Reviews van deze auteur

zit gen beweging in bij deze site

Review over Miracle Match

nee nee nee de beheerder kan zijn stinkende best doen wat hij wil maar op deze site loopt hellemaal niets de personen reageren niet of zijn wereld vreemd ik heb nog nooit zoiets raars meegemaakt krijg ook als je betaalt geen uitgebreid bestand te zien het blijft gewoon hetzelfde wat je ook probeert om daar verandering in te brengen wat ze zelf aan dragen

Sterke punten
in het begin kreeg ik altijd en fatsoenlijk bericht terug van een zekere sjoerd maar ja nagelang ik mij toch ging uitspreken over het een en ander ja toen was en werd het stil ja en dat ken ik ik heb jammer genoeg met zo een persoon omgegaan inmijn leven na het overlijden van mijn echtgenoot van zulke mensen hou ik helemaal niet van stiekum en snieky en dat onder de paraplu van o o wat zijn wij toch zo fijn gelovig gadverdamme

Zwakke punten
loopt niks hier de site is niet in beweging komt hoofzakelijk denk ik van die personen die zich hier dan toch op enige manier willen profileren maar ja heeft toch weinig resultaat achteraf.

arrogante benadering

Review over SpiriDate.nl

o wat me bij deze site spiridate is bij gebleven in de eerste instantie had ik wat vragen aan de redactie kreeg een heel kort afgesnauwd bericht terug van een of andere medewerker en dat bij deze site?

Sterke punten
geen

Zwakke punten
heel veel met name de feedback van die mederwerkers daar naar de mensen die zich hier voor een hoop geld toch achteraf aan melden en toch wat verwachten i n hun leven je moet natuurlijk nooit vergeten dat er achter iedere persoon wel een verhaal schuilt weinig empathie

dominante arrogante of autisten

Review over Match4Me

mijn ervaring is dar er twee soorten mannen op al die dating sites figureren de eerste soort zijn de geslaagde zichzelf geweldig vindende dominante arrogante mannen
dit soort zoekt alleen naar hele jonge niet te slimme vrouwen deze mannen zijn geheel gefixeerd op uiterlijk en leeftijd zullen ook nooit reageren.
de andere categorie zijn de autisten mannen die het liefst lang via de mail communiceren en verder alleen geintereseerd zijn in SEX als ze al de moeite nemen om überhaupt een afspraak te willen maken.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
van alles wat

arrogant of autistisch

Review over Parship

lieve mensen mijn ervaring en dat zijn er niet veel met dating sites zijn special die voor de hogere opgelijden dat er twee soorten mannen op staan de eerste soort zijn de geslaagde zichzelf geweldig vindende mannen dit soort zoekt alleen naar jonge vrouwen deze mannen zijn geheel gefixeerd op uiterlijk en leeftijd en zullen ook nooit reageren.
de andere categorie zijn de autisten mannen die het liefst lang via mail communiceren en verder alleen geintereseerd zijn in SEX als ze al een afspraak willen maken überhaupt. en ik durf te beweren dat dat op haast elke datingsite het geval is helaas.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
heb geen idee
maar iedere reactie is meer dan welkom voor mij was het in die korte heel erg teleurstellend . had er sowieso altijd al een aversie tegen dat hel dating gebeuren überhaupt op zo internet maar ja in mijn moment heb ik toch ervaren datdaten via zo een site meer een zoektocht is naar je zelf dan naar een partner de meeste zijn op zoek naar een rebound .en geld klopperij. helaas. het klinkt misschien wat onrealistisch maar niet op enige datingsite überhaupt onstaat liefde maar dat iemand vanuit het niets in jouw leven komt niet omdat je ernaar op zoek bent.
vrgr gretchen

arrogante kerels of autisten

Review over Paiq

in mijn geval en had er eigenlijk geen ervaring mee maar ben via via bij deze site terecht gekomen mijn ervaring in die paar maandjes is wat mij ook enorm opviel dat er op deze site 2 soorten mannen zitten de eerste zijn de geslaagde zichzelf geweldig vindenden mannen dit soort zoekt alleen naar jonge niet te slimmevrouwen deze mannen zijn geheel gefixeerd op het uiterlijk.en leeftijd zullen ook nooit echt reageren .de andere categorie zijn de autisten mannen die liefst lang via de mail communiceren en verder alleen geintereseerd zijn in seks als ze al een afspraak willen maken ?berhaupt .daarom heb ik het eerst eens aan gekeken om te zien hoe het zo er aan toe gaat en gelooft u mij ik denk op iedere van die datingssites gaat het er zo aan toe. en trouwens in mijn moment heb ik ook ervaren dar via zo een site eerder de zoektocht voor een hoop personen is naar zichzelf dan naar een partner. de meeste ook zoeken dan gelijk weer een rebound. voor mij was het in ieder geval een groot tranendal. graag u reactie is altijd welkom.

Sterke punten
de reactie doet wel hun best en is ook altijd zo vriendelijk als er weer wat was voorgevallen toch beschaaft te reageren dat wel

Zwakke punten
de site is gewoon goed en ja wat zich aanmeld dat heeft de redactie ook niet in de hand het gaat in mijn geval om de man ansich om het zo maar te zeggen .ik geloof ook best dat er personen geweert worden maar ja dan komt het weer met een fake profiel dat zijn er velen .

waardeloos en onecht zo als alle datingsites

Review over Paiq

ik zit hier helemaal niet op te wachten als weduwe al een paar jaar ik heb eigenlijk NOOIT gebruik gemaakt van zulke sites met een hoop gedoe met alles erom heen nee niet echt wat mij intereseert in dit bestaan en daar ik
sowieso daar ook geen geld aan ga spanderen ook niet aan de zgn sites voor hogere opgeleiden allemaal een wassen neus echt waar als je daar je korte bestaan op deze planeet mee moet vullen nee niet echt.

Sterke punten
GEEN

reacties:

Review: Incompetente medewerker(s)

helemaal 200 procent eens met de persoon van gezines aangaande de reacties en opmerkingen naar mij toe echt die redactie scoort helemaal niet geven rara commentaren terug hebben ook helemaal geen enkel inlevings gevoel naar iemand die ze ergens op wijst ze zijn echt helemaal niet thuis en zijn koud en afstandelijk naar de personen die ze ergens op wijzen IS DAT NOU ZO CHRISTELIJK/ ik dacht het niet wat een afgang ik kan me het commentaar van de meneer gezines helemaal heel goed voorstellen .

Review: Hoe fake is het hier wel niet

tja en daar kom ik ook nog eens met mijn klachten of liever gezegd commentaar er staan en niet allee n op paig hoor maar toch over het algemeen wel denk ik er bestaan hier twee soorten mannen de eerste mijn ervaring dominante arrogante mannen zichzelf heel geslaagd vindend dit soort zoekt naar hele jonge niet al te slimme vrouwen zijn ook geheel gefixeerd op uiterlijk en leeftijd maar vooral op snelle seks dan de tweede catogorie dat zijn de autisten mannen die liefst heel lang via dit medium willen commenniceren en verder alleen maar geintereseert zijn zijn in seks als ze uberhaubt willen reageren. dit is een relaas van iemand die eigenlijk NOOIT op enige dating site heeft gezeten en nooit nodig heeft gehad ik denk dat het overal zo is en dan wil ik verder nog benadrukken NIET OP ENIGE DATING VIND JE DE LIEFDE MAAR OMDAT IEMAND SPONTAAN IN JOUW LEVEN KOMT NIET OMDAT JIJ ERNAAR OP ZOEK BENT. hoe moeilijk en uitzichtsloos het ook lijkt het blijft op zo een dating site ECHT ALLEMAAL FAKE EN NEP .

Review: gevaarlijk

alle datingsites zijn FAKE en zeker bij die hogere opgeleiden sites daar gaat het om twee soorten mannen de eerste soort de zichzelf geslaagde dominante arrogante man. dit soort zoekt naar hele jonge niet te slimme vrouwen deze zijn geheel gefixceerd op uiterlijk en leeftijd zullen ook nooit reageren dan een tweede catagorie zijn de autistische mannen die liefst heel lang via de mail willen communiceren en verder alleen geintereseert zijn in SEX als ze überhaupt al een afspraak durven maken. geld voor ALLE DATINGSITES nee niet op een datingsite ontstaat liefde maar omdat vanuit het niets iemand in jouw leven komt NIET OMDAT JIJ ERNAAR OP ZOEK BENT geld ook voor alle datingsites.