Reviews van deze auteur

Parship werkt

Review over Parship

Mijn ervaring met Parship is zeer positief, mooie site, zeer goede ondersteuning!
In verschillende van de reviews over Parship herken ik mij helemaal niet, ik heb sterk het idee dat deze mensen niet echt van Parship gebruik hebben gemaakt.
Parship werkt met een uitstekende vragenlijst om een psychologisch profiel te maken. Je kunt naar je eigen wensen allerlei zaken op je profiel zetten. En zij zorgen voor een overzicht van matches op grond van wat je zelf hebt ingevuld. En bovendien: ze zijn geïnteresseerd in jouw mening en doen er wat mee!
Je begrijpt: ik heb er goede ervaringen mee. Maar het is als met alles: als je een stofzuiger koopt en je leest de handleiding niet en je gebruikt hem verkeerd, dan gaat het fout. Ik heb gemerkt dat veel mensen het rapport dat Parship voor je maakt, niet lezen en dat is niet slim. Ook heb ik van andere gebruikers gehoord dat zij eens in de twee weken of zo een keer hun profiel checken. Ja, wat wil je dan! Je moet er wel zelf aan werken, dagelijks je matches checken, je profiel bijhouden, zelf contacten leggen etc. Het gaat niet vanzelf! Door dat te doen heb ik verschillende dates gehad en na drie maanden een vrouw ontmoet met wie ik nu een geweldige relatie heb!

Sterke punten
- Mooie site.
- Fexibele mogelijkheden om te profiel in te vullen.
- Geweldig psychologisch rapport dat je helpt om te matchen.
- Goede ondersteuning bij problemen.
- Goede privacy-controle en betrouwbaarheid (teksten worden gecontroleerd).
- Extra singles-activiteiten.

Zwakke punten
- Geen, wat mij betreft.

reacties:

Review: Slecht resultaat, lastig om op te zeggen

Ik blijf dit onbegrijpelijke kritiek vinden. Zelf kon ik indertijd makkelijk opzeggen en had ik in de maanden dat ik lid was vele matches en diverse dates. Vaak heb ik de indruk dat het aan de persoon zelf ligt... Vul gewoon de test serieus in en zorg ervoor dat je iedere dag zelf even goed zoekt (je moet ook zelf wel wat doen natuurlijk) en er zijn altijd wel matches te vinden, lijkt mij zo...

Review: Slecht resultaat, lastig om op te zeggen

Nou Jelle, ik ben echt geen geoliede organisatie, maar gewoon een handige internetgebruiker. Ik heb ergens aangeklikt dat ik graag reviews ontvang, en mails en berichten beantwoord ik graag. En wat Parship betreft: je kunt ze bijvoorbeeld ook gewoon bellen en zo, heb ik gewoon goede ervaringen mee gehad. Ik wens je succes!

Review: Parship moet weg!

Hoi Catlover,

neem mij niet kwalik, maar als je WERKELIJK in twee jaar slechts één date hebt gehad, ligt dat dan ook niet aan jezelf??
Ik zelf (man, 56 jaar) ben slechts enkele maanden actief geweest op Parship, heb veel mails gewisseld, heb diverse dates gehad en heb sinds enige tijd en heel leuke vriendin! Mijn ervaring: er zijn veel leuke contacten te vinden op Parship en je moet er natuurlijk zelf ook wel wat energie en tijd in stoppen! Eens per maand je in-box checken is onzin! Iedere dag even kijken, contacten leggen, visjes uitgooien (ofwel "ijsbrekers" versturen) en blijven reageren op iedereen die je profiel bezoekt, is wel het minste, als je ECHT op zoek bent naar een relatie.
Ik daag je uit, Catlover: afspreken?!

Review: Opletten !

Sorry Jean-Piete, maar "Er zijn nauwelijks vrouwen actief op parship" klopt echt niet, hoor. Ik ben drie maanden actief geweest op Parship, heb met zo'n vijftien vrouwen gemaild, met drie vrouwen gedate en heb nu een lieve nieuwe vriendin. Je moet er natuurlijk wel wat voor doen: iedere dag voorstellen bekijken, zelf reageren, je profiel up-to-date houden etc. En dan gebeurt er echt wel wat, hoor.

Review: Parship werkt

Nou Pascal, ik ben echt geen Parship-medewerker, maar gewoon een tevreden klant. Vervelend dat jij slechte ervaringen hebt, maar die van mij zijn alleen maar positief, met een lieve vriendin als resultaat!