AdultMatch - 86 Reviews

  1. AdultMatch informatie
  2. Details
  3. Opzeggen
  4. Kosten
  5. AdultMatch Reviews
AdultMatch Logo

40.9% aanbevolen, 86 Reviews

AdultMatch over zichzelf:

AdultMatch heeft duizenden profielen om door te zoeken en wordt al lang als een van de toonaangevende datingsites voor volwassenen in Nederland gezien voor het vinden van die ene vrouw, man of paar.

Zoek je iets meer pikant, kijk dan naar members met voorkeur voor bondage, SM, groepsex of partnerruil, of maak eenvoudig gebruik van de chat voor een beetje cyber actie.

Beginnen is vrij eenvoudig door in te loggen met je gebruikersnaam als je al ingeschreven staat, of door nu lid te worden van de snelstgroeiende datingsite voor volwassenen in Nederland.

Je zal zeker niet teleurgesteld zijn met wat en wie je aantreft op AdultMatch.nl en de members die je online kunt vinden.

Dit is voor jou de mogelijkheid in contact te komen met vrijgezelle meiden op zoek naar jou, paren, transexuelen en mannen op zoek naar meer. Voor diegenen die op zoek zijn naar getrouwde vrouwen, lesbi/homo dating of bisexuele avonturen, met onze geavanceerde zoekfunctionaliteiten kun je ze zeker vinden.

AdultMatch Details

Hits: 33422

URL: http://www.adultmatch.nl/

CategorieŽn: Erotische Contacten

Reviews: 86

2 stars, 86 Reviews

AdultMatch Opzeggen

Je lidmaatschap bij AdultMatch opzeggen is eenvoudig. Wie zich van AdultMatch uitschrijven wil, gaat naar AdultMatch Account Instellingen links bovenin. Daarna kom je in een scherm waarin je links Privacy ziet staan. Als je daarop klikt, verschijnt de knop AdultMatch Uitschrijven Account. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat AdultMatch uitschrijven echt is wat je wilt en kun je het AdultMatch opzeggen voltooien.

AdultMatch Kosten

AdultMatch biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Silver, Gold of Platinum Membership. Bij upgraden van je Membership worden door AdultMatch kosten berekend. Voor een Silver Membership 3 maanden worden door AdultMatch kosten van Ä 9,45 gerekend. Voor 3 maanden Gold Membership zijn de kosten van AdultMatch Ä 12,58 en voor 3 maanden Platinum Membership kun je Ä 15,75 aan Adult Match betalen.


AdultMatch Acties & Nieuws

AdultMatch reviews (86):

AdultMatch

AdultMatch - Een van de weinige datingsites met echte profielen

1

Review:
Heb al op veel datingsites geprobeerd om een dame te vinden. Bij vrijwel allemaal bleek al heel snel dat het om fake-sites ging die zo snel mogelijk proberen om je te verleiden om een antwoord te sturen, zodat je credits moet kopen.
Bij Adultmatch kreeg ik vanaf het begin echte reacties terug, het merendeel afwijzingen van dames, maar ook 2 positieve reacties, waaraan ik een geile sex-vriendin heb overgehouden en een dame die ik af en toe zie.

Sterke punten:
Echte profielen, makkelijk contacten leggen, duidelijke site

Zwakke punten:
Weinig nieuwe aanwas. Er zit een vaste kliek, waar moeilijk tussen te komen is.
Realtief duur

Sleurmoe beveelt AdultMatch aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch

AdultMatch - Niet meer wat het is geweest

0

Review:
De afgelopen 5 jaar kom ik regelmatig terug bij Adult Match. Ongeveer 1 a 2 keer per jaar bezoek ik. Elke keer niet langer dan een paar weken. Hoewel ik eerlijk gezegd wel elke keer succes heb gehad als ik Adultmatch bezocht, raakt de lol ervanaf. Ik keer er eerlijk gezegd niet meer terug.

Het aanbod van nieuwe mensen lijkt uit te blijven. Ik tref mezelf elke keer dat ik in "het vaste kippenhok" rond scharrel om zo maar te zeggen. De chat is niet interessant en wordt ook gerund en bezocht door eigenlijk het vaste clubje mensen.

Ook is in loop der jaren duidelijk een machtsverhouding uit het lood geslagen. Ik denk dat op elke actieve vrouw zeker 50 mannen tegenover staan inmiddels. Filter de fakers, niet serieuzen en standaard gegenereerde berichten eruit, en je staat nog 10 man tegenover 1 vrouw.

1 zeer geirriteerde vrouw, omdat ze op dat punt al 40 fakers heeft moeten filteren. Daarnaast blijft de markt voor de vrouwen, want zij hebben dan nog steeds 10 echte mannen om uit te kiezen. Bevalt je niet, krijg je nog amper bericht. De hele persoonlijkheid is er dus vanaf.

En ik denk dat Adult Match ook zijn hoogste tijd wel gehad heeft, met concurrerende telefoon apps.

Sterke punten:
De profielen zijn allemaal echt. Het is een eerlijke website. Als je goed de persoonlijke pen in kan klimmen kan je echte vrouwen treffen hierop. Je zal het wel op de persoonlijke vlak moeten gooien en respectvol moeten blijven anders kom je niet eens door de "spam" van de anderen heen.

Zwakke punten:
De lidmaatschapskosten zijn vrij hoog. Je bent voor een platinum abbonement 31 euro per maand kwijt. Maar meer als een maand wil je niet vanwege de schaarse aanbod nieuwe profielen. Als je een half jaar later terug komt mis je niet veel, zeg maar.

Hou vooral rekening met die machtsverhouding van 50 man op 1 vrouw. DIT IS GEEN GRAP DIT IS ECHT ZOVOEEL!!!!! Het haalt alle plezier eruit voor de eerlijke jacht, zeg maar.

Daarbij zijn veel profielen waarmee geadverteerd wordt, wel echt maar sterk verouderd. Zeker 95% is de laatste maand niet meer online geweest en zal dat ook niet meer komen. De nieuwe aangemaakte profielen worden dus als vers vlees in een zombieput overspoeld door aandacht. Je komt er amper nog doorheen.

Dre beveelt AdultMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch

AdultMatch - Het is niet wat ik er van verwacht had

0

Review:
Het is niet wat ik er van verwacht had.
Het lijkt wel alsof de (echte) vrouwen die je op deze site kan vinden, er alleen zitten om te kijken of ze nog wel enige aantrekkingskracht hebben.
Volgens mij zijn deze vrouwen dan ook niet echt opzoek naar fysiek contact.
Ook zijn deze dames meestal op leeftijd en gebonden.
Ik denk dat een man die opzoek is naar sexueel contact hier niet (snel) zal slagen.

De beste manier is gewoon de kroeg in, of er eventueel gewoon voor betalen.
Dit scheeld je een hoop ergenissen en tijd!

Sterke punten:
De site zelf is erg goed.

Zwakke punten:
Aanbod aan vrouwen.
Meestal vrouwen die niet echt uit zijn op fysiek contact, mocht dit wel het geval zijn gaat hier een hele lange tijd overheen en dat gaat dan aardig in de kosten lopen.

Pipi beveelt AdultMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch

AdultMatch - weken niet online

0

Review:
valt weinig positiefs te melden,de chat is er alleen voor de vaste klanten want elke dag is er hetzelfde aanbod(meubilair)de chat gaat echt nergens over.
het is een volwassen site alleen aan de chat gesprekken is het niet te merken!
als je bij de chat spannend kijkt is er niets spannends aan.een hoop bla bla
kom je er als nieuwe klant word je totaal genegeerd.sommige vaste klanten krijg ik de indruk dat ze niks beters te doen hebben dan alleen dag in dag uit aanwezig te zijn.alsof zij de site bezitten.

Zwakke punten:
heel veel advertenties staat bij dat ze een maand geleden actief zijn geweest,
antwoord op jou goed bedoelde knipogen/berichten gebeurt zelden.
knipogen kunnen net zo goed afgeschaft worden.heel veel mannen ontzettend weinig vrouwen. lijkt wel als je sex zoekt een viespeuk ofzo bent op deze site,het is toch echt een adultsite

rubberduck beveelt AdultMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch

AdultMatch - je moet geluk en doorzettingsvermogen hebben.

2

Review:
Een van de beste sites denk ik. Contact leggen met mannen en vrouwen gaat makkelijk. De site is overzichtelijk en duidelijk. Ik heb er de liefde van mijn leven ontmoet.

Fakers zijn overal dus hier ook. Daar moet je tegen kunnen. Net als de verhouding m-v. Mannen zijn op alle datingsites veruit in de meerderheid. Dat wordt volgens mij veroorzaakt door de scheve moraal die onze maatschappij erop na houdt. Vrouwen die sexueel actief zijn worden al snel als slet gezien. Wat dat betreft zijn mannen veel grotere sletten.
Een ander voorbeeld van deze taboes is dat V-V contact vanzelfsprekender is dan M-M contact. Ook in clubs is M-M contact veel minder geaccepteerd dan V-V. Mannen lopen wat dat betreft ver achter in hun sexuele ontwikkeling.

Mannen doen over het algemeen te weinig moeite of zijn er te dom voor. Dat begint al bij het opzetten van een profiel. Vaak ronduit beschamend. En als je dan vraagt om wat meer te vertellen is het antwoord "vraag maar raak". Dat soort figuren hebben het niet begrepen. Vrouwen zijn veel sterker op vele punten.

De beste profielen zij toch vaak van vrouwen of stellen. Die zijn serieus te nemen. Waarschijnlijk omdat daar (helaas al weer) vrouwen in betrokken zijn.

Als je serieus bent is er veel mogelijk maar het betekent wel dat je moeite moet doen en veel tijd moet investeren.

En dan de foto's. Al die pikken zijn volkomen oninteressant om naar te kijken. Daar heb ik ook nog nooit mee gescoord. Wel met leuke foto's van mezelf. Ik begrijp wel dat het voor velen niet gewenst ik een gezichtsfoto te plaatsen maar die kun je in een prive album kwijt. Zet er gewoon een echt leuke foto op. Je hoeft niet herkenbaar in beeld.

Sterke punten:
Eenvoudig, overzichtelijk. Makkelijk toegankelijk.

Zwakke punten:
Er is een hotlist maar je ziet alleen hoe vaak je erop staat. Niet bij wie. Dat is jammer en dus overbodige informatie.

lucky beveelt AdultMatch aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch

AdultMatch - Tja....Vreemde toevalligheden die erg opvallen.

0

Review:
Paar maanden op AM gestaan. Had een duidelijk profiel waarin ik een ongebonden man van rond mijn eigen leeftijd zocht, maar dat werd dus niet gelezen. Kreeg veel reacties van heel jonge en gebonden oude mannen. Zelfs paren reageerden en dat terwijl ik toch duidelijk aan had gegeven wat ik wilde en zo veeleisend was dat echt niet.

Veel mannen met een te hoog gevoel voor eigenwaarde die beledigd reageerden als ik zei dat ze niet het type man waren waar ik op viel.

Ook een faker tegengekomen die naar zijn zeggen uit Brabant komt en al een jaar of 7 lid is van AM. Gelukkig kan je dat onderaan iemands profiel lezen. Dat gaf al te denken. Heeft een standaard bericht dat hij toevallig ook naar 2 bekenden van me heeft gestuurd die ook op AM zaten. En waarin je gelijk werd uitgenodigd naar zijn huis te komen en van alles wilde zonder ook maar een foto van je te hebben gezien. Je moet er als wanhopige vrouw maar in willen trappen. Heb het idee dat er daar mannen op zitten die je als vrouw aan het lijntje houden zodat je maar op de site terug blijft komen.

Geef je ze je telefoonnummer, hoor je gelijk weinig of niets meer en loopt het contact dood. Een concrete afspraak via een prive telefoonnummer ho maar. En mocht dat in zeldzame gevallen toch gebeuren, dan moet men ineens op de datum op zakenreis of heeft men griep. Dan komt er altijd op het laatste moment iets tussen.

Maar vreemd genoeg daarna wel weer berichten sturen op AM om je op de site te houden lijkt wel, maar geen datum voor een afspraak meer plannen.
Dit valt erg op. Werd daar zo moe van dat ik mijn acount maar heb verwijderd.

Sterke punten:
Weinig tot geen


Zwakke punten:
Heb het idee dat er buiten de veelvuldig genoemde vrouwelijk fakers ook veel mannelijke fakers opzitten die vrouwen op de site proberen te houden. Dit om de vrouwelijke leden een beetje op een leuk aantal te houden? Het gehalte van het publiek is niet erg hoog.

Ikke beveelt AdultMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch

AdultMatch - Heel veel fake (door beheerders?)

2

Review:
Wij hebben ons als stel ingeschreven op zoek naar vrouwen. Diverse contacten gelegd die uiteindelijk niet doorgingen. Niets meer vernomen, ziek, zwak, misselijk. Slechts éénmaal een echte afspraak gehad met een vrouw.
Doordat we het idee hadden dat veel van de berichten, knipogen, 'afspraken' door de beheerders werden gepost om ervoor te zorgen dat je betaald lid blijft, hebben we ons emailadres cryptisch in het profiel vermeld. Daarna werd ons profiel geblokkeerd :-).
Boze mail gestuurd waarin we aangaven dat de site o.i. een grote nep was. Daarna werd het profiel weer toegankelijk gemaakt. Na die boze mail was het ineens afgelopen met berichtjes, knipogen etc. Er werd zelfs ineens bijna niet meer op ons profiel gekeken. Haha. Do we need to say more??
In hun antwoord vertelde zij dat actieve profielen minimaal 1 x per maand inloggen. Ze claimen er 300.000 te hebben. Dat betekent dat er gemiddeld PER DAG minimaal 10.000 profielen in moeten loggen. Iedereen die gebruik maakt van AM weet dat dit vette onzin is. In de morgen zijn er er nog geen 100 profielen online, tijdens het 'spitsuur' hebben we ze de 600 nog nooit zien halen. Alsjeblieft zeg!!!
Er staan echte mensen op AM die ook echt een afspraak willen, maar dat zijn er heel erg weinig. De beheerders sturen je vanalles om je over te halen betaald member te worden of te blijven, zeker weten.
Wij hebben het geluk gehad dat we toch een echte afspraak hebben kunnen maken en het geld het uiteindelijk toch waard is geweest.

Sterke punten:
Overzichtelijk. Makkelijk zoeken.

Zwakke punten:
Nep. Veel, heel veel, nep.

Olaf beveelt AdultMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch

AdultMatch - fake

0

Review:
Ontzettend fake. Heb een aantal keer met een dame over en weer berichtjes zitten sturen, maar na aanvankelijke wederzijdse interesse houdt het opeens op. Of ze reageren niet meer of ze willen alleen via AM berichtjes blijven sturen.
Conclusie: fake.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Fake. Er zullen best echte profielen zijn, maar ik ben ze niet tegengekomen.

Rich beveelt AdultMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch

AdultMatch - Kan leuk zijn, maar veel mannen verpesten het

0

Review:
Ik heb twee keer, met een tussenpoos van anderhalf jaar, op AM gezeten. Ik ben een single vrouw en was beide keren op zoek naar mannen, vrouwen of paren. Het klopt dat er qua paren veel oudere zijn, maar weinig in de categorie 24-35.
Ook zijn er veeeel meer mannen alleen dan vrouwen op de site. Dat merk je meteen als je je als vrouw aanmeld. Beide keren werd je overstroomt met reacties.

Op zich heb ik leuke contacten opgedaan op AM, er zit zekers wat goeds bij. Iig qua stellen en mannen. Veel vrouwen zijn non-actief of zijn qua afspreken toch iets te terughoudend, jammer is dat.

Het enige wat ik echt jammer vind zijn de erg opdringerige mannen die in hun eentje adverteren. Gezien mijn leeftijd heb ik een duidelijke grens aangesteld van max 35 jr, maar veel denken dat ze zo bijzonder of leuk zijn dat dit voor hun niet geldt. Heb meerdere malen gehad dat iemand maar bleef proberen, die dan bijv. 43 was! Dan kreeg je opmerkingen als 'Van leeftijd voel je niks' en 'Ik heb zovveel meer ervaring'. Erg irritant. Je kunt ze blokkeren, oke, maar dit is toch een site voor volwassenen? Dan zou dat niet nodig moeten zijn.

Ook zou AM de profielen wat beter moeten controleren. Ben je al 2 maanden of langer non-actief geweest? Stuur dat desbetreffende lid dan een mailtje dat zijn of haar profiel binnen zoveel tijd wordt verwijderd, mits ze online komen. Even opschonen de boel! En hoewel ik niet heel veel fakers heb meegemaakt, zijn degene die het wel zijn erg duidelijk. Dit zou voor AM ook te zien moeten zijn toch? Zelfs profielen die foto's van celebrity's hadden als hun eigen. Kom op nou!

Oh en als vrouw alleen is het hebben van een betaald profiel eigenlijk niet eens nodig. Tenzij je dus op zoek bent naar enkel vrouwen ;).

Al met al geef ik AM een 7, maar er kan nog genoeg verbeterd worden!

Sterke punten:
- Duidelijke profielen
- Er zijn zeker leuke mensen
- Als vrouw is een betaald profiel niet eens zo nodig
- Wanneer je je profiel laat controleren, krijg je 2 extra knipogen

Zwakke punten:
- Man/vrouw verhouding erg scheef (misschien wat acties om vrouwen te trekken?)
- Mannen soms wat agressief, té oversekst of kennen geen nee
- De fakers die er zijn, zijn makkelijk te herkenen, dus daar moet AM beter op letten
- Oude of non-actieve profielen opschonen

Celess beveelt AdultMatch aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch

AdultMatch - Leuke site

0

Review:
Mijn ervaring is in tegenstelling tot de meeste hier goed. Ik heb verschillende dates gehad en de personen die erop staan zijn voor 99% echt en op zoek naar sex.
Het aanbod qua vrouwen is inderdaad niet heel groots maar je kunt indien je de juiste benadering gebruikt er genoeg contacten aan over houden.
De gemiddelde leeftijd ligt hoe dan ook vrij hoog, maar dat kun je verwachten met een site zoals deze.

Sterke punten:
Duidelijke overzichtelijke site, 99% echte vrouwen, goede zoekfuncties

Zwakke punten:
Aanbod is magertjes

2ill beveelt AdultMatch aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over AdultMatch

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou AdultMatch aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou AdultMatch aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek AdultMatch