Reviews van deze auteur

Prima site

Review over AdultMatch

Wij zijn bijna 1 1/2 jaar betalend lid op deze site. We hebben het even als trial member (gratis) geprobeerd maar dan kun je alleen maar knipogen sturen en geen berichten. Maar ... je kunt ook als trial in de chatbox dan wel tussen 16:00u en 23:00u maar dat zijn de drukste tijden.
Wij hebben hele goede ervaringen zowel met stellen als met single mannen en single vrouwen. Maar .... je kunt nu eenmaal niet met iedereen een klik hebben en wij staan er met hele mooie en herkenbare foto's op en worden overspoeld met berichten en knipogen. De meeste van mannen en veel mannen begrijpen het gewoon niet ... mails als ik wil wel met de vrouw neuken en dergelijke dat werkt niet. Dan begrijp je het daten gewoonweg niet.

Sterke punten
Prima mogelijkheden in de chat voor gratis leden.

Zwakke punten
Veel mannen die het NIET begrijpen. Zijn niet veel fakers tegengekomen in de 2 1/2 jaar dat wij lid zijn

Prima site

Review over SDC

Wij staan nu 1 1/2 jaar op deze site en het bevalt ons meer dan prima! Het is even wennen maar dat is op elke site het geval.
Wij vinden het wel overzichtelijk. Weinig fake, leuke gezellige chatbox en heel heel veel echte actieve profielen. Wij hebben dates gehad met stellen, mannen en vrouwen. Inmiddels hebben we een life time membership genomen. Wij willen hier voorlopig wel blijven !!!!

Sterke punten
Veel echte en actieve profielen. Veel mogelijkheden op de site (mail, validaties, chat, vriendenlijst, favorieten)

Zwakke punten
Geen

reacties:

Review: In het buitenland werkt het wel...

Beste Kees,

Wij zijn het absoluut niet met je eens!

Wij staan ook op SDC en wij zijn geen partygangers, hebben geen peircings en gebruiken geen (party)drugs.
Misschien dat veel partygangers swingers zijn maar niet alle swingers zijn partygangers. Wij hebben in 1 1/2 jaar meer dan 50 NORMALE stellen ontmoet en allemaal uit Nederland. En daar doen wij mee wat jij aangeeft alleen maar in Engeland en Amerika zou gebeuren..... nee dus. Hier kun je ook heel leuk daten

En ja ...helemaal geschoren of in ieder geval intiem geschoren heeft alles te maken met hygiëne. En hygiëne hebben de meeste gelukkig hoog in het vaandel staan. Ook vallen veel vrouwen nou eenmaal niet op overbehaarde lijven. Dan kun je twee dingen doen: je haar laten staan en gefrustreerd raken of de boel scheren cq bijhouden.

Wij horen niet bij de door jou aangegeven randfiguren uit het techno circuit en velen op SDC met ons. Misschien moet je je toch eens wat meer verdiepen in de vele (normale) profielen die daar staan.

En als je als man alleen op een dergelijke site staat moet je er gewoon uitspringen. In uiterlijk of in je mails die je stuurt. Zoals op alle sites zijn het altijd meer mannen dan vrouwen maar SDC wordt "overheerst" door stellen. Mannen zijn nu eenmaal "op zoek" naar .....
De reden dat wij voor SDC gekozen hebben! En als wij merken dat een man niet intiem geschoren is dan hoeft het niet van ons. Maar wij daten ook met mannen alleen en ze zijn niet allemaal kaal, gepiercet of getatoeëerd. Nee sterker nog: er staan hele leuke normale mannen op.

Kortom: we vinden je mening erg kortzichtig en geeft geen weerspiegeling van de werkelijkheid. Je scheert iedereen over 1 kam terwijl de mensen die jij omschrijft maar een klein deel vormen van de leden van SDC. En iedereen moet doen wat hij / zij fijn vindt. Als wij alle single mannen over 1 kam zouden scheren zouden we heel veel missen.