Parship werkt

Mijn ervaring met Parship is zeer positief, mooie site, zeer goede ondersteuning!
In verschillende van de reviews over Parship herken ik mij helemaal niet, ik heb sterk het idee dat deze mensen niet echt van Parship gebruik hebben gemaakt.
Parship werkt met een uitstekende vragenlijst om een psychologisch profiel te maken. Je kunt naar je eigen wensen allerlei zaken op je profiel zetten. En zij zorgen voor een overzicht van matches op grond van wat je zelf hebt ingevuld. En bovendien: ze zijn geïnteresseerd in jouw mening en doen er wat mee!
Je begrijpt: ik heb er goede ervaringen mee. Maar het is als met alles: als je een stofzuiger koopt en je leest de handleiding niet en je gebruikt hem verkeerd, dan gaat het fout. Ik heb gemerkt dat veel mensen het rapport dat Parship voor je maakt, niet lezen en dat is niet slim. Ook heb ik van andere gebruikers gehoord dat zij eens in de twee weken of zo een keer hun profiel checken. Ja, wat wil je dan! Je moet er wel zelf aan werken, dagelijks je matches checken, je profiel bijhouden, zelf contacten leggen etc. Het gaat niet vanzelf! Door dat te doen heb ik verschillende dates gehad en na drie maanden een vrouw ontmoet met wie ik nu een geweldige relatie heb!

Sterke punten
- Mooie site.
- Fexibele mogelijkheden om te profiel in te vullen.
- Geweldig psychologisch rapport dat je helpt om te matchen.
- Goede ondersteuning bij problemen.
- Goede privacy-controle en betrouwbaarheid (teksten worden gecontroleerd).
- Extra singles-activiteiten.

Zwakke punten
- Geen, wat mij betreft.

Bezoek Parship Reviews over Parship

2 reacties

Dit klinkt verdacht veel naar een revieuw van een Parship medewerker.Ik heb wel degelijk gebruik gemaakt van de site.En ook de meeste overige gebruikers.Aangezien ik vele klachten herken.Trage site,geen foto,s,nep psychologische test,en zeer veel moeite moeten doen om je uit te schrijven bij de site.Leugens over het aantal leden.(Dat echt een stuk minder blijkt te zijn dan parship zelf aangeeft.)En dan is er ook nog de ongevraagde automatische verlenging.Lees ook eens de klachten op de Tros Radar site over Parship.

Nou Pascal, ik ben echt geen Parship-medewerker, maar gewoon een tevreden klant. Vervelend dat jij slechte ervaringen hebt, maar die van mij zijn alleen maar positief, met een lieve vriendin als resultaat!

Bezoek Parship Reviews over Parship

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Parship
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden