Reviews van deze auteur

Niet slecht, maar ook niet heel erg goed...

Review over AdultMatch

Een jaar of 5 geleden ben ik langdurig lid geweest van Adultmatch. Ik heb in die tijd via deze site een aantal leuke vrouwen leren kennen, waar ik eenmalig of voor langere tijd fijne erotische avonturen mee heb beleefd. Ik merkte echter dat de site qua leden een beetje aan het afglijden was, en ben na ongeveer 2,5 jaar gestopt.

Een half jaar geleden ben ik wederom lid geworden om te kijken of ik de ervaringen van vroeger kon evenaren. Na één dag betaalt lid te zijn wist ik al genoeg: het is niet meer wat het geweest is. Zo staan er mensen die ik 5 jaar geleden tegen kwam staan er nu nog op, met DEZELFDE foto's! De vrouwen en paren zijn verder van bedenkelijk niveau, maar dat komt misschien omdat ik tegenwoordig mijn dates van normale datingsites haal. Ook is de verhouding man/vrouw erg scheef, maar dat weet je van tevoren. Gelukkig zijn de meeste mannen communicatief niet erg sterk, en wordt er door vrouwen veel geklaagd over het niveau.

Apart is ook dat er veel nep profielen op staan, die je gelukkig makkelijk kan herkennen. Ik vraag me af of deze door één en dezelfde persoon worden aangemaakt, of dat misschien Adultmatch zelf hier een handje in heeft. Het is natuurlijk een ideale manier om mannen een lidmaatschap te ontlokken...

Al met al is Adultmatch een site waar ik het vroeger leuk had, maar die nu duidelijk is afgegleden. Ik weet echter geen goed alternatief, omdat ik nooit verder hoefde te kijken dan Adultmatch of gewone datingsites. Adultmatch is leuk aapjes kijken, en er zitten heus wel wat leuke vrouwen/paren op, maar uiteindelijk is het zijn geld niet waard om er langer dan 3 maanden lid te zijn.

Een jaar of 4 terug zou ik de site een 8 geven, op dit moment kom ik niet verder dan een 6je.

Sterke punten
- De site ziet er leuk uit, en zit technisch goed in elkaar.
- Ideale site om een middagje "aapjes" te kijken!
- Indien je wat moeite doet, en niet té selectief bent, is het goed mogelijk om een date of erotische relatie te "scoren".

Zwakke punten
- Veel mensen van bedenkelijk niveau.
- Verhouding man/vrouw is erg scheef.
- Veel nep-profielen, die mogelijk door de site zelf er op worden gezet.
- Na een maand of 3 heb je alles en iedereen wel zien langskomen.

reacties:

Review: Bagger

"Julia", niets zo zielig als een man die zich op internet als vrouw voor doet. Of doe je dat ook in de kroeg?

Verder heeft Dirk geen ongelijk. Bij erg veel van de vrouwen op Second Love is het wel duidelijk waarom ze een tweede liefde zoeken: het hun uiterlijk komen ze duidelijk aandacht tekort.

Niets mis met een goed geproportioneerde volslanke vrouw (dat wist Rubens al), maar er staan er meerder op van het type zeekoe. Daar is geen excuus voor anno nu, met goede voeding en sport kom je al een heel eind.

Ik ben overigens niet ontevreden over Second Love, heb er in de twee maanden dat ik lid was leuke, intieme contacten gehad. Er zit veel kaf tussen het koren, maar als man die er goed uit ziet en weet hoe hij zich moet presenteren heb ik niet te klagen gehad!

Review: Pas op: profielfoto staat openbaar!

Charles, dat van die foto is je eigen schuld. Je kunt bij AM je foto's in een openbaar, of in een privéboek zetten. Je kunt dus kiezen of je foto voor iedereen, of voor door jou geselecteerde mensen te zien is.

Je hebt natuurlijk meer kans als je foto voor iedereen te zien is, laat dat duidelijk zijn. Een man zonder foto doet het op dating sites gewoon niet goed. En wat let je, tenzij je iets te verbergen hebt natuurlijk...