Reviews van deze auteur

Duur en ondoorzichtig

Review over Parship

Na een tijd 'gratis' lid te zijn geweest in een impulsieve bui 'aanbieding' voor 1/2 jaar genomen. Je krijgt dan de kans om binnen 14 dagen op te zeggen MITS je geen 'contacten legt'. Ik heb in al die weken gratis lidmaatschap nooit één berichtje ontvangen (verzenden kan je dan niet), maar binnen 2 uur nadat ik betalend lid was had ik opeens een bericht. Al m'n alarmbellen gaan dan rinkelen, het was ook nog van iemand zonder foto... krijg dan toch het gevoel dat het een lokkertje is zodat ik niet meer op kan zeggen.

Verder adverteren ze met dat ze zo 'doorzichtig' zijn, bla bla... niks daarvan. Je kan niet zien wie er wel/niet betalend lid is, naar mijn idee omdat ze gewoon niet veel betalende leden hebben en hier niet mee te koop willen lopen. Ik had ook het idee dat er niet veel vernieuwing zat in de mensen die ik online zag.

Verder: als niet-betalend lid worden je berichten gefilterd want je mag geen 'obscene taal' of 'contactgegevens' versturen. Maar 9 van de 10 berichten worden op grond van het filter geweigerd, ook totaal onschuldige berichten met écht helemaal 0% vreemde dingen erin worden geweigerd, maar je krijgt niet te zien waaróm... hoezo 'doorzichtig'!!!!! In de 'hulp pagina's' wordt hier verder ook niet op ingegaan. De enige conclusie die ik kan trekken: het gratis lidmaatschap moet zoveel mogelijk ingewikkeld en vervelend gemaakt worden zodat mensen gaan betalen.

Nee lieve mensen van Parship: maak het lidmaatschap goedkoper, geef mensen de kans om ook voor één maand lid te worden om het uit te proberen. Als het écht zo geweldig is als dat jullie beweren, dan gaan mensen echt wel verlengen. Nu krijg ik het gevoel dat jullie het vooral moeten hebben van de mensen die 'erin trappen' en even grof geld betalen om het een paar maanden uit te proberen.

Sterke punten
- De hoge prijs trekt alleen serieuze mensen

Zwakke punten
- Duur, duur en nog eens duur
- Ondoorzichtige werkwijze
- 'Gratis' lidmaatschap heeft weinig nut
- Lijken niet veel betalende members te hebben

reacties: