Waardeloos

Wat een RATTEN zeg die zogenaamde 'mensen' die vreemd gaan. Vergeet niet: what goes around comes around.

De wereld is al verrot en second love doet daar nog een schepje bovenop.
Shame on you.

Een site voor lekijke mensen/apen die houden van liegen en bedriegen..
Waarschijnlijk linkse troep! Net zoals die PEDOFIELENPARTIJ.

Wat een walgelijke mentaliteit zeg.

Geen goed woord voor over!

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

2 reacties

Ik vind het echt niet normaal, dat zoiets gewoon bij de reclame is te horen, iedere dag. Iets om de mensen te stimuleren om vreemd te gaan.
Waar zijn we hier in godsnaam mee bezig. De mensheid gaat kapot op deze manier, echt waar. Logisch, dat dingen na een tijd een sleur worden, werk hier dan aan, en maak er iets moois van. Zoek het in je eigen relatie! Wat denk je wat het met die nieuwe vent wordt?? Toch ook een sleur na een stuk of 10 keer.
Nou zeg, wie laat zijn vrouw of man nu zo in de steek.Ik heb er echt geen woorden voor dat het in dit land mag, om hiervoor reclame te maken.

Inderdaad "waar zijn we mee bezig": niet normaal, wat een taal. Ratten, een vergelijk maken met de pedofielepartij. Ja het is echt erg wat internet mogelijk maakt, maar dan vooral dit soort ongenuanceerde schokkende berichten. Diep treurig, daar gaat inderdaad de mensheid aan kapot (en niet aan vreemdgaan, dat is zo oud als de wereld). Maak je toch druk om belangrijker zaken en wat heeft dit te maken met links? Het vreemdgaan is toch echt iets vooral wat in "nette, gelovige" kringen voorkomt en stiekum gebeurt.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden