullie aan de ene kant schrijven dat deze (fake)site alleen geldklopperij is en dat deze site er aan de andere kant voor zorgt dat huwelijken kapot gaan. Dat zou namenlijk betekenen dat er toch ook echte profielen op staan,
5. Het is niet deze site die problemen veroorzaakt, maar het fenomeen vreemdgaan, stiekem dus. Cijfers wijzen uit dat 10-tallen procenten van de mannen èn vrouwen in een relatie zich daar schuldig aan maken. Blijkbaar is daar behoefte aan en daar zit ook het probleem.
Advies: wees daar naar elkaar toe open over en veel problemen kunnen worden voorkomen..

Review: second love stookt in echte relaties

Als het gaat om het verbieden van internet sites moeten we misschien advies vragen aan China en Korea. Sorry, hoe kortzichtig.

Review: Eerlijkheid

Meneer (?) Klaas heeft het blijkbaar ergens moeilijk mee en ziet zich genoodzaakt mij een lul te noemen. Ik moet meneer (?) Klaas helaas teleurstellen het zijn feiten.

Review: Waardeloos

Inderdaad "waar zijn we mee bezig": niet normaal, wat een taal. Ratten, een vergelijk maken met de pedofielepartij. Ja het is echt erg wat internet mogelijk maakt, maar dan vooral dit soort ongenuanceerde schokkende berichten. Diep treurig, daar gaat inderdaad de mensheid aan kapot (en niet aan vreemdgaan, dat is zo oud als de wereld). Maak je toch druk om belangrijker zaken en wat heeft dit te maken met links? Het vreemdgaan is toch echt iets vooral wat in "nette, gelovige" kringen voorkomt en stiekum gebeurt.

Review: Prima

Een fijne reactie, het is jammer van de negatieve reacties die volgens mij hun ogen sluiten / hun kop in het zand steken voor de behoefte die er gewoon bij velen van ons aanwezig is. Noem het vreemdgaan, eigenlijk is het meer gewoon gaan. De behoefte is zo menselijk. Natuurlijk zou het beter zijn als het in alle openheid en respect zou kunnen, maar dat ìs helaas gewoon niet altijd zo. Ik prijs me gelukkig met een open relatie en wij kunnen erover delen waarom wij nog contact met anderen willen. Ja, het is gewoon heel erg fjn het contact te ervaren met een andere vrouw, haar lijf, haar wezen, haar zijn.

Review: Walgelijk en respectloos!!!!!!!

Beste meid, ik ben het 100% met je eens dat het in relaties gaat om eerlijkheid en respect, maar het is toch echt te kort door de bocht om deze site er de schuld van te geven dat er zoiets bestaat als "vreemd gaan". De contacten buiten relaties ontstaan ook gewoon op het schoolplein en in de winkel. Ontkennen dat we allemaal in meer of mindere mate behoefte hebben aan spanning is de kop in het zand steken. Ik hoop voor je dat nog tientallen jaren al je wensen en behoeftes kunt vinden in je relatie, maar geloof me: de praktijk is een andere en het is een vorm van levenskunst en wederzijdse persoonlijke groei om daar samen invulling aan te geven! Zie ook mijn eerder reacties.

Review: Walgelijk en respectloos!!!!!!!

@Dirk: Het is heel erg jammer dat je vreemdgaan alleen maar ziet als het leren van andere standjes. Daar zijn ook boeken voor. Het ervaren van intimiteit met een ander kan zoveel meer betekenen en je leren........

Review: Walgelijk en respectloos!!!!!!!

Vreemdgaan is voor mij (en mijn vriendin) zich niet houden aan de afspraken in je relatie en die afspraken kunnen ook betekenen dat je elkaar de ruimte geeft en daarover eerlijk en oprecht naar elkaar bent.

Review: onvoorstelbaar

Lieve meid, steek je kop toch niet in het zand. Vreemdgaan is van alle tijd en alle dag en er wordt helemaal geen "reclame" gemaakt. Er wordt alleen een mogelijkheid om te reageren geboden en dat is maar goed ook, want er zijn honderden sites die pure oplichting zijn en daar wordt via deze site ook tegen gewaarschuwd. Wordt wakker en vraag eens aan je vriendinnen of ze nooit hebben gedacht aan vreemdgaan. Het is prachtig als jij je unieke enige partner voor het leven gevonden hebt, maar is dat echt reëel en eeuwigdurend. Vraag hem eens oprecht zijn diepste wensen en dromen. Ja, eerlijkheid, oprechtheid en verbindend communiceren is een veel betere basis voor een goede relatie, hoe vaak komt het voor? Juist als je geen schijt hebt aan je partner probeer je de echte communicatie aan te gaan. En vreemd gaan is volgens mij "je niet houden aan de afspraken" en die kunnen ruim geformuleerd zijn, maar wel in onderling overleg.

Review: onvoorstelbaar

Ik hoorde laatst dat een van de oudste moppen is die over de "lover in de kast". Internet heeft daar helemaal niets mee te maken. Nee, ik heb geen financieel belang bij deze site. Ja, ik maak gebruik van deze site, dat wil zeggen ik heb weer eens betaald. Krijg ik reacties, nee, tenminste, geen echte. krijg de indruk dat sommige vrouwen misschien best wel zouden willen, maar als puntje bij paaltje komt. Laten we de wereld indelen in 3 categoriën, die van de mensen die heilig geloven in de ene ware, heel hun leven en nooit naar een ander kijken of verlangen, een groep (30 tot 40% van de mannen en vrouwen) die dat wel doen en in op een of andere manier daar invulling aan geven (dat heet vreemdgaan) en helaas een kleine groep die zich daar bewust van zijn en er naar zichzelf en hun partner op een eerlijke en postieve manier mee omgaan.

Review: Eerlijkheid duurt het langst

Misschien is je reactie wel te begrijpen, maar waarom maken jullie zo boos over deze site terwijl er 275 (!) sites zijn waar mannen worden verleid om hun dure geld te besteden aan zogenaamde vrouwen die "maar 1 ding willen". Nee zo zit de wereld niet in elkaar. Waarom geen protest tegen die idiote t.v. programma's 's nachts waar mannen worden verleid om zogenaamd te SMS'en naar 4 cijferige nummers. Pure zwendel. Ja, mannen hebben "hun behoeftes", maar wees eerlijk, vrouwen ook! Wordt wakker uit de droom die aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen heet......

Review: belachelijk

Het is toch "van de zotte" dat:
- Je schrijft "dat een website al SL opgericht mag worden", wel eens gekeken wat er allemaal voor vreselijke websides bestaan met keiharde porno, geweld en menselijke drama's?
- Je denkt dat deze site "het kapot maken van een huwelijk aanmoedigt".
Beste Gerrie 30% van de mannen en vrouwen gaat vreemd en deze site voldoet aan een behoefte.
Nee, wat droevig is is het feit dat er maar wenig mannen en vrouwen die eerlijk en oprecht naar elkaar zijn over hun behoeftes, dromen en verlangens en daar niet naar elkaar over kunnen communiceren. Deze site heet second love en wat is mis met de liefde?? Zelf nooit een blik op een ander geworpen en dat gewoon uitgesproken tegen je eventuele partner?

Review: verbieden

Wat een kortzichtige reactie. Overspel (als je dat zo zou noemen) is zo oud als de wereld en zal altijd blijven bestaan. Verboden moeten worden? Stenigen soms? Zie het als een gegeven en ga er als man en vrouw op een postitieve manier mee om. Het heet polyamorie. Kijk maar eens op internet. Er gaat een wereld voor je open!

Review: verbieden

@myrthe: het zal niet meevallen de waarheid onder ogen te zien, maar ik denk niet dat polyamorie je huwelijk om zeep geholpen heeft. Overigens werk polyamorie alleen als er sprake is van een hele goede relatie. Ik ben het wel met jullie eens dat waar vreemdgaan en overspel zo ongeveer dagelijkse praktijk is en tot grote problemen leidt als de waarheid boven tafel komt het op zijn minst bijzonder is dat er over polyamorie in alle openheid en eerlijkheid zo negatief wordt gedacht.

Review: verbieden

@Myrthe, voel met je mee. Helaas ben je niet de enige en toch is het niet polyamorie en/of second love die huwelijken kapot maken. Ook ik dacht dat "het hebben van een vriendin een oplossing was voor ons huwelijk dat na 30 jaar en na allerlei dingen die, in het leven kunnen gebeuren en waarover we nooit gesproken hebben, gewoon niet meer goed was. Ja, sex is een heel mooi en bijzonder iets en juist nu, nu ik een meer dan fantastische band heb met mijn vriendin kunnen we elkaar de ruimte geven waar we allebei behoefte aan hebben. Ik hoop dat je met de teleurstellingen in relaties kunt dealen en weer mooie dingen kunt gaan beleven.

Review: verbieden

Ik zou het inderdaad interessant vinden om hier aan mee te werken, zeker als de politiek zich erover denkt zich hiermee bezig te houden. Zou dan wel graag de discussie breder willen trekken en het ook over de tientallen andere (sex)datingsites willen hebben die er alleen maar op uit zijn duur geld uit de zakken van hunkerende mannen te trekken. Neem aan dat de politiek die dan ook wil gaan verbieden. Is het trouwens niet bedenkelijk dat er Überhaupt gedacht wordt over het verbieden van dit soort dingen. Er gebeuren op internet veeeeeeeel ergere en nare dingen.

Review: Ruimte?

Lees maar eens wat er staat in mijn profiel.