vreselijk leed

Het leed voor de partner is vreselijk. Hoe stom kun je zijn, dat je denkt met een gelukkig huwelijk toch vreemd te gaan? Hoe stom kun je zijn?
Het doet ongelofelijk veel pijn. Voor iedereen die het wel met toestemming van een partner doet, doe het dan niet met een getrouwde man/vrouw die het niet thuis vertelt ..... dan maak je niet zoveel stuk.
Het is vreselijk, weet wat je iemand aandoet ...

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles draait hier om egoïsme en kortdurend genot, is dat je huwelijk en gezin op spel zetten waard?

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

6 reacties

Zullen we afspreken dat we de gevolgen van vreemdgaan ergens anders bespreken. Ja, die kunnen heel erg heftig zijn, maar in Godsnaam (met dank aan de SGP) deze site erbuiten!

Ik laat deze site er helemaal niet buiten, want dit soort sites veroorzaken heel veel leed. En ik stem normaal geen SGP, maar ga misschien toch maar eens overwegen dit te doen. Net zoals de reclames voor roken verdwenen zijn, moeten de reclames hiervoor ook HEEL SNEL verdwijnen. Natuurlijk zijn er dan nog steeds van die stomme mensen die er op gaan, maar dat hou je toch niet tegen. En ik spreek helemaal niets met jou af over wat ik wel of niet als reactie schrijf.

Sorry, maar je maakt een denkfout. Het gaat hier over de mogelijkheden van internet en als je die wil gaan beperken: China en Korea kunnen je helpen. Dan ook geen reclames meer voor de 310 (!) oplichtersites voor zogenaamde seksuele contacten. Oké?

Sorry, maar wie begon er nu over de SGP ?? Ik niet ... En de SGP protesteerde zoals je natuurlijk heel goed weet tegen de reclames op tv van SL. Daar reageer ik dus op.

Hi Pietje, zou je contact met mij willen opnemen? Ik zou graag willen verder praten over je ervaringen met Second Love.

Helemaal met Pietje eens, ik weet er zelf alles van hoe veel zoiets stuk kan maken. Zulke websites zouden niet moeten mogen, of in elk geval geen reclame mogen maken op de radio. Echt ziek maakt me dit..

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden