oplichtersbende

Ik zou iedereen willen adviseren eerst "parship ervaringen" te googlelen alvorens te overwegen lid te worden van deze club.rnJammer genoeg heb ik dat zelf destijds niet gedaan.

Sterke punten
geenrn

Zwakke punten
- te duurtrn- maakt niet waar wat het belooftrn- opzeggen praktisch onmogelijkrn- stuurt graag dreigmails over incasso- en deurwaarderskosten

Bezoek Parship Reviews over Parship

9 reacties

Ik zie dat ze ondanks hun beloftes nog steeds niet veranderd zijn.Ik heb bijna 2 jaar geleden ook veel moeite moeten doen om van ze af te komen.Ik ben trouwens benieuwd of Parship nu wederom een reactie onder je review zullen plaatsen.Tegenwoordig lezen me namelijk mee hier.En dan plaatsen ze een bericht onder een negatief review om je te kunnen contacteren.(Tja,dan kan het ineens wel.)En soms verschijnen er ook een paar zeer positieve reviews.(Van parship personeel?)

Ik begrijp gewoon niet dat er zich nog steeds laren vangen.Vergelijkbare sites zoals bv relatieklik zijn gratis..Wil je toch betalen,dan eerst de naam van de site op Google intikken.

Gaan enkele datingsite kan enige garantie geven,waarom dan voor een betaalsite kiezen?Het enige waar je zeker van bent =je centen kwijt.

Heel herkenbaar allemaal. Duur-nep en veel valse profielen.
Moeilijk om er van af te komen en een zeer onvriendelijke klantenservice.
Ik snap niet dat dit mag in Nederland. Wat er beloofd wordt in de advertenties komt totaal niet overeen met de werkelijkheid.

Diabolisch: "Voor hoger opgeleiden"
Het gaat bij hen blijkbaar om elitaire mensen met dikke portomonee die er in trappen en die snel bang zijn na incassoberrichten.
Daar ik zelf juridisch geschoold ben heb ik mij vermaakt met het van Parship afkomen na "automatische verlenging".
Na eindelijk in contact te zijn gekomen, dat tijd rekken is op zich ook al niet normaal maar is blijkbaar onderdeel van het "verdienmodel".
Het gedraai en gedreig met incasso, deurwaarders etc. is niet van de lucht.
Diverse contactpersonen komen voorbij, herhalen rigide standpunten, verschillende keren boekt men af.
Gevolgd door Storneren (terugboeking) door de bank na 1 telefoontje van u. (tip!)
Het gaat dan allemaal of u wel of niet een (achteraf niet controleerbaar) vinkje gezet heeft op een webformulier.
Uiteindelijk hebben ze het opgegeven naar dat door mij fijntjes verwezen is naar een rechtszaak waarin men tot op de schoenen affikte.
Rechters hebben gelukkig niets met vermeende onbewijsbare aangegane verplichtingen.
En daarvoor was ik ook eens graag voor een rechter tegengekomen.
Enige mensen bij de media waren zeer teleurgesteld dat men op gaf.
Ik weet dat er door de media op Parship "geloerd" wordt, dus hou u poot stijf bij het moderne stelen, genaamd "automatische verlenging" en laat uw bank storneren en laat uw rekeningnummer naar Parship blokkeren.

Nog steeds hanteren ze dezelfde praktijken. Er wordt nu verwezen naar een eenmalige machtiging waardoor de bank niet kan storneren. Misschien wordt het eens tijd om een collectieve rechtszaak aan te spannen tegen deze dievenclub en een zodanige claim neer te leggen dat voortzetting van het bedrijf niet meer mogelijk is?!

Ook ik ben de dupe geworden. Via Paypal blijk ik een machtiging afgegeven te hebben voor latere inhoudingen. Echt schandalig!

Ik ben blijkbaar niet de enigste die met Parship problemen heeft. Ja inderdaad beter eerst alles lezen en dan intekenen (ik heb mijn les nu wel geleerd) jammer genoeg is dit een heel dure fout.Ook ik heb me na 14 dagen laten uitschrijven,zo staat het nochtans gemeld beter zelf je zou een deel van je centen terug krijgen!! Mooi een mailtje gestuurd en mijn profiel laten verwijderen,wat blijkt dat ze ondertussen al wel een groot deel van de inschrijfkosten van mijn rekening hadden gehaald! Ik op mijn beurt mijn rekening geblokkeerd en via mails mijn geld terug te krijgen van Parship,geen recatie tot gisteren kreeg ik een brief in de bus van een incassobureau!! Die site zou verboden moeten worden,met hun malafide praktijken,ik heb nog geen 10 dagen op die site gezeten en moet nog eens extra betalen voor "zogenaamde kandidaten" die ik heb bekeken op hun site. Momenteel weet ik niet zo goed hoe ik dit verder moet aanpakken? Maar ik blijf wel zoeken naar oplossingen want ze krijgen van mij geen euro meer!! Schandalig

Is het opgelost? Het dateert van enkele jaren geleden. Ze blijven malafide praktijken toepassen en het herroepingsrecht wordt gewoon niet toegepast zoals het hoort.

Bezoek Parship Reviews over Parship

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Parship
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden