AdultMatch - 89 Reviews

Last updated: 12 september 2018
AdultMatch Logo

40% aanbevolen, 89 Reviews

 1. AdultMatch informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. AdultMatch Reviews
 5. Schrijf ook een review over AdultMatch

Niet tevreden over AdultMatch? Probeer dan eens FlirtBericht.

AdultMatch informatie

AdultMatch heeft duizenden profielen om door te zoeken en wordt al lang als een van de toonaangevende datingsites voor volwassenen in Nederland gezien voor het vinden van die ene vrouw, man of paar.

Zoek je iets meer pikant, kijk dan naar members met voorkeur voor bondage, SM, groepsex of partnerruil, of maak eenvoudig gebruik van de chat voor een beetje cyber actie.

Beginnen is vrij eenvoudig door in te loggen met je gebruikersnaam als je al ingeschreven staat, of door nu lid te worden van de snelstgroeiende datingsite voor volwassenen in Nederland.

Je zal zeker niet teleurgesteld zijn met wat en wie je aantreft op AdultMatch.nl en de members die je online kunt vinden.

Dit is voor jou de mogelijkheid in contact te komen met vrijgezelle meiden op zoek naar jou, paren, transexuelen en mannen op zoek naar meer. Voor diegenen die op zoek zijn naar getrouwde vrouwen, lesbi/homo dating of bisexuele avonturen, met onze geavanceerde zoekfunctionaliteiten kun je ze zeker vinden.

AdultMatch Details

Hits: 35678

URL: http://www.adultmatch.nl/

Categorieën: Sexdating

Reviews: 89

Opzeggen

Je lidmaatschap bij AdultMatch opzeggen is eenvoudig. Wie zich van AdultMatch uitschrijven wil, gaat naar AdultMatch Account Instellingen links bovenin. Daarna kom je in een scherm waarin je links Privacy ziet staan. Als je daarop klikt, verschijnt de knop AdultMatch Uitschrijven Account. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat AdultMatch uitschrijven echt is wat je wilt en kun je het AdultMatch opzeggen voltooien.

Kosten

AdultMatch biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Silver, Gold of Platinum Membership. Bij upgraden van je Membership worden door AdultMatch kosten berekend.

- Silver vanaf € 4,72/maand
- Gold vanaf € 6,30/maand
- Platinum vanaf € 7,88/maand


Maak nu een gratis account aan op AdultMatch

AdultMatch Acties & Nieuws

 • 6 maart 2013 AdultMatch: 25% korting
  Adultmatch.nl geeft in de hele maand maart 25% korting op de abonnementen. Gebruik hiervoor de kortingscode: [b]maart[/b] AdultMatch.nl is een veilige omgeving waar bezoekers op een leuke, makkelijke, ontspannen manier mannen, vrouwen en paren kunt ontmoeten die op zoek zijn naar vriendschap, liefde, een relatie of gewoon een spannende flirt. Van een gewone date, tot parenontmoetingen (swin Lees verder
 • 4 mei 2012 Toegang chatfunctie voor Trial leden van Adultmatch.nl
  Adultmatch.nl heeft voor aankomend weekend een leuk aanbod voor haar leden in petto. Zo zullen alle trial leden gedurende dit weekend onbeperkt gebruik kunnen maken van de chat functie van Adultmatch.nl. Deze actie geldt tevens voor nieuwe leden en is een perfecte mogelijkheid voor de leden om met elkaar in contact te komen. Zowel nieuwe als reeds bestaande leden hebben hier dus baat bij. De a Lees verder
 • 10 april 2012 Exclusieve kortingscode voor AdultMatch
  Exclusief voor bezoekers van datingwebsites.nl is er een kortingscode voor AdultMatch! Deze code geldt tot en met maandag 16 april en geeft recht op 25% korting op je eerste lidmaatschap. De kortingscode is: datingwebsites AdultMatch heeft duizenden profielen om door te zoeken en wordt al lang als een van de toonaangevende datingsites voor volwassenen in Nederland gezien voor het vinden v Lees verder
 • 21 oktober 2011 Kortingscode op AdultMatch
  De gehele maand oktober ontvangen alle bezoekers van AdultMatch 25% korting op een premium account. Gebruik hiervoor de volgende kortingscode: korting Lees verder

AdultMatch reviews (89):

AdultMatch - jammer

0

Review:
Omdat ik nog steeds heel graag een ander contact zou willen naast het fijne contact met mijn vriendin (en daarvoor van haar alle ruimte heb), er maar weer eens geld tegenaan gegooid. Dat het voor mij extra moeilijk is om reacties te krijgen 1. omdat ik al een vriendin heb, 2. vanwege mijn leeftijd en 3. omdat ik in het Noorden woon snap ik, maar nu ik merk dat er op deze site eigenlijk vooral koppels staan en dat de verhouding mannen en vrouwen zo'n beetje een factor 10 is, heb ik er spijt van. Single vrouwen staan er gewoon niet of nauwelijks op. Het zou eerlijker zijn als de website zijn naam zou veranderen.

Sterke punten:
Die zijn er mogelijk, maar nog niets van gemerkt.

Zwakke punten:
Eigenlijk alleen een site voor koppels.

AdultMatch - Moeizaam

0

Review:
Het positieve van deze site vind ik dat er in ieder geval echte profielen op staan. Of ze allemaal echt zijn, weet ik niet, maar sommigen in ieder geval wel. Maar het is het wel een verwend, moeizaam kliekje geworden van "ons kent ons", waar moeilijk tussen te komen is.
Dus mijn conclusie is niet echt positief, maar ook niet echt negatief. Want temidden van zoveel waardeloze sites met alleen maar nep-profielen, vind je hier i.i.g. (af en toe) echte personen, die op zoek zijn naar een date.

AdultMatch - Waardeloze betaal site

0

Review:
Dat Adultmatch niet meer is wat t geweest is zie je hier wel aan de positieve reviews, de laatste zijn van 2013!!!!
Mijn slechte ervaringen zijn vooral gericht op de klantenservice daar. Kon hele tijd niet inloggen, aanvraag van nieuw wachtwoord werkte niet!! Controlecodes werkte niet. Op 4 verzonden mails naar klantenservice kreeg ik geen reactie, terwijl ik gewoon betalend lid was. Ze laten je maar betalen en de service is zwaar onvoldoende Ga je zo met je klanten om Adultmatch???
Dames op de site ook erg onpersoonlijk. Niet even n kleine reactie geven op n aardig berichtje...

Sterke punten:
Na lang zoeken geen kunnen vinden!!!!

Zwakke punten:
Vooral klantenservice sucks!!!

Chris beveelt AdultMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch - Een van de weinige datingsites met echte profielen

1

Review:
Heb al op veel datingsites geprobeerd om een dame te vinden. Bij vrijwel allemaal bleek al heel snel dat het om fake-sites ging die zo snel mogelijk proberen om je te verleiden om een antwoord te sturen, zodat je credits moet kopen.
Bij Adultmatch kreeg ik vanaf het begin echte reacties terug, het merendeel afwijzingen van dames, maar ook 2 positieve reacties, waaraan ik een geile sex-vriendin heb overgehouden en een dame die ik af en toe zie.

Sterke punten:
Echte profielen, makkelijk contacten leggen, duidelijke site

Zwakke punten:
Weinig nieuwe aanwas. Er zit een vaste kliek, waar moeilijk tussen te komen is.
Realtief duur

Sleurmoe beveelt AdultMatch aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch - Niet meer wat het is geweest

1

Review:
De afgelopen 5 jaar kom ik regelmatig terug bij Adult Match. Ongeveer 1 a 2 keer per jaar bezoek ik. Elke keer niet langer dan een paar weken. Hoewel ik eerlijk gezegd wel elke keer succes heb gehad als ik Adultmatch bezocht, raakt de lol ervanaf. Ik keer er eerlijk gezegd niet meer terug.

Het aanbod van nieuwe mensen lijkt uit te blijven. Ik tref mezelf elke keer dat ik in "het vaste kippenhok" rond scharrel om zo maar te zeggen. De chat is niet interessant en wordt ook gerund en bezocht door eigenlijk het vaste clubje mensen.

Ook is in loop der jaren duidelijk een machtsverhouding uit het lood geslagen. Ik denk dat op elke actieve vrouw zeker 50 mannen tegenover staan inmiddels. Filter de fakers, niet serieuzen en standaard gegenereerde berichten eruit, en je staat nog 10 man tegenover 1 vrouw.

1 zeer geirriteerde vrouw, omdat ze op dat punt al 40 fakers heeft moeten filteren. Daarnaast blijft de markt voor de vrouwen, want zij hebben dan nog steeds 10 echte mannen om uit te kiezen. Bevalt je niet, krijg je nog amper bericht. De hele persoonlijkheid is er dus vanaf.

En ik denk dat Adult Match ook zijn hoogste tijd wel gehad heeft, met concurrerende telefoon apps.

Sterke punten:
De profielen zijn allemaal echt. Het is een eerlijke website. Als je goed de persoonlijke pen in kan klimmen kan je echte vrouwen treffen hierop. Je zal het wel op de persoonlijke vlak moeten gooien en respectvol moeten blijven anders kom je niet eens door de "spam" van de anderen heen.

Zwakke punten:
De lidmaatschapskosten zijn vrij hoog. Je bent voor een platinum abbonement 31 euro per maand kwijt. Maar meer als een maand wil je niet vanwege de schaarse aanbod nieuwe profielen. Als je een half jaar later terug komt mis je niet veel, zeg maar.

Hou vooral rekening met die machtsverhouding van 50 man op 1 vrouw. DIT IS GEEN GRAP DIT IS ECHT ZOVOEEL!!!!! Het haalt alle plezier eruit voor de eerlijke jacht, zeg maar.

Daarbij zijn veel profielen waarmee geadverteerd wordt, wel echt maar sterk verouderd. Zeker 95% is de laatste maand niet meer online geweest en zal dat ook niet meer komen. De nieuwe aangemaakte profielen worden dus als vers vlees in een zombieput overspoeld door aandacht. Je komt er amper nog doorheen.

Dre beveelt AdultMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch - Het is niet wat ik er van verwacht had

0

Review:
Het is niet wat ik er van verwacht had.
Het lijkt wel alsof de (echte) vrouwen die je op deze site kan vinden, er alleen zitten om te kijken of ze nog wel enige aantrekkingskracht hebben.
Volgens mij zijn deze vrouwen dan ook niet echt opzoek naar fysiek contact.
Ook zijn deze dames meestal op leeftijd en gebonden.
Ik denk dat een man die opzoek is naar sexueel contact hier niet (snel) zal slagen.

De beste manier is gewoon de kroeg in, of er eventueel gewoon voor betalen.
Dit scheeld je een hoop ergenissen en tijd!

Sterke punten:
De site zelf is erg goed.

Zwakke punten:
Aanbod aan vrouwen.
Meestal vrouwen die niet echt uit zijn op fysiek contact, mocht dit wel het geval zijn gaat hier een hele lange tijd overheen en dat gaat dan aardig in de kosten lopen.

Pipi beveelt AdultMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch - weken niet online

0

Review:
valt weinig positiefs te melden,de chat is er alleen voor de vaste klanten want elke dag is er hetzelfde aanbod(meubilair)de chat gaat echt nergens over.
het is een volwassen site alleen aan de chat gesprekken is het niet te merken!
als je bij de chat spannend kijkt is er niets spannends aan.een hoop bla bla
kom je er als nieuwe klant word je totaal genegeerd.sommige vaste klanten krijg ik de indruk dat ze niks beters te doen hebben dan alleen dag in dag uit aanwezig te zijn.alsof zij de site bezitten.

Zwakke punten:
heel veel advertenties staat bij dat ze een maand geleden actief zijn geweest,
antwoord op jou goed bedoelde knipogen/berichten gebeurt zelden.
knipogen kunnen net zo goed afgeschaft worden.heel veel mannen ontzettend weinig vrouwen. lijkt wel als je sex zoekt een viespeuk ofzo bent op deze site,het is toch echt een adultsite

rubberduck beveelt AdultMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch - je moet geluk en doorzettingsvermogen hebben.

2

Review:
Een van de beste sites denk ik. Contact leggen met mannen en vrouwen gaat makkelijk. De site is overzichtelijk en duidelijk. Ik heb er de liefde van mijn leven ontmoet.

Fakers zijn overal dus hier ook. Daar moet je tegen kunnen. Net als de verhouding m-v. Mannen zijn op alle datingsites veruit in de meerderheid. Dat wordt volgens mij veroorzaakt door de scheve moraal die onze maatschappij erop na houdt. Vrouwen die sexueel actief zijn worden al snel als slet gezien. Wat dat betreft zijn mannen veel grotere sletten.
Een ander voorbeeld van deze taboes is dat V-V contact vanzelfsprekender is dan M-M contact. Ook in clubs is M-M contact veel minder geaccepteerd dan V-V. Mannen lopen wat dat betreft ver achter in hun sexuele ontwikkeling.

Mannen doen over het algemeen te weinig moeite of zijn er te dom voor. Dat begint al bij het opzetten van een profiel. Vaak ronduit beschamend. En als je dan vraagt om wat meer te vertellen is het antwoord "vraag maar raak". Dat soort figuren hebben het niet begrepen. Vrouwen zijn veel sterker op vele punten.

De beste profielen zij toch vaak van vrouwen of stellen. Die zijn serieus te nemen. Waarschijnlijk omdat daar (helaas al weer) vrouwen in betrokken zijn.

Als je serieus bent is er veel mogelijk maar het betekent wel dat je moeite moet doen en veel tijd moet investeren.

En dan de foto's. Al die pikken zijn volkomen oninteressant om naar te kijken. Daar heb ik ook nog nooit mee gescoord. Wel met leuke foto's van mezelf. Ik begrijp wel dat het voor velen niet gewenst ik een gezichtsfoto te plaatsen maar die kun je in een prive album kwijt. Zet er gewoon een echt leuke foto op. Je hoeft niet herkenbaar in beeld.

Sterke punten:
Eenvoudig, overzichtelijk. Makkelijk toegankelijk.

Zwakke punten:
Er is een hotlist maar je ziet alleen hoe vaak je erop staat. Niet bij wie. Dat is jammer en dus overbodige informatie.

lucky beveelt AdultMatch aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch - Tja....Vreemde toevalligheden die erg opvallen.

0

Review:
Paar maanden op AM gestaan. Had een duidelijk profiel waarin ik een ongebonden man van rond mijn eigen leeftijd zocht, maar dat werd dus niet gelezen. Kreeg veel reacties van heel jonge en gebonden oude mannen. Zelfs paren reageerden en dat terwijl ik toch duidelijk aan had gegeven wat ik wilde en zo veeleisend was dat echt niet.

Veel mannen met een te hoog gevoel voor eigenwaarde die beledigd reageerden als ik zei dat ze niet het type man waren waar ik op viel.

Ook een faker tegengekomen die naar zijn zeggen uit Brabant komt en al een jaar of 7 lid is van AM. Gelukkig kan je dat onderaan iemands profiel lezen. Dat gaf al te denken. Heeft een standaard bericht dat hij toevallig ook naar 2 bekenden van me heeft gestuurd die ook op AM zaten. En waarin je gelijk werd uitgenodigd naar zijn huis te komen en van alles wilde zonder ook maar een foto van je te hebben gezien. Je moet er als wanhopige vrouw maar in willen trappen. Heb het idee dat er daar mannen op zitten die je als vrouw aan het lijntje houden zodat je maar op de site terug blijft komen.

Geef je ze je telefoonnummer, hoor je gelijk weinig of niets meer en loopt het contact dood. Een concrete afspraak via een prive telefoonnummer ho maar. En mocht dat in zeldzame gevallen toch gebeuren, dan moet men ineens op de datum op zakenreis of heeft men griep. Dan komt er altijd op het laatste moment iets tussen.

Maar vreemd genoeg daarna wel weer berichten sturen op AM om je op de site te houden lijkt wel, maar geen datum voor een afspraak meer plannen.
Dit valt erg op. Werd daar zo moe van dat ik mijn acount maar heb verwijderd.

Sterke punten:
Weinig tot geen


Zwakke punten:
Heb het idee dat er buiten de veelvuldig genoemde vrouwelijk fakers ook veel mannelijke fakers opzitten die vrouwen op de site proberen te houden. Dit om de vrouwelijke leden een beetje op een leuk aantal te houden? Het gehalte van het publiek is niet erg hoog.

Ikke beveelt AdultMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch - Heel veel fake (door beheerders?)

2

Review:
Wij hebben ons als stel ingeschreven op zoek naar vrouwen. Diverse contacten gelegd die uiteindelijk niet doorgingen. Niets meer vernomen, ziek, zwak, misselijk. Slechts éénmaal een echte afspraak gehad met een vrouw.
Doordat we het idee hadden dat veel van de berichten, knipogen, 'afspraken' door de beheerders werden gepost om ervoor te zorgen dat je betaald lid blijft, hebben we ons emailadres cryptisch in het profiel vermeld. Daarna werd ons profiel geblokkeerd :-).
Boze mail gestuurd waarin we aangaven dat de site o.i. een grote nep was. Daarna werd het profiel weer toegankelijk gemaakt. Na die boze mail was het ineens afgelopen met berichtjes, knipogen etc. Er werd zelfs ineens bijna niet meer op ons profiel gekeken. Haha. Do we need to say more??
In hun antwoord vertelde zij dat actieve profielen minimaal 1 x per maand inloggen. Ze claimen er 300.000 te hebben. Dat betekent dat er gemiddeld PER DAG minimaal 10.000 profielen in moeten loggen. Iedereen die gebruik maakt van AM weet dat dit vette onzin is. In de morgen zijn er er nog geen 100 profielen online, tijdens het 'spitsuur' hebben we ze de 600 nog nooit zien halen. Alsjeblieft zeg!!!
Er staan echte mensen op AM die ook echt een afspraak willen, maar dat zijn er heel erg weinig. De beheerders sturen je vanalles om je over te halen betaald member te worden of te blijven, zeker weten.
Wij hebben het geluk gehad dat we toch een echte afspraak hebben kunnen maken en het geld het uiteindelijk toch waard is geweest.

Sterke punten:
Overzichtelijk. Makkelijk zoeken.

Zwakke punten:
Nep. Veel, heel veel, nep.

Olaf beveelt AdultMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over AdultMatch

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou AdultMatch aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou AdultMatch aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek AdultMatch


Home » Sexdating » AdultMatch