verbieden

Ik vind als getrouwde man of vrouw kun je dit niet maken. Ik vind ook dat dit soort sites, die aanzetten tot overspel, verboden moeten worden

Sterke punten
Aanzetten tot overspel, huwelijken kapot maken.

Zwakke punten
Heel veel
Duur, maar moet nog veel duurder worden, dan stopt iedereen er wel mee.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

9 reacties

Wat een kortzichtige reactie. Overspel (als je dat zo zou noemen) is zo oud als de wereld en zal altijd blijven bestaan. Verboden moeten worden? Stenigen soms? Zie het als een gegeven en ga er als man en vrouw op een postitieve manier mee om. Het heet polyamorie. Kijk maar eens op internet. Er gaat een wereld voor je open!

wat een mongool seg

Goed verwoord, en helemaal mee eens!

@Henk: polyamorie heeft mijn huwelijk naar de filistijnen geholpen, leuk toch? Polyamorie is een mooi voorbeeld voor je kinderen, ga vooral zo door en help de wereld naar zn grootje!

@myrthe: het zal niet meevallen de waarheid onder ogen te zien, maar ik denk niet dat polyamorie je huwelijk om zeep geholpen heeft. Overigens werk polyamorie alleen als er sprake is van een hele goede relatie. Ik ben het wel met jullie eens dat waar vreemdgaan en overspel zo ongeveer dagelijkse praktijk is en tot grote problemen leidt als de waarheid boven tafel komt het op zijn minst bijzonder is dat er over polyamorie in alle openheid en eerlijkheid zo negatief wordt gedacht.

@ Henk: Als je man ineens polyamoreus verder wil, terwijl daar aan het begin van de relatie geen sprake van was, dan denk ik wel dat daar een huwelijk op kan stranden. Was mijn man oneerlijk? geen idee. Maar na een geheime relatie vond hij dat ineens de oplossing. Jammer voor mij, sorry dat ik niet polyamoreus ben! Ik dacht inderdaad dat ik een goede relatie had, maar dat bleek niet zo te zijn. Als mensen polyamorie willen, moet je daar met je beide achter staan, niet zeggen , ik wil dat en als jij dat niet wil , jammer dan! Maar goed, second love is prima voor mensen die vreemd willen gaan, ik hoor bij de groep die sex nog als iets heel bijzonders beschouwd. Het is intiem en dat hoef ik niet met iedereen te delen, ik blijf mezelf....

@Myrthe, voel met je mee. Helaas ben je niet de enige en toch is het niet polyamorie en/of second love die huwelijken kapot maken. Ook ik dacht dat "het hebben van een vriendin een oplossing was voor ons huwelijk dat na 30 jaar en na allerlei dingen die, in het leven kunnen gebeuren en waarover we nooit gesproken hebben, gewoon niet meer goed was. Ja, sex is een heel mooi en bijzonder iets en juist nu, nu ik een meer dan fantastische band heb met mijn vriendin kunnen we elkaar de ruimte geven waar we allebei behoefte aan hebben. Ik hoop dat je met de teleurstellingen in relaties kunt dealen en weer mooie dingen kunt gaan beleven.

Beste Myrthe en Henk,
Voor Nederland 2 zijn wij bezig met een reportage over Second Love. De SGP en CU willen de reclames voor deze site gaan verbieden, omdat het aan zou zetten tot vreemdgaan. Eigenlijk de discussie die jullie hier digitaal hebben gevoerd. Zouden jullie aan deze reportage willen meewerken? Het kan natuurlijk anoniem en de stemmen kunnen ook worden veranderd.

Vriendelijke groet,
Henk
Verslaggever Nederland 2

Ik zou het inderdaad interessant vinden om hier aan mee te werken, zeker als de politiek zich erover denkt zich hiermee bezig te houden. Zou dan wel graag de discussie breder willen trekken en het ook over de tientallen andere (sex)datingsites willen hebben die er alleen maar op uit zijn duur geld uit de zakken van hunkerende mannen te trekken. Neem aan dat de politiek die dan ook wil gaan verbieden. Is het trouwens niet bedenkelijk dat er Überhaupt gedacht wordt over het verbieden van dit soort dingen. Er gebeuren op internet veeeeeeeel ergere en nare dingen.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden