onvoorstelbaar

Wat kan ik me kwaad maken om deze 'reclame'!!! Waar zijn we toch mee bezig!! Trouw dan niet, of blijf lekker vrijgezel!! Serieus iets mis met de normen en normen tegenwoordig. Ik vind het gewoon zielig!!

Sterke punten
Geen! Zielige mensen de schijt hebben aan hun partner en te laf zijn of bang zijn om alleen te zijn.

Zwakke punten
Alleen maar zwakke punten.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

3 reacties

Lieve meid, steek je kop toch niet in het zand. Vreemdgaan is van alle tijd en alle dag en er wordt helemaal geen "reclame" gemaakt. Er wordt alleen een mogelijkheid om te reageren geboden en dat is maar goed ook, want er zijn honderden sites die pure oplichting zijn en daar wordt via deze site ook tegen gewaarschuwd. Wordt wakker en vraag eens aan je vriendinnen of ze nooit hebben gedacht aan vreemdgaan. Het is prachtig als jij je unieke enige partner voor het leven gevonden hebt, maar is dat echt reëel en eeuwigdurend. Vraag hem eens oprecht zijn diepste wensen en dromen. Ja, eerlijkheid, oprechtheid en verbindend communiceren is een veel betere basis voor een goede relatie, hoe vaak komt het voor? Juist als je geen schijt hebt aan je partner probeer je de echte communicatie aan te gaan. En vreemd gaan is volgens mij "je niet houden aan de afspraken" en die kunnen ruim geformuleerd zijn, maar wel in onderling overleg.

Je zou denken dat Henk financiële belangen heeft bij Second-Love of er iig gebruik van maakt.
Vreemdgaan (liegen/bedriegen) is met de komst van het internet toegenomen.
Met de komst van deze site zullen veel mensen net over de figuurlijke streep worden getrokken om zich schuldig te maken aan deze vorm van bedrog.
Het is overduidelijk dat de motivatie om het initiatief te nemen voor deze opzet geld is.
Wat mij betreft valt deze organisatie in dezelfde categorie als bv drugsdealers; "de kost verdienen aan het leed en de zwakte van je medemens".
Henk: Ik ben heel benieuwd naar goed je eventuele goed onderbouwde argumenten.

Ik hoorde laatst dat een van de oudste moppen is die over de "lover in de kast". Internet heeft daar helemaal niets mee te maken. Nee, ik heb geen financieel belang bij deze site. Ja, ik maak gebruik van deze site, dat wil zeggen ik heb weer eens betaald. Krijg ik reacties, nee, tenminste, geen echte. krijg de indruk dat sommige vrouwen misschien best wel zouden willen, maar als puntje bij paaltje komt. Laten we de wereld indelen in 3 categoriën, die van de mensen die heilig geloven in de ene ware, heel hun leven en nooit naar een ander kijken of verlangen, een groep (30 tot 40% van de mannen en vrouwen) die dat wel doen en in op een of andere manier daar invulling aan geven (dat heet vreemdgaan) en helaas een kleine groep die zich daar bewust van zijn en er naar zichzelf en hun partner op een eerlijke en postieve manier mee omgaan.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden