Reviews van deze auteur

Parship wees transparant wie wel of niet betalend lid is. Zo maak je mensen ws blij met een dooie mus

Review over Parship

Het is een overzichtelijke site en daar zijn de voordelen mee uitgeput. Weinig activiteit van leden en als je reageert op mensen dan komt vaak geen respons of iets waar je niets mee kunt. Opzicht is dit parship niet te verwijten maar wel dat je niet kunt zien dat je iemand wel of niet kunt benaderen. Je kunt nm niet zien of degene betalend lid is wat wel een must is om antwoord te verwachten. Om duidelijkheid te creëren heb ik in mijn profiel ( www) geschreven dat ik een betalend lid ben maar werd terug gefloten door parship. Ik mocht niet kenbaar maken hoe de status is van mijn lidmaatschap.
Tja hierdoor een beetje een unheimisch Gefühl gekregen . Waarom mag ik dit niet, hebben ze iets te verbergen? Word ik genept ?
Kan het bv zijn dat er maar een kleine groep betalend is en hierdoor grootste gros niet benaderbaar is.

Parship wees transparant in wie wel of niet betalend lid is.

Sterke punten
Overzichtelijk, de prijs schrikt ws fakers af.

Zwakke punten
Weinig activiteit, geen helderheid in wie betalend is, duurt enkele dagen dat de veranderingen van je profiel wordt goed gekeurd, verhouding prijs en kwaliteit niet in verhouding ( gewoon te duur ).
Matching klopt ook niet want ik heb bv iemand van 18 jaar er tussen zitten terwijl ik een hoger leeftijd heb aangegeven.

reacties:

Review: Parship wees transparant wie wel of niet betalend lid is. Zo maak je mensen ws blij met een dooie mus

Bedankt voor uw reactie en helaas zijn de vraagtekens niet weggenomen.
Enkele weken geleden was ik geen betalend lid en werd doorverwezen naar een site waarin stond dat ik betalend lid moest worden als ik wilde antwoorden. Of is dit sinds kort veranderd?
Over de vrije tekst die u heeft geweigerd. Het gaat mij ook niet om of de inhoud naar uw idee niet passend is maar dat u niet transparant bent en daarom ik andere wegen moet bewandelen om anderen te vertellen dat ik terug kan antwoorden. Nog even over de weinige reacties op mijn profiel. Ik ken zelf drie mensen die betalend zijn en dezelfde ervaring hebben. Daarbij ook nog de reakties hier bij opgeteld dan denk ik dat het aan iets anders ligt dan de opmaak van mijn profiel.
Mvg, Sandra die zich door uw antwoord eigenlijk niet zo serieus genomen voelt.

Review: Is Parship mij aan het lokken?

Na een tijd geen gebruik gemaakt te hebben van mijn niet betalende lidmaatschap ( ben wel betalend geweest ) ging ik weer eens rondneuzen op parchip. Vrij snel werd er contact gezocht. Sneller dan ik gewend ben. Ze liet direct haar foto's zien. Haar uitnodiging kwam vlot en geïnteresseerd over. Hierdoor heb ik me, na even twijfelen, weer laten verleiden om voor drie maanden betalend lid te worden. Helaas toen ik weer contact zocht, had de dame zich uit geschreven. Opzicht hoeft hier geen bedrog in spel te zijn maar heb er wel een nare bijsmaak van over gehouden. Het is allemaal een beetje te toevallig en daarbij ik zonder het oproepje van deze dame geen betalend lid was geworden..

Review: Is Parship mij aan het lokken?

Ik bedoel in mijn berichtje parship ipv parchip.